windybob73 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Μπορείς και ακόμα και αν ο bootloader είναι κλειδωμένος με το εργαλείο της mi να τον ξεκλειδωσεις το ίδιο εύκολα σαν να φοράς dev.Το λέω μία και το έκανα χθες. Δηλαδή φλάσαρες Global fastboot ROM με miflash και απλά ξεκλείδωσες με unlock tool; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Η γραμματοσειρά αλλάζει σε global rom 7.5.3? Δε βρίσκω που είναι η ρύθμιση. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Δηλαδή φλάσαρες Global fastboot ROM με miflash και απλά ξεκλείδωσες με unlock tool; Οχι,οπως είμαι τώρα.Εχω Mokee όπου χθες βράδυ εψαξα λίγο τι παίζει με το bootloader της συσκευής μου. Ως γνωστόν ήταν κλειδωμένος.Ετσι έκανα το ξεκλειδωμα που κάνει όλος ο κόσμος εδώ,με απόλυτη επιτυχία!:lol: Έτσι συνεχιζω σαν να μην τρέχεις τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 με την 28 ειμαι και εγω και ξεκινησαν τα θεματα. Περιμενω την νεα αυριο να δουμε τι θα αλλαξει.. Για την ωρα εκλεισα το δακτυλικο για να δω αν υπαρχει το bug που ειπε καποιος φιλος. Εγώ έχω να προσθέσω με λίγες ώρες που την έχω την 28 δεν έχω βάλει δαχτυλικο. Αλλά εάν έχω ανοιχτές εφαρμογές, μπαίνω π.χ. Εδώ και κολλάει. Δεν διαχειριζεται σωστά τη ραμ. Ναι, την έβαλα γνωρίζοντας ότι αύριο θα πάρω αναβάθμιση. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πως ενεργοποιούμε το scrol. Πατάς για screenshot, εμφανίζει το εικονίδιο δεξιά από οτι τραβήξες. Το πατάς. Βγάζει κάτω δεξιά scroll, το πατάς . Δεν το κάνει παντού. Στις ρυθμίσεις που ήθελα να δείξω κάποιες σελίδες ναι, φαντάζομαι και σε κάποια ιστοσελίδα; Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Απορία, ειμαι με china dev απο τοτε που το πηρα. Εχω να κερδισω κατι περνώντας την global dev ; Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ναι, την έβαλα γνωρίζοντας ότι αύριο θα πάρω αναβάθμιση. Μακάρι να την στρώσουνε την αυριανή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Πάντως παιδιά πριν λίγο ξεκλείδωσα ένα Redmi 3 με China Stable πάνω χωρίς πρόβλημα. Η οποία παίζει να ήταν τροποποιημένη καθώς ήταν τίγκα στο κινεζοbloat. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Πάιδες τώρα το καλοκαίρι , πώς είναι η οθόνη κάτω απο τον ήλιο ? Το Xiaomi Redmi Note 2 που είχα δεν διαβαζες καθόλου καλα την οθονη Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Πάιδες τώρα το καλοκαίρι , πώς είναι η οθόνη κάτω απο τον ήλιο ? Το Xiaomi Redmi Note 2 που είχα δεν διαβαζες καθόλου καλα την οθονη Είναι λίγο καλύτερη από το 2 αλλά όχι τόσο φωτεινή. Στον ήλιο τα πάει αρκετά καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantis69 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Εγώ έχω να προσθέσω με λίγες ώρες που την έχω την 28 δεν έχω βάλει δαχτυλικο. Αλλά εάν έχω ανοιχτές εφαρμογές, μπαίνω π.χ. Εδώ και κολλάει. Δεν διαχειριζεται σωστά τη ραμ. Ναι, την έβαλα γνωρίζοντας ότι αύριο θα πάρω αναβάθμιση. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πατάς για screenshot, εμφανίζει το εικονίδιο δεξιά από οτι τραβήξες. Το πατάς. Βγάζει κάτω δεξιά scroll, το πατάς . Δεν το κάνει παντού. Στις ρυθμίσεις που ήθελα να δείξω κάποιες σελίδες ναι, φαντάζομαι και σε κάποια ιστοσελίδα; Ίσος φταίω που δεν σου έδωσα να καταλάβεις τι θέλω. πριν λίγο καιρό στην επιφάνεια εργασίας μου έβγαζε ένα εργαλείο σαν μια κουκκίδα και όταν την πατούσα μπορούσα να πάρω screenshot να πάω πίσω μια σελίδα και άλλες δυο τρεις εργασίες αυτό θέλω να επαναφέρω. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 τον assistant εννοεις? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ίσος φταίω που δεν σου έδωσα να καταλάβεις τι θέλω. πριν λίγο καιρό στην επιφάνεια εργασίας μου έβγαζε ένα εργαλείο σαν μια κουκκίδα και όταν την πατούσα μπορούσα να πάρω screenshot να πάω πίσω μια σελίδα και άλλες δυο τρεις εργασίες αυτό θέλω να επαναφέρω. Σε ευχαριστώ. Αν κατάλαβα καλά είναι στις πρόσθετες ο βοηθός αφής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantis69 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Αν κατάλαβα καλά είναι στις πρόσθετες ο βοηθός αφής.. Στις πρόσθετες ήταν το Quick ball, ευχαριστώ για ακόμα μια φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω την συσκευή και θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα: 1. Η εσωτερική μνήμη ειναι εννιαία ή ο χώρος αποθήκευσης εφαρμογών ειναι περιορισμένος? Πόσο ακριβώς χώρο θα έχω για εφαρμογές? 2. Το gps του ειναι καλό? Πόσο γρήγορα κλειδώνει? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Εδώ και 4-5 ώρες που έκλεισα το δακτυλικό άρχισε να πέφτει το android απο το 42 στο 35 και συνεχίζει να πέφτει και δείχνει να κέρδισα 3-4 ώρες αυτονομία οι οποίες ίσως ειναι και περισσότερες καθως απο μίλησε και 1 ώρα συνεχώς απο την στιγμή που έκλεισα το δακτυλικό. Είχε δίκιο ο φίλος που είπε για το bug του αποτυπώματος. Οχι φυσικά ότι απο μόνο του θα μου δωςει την προηγούμενη αυτονομία των 100 ωρών αλλα βελτίωση ηδη υπάρχει. Φυσικά το κινητό το πήραμε και γιατί έχει αποτύπωμα. Αν ειναι να τα κλείνουμε για να δουλέψει σωστά κλάφτα... Ας ελπίσουμε αύριο με την νέα αναβάθμιση να στρώσει λίγο η κατάσταση. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Εδώ και 4-5 ώρες που έκλεισα το δακτυλικό άρχισε να πέφτει το android απο το 42 στο 35 και συνεχίζει να πέφτει και δείχνει να κέρδισα 3-4 ώρες αυτονομία οι οποίες ίσως ειναι και περισσότερες καθως απο μίλησε και 1 ώρα συνεχώς απο την στιγμή που έκλεισα το δακτυλικό. Είχε δίκιο ο φίλος που είπε για το bug του αποτυπώματος. Οχι φυσικά ότι απο μόνο του θα μου δωςει την προηγούμενη αυτονομία των 100 ωρών αλλα βελτίωση ηδη υπάρχει. Φυσικά το κινητό το πήραμε και γιατί έχει αποτύπωμα. Αν ειναι να τα κλείνουμε για να δουλέψει σωστά κλάφτα... Ας ελπίσουμε αύριο με την νέα αναβάθμιση να στρώσει λίγο η κατάσταση. Κάνε και καμια απεγκατασταση εφαρμογής που βλέπεις ψηλά σε ποσοστό.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 thanks! χθες πριν ανακαλύψω ότι έφταιγε η cosmote που δεν είχα mobile data, είχα φάει φρίκη ότι έφταιγε η ROM που είχα βάλει την προηγούμενη μέρα και άρχισα να ψάχνομαι για επιστροφή σε miui! Προσωπικά έχω κολλήσει άγρια με την συγκεκριμένη Ρομ. Δεν έχω ξανά δει τόσο παραμετροποίηση και συνάμα ταχύτητα. Να μην πω για την μπαταρία. Και το πιο σημαντικό τουλάχιστον για μένα είναι που παντα το τηλ.είναι δροσερό σε οτι και να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Προσωπικά έχω κολλήσει άγρια με την συγκεκριμένη Ρομ. Δεν έχω ξανά δει τόσο παραμετροποίηση και συνάμα ταχύτητα. Να μην πω για την μπαταρία. Και το πιο σημαντικό τουλάχιστον για μένα είναι που παντα το τηλ.είναι δροσερό σε οτι και να κάνεις. Ποια εννοείς ; Πόσο σε βγάζει η μπαταρία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Κάνε και καμια απεγκατασταση εφαρμογής που βλέπεις ψηλά σε ποσοστό.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το android & system ειναι ψηλά . Δεν γίνεται να σβήσουν. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω την συσκευή και θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα: 1. Η εσωτερική μνήμη ειναι εννιαία ή ο χώρος αποθήκευσης εφαρμογών ειναι περιορισμένος? Πόσο ακριβώς χώρο θα έχω για εφαρμογές? 2. Το gps του ειναι καλό? Πόσο γρήγορα κλειδώνει? 1. Ενιαία. 2. Κλειδώνει αμέσως Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Το android & system ειναι ψηλά . Δεν γίνεται να σβήσουν. Εμένα ήταν το Android πρώτο στην κατανάλωση και έκανα Uninstall το Google app και έστρωσε. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ποια εννοείς ; Πόσο σε βγάζει η μπαταρία ; Την Resurrection Remix εννοώ. Μπαταρία απο 8,5 με 9 ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Την Resurrection Remix εννοώ. Μπαταρία απο 8,5 με 9 ώρες Έβαλες και το νέο κερνελ; Μόλις μου την πρότειναν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Έβαλες και το νέο κερνελ; Μόλις μου την πρότειναν.. Είχα περάσει τον radon την βερσιόν 1.7 κέρδισα σε εμφάνιση γιατί μπόρεσα και πειραξα contrast και saturation αλλά έπεσα σε μπαταρία και ανέβαινε πιο εύκολα η θερμοκρασία. Την καινούργια βερσιόν δεν ξέρω τι παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Είχα περάσει την βερσιόν 1.7 κέρδισα σε εμφάνιση γιατί μπόρεσα και πειραξα contrast και saturation αλλά έπεσα σε μπαταρία και ανέβαινε πιο εύκολα η θερμοκρασία. Την καινούργια βερσιόν δεν ξέρω τι παιζει. Δεν την δοκίμασα αλλά βελτιώθηκε πολύ η μπαταρία.. (λέεει) Μόλις μου πρότεινε κάποιος τον συνδυασμό αυτό... Το έχει και είναι σούπερ σε όλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts