Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το κινητό από κινεζομαγαζο.Υποστηρίζει ελληνικά έτσι όπως θα μου το στείλουν,αν όχι μπορούν να μου τα περάσουν αν τους το ζητήσω;Εγώ να κάτσω και να περάσω άλλες ρομ αποκλείεται.Έτοιμο με ελληνικά υπάρχει;Ευχαριστω.

Χωρίς να ασχοληθείς μόνο με official global developer ρομ θα έχει Ελληνικά κατά 25%..

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χωρίς να ασχοληθείς μόνο με official global developer ρομ θα έχει Ελληνικά κατά 25%..

35% πλέον.

Φιλικά.Γιώργος.

Δηλαδή αυτό το 25% τι περιλαμβάνει?Τις ρυθμίσεις όχι όλες?Αν τους ζητήσω να μου περάσουν αυτοί κάποια άλλη ρομ που να έχει 100% ελληνικά θα το κάνουν?

Από μπαταρία εντάξει; να την βάλω; δεν την καταπινει η νέα ρομ;

Δεν μπορώ να είμαι απόλυτη, ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν!

Με wifi σχεδόν συνέχεια, κλήσεις λιγες, kodi κλπ.

2 ώρες και 20 λεπτά ενεργή οθόνη, 77%.

Έχω 6 μόνο ώρες που την δοκιμαζω. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να σου πω κάτι με σιγουριά.

zaf_4 means Zafeira

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Ετοιμη και η δικιά μου παραγγελία. Σε χρυσάφι απο minideal μαζί με ipaky απο eBay και το γνωστό nillkin γυαλί. Θέματα με σιμ κλπ που υπήρχαν παλιά έχουν λυθεί έτσι; έχω στείλει αίτηση για ξεκλειδωμα έχω εμπειρία με ρομς απλά ρωταω μήπως ξεχάσω κάτι. Δοκίμασε κανείς τον κερνελ;

Δηλαδή αυτό το 25% τι περιλαμβάνει?Τις ρυθμίσεις όχι όλες?Αν τους ζητήσω να μου περάσουν αυτοί κάποια άλλη ρομ που να έχει 100% ελληνικά θα το κάνουν?

Θα το κάνουν αλλά πίστεψε με δεν θέλεις. Θα έχεις πολύ περισσότερα προβλήματα από μια γλώσσα.

Το 35% υπάρχει σκόρπια.. Πρέπει νατο δεις για να καταλάβεις.. Βδομάδα με βδομάδα θα γίνει όμως 100..(κάθε εβδομάδα αναβαθμίζεται..)

Θα το κάνουν αλλά πίστεψε με δεν θέλεις. Θα έχεις πολύ περισσότερα προβλήματα από μια γλώσσα.

Το 35% υπάρχει σκόρπια.. Πρέπει νατο δεις για να καταλάβεις.. Βδομάδα με βδομάδα θα γίνει όμως 100..(κάθε εβδομάδα αναβαθμίζεται..)

Μιας και έχουμε και proficiency. Που μπορώ να βοηθήσω για την μετάφραση; έχω γνώσεις απο λίγο προγραμματισμό κλπ

Μιας και έχουμε και proficiency. Που μπορώ να βοηθήσω για την μετάφραση; έχω γνώσεις απο λίγο προγραμματισμό κλπ

Έχει αναφερθεί ξανά στις προηγούμενες σελιδες...

Περίμενε μήπως θυμάται ο anna-Γιώργος

Αν το πάρω τώρα κι ας έχει 25% η 35% ελληνικα, μετά πως θα γίνει 100% με ελληνικά,θα παίρνει αναβαθμίσεις απο μόνο του η θα πρέπει να περνάω νέες ρομ εγώ;

Αν το πάρω τώρα κι ας έχει 25% η 35% ελληνικα, μετά πως θα γίνει 100% με ελληνικά,θα παίρνει αναβαθμίσεις απο μόνο του η θα πρέπει να περνάω νέες ρομ εγώ;

Θα παίρνει κανονικά

Εδώ.

Κι εγώ έχω Proficiency και γράφτηκα αλλά δεν κατάφερα να ασχοληθώ.

Φιλικά.Γιώργος.

Εδώ.

Κι εγώ έχω Proficiency και γράφτηκα αλλά δεν κατάφερα να ασχοληθώ.

Θέλει δουλειά από ότι βλέπω. Θα υο τσεκαρω και απο πισι αύριο.

Δηλαδή σε κανένα μήνα θα είναι 100% με ελληνικά,εσείς που το έχετε και δεν το έχετε πειράξει βλέπετε εβδομάδα με τη βδομαδα διαφορά?Κάτι ακόμη,αντροιντ φοράει την 5.1? Δεν παίζει να πάρει αναβαθμηση από την εταιρία για νεότερη εκδοση?

Καλησπερα σε ολους. Νεο μελος κι εγω στην παρέα με ενα redmi note 3 pro 32gb και υπερευχαριστημενος μεχρι στιγμης αν εξαιρέσουμε καποια μικροθεματακια.

1)Απ οσα εχω διαβασει πιστευω εχωτην official global stable με την οποια και προκειται να μεινω μιας και δεν εχω ορεξη για ρουταρισματα. Στο screenshot που εχω επισυναψει εχει τις λεπτομερειες, παρακαλω διορθωστε με αν εχω καταλαβει λαθος.

https://drive.google.com/file/d/0BwyXkgqXU8j9SEcyQVhSZXFMYTg/view?usp=drivesdk

2)Δε μου αλλαζει τη default app στα sms. Ειχα βαλει το textra αλλα υπηρχε θεμα συμβατοτητας και δε μου εστελνε sms με καμια απ τις δυο εφαρμογες. Εσβησα το textra, εγκατεστησα το google messages και πλεον στελνω απ το g. m. μηνύματα 160 χαρακτηρων αλλα ολες οι ειδοποιησεις ερχονται στη μαμησια εφαρμογη οσες φορες κι αν αλλαξω το default. Βεβαια αυτο ειναι μικρο πρόβλημα

3)Οι επαφες μου ειναι import from gmail. Προσπαθησα και έψαξα τροπους για να τις συγχρονισω με τις επαφές του fb αλλα δεν ςν καταφερα κατι. Αν εχετε κατι κατα νου ειμαι ανοιχτός σε προτασεις.

4)Στον updater οταν δεν υπαρχει διαθεσιμη αναβάθμιση, αν πατησω τις 3 τελειες πανω δεξια και επιλεξω download latest rom αρχιζει να κατεβάζει κατι πραγματα. Αυτο που κατεβαζει ειναι αρχεια για οποιον θελει ν αλλαξει ρομ ή καποια ενημερωση της δικης μου ρομ;

5)το security app του miui ειναι real time antivirus ή να κατεβασω το cm security που εχω κατα νου;

Σας ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας και ενα μεγαλο μπράβο σε ολους οσους βοηθουν τα νεα και αμαθη μελη απ την καλη τους την καρδια. Καλο υπολοιπο καλοκαιριου

Edited by BillMlo

Κατέβασε την global developer και βάλτην μέσω updater. Λογικά θα την πάρει.. Εκτός αν φάει κόλλημα.

Κατέβασα την Global Dev και την εγκατέστησα επιτυχώς. Ξεκλείδωσα τον bootloader και τώρα έχω ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να εγκαταστήσω το recovery (από τον οδηγό που έχεις στην υπογραφή σου). Όταν φτάνω στο τελευταίο βήμα για το flash του img μου λέει (στο cmd) "error cannot load twrp-3.0-kenzo-07.03.2016.img" . Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ για όλα! :)

Δηλαδή σε κανένα μήνα θα είναι 100% με ελληνικά,εσείς που το έχετε και δεν το έχετε πειράξει βλέπετε εβδομάδα με τη βδομαδα διαφορά?Κάτι ακόμη,αντροιντ φοράει την 5.1? Δεν παίζει να πάρει αναβαθμηση από την εταιρία για νεότερη εκδοση?

Θα πάρει κάποια στιγμή και την 6.. είναι στο πρόγραμμα.

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατέβασα την Global Dev και την εγκατέστησα επιτυχώς. Ξεκλείδωσα τον bootloader και τώρα έχω ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να εγκαταστήσω το recovery (από τον οδηγό που έχεις στην υπογραφή σου). Όταν φτάνω στο τελευταίο βήμα για το flash του img μου λέει (στο cmd) "error cannot load twrp-3.0-kenzo-07.03.2016.img" . Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ για όλα! :)

Κάτι λάθος κάνεις.. Κάνε καταγράμα τις οδηγίες και θα το βρεις...

ή στείλε μου ένα teamviewer να στο κάνω... τώρα όμως .. πριν με πάρει :wacko:

Ελληνικά 100% παίζει να το δούμε,αν ναι σε πόσο καιρό το υπολογίζεται?

Πριν 15 μέρες είχε 22% κ τώρα όπως ειπώθηκε 35... Υπολόγισε μόνος-νη σου.. Κανένας δεν ξέρει σίγουρα.

Να σας ρωτήσω παιδιά, η οθόνη χαράζεται εύκολα; Tempered glass την άλλη εβδομάδα θα έχω. Είναι επίφοβο;

Θα πάρει κάποια στιγμή και την 6.. είναι στο πρόγραμμα.

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτι λάθος κάνεις.. Κάνε καταγράμα τις οδηγίες και θα το βρεις...

ή στείλε μου ένα teamviewer να στο κάνω... τώρα όμως .. πριν με πάρει :wacko:

Είχες δίκιο. Μου ξέφυγε μια συλλαβή στο copy της cmd εντολής. :)

Σε ευχαριστώ πολύ!

καλημερα, υπαρχει τροπος να αλλαξει η σειρα στις επαφες και να βλεπει πρωτα επωνυμο? διοτι ειχα συνηθισει ετσι και οχι πρωτα το ονομα οπως ειναι τωρα. ευχαριστω

Εισαι στις επαφές,πατας παρατεταμενα το αριστερο φωτιζομενο πλήκτρο με τις τρεις γραμμές και επιλεγεις προβολή προτιμησεων,ταξινομηση λιστας κατά.

Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να βάλω το Widget της ώρας στον nova launcher?

Sent from my Redmi Note 3 Pro

Νομίζω ο Nova μόνο ρολόι με δείκτες έχει να βάλεις, αλλά νομίζω σε λάθος νήμα το ρωτάς αυτό.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Edited by Stakantzi