Jump to content

manik

Members
  • Δημοσιεύσεις

    157
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by manik

  1. Ευχαριστούμε και γι' αυτό το δώρο. Καλή επιτυχία!
  2. Καλή επιτυχία σε όλους και ευχαριστούμε για το δώρο!
  3. manik

    Meizu M2 Note

    Όλη η rom έχει δωθεί.Τα sources αυτό σημαίνει, δηλαδή bootloader, drivers κ.λ.π. Μπορείς να φλασάρεις πλέον TWRP και να βάλεις custom rom. H CM είναι η αρχή. Οδηγίες : http://forum.xda-developers.com/meizu-mx/development/howto-flash-twrp-flash-cm-gapps-t3467516 Τα bug είναι μικρά και μη σημαντικά. Σίγουρα όποιος περιμένει στο μέλλον θα υπάρχουν πιο stable custom roms, αλλά αφού έγινε η αρχή όλα καλά. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εσείς κάτσετε στα αυγά σας ή αλλάξτε κινητό.... :p
  4. manik

    Meizu M2 Note

    Διαβάζοντας τις οδηγίες στο link που παρέθεσα. :p
  5. manik

    Meizu M2 Note

    Αν και δεν το έχω στην κατοχή μου πλέον το κινητό από ότι βλέπω βγήκε CM 12.1 καθώς οι MEIZU/MTK έκαναν release τα sources. http://forum.xda-developers.com/meizu-mx/development/beta-cm-12-1-meizu-m2-note-t3458856 Καλά νέα πιστεύω μιας και λογικά θα βγάλουν κι άλλες custom roms στο μέλλον. Το flyme για μένα ήταν η αχίλλειος φτέρνα του κινητού οπότε τώρα θα πάρει τα πάνω του.
  6. Σε μενα κανονικα η 2.7.008 From RN3P through Tapatalk
  7. http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/camera/ Κατεβάζεις την 2.7.008. Σε μένα με ΜΜ 6.9.15 global dev που δοκίμασα και την 3.2.045 δουλεύει μόνο η λήψη φωτογραφίας. Όταν επιλέγω το βίντεο, βγάζει σφάλμα. Η 2.7.008 δουλεύει μια χαρά.
  8. Άντε καλή επιτυχία και ευχαριστούμε για το δώρο!!
  9. manik

    Meizu M2 Note

    Λογικά υγρασία ή κάποιο χτύπημα. Πηγαινέ το σε κάποιο κατάστημα που φτιάχνει κινητά να το ελέγξουν. Μπορεί να έχει οξείδωση στον connector του digitizer και να θέλει απλά ένα καθαρισμό. Μπορεί να θέλει και αλλαγή η οθόνη/digitizer. Πες να σου ελέγξουν και για φουσκωμένη μπαταρία. Δεν αξίζει να το στείλεις Κίνα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την βάζεις στο root της εσωτερικής μνήμης και μετά από το explorer της Meizu πατάς στο αρχείο και σου δίνει επιλογή για αναβάθμιση. Μετά την αναβάθμιση έχεις ανοικτό wifi και σου λέει να κατεβάσεις google srervices. Προσοχή μόνο να πατήσεις στην προτροπή για να δώσεις δικαιώματα να γίνει η εγκατάσταση.Αλλιώς τα βάζεις μέσα από την εφαρμογή Hot Apps.
  10. manik

    Meizu M2 Note

    Χαχα αυτή κι αν είναι υποβάθμιση!! Πλέον όλα κινέζικα είναι, το software είναι το θέμα. Εγώ πάντως πήγα στο Xiaomi Redmi Note 3 Pro και είμαι κατευχαριστημένος. MIUI FTW!! Κάνει κι αυτό που θέλει ο @Tr3LaRaS δηλαδή να ανοίγει σε εξωτερικές εφαρμογές τα link απο το FB. :lol::lol: Με την 5.1.8.0G το Meizu ήταν πολύ καλό αλλά το δούλεψα 2 μέρες πριν το δώσω. Επίσης μέχρι τέλος του χρόνου ετοιμάζεται η FlymeOS 6 με Nougat απ' ότι λένε.
  11. manik

    Meizu M2 Note

    Βγήκε η 5.1.9.0.A. https://forum.meizufans.eu/topic/6179/flyme-os-5-1-9-0-stable-m2-note Σε λίγες μέρες λογικά και η G.
  12. Όχι δεν πιάνει τα άκρα της οθόνης. Ειδικά στο άσπρο είναι πιο έντονο το φαινόμενο.
  13. Έχεις κάνει καμμιά επανεκκίνηση στο κινητό;
  14. Σε 2 μέρες μου έστειλαν εμένα.
  15. Κι εδώ 0.56 W/kg (head) http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_3-7863.php http://sarshield.com/radiation-chart/
  16. Καλά ρε συ αυτά που γράφω τα διαβάζεις; :lol: Σου είπα και πιο πριν θα το παραγγείλεις με Global Dev rom και διάλεξε και τα δωρεάν Θήκη TPU και τζαμάκι. Κουπόνι δεν παίζει..
  17. Στο χρώμα που θες και από "ευρωπαϊκή αποθήκη" δεν το έχει κανένα σχετικά φθηνά προς το παρόν. Η μόνη σου επιλογή είναι το honorbuy στα 230e. Ειδάλλως παίρνεις σε άσπρο ή χρυσό από vickamall στα 205e περίπου.
  18. Ότι σου είπα πιο πριν. Το honorbuy σου βγάζει ξεχωριστά τα μεταφορικά, το vickmall σου λέει έχω free shipping αλλά στην πραγματικότητα τα έχει ήδη "ενσωματώσει" στην τιμή.
  19. Όπως έγραψα στα 207e τελική τιμή. Τα μεταφορικά τα έχουν "ενσωματώσει" στην τιμή. Παρέλαβα σε 3 εργάσιμες (Κρήτη). Αν το πάρεις από εκεί επέλεξε Global Dev rom και TPU+Τζαμάκι δώρο. Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το Handcent το οποίο στέλνει κανονικά 160 στα ελληνικά.
  20. Εγώ το πήρα από vickmall πριν λίγες μέρες στα 207e με TPU και τζαμάκι δώρο αλλά δεν έχει το γκρι αυτή την στιγμή. Υπάρχει σε άσπρο και χρυσό αν σε ενδιαφέρει. http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-stock-in-eu-warehouse-silver.html
  21. Μεταφορικά φίλε. Αν το πάρεις από την "ευρωπαϊκή αποθήκη" που στην πραγραμτικότητα είναι express courier από Κίνα για να γλυτώσεις τελωνείο και για πιο γρήγορη μεταφορά.Βάλτο στο καλάθι και επέλεξε να δεις τι θα σου βγάλει όταν πατήσεις το κουμπί estimate shipping cost για Greece και επιλέξεις το EU Warehouse Express. Αν επιλέξεις free shipping θα σου έρθει από Κίνα πάλι αλλά σε κανα 20ήμερο στα 194e.
  22. Υπολόγισε και +36e στην τιμή για τα μεταφορικά οπότε θα σου βγει στα 230e περίπου. Πιο φθηνά βγαίνει από vickmall αλλά αυτή την στιγμή δεν το έχει στην Eu αποθήκη του.
  23. OTA σημαίνει Over The Air δηλαδή αναβάθμιση μέσω wifi / data μέσα από το κινητό χωρίς να χρειαστείς να το συνδέσεις σε Η/Υ για να το αναβαθμίσεις.
  24. manik

    Meizu M2 Note

    Διάβασε τις τελευταίες 20-25 σελίδες και θα πάρεις τι απαντήσεις σου. Σου προτείνω να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μόλις την περάσεις, εννοείται αφού έχεις πάρει backup πρώτα.
  25. manik

    Meizu M2 Note

    Οπότε έχουν περαστεί, αλλιώς θα στο έβγαζε εκεί. Κάνε ένα clear cache των εφαρμογών της Google ( Services, store, gmail, youtube ) και αν δεν γίνει τίποτα, κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
×
×
  • Create New...