geoanto555 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Θέλει σταθερό χέρι. Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς? Το miui ...Δεν μου άρεσε κανένα άλλο, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 κόλλησα στο cmd κ την διαδρομή μπορει να βοηθήσει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλά δεν έχω και απ ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά δεν έχω και απαιτήσεις τρελές αλλά κουβέντα να γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 κόλλησα στο cmd κ την διαδρομή μπορει να βοηθήσει καποιος? Πάνε εκεί που έχεις το adb μπες μέσα στο φάκελο και πάτα πάνω στην διεύθυνση cmd και enter,, Καλά δεν έχω και απαιτήσεις τρελές αλλά κουβέντα να γίνεται. Δες εδώ με λίγο διόρθωση την λεπτομέρεια μπορεί να γίνουν και θαύματα.. ζουμαρε για να την δεις σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) Α βρίσκει την συσκευή κ βγάζει unouthorized Edited July 28, 2016 by stelioskrete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) Το έκανα αλλά τιποτα ... Τι τίποτα; Δεν μπαίνεις στο cmd; Μετά έχεις συνδεμένο το κινητό σου με usb debugging on και δίνεις την εντολή adb devices και κοιτάς το κινητό. Θα σου εμφανίσει ένα παράθυρο που πρέπει να επιλέξεις το always και οκ.. Την συσκευή σου πρέπει να την εμφανίσει ώς device με ένα κωδικό δίπλα.. πάτα adb kill-server adb start-server adb devices και βλεπε το κινητό για το μήνυμα που σου πα .. always kai ok./ Μετά που θα πατήσεις αυτό στο κινητό σιγουρέψου ότι όλα είναι οκ δίνοντας πάλι adb devices... Edited July 28, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Τι τίποτα; Δεν μπαίνεις στο cmd; Μετά έχεις συνδεμένο το κινητό σου με usb debugging on και δίνεις την εντολή adb devices και κοιτάς το κινητό. Θα σου εμφανίσει ένα παράθυρο που πρέπει να επιλέξεις το always και οκ.. Την συσκευή σου πρέπει να την εμφανίσει ώς device με ένα κωδικό δίπλα.. πάτα adb kill-server adb start-server adb devices και βλεπε το κινητό για το μήνυμα που σου πα .. always kai ok./ Μετά που θα πατήσεις αυτό στο κινητό σιγουρέψου ότι όλα είναι οκ δίνοντας πάλι adb devices... είδα το κινητό κ πάτησα το allways που λες κ το βγάζει τώρα ...τα adb kill-server adb start-server adb devices να τα κάνω? δεν τα αναφέρει στον οδηγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 είδα το κινητό κ πάτησα το allways που λες κ το βγάζει τώρα ...τα adb kill-server adb start-server adb devices να τα κάνω? δεν τα αναφέρει στον οδηγώ Πατα adb devices να δεις αν το βγάζει ως device .... Αν ναι συνεχίζεις με το φλασ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Πατα adb devices να δεις αν το βγάζει ως device .... Αν ναι συνεχίζεις με το φλασ.. το βγαζει οκ ...οποτε προχωραω με το Πληκτρολογούμε adb reboot bootloader ?? Thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 το βγαζει οκ ...οποτε προχωραω με το Πληκτρολογούμε adb reboot bootloader ?? Thnx ναι .. κ μετά ακολούθησε κατα γράμμα τις οδηγίες.. Διάβασε 2-3 φορές πριν κάνεις κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Πώς σας φαίνεται η μπαταρία; Εμένα μου φαίνεται κάπως φτωχή... Αν συνεχίσει έτσι πλησιάζει 6 ώρες οθόνη με πάνω από 24 ώρες μακρυά από την πρίζα. Δεν είναι άσχημα.. Πόσο καιρό το έχεις το κινητό; Η μπαταρία θα γίνει ακόμα καλύτερη μετά από μερικούς κύκλους :) Sent from my Redmi Note 3 ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ζουμαρε για να την δεις σωστά Το HDR είναι πολύ έντονο στις φωτογραφίες σου. Τις επεξεργαζεσαι; Sent from my Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Το HDR είναι πολύ έντονο στις φωτογραφίες σου. Τις επεξεργαζεσαι; Sent from my Redmi Note 3 Εκτός την γάτα όλες έχουν μια μικρή επεξεργασία... ,Κ'αποιες αν δεις έχουν μεγάλη βέβαια...χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) ναι .. κ μετά ακολούθησε κατα γράμμα τις οδηγίες.. Διάβασε 2-3 φορές πριν κάνεις κάτι.. βλεπω το κινεζακι στη οθονη συνεχιζω με fastboot flash recovery twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo.img ??? πφφφφφ πα να κάνω μισό τσιγάρο και επανερχομαι Edited July 28, 2016 by stelioskrete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 βλεπω το κινεζακι στη οθονη συνεχιζω με fastboot flash recovery twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo.img ??? Να δω αν βγάλεις άκρη έχοντας οδηγίες από miui.gr και είσαι μέσα στο myphone.gr. Αν έχεις κατεβάσει εκείνα τα αρχεία είσαι οκ.. Αν έχεις κατεβάσει όμως από εδώ αρχεία δεν θα είσαι κ θα το χάσεις... Εγώ πρέπει να φύγω.. ακολούθησε επ-ακριβώς τις οδηγίες ... με τα αρχεία που έχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Να δω αν βγάλεις άκρη έχοντας οδηγίες από miui.gr και είσαι μέσα στο myphone.gr. Αν έχεις κατεβάσει εκείνα τα αρχεία είσαι οκ.. Αν έχεις κατεβάσει όμως από εδώ αρχεία δεν θα είσαι κ θα το χάσεις... Εγώ πρέπει να φύγω.. ακολούθησε επ-ακριβώς τις οδηγίες ... με τα αρχεία που έχεις... Για να δουμεεε στην χειροτερη τι μπορει να γυνει ? μπορω να επιστρεψω οπως ηταν πριν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Εκτός την γάτα όλες έχουν μια μικρή επεξεργασία... ,Κ'αποιες αν δεις έχουν μεγάλη βέβαια...χαχα Με ποια εφαρμογή; Sent from my Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) Για να δουμεεε στην χειροτερη τι μπορει να γυνει ? μπορω να επιστρεψω οπως ηταν πριν ? Διαβασε καλα τις οδηγιες και προχωρα.αμα δεν βγαινει κατι δεν συνεχιζεις . Ειμαι εγω εδώ αμα θες Edited July 28, 2016 by kongeo1994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) Διαβασε καλα τις οδηγιες και προχωρα.αμα δεν βγαινει κατι δεν συνεχιζεις . Ειμαι εγω εδώ αμα θες ευχαριστώ πολύ φιλε κ thnx για τον χρόνο σου καλα πάει απο οτι φαίνεται εχω φτάσει εδω Όταν τελειώσει το Flash, κάνουμε Reboot στο System. Στην ερώτηση για εγκατάσταση το Super user επιλέγουμε DO NOT INSTALL τωρα δείχνει να ανοίγει εκει που λεει αυτο Μην ξεχάσετε κατά την είσοδό σας την MIUI να έχετε επιλεγμένα τα Αγγλικά ως γλώσσα ώστε να κάνετε τις αρχικές ρυθμίσεις της συσκευής σας. τι εννοεί? α μου εβγαλε να διαλεξω γλώσσα εδω εννοει να βαλω αγγλικα ? Edited July 28, 2016 by stelioskrete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 καλα πάει απο οτι φαίνεται εχω φτάσει εδω Όταν τελειώσει το Flash, κάνουμε Reboot στο System. Στην ερώτηση για εγκατάσταση το Super user επιλέγουμε DO NOT INSTALL τωρα δείχνει να ανοίγει εκει που λεει αυτο Μην ξεχάσετε κατά την είσοδό σας την MIUI να έχετε επιλεγμένα τα Αγγλικά ως γλώσσα ώστε να κάνετε τις αρχικές ρυθμίσεις της συσκευής σας. τι εννοεί? Αρα εισαι στην εγκατάσταση;;; Κανεις ριμπουτ.θα κανει κανα 5 λεπτο να ξέρεις μολις βγει το mi logo. Μην αγχωθεις και το κλεισεις... Μολις ανοιξει θα σε βγαλει στο μενού του σεταρισματος.Στο πρωτο βημα σου λεει να επιλεξεις γλωσσα. Βαζεις αγγλικα και μολις τελειωσει το σεταπ το γυρνας στα ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Δειχνει να δουλεύει τωρα άλλαξα σε Ελληνικα κ ολλα καλα το δαχτυλικό αποτύπωμα δεν δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Δειχνει να δουλεύει τωρα άλλαξα σε Ελληνικα κ ολλα καλα το δαχτυλικό αποτύπωμα δεν δουλεύει? Tι εννοεις ; Μια χαρα δουλευει στα ελληνικα. Αμα δεν σε αφηνει να μπεις να το ρυθμισεις γυρνα το στα αγγλιλα,ρυθμισε το και γυρνα μετα στα ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Εν τω μεταξύ παρατηρώ ότι εάν το πιέσει κάποιος στο σημείο πάνω από το ηχείο και από τον αισθητήρα τριζει λίγο το κινητό! Είναι φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Εν τω μεταξύ παρατηρώ ότι εάν το πιέσει κάποιος στο σημείο πάνω από το ηχείο και από τον αισθητήρα τριζει λίγο το κινητό! Είναι φυσιολογικό? Εμενα δεν τριζει εκει.τριζει πανω απο το usb :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Παιδάκια έχω το κινητό 2-3 μήνες τώρα....καταευχαριστημένος και δεν αλλάζω μάρκα ποτέ ξανά. Το είχα με dev global και τώρα με stable global. Ήμοθν χωρίς root αλλά έλα που σιγά σιγά το χρειάζομαι και θέλω να το rootάρω. Το πρόβλημά μου είναι πως άμα το rootάρω δεν θα πάρει Incremental OTA. Το update θα δει αλλαγές στο system Partition και θα τα κάνει όλα...%$#@% Η ερώτηση λοιπόν (Που μάλλον η απάντηση είναι Chinese Dev) 1) Θέλω official ΟΤΑ On time (Dev η global). 2) Θέλω root. 3) Θέλω να αποφύγω Chinese και σβήσιμο τον κινεζοεφαρμογών και στήσιμο google services. Προτάσεις? Δέχομαι και να τις περνάω εγώ μέσω TWRP αλλά να είναι στην ώρα τους. Με λίγο ψάξιμο είδα 2 τροποποιημένα TWRP (Alkas νομίζω) που παίζουν χωρίς πειραγμένο boot.img και κάποιοι λένε πως περνάνε τα updates των OTA αγνοώντας τις αλλαγές (root). Έχει δοκιμάσει κανείς? Post #10467 Sent from my H1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takinio1 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Καλημέρα, Ηρθε επιτελους ,το παραλαμβανω σημερα, παρηγγειλα με Official Global Rom,(προτιμω να ασχοληθώ οσο λιγοτερο μπορω με το κινητο),από οσα εχω διαβασει στο θεμα,οτι update υπαρχει, θα κατεβαινει ota. Το θεμα είναι,οταν προχωραω σε καποιο update χρειαζεται να γινεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων κ.τ.λ? Λογικα θα δουλευει ετσι ,out of the box χωρις θεματα με αυτή τη ρομ και ξεκιναω να περναω εφαρμογες κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts