terry39 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Παίδες το παρήγγειλα κι εγώ από ελληνικό κατάστημα, στα 170 ευρώ, Ελληνικό; δώσε ένα λινκ και για τους υπόλοιπους πιθανούς αγοραστές 170€ με τιμολόγιο; Είναι λίγο δύσκολη η τιμή για το συγκεκριμένο κινητό για Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 παιδια εχω να κανω καιρο unlock το bootloader http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6602014#post6602014 κανω create MI account με gmail λογαριασμο αλλα μετα βλεπω αυτην την εικονα https://i.imgsafe.org/2d1f9de4b1.jpg τι λαθος κανω; Εδω θα μπεις οχι σε αυτο που προσπαθείς για να ξεκλειδώσεις κατεβασε το πρόγραμμα πρώτα,καλο θα ηταν να εχεις dev rom. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis284 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Εχεις την multi language rom που βαζουν τα κινεζομαγαζα και εγω το είχα παρει απο το ιδιο μαγαζί το minideal και προτείνεται ανεπιφύλαχτα για αγορες και εχει καλη υποστήριξη και δεχεται απευθείας την καρτα μας, πριν καιρό το κινητο που εχω τώρα,πρέπει να την αλλάξεις άμεσα την rom που φορας,πέρασε οδηγους και μετα περασε μια άλλη με το MiPCSuite . :ninja::ninja::ninja: Μήπως έχεις αναλυτικές οδηγίες για αυτό; επειδή δεν έχω και πολύ ιδέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 καλημερα παιδια, θελω να παραγγειλω το κινητο για εναν φιλο, και αυτος να μην ασχολειται με ρομ κτλ.. θα ηθελα ιδανικα να εχει ελληνικα, εννοειται playstore, και να ψαχνει για αναβαθμισεις και να γινονται OTA αν ειναι δυνατον. υπαρχει τετοιος "συνδυασμος" ρομ κατα την παραγγελια από vickmall ? edit: βλεπω τωρα στο σιτε οτι εχει επιλογη ρομ¨: Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language)) αυτην θα επιλεξω κι ελπιζω να ισχυουν οσα λεει στην περιγραφη. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Παίδες το παρήγγειλα κι εγώ από ελληνικό κατάστημα, στα 170 ευρώ, αλλά δεν ξέρω τι rom θα έχει (δεν έγραφε, δεν ρώτησα, ήταν μακράν η καλύτερη τιμή). Υπάρχει περίπτωση να μου έρθει κάτι το οποίο είναι αδιόρθωτο; Θέλω να πω, ποιο είναι το worst case scenario;; 1.Να έχει αγγλική rom (μάλλον η stable?) και να μην παίρνει ελληνικά; (δεν με νοιάζουν τόσο). 2.Υπάρχει περίπτωση να μην έχει play store; (αυτό με νοιάζει, τι σημαίνει ότι οι εφαρμογές που έχω αγορασμένες δεν θα λειτουργούν ή δεν θα μπορώ να τις κατεβάσω?) 3. Υπάρχει περίπτωση να έχει ελαττωματική rom που δεν διορθώνεται; ΤΟ ΞΕΡΩ ότι έπρεπε να ρωτήσω πριν το πάρω, αλλά η τιμή ήταν καλή, αν δεν έρθει κάτι καλό θα το στείλω πίσω.:ninja: Ευχαριστώ πολύ, κράξτε ελεύθερα Προφανώς πήρες το μικρο,όλα διορθώνονται φυσικά αν γνωριζεις ειναι παντα ποιο ευκολα,αλλα και να μην ξερεις αν θες μαθαίνεις και οτι rom να εχει θα του περάσεις μια νεα και ολα καλα και play store του βάζεις ευκολα και οτι θες,άπλα πρεπει να ασχοληθείς λιγο με το κινητό.:ninja::ninja::rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως έχεις αναλυτικές οδηγίες για αυτό; επειδή δεν έχω και πολύ ιδέα Κοίταξε στην αρχικη σελιδα και στην υπογραφή του καλου φιλου geoanto555,κάθισε και διάβασε και καντα ενα - ενα,βημα βημα ,βασικά δεν ειναι τιποτα μετά που θα περάσεις οδηγούς να εγκαταστήσεις με το προγραμμα νεα rom απο αυτην που είσαι τώρα.:ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 καλημερα παιδια, θελω να παραγγειλω το κινητο για εναν φιλο, και αυτος να μην ασχολειται με ρομ κτλ.. θα ηθελα ιδανικα να εχει ελληνικα, εννοειται playstore, και να ψαχνει για αναβαθμισεις και να γινονται OTA αν ειναι δυνατον. υπαρχει τετοιος "συνδυασμος" ρομ κατα την παραγγελια από vickmall ? Ο συνδιασμός που λες προς το παρόν δεν υπάρχει. Οι επιλογές σου είναι οι εξής: Official dev Global Rom, θα έχεις OTA, playstore και Ελληνικά σε ένα μικρό ποσοστό (γύρω στο 40% νομίζω), αλλά προς το μέλλον θα αυξηθεί. Official Stable Global, θα έχει OTA και Playstore αλλά όχι Ελληνικά (προς το παρόν) Official dev CN, θα έχεις μόνο OTA Πέρασμα της Ελληνικής ROM(dev ή stable), θα έχεις πλήρη υποστήριξη Ελληνικών, Playstore, αλλά δε θα έχεις OTA. Παρόλα αυτά αναβαθμίσεις γίνονται τακτικά, αλλά θα πρέπει να τις περνάς χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Να ρωτήσω αν για το 3s έχει βγει Ελληνική rom ? Thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Έχω ένα μοναδικό πρόβλημα με το κινητό.... Όταν παίρνω τηλ ή και όταν με παίρνουν, ενώ το έχω στο αυτί άλλες φορές η οθόνη σβήνει και άλλες όχι. Όταν όμως σβήνει ελάχιστες φορές θα ανάψει ξανά απομακρύνοντας το από το αυτί και τις περισσότερες θα παραμείνει σβηστεί. Άντε όταν το κλείνουν οι άλλοι κλείνει και από μένα η κλήση. Το μεγάλο πρόβλημα είναι όταν κάνω κλήση εγώ και υπάρχει περίπτωση ο άλλος να μη το σηκώνει για οποιονδήποτε λόγο τότε εγώ δε μπορώ να σταματήσω την κλήση. Και άμα ο άλλος έχει τηλεφωνητή καταλαβαίνεται τι βρισιές ακούει αυτός για το τηλέφωνο μου... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160816/1df1c0abbba05d3fa91caf9f9a409a15.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis284 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Προφανώς πήρες το μικρο,όλα διορθώνονται φυσικά αν γνωριζεις ειναι παντα ποιο ευκολα,αλλα και να μην ξερεις αν θες μαθαίνεις και οτι rom να εχει θα του περάσεις μια νεα και ολα καλα και play store του βάζεις ευκολα και οτι θες,άπλα πρεπει να ασχοληθείς λιγο με το κινητό.:ninja::ninja::rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοίταξε στην αρχικη σελιδα και στην υπογραφή του καλου φιλου geoanto555,κάθισε και διάβασε και καντα ενα - ενα,βημα βημα ,βασικά δεν ειναι τιποτα μετά που θα περάσεις οδηγούς να εγκαταστήσεις με το προγραμμα νεα rom απο αυτην που είσαι τώρα.:ninja: Μήπως έχεις link; δέν μπορώ να το βρω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 παιδια εχω να κανω καιρο unlock το bootloader http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6602014#post6602014 κανω create MI account με gmail λογαριασμο αλλα μετα βλεπω αυτην την εικονα https://i.imgsafe.org/2d1f9de4b1.jpg τι λαθος κανω; εκει βάζεις ένα username... και μετά γυρίζεις στην αρχή να κάνεις την αίτηση ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ρωτήσω αν για το 3s έχει βγει Ελληνική rom ? Thnx Είσαι εκτός θέματος Στέλιο... έχει βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλησπέρα μετά από κάποιες μέρες με την 6.8.11 σταμάτησε να λειτουργεί το ξεκλείδωμα με το αποτύπωμα, αν πας να κάνεις add κάποιο άλλο, κάνει την δόνηση αλλά μετά από αρκετές προσπάθειες λέει ότι δεν μπορεί να αποθηκεύσει το αποτύπωμα, έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;;; Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλησπέρα μετά από κάποιες μέρες με την 6.8.11 σταμάτησε να λειτουργεί το ξεκλείδωμα με το αποτύπωμα, αν πας να κάνεις add κάποιο άλλο, κάνει την δόνηση αλλά μετά από αρκετές προσπάθειες λέει ότι δεν μπορεί να αποθηκεύσει το αποτύπωμα, έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;;; Δοκίμασες να το κάνεις με Αγγλική γλώσσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Με μεγαλη λυπη αναφερω οτι κλαπηκε κινητο απο τα ΕΛΤΑ... Το δεμα ανοιγμενο, αλλα επειδη το παρελαβε η μανα του φιλου μου δεν το προσεξε εγκαιρως ωστε να βγαλει βιντεο το ανοιγμα. Λειπει το κινητο μαζι με το κουτι του, και η ταινια στο εξωτερικο δεμα ηταν σε κακη κατασταση (προφανως ξαναμπηκε αφου το ανοιξανε). Υπαρχει περιπτωση να βγαλουμε ακρη με dispute χωρις βιντεο στα χερια μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Με μεγαλη λυπη αναφερω οτι κλαπηκε κινητο απο τα ΕΛΤΑ... Το δεμα ανοιγμενο, αλλα επειδη το παρελαβε η μανα του φιλου μου δεν το προσεξε εγκαιρως ωστε να βγαλει βιντεο το ανοιγμα. Λειπει το κινητο μαζι με το κουτι του, και η ταινια στο εξωτερικο δεμα ηταν σε κακη κατασταση (προφανως ξαναμπηκε αφου το ανοιξανε). Υπαρχει περιπτωση να βγαλουμε ακρη με dispute χωρις βιντεο στα χερια μας; Δεν έχεις και πολλές επιλογές... Ξεκίνα με κατάστημα που το αγορασες και μετά paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Δεν έχεις και πολλές επιλογές... Ξεκίνα με κατάστημα που το αγορασες και μετά paypal Να μην ξεκινησω κατευθειαν με dispute? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Να μην ξεκινησω κατευθειαν με dispute? Τι να σου πω.. νομίζω ότι καλά ηταν να τους ενημερώσεις.. μπορει να είναι ασφαλισμένα και να σε αποζημιώσουν αυτόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Τι να σου πω.. νομίζω ότι καλά ηταν να τους ενημερώσεις.. μπορει να είναι ασφαλισμένα και να σε αποζημιώσουν αυτόι κατσε να ρωτησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marduk132003 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Από εδώ, με τα 2gb. Θα έρθει σε ένα μήνα περίπου. http://www.topsystems.gr/products/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5.5%2dinch-2GB-RAM-16GB-Snapdragon-650-Hexa%2dcore-4G-Smartphone-%2d-Gold.html Ρώτησα και με παρέπεμψαν στα specs αλλά δεν βγάζω άκρη. Με αυτά που διαβάζω για τα bands, πάντως, μάλλον είναι το global. Για τσεκάρετε κι εσείς μήπως καταλάβετε παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Δοκίμασες να το κάνεις με Αγγλική γλώσσα; Καλά σε λένε γκουρού της xiaomi, ευχαριστώ πολύ Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Από εδώ, με τα 2gb. Θα έρθει σε ένα μήνα περίπου. http://www.topsystems.gr/products/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5.5%2dinch-2GB-RAM-16GB-Snapdragon-650-Hexa%2dcore-4G-Smartphone-%2d-Gold.html Ρώτησα και με παρέπεμψαν στα specs αλλά δεν βγάζω άκρη. Με αυτά που διαβάζω για τα bands, πάντως, μάλλον είναι το global. Για τσεκάρετε κι εσείς μήπως καταλάβετε παραπάνω. Η σελίδα που μόλις αναζητήσατε έχειΗ σελίδα που ψάχνατε φαίνεται να έχει μετακινηθεί, διαγραφεί ή δεν υπάρχει. 170 ευρω το 2gb δε το λες και ΟΥΑΟΥ με τα ιδια και λιγοτερα επαιρνες το 3gb και ιως το ειχες σε λιγοτερο απο μηνα τα χερια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marduk132003 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Μάλλον το πατάς στο google, εμένα πάντως από pc μου το ανοίγει. Ψάξε στο topsystems.gr αν δεν σου ανοίγει. Ουάου δεν το λέω, αλλά είναι η χαμηλότερη τιμή που το βρήκα από Ελλάδα. Ούτως ή άλλως αν δεν έδινα 200+ δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο και το συγκεκριμένο κατάστημα είχε καλές κριτικές και συγκεκριμένη διεύθυνση. Εμένα με ενδιαφέρει το τιμολόγιο. Γλυτώνω μεγάλο κομμάτι της τιμής από ΦΠΑ και φορολογία. Τώρα για την παράδοση δεν ρώτησα από πριν, αλλά πάνω κάτω επειδή από Κίνα έρχεται, τόσο κάνουν όλα να έρθουν, αν είσαι τυχερός μπορεί να έρθει και νωρίτερα. Δεν με ενδιαφέρουν τα specs στα χαρτιά και ουσιαστική διαφορά δεν βλέπω να έχουν. Ούτως ή άλλως θα μπει sd κάρτα και από τα 2 στα 3gb αμφιβάλλω αν υπάρχει διαφορά. Το χαμηλότερο που έβρισκα από Ελλάδα το 3gb ram, ήταν 230 ευρώ. Tα 60 ευρώ που γλυτώνω δεν είναι αμελητέα ποσότητα, είναι το 1/3 της τιμής. Αν σε ένα χρόνο "μπαγιατέψει" το πουλάω και παίρνω άλλο. Διαφορετικά θα περίμενα να πάρω το note 7 και θα έτρεμα μη μου πέσει και μη μου το κλέψουν. Άλλο 160 και άλλο 860. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 ναι οκ, το βρηκα. στο ιδιο καταστημα εχει και το 3gb στα 210!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Παρατηρω κατι αλλα δεν ξερω αμ ειναι του κινητου ή του παροχου. Εχω 2 σιμ.μια whatsup (σιμ 2) και μια εταιρικη συνδεση κοσμοτε (σιμ 1) και αυτη. Αυτο που παρατηρω ειναι οτι η συνδεση εχει καλυτερο σημα και σε μερικα σημεια εχει σημα ενω η γουατςαπ δεν εχει καθολου. Ειναι κινητου ή παροχου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Παρατηρω κατι αλλα δεν ξερω αμ ειναι του κινητου ή του παροχου. Εχω 2 σιμ.μια whatsup (σιμ 2) και μια εταιρικη συνδεση κοσμοτε (σιμ 1) και αυτη. Αυτο που παρατηρω ειναι οτι η συνδεση εχει καλυτερο σημα και σε μερικα σημεια εχει σημα ενω η γουατςαπ δεν εχει καθολου. Ειναι κινητου ή παροχου; μια κεραια χρησιμοποιει το κινητο. την ιδια και για τις δυο δηλαδη και την εναλλασει. Αρα παροχου αλλα μου φαινεται κουλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160816/5b7249f076a9577b5d6eddd4d4449ab4.jpg Για του λογου το αληθες Και με κλειστα δεδομενα το ίδιο,οποτε δεν παιζει ρολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts