Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε ευχαριστω. παντα γρηγορος...

οποτε δεν χρειαζεται να ανησυχω... Δεν θα χασω δεδομενα. εφαρμογες, αρχεια , επαφες και sms.. Σωστα;

Αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω.. εσύ ξέρεις αν έχεις ενεργοποιημένο backup.

Όταν τελειώσεις με την εγκατάσταση της 7,2,2 , (στην εκκίνηση) θα σε ρωτήσει αν θέλεις να κάνεις restore.

Εκεί εννοείται πατάς ναι και είσαι οκ.Σου δίνει κ ημερομηνία τελευταίου backup νομίζω.

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω.. εσύ ξέρεις αν έχεις ενεργοποιημένο backup.

Όταν τελειώσεις με την εγκατάσταση της 7,2,2 , (στην εκκίνηση) θα σε ρωτήσει αν θέλεις να κάνεις restore.

Εκεί εννοείται πατάς ναι και είσαι οκ.Σου δίνει κ ημερομηνία τελευταίου backup νομίζω.

παντα μιλας για το MI cloud συγχρονισμο... Οχι για το τοπικα αντιγραφα ασφαλειας

παντα μιλας για το MI cloud συγχρονισμο... Οχι για το τοπικα αντιγραφα ασφαλειας

Ναι για mi.. Αντίγραφα ασφαλείας δεν έχω πάρει ποτέ και δεν ξέρω να σου απαντήσω.

Μπες ρυθμίσεις/ πρόσθετες/αντίγραφα και επαναφορά /επαναφορά απο mi cloud έχει κάτι μέσα;

Edited by geoanto555

Να ξέρεις ότι με τα τοπικά αντίγραφα ασφαλείας κάνεις backup τις εφαρμογές χωρίς τα δεδομένα τους, το οποίο σημαίνει ότι μετά το restore θα πρέπει να κατεβάσεις τα δεδομένα, να περάσεις username, password όπου χρειάζεται και ότι ρυθμίσεις είχες πριν. Επίσης χάνεις τα δεδομένα τη στιγμή που κάνεις backup στη rom που ήδη φορας οπότε καλό είναι να κάνεις το backup ακριβώς πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία να περάσεις νέα rom. Και βέβαια πριν κάνεις οτιδήποτε, backup με twrp.

Να ξέρεις ότι με τα τοπικά αντίγραφα ασφαλείας κάνεις backup τις εφαρμογές χωρίς τα δεδομένα τους, το οποίο σημαίνει ότι μετά το restore θα πρέπει να κατεβάσεις τα δεδομένα, να περάσεις username, password όπου χρειάζεται και ότι ρυθμίσεις είχες πριν. Επίσης χάνεις τα δεδομένα τη στιγμή που κάνεις backup στη rom που ήδη φορας οπότε καλό είναι να κάνεις το backup ακριβώς πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία να περάσεις νέα rom. Και βέβαια πριν κάνεις οτιδήποτε, backup με twrp.

αν με τα τοπικα αντιγραφα ασφαλειας δεν παιρνω τα δεδομενα τοτε ειναι δωρον αδωρον...

δηλαδη π.χ. παιρνω backup το viber αλλα στο restore δεν θα δω τις παλιες συνομιλιες ;;;;;; ε τοτε τι backup ειναι !!!!!

με το Mi Cloud τουλαχιστον θα μου ερθουν οι εφαρμογες και τα δεδομενα των εφαρμογων ;;;;;;

Edited by bbtp

Καλημέρα στην παρέα,

εχω 2 θεματα με τα sms παντα μου ζητάει για μια φορα να στειλει το sms ειμαι με dev greek εχω αλλαξει το προεπιλεγμενο προγραμμα αλλα εκεινο παραμένει να ζητάει οτι για μια φορα να στειλω sms.

το αλλο θεμα ειναι με τα ακουστικα για εξωτερικα ηχεια οταν βαζω το βισμα δεν το βρισκει αμεσως οτι εχω βαλει βισμα ηχειων (βγαζει σηματακι οτι εχουν μπει ακουστικα) αλλα παραμένει να βγάζει τον ηχο απο το ηχειο του κινητου.

Edited by Shimpaku

Καλημέρα στην παρέα,

εχω 2 θεματα με τα sms παντα μου ζητάει για μια φορα να στειλει το sms ειμαι με dev greek εχω αλλαξει το προεπιλεγμενο προγραμμα αλλα εκεινο παραμένει να ζητάει οτι για μια φορα να στειλω sms.

το αλλο θεμα ειναι με τα ακουστικα για εξωτερικα ηχεια οταν βαζω το βισμα δεν το βρισκει αμεσως οτι εχω βαλει βισμα ηχειων (βγαζει σηματακι οτι εχουν μπει ακουστικα) αλλα παραμένει να βγάζει τον ηχο απο το ηχειο του κινητου.

Δεν έχω dev rom αλλά μπορεί κάλλιστα να είναι κάποιο bug αφού οι dev είναι beta rom.

Γιατί δεν φλασάρεις μιά stable να ελέγξεις τί γίνεται;

Το θέμα με τα sms πάντως νομίζω πως έχει αναφερθεί ξανά σε προηγούμενα ποστ.

Edited by Bernie

Σήμερα πήρα 3 note pro για φίλους μου. Οσο καιρο ειχα το (απλο) note 3 τους ειχα πουλήσει καλά το ποσο κινηταρα ειναι για τα λεφτα του. Οποτε μολις τους ειπα πως παω Κινα, επεσαν παραγγελίες.

Δε βρισκω το miband 2 σε στοκ δυστυχώς.

μετα τα καλα λογια που εχουν ακουστει για την 7.2.2.0 θελω να την δοκιμασω

συμφωνα με τον οδηγο - προτυπο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6738929#post6738929

" Downgrade dev to dev, dev to stable, stable to stable, stable to dev.

H διαδικασία είναι η ίδια με την προηγούμενη.

Λόγω του ότι πάμε από νέα έκδοση σε παλιότερη απαραίτητο βήμα είναι να κάνουμε wipe data.

Σε αυτή την περίπτωση , μετά το wipe data, θα σβηστούν τα "πάντα" στο κινητό μας .Καλά είναι να έχουμε πάρει ένα backup. "

οποτε μπαινω recovery και κανω Dalvik/ART cache, Cache and and Data WIPE και μετα install την greek stable 7.2.2.0

SYSTEM wipe χρειαζεται να το τσεκαρω;

αν παρω backup πρωτα απο τις Προσθετες Ρυθμισεις / Αντιγραφα και Επαναφορα και μετα κανω επαναφορα θα γινουν ολα ΟΚ ή θα χασω επαφες, SMS, δεδομενα και εφαρμογες;

μπορω να κανω backup and restore με το MI cloud ;

Με τα τοπικά αντίγραφα παίρνεις τα πάντα, και τα δεδομένα εφαρμογών,είναι το πιο σωστό backup up, για αλλαγή ρομ με clean install. Οταν πατήσεις θα δεις και τι έχει να επιλέξεις ξεχωριστά ότι θες,δοκίμασε.

Μαζί με το nandroid που το χρειαζόμαστε σε περίπτωση που γίνει καμιά στραβή για να επανέλθουμε εκεί που είμασταν ακριβώς. Με το mi cloud παίρνεις κανονικά επαφές μηνύματα, ιστορικό και ότι άλλο λέει,αλλά όχι δεδομένα εφαρμογών. Απλά σου κάνει εγκατάσταση τις,εφαρμογές σαν να τις έκανες μία μία από το play, δηλαδή δεν αρκεί.

Επίσης να προσθέσω για το Viber μόνο,ότι μπορεί να μην σου κρατήσει ιστορικό, και ας κάνεις backup. Αλλά σε μια από τις τελευταίες ενημερώσεις, μέσα από την εφαρμογή στις ρυθμίσεις,υπάρχει μια επιλογή για να κρατήσεις το ιστορικό,οπότε καντο και από μέσα από την εφαρμογή σε περίπτωση που δεν στο επαναφέρει.

Edited by Billys_RR

Καλημέρα στην παρέα,

Για τα SMS, έχεις δώσει τα permission? Αν όχι μπες στο Security - Permissions - Permissions και δωστου άδεια για απευθείας sms

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Με τα τοπικά αντίγραφα παίρνεις τα πάντα, και τα δεδομένα εφαρμογών,είναι το πιο σωστό backup up, για αλλαγή ρομ με clean install. Οταν πατήσεις θα δεις και τι έχει να επιλέξεις ξεχωριστά ότι θες,δοκίμασε.

Μαζί με το nandroid που το χρειαζόμαστε σε περίπτωση που γίνει καμιά στραβή για να επανέλθουμε εκεί που είμασταν ακριβώς. Με το mi cloud παίρνεις κανονικά επαφές μηνύματα, ιστορικό και ότι άλλο λέει,αλλά όχι δεδομένα εφαρμογών. Απλά σου κάνει εγκατάσταση τις,εφαρμογές σαν να τις έκανες μία μία από το play, δηλαδή δεν αρκεί.

Επίσης να προσθέσω για το Viber μόνο,ότι μπορεί να μην σου κρατήσει ιστορικό, και ας κάνεις backup. Αλλά σε μια από τις τελευταίες ενημερώσεις, μέσα από την εφαρμογή στις ρυθμίσεις,υπάρχει μια επιλογή για να κρατήσεις το ιστορικό,οπότε καντο και από μέσα από την εφαρμογή σε περίπτωση που δεν στο επαναφέρει.

Πραγματικα με βοηθησες αρκετα....... Σε ευχαριστωωω

Σήμερα πήρα 3 note pro για φίλους μου. Οσο καιρο ειχα το (απλο) note 3 τους ειχα πουλήσει καλά το ποσο κινηταρα ειναι για τα λεφτα του. Οποτε μολις τους ειπα πως παω Κινα, επεσαν παραγγελίες.

Δε βρισκω το miband 2 σε στοκ δυστυχώς.

Πόσο το πήρες? επίσης από ποια περιοχή της Κίνας?

Πόσο το πήρες? επίσης από ποια περιοχή της Κίνας?

1099 yuan (ειτε το pro 32αρι πάρεις ειτε το απλο, ειναι ιδια τιμη). 149 ευρω.

Μενω στο Zhongguancun στο Πεκίνο. Εχει xiaomi store σε ενα mall απέναντι απο τη Renmin University σταση του Μετρό.

Μενω στο Zhongguancun στο Πεκίνο. Εχει xiaomi store σε ενα mall απέναντι απο τη Renmin University σταση του Μετρό.

πω πω 149 ευρώ. κλέψιμο πραγματικά. πάρε καμιά βαλίτσα από δαυτα και φέρτα να τα πουλήσεις:p

είδες μήπως πόσο έχει και το Power bank της xiaomi το 10000 pro?

Για τα SMS, έχεις δώσει τα permission? Αν όχι μπες στο Security - Permissions - Permissions και δωστου άδεια για απευθείας sms

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ! ευχαριστω!!!

πω πω 149 ευρώ. κλέψιμο πραγματικά. πάρε καμιά βαλίτσα από δαυτα και φέρτα να τα πουλήσεις:p

είδες μήπως πόσο έχει και το Power bank της xiaomi το 10000 pro?

Πηρα ενα 1000αρι, 69yuan, λιγότερο απο 10 ευρω.

Είναι να ζηλεύεις για τέτοια πράγματα... Απο καυσαέριο όμως πως τα πάτε; Αγοράζετε φούσκες με καθαρό αέρα; :( Ισχύει; ή είναι όπως τα δικά μας μέσα μαζικά ενημέρωσης;

:blink:

παιδια εγω εκανα αιτηση για unlock με 2 διαφορετικους αριθμους αλλα δεν εχει ερθει τιποτα ακομα εχει περασει 22 μερες. τι γινεται ?

παιδια εγω εκανα αιτηση για unlock με 2 διαφορετικους αριθμους αλλα δεν εχει ερθει τιποτα ακομα εχει περασει 22 μερες. τι γινεται ?

Αμα εχεις wind μπορει να μην ερθει και ποτε το sms.

Μπες στην σελιδα να δεις.αμα σου βγαλει download εισαι ετοιμος

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by kongeo1994

Νταξει αν αναλογιστει κανεις οτι με 149Ε το παιρνεις απο εκει και εδω σου ερχεται ελλαδα με 180,ε 30Ε διαφορα δεν ειναι και τραγικη,ειδικα οταν με 150Ε το παιρνεις απευθειας απο εταιρεια και 180 απο μεσαζοντα.

Η διαφορα θα ειναι σε κανα ΜΙ5 που φανταζομαι κανα 300αρι θα εχει εκει.

παιρνω τοπικα αντιγραφα ασφαλειας αλλα μετα το folder MIUI/backup/All Backup/ είναι ΚΕΝΟ παρολο που υπαρχει το backup..

θελετε να το δοκιμασετε αν συμβαινει το ιδιο και με εσας;

edit : το βρηκα ... το σωνει αυτοματα στην SD καρτα και οχι στην εχωτερικη μνημη... πολυ καλό αυτο...

επισης στο MIPCSuite δεν μπορω να κανω backup "cannot backup device"

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ...........................

Edited by bbtp

επισης στο MIPCSuite δεν μπορω να κανω backup "cannot backup device"

Μπες από ρυθμίσεις/πρόσθετες/αντιγραφα & επαναφορά /επαναφορα απο mi cloud..

Μπορεί μετά από αυτό να σε αφήσει..

Μπες από ρυθμίσεις/πρόσθετες/αντιγραφα & επαναφορά /επαναφορα απο mi cloud..

Μπορεί μετά από αυτό να σε αφήσει..

δεν υπαρχει επαναφορα απο mi cloud στο μενου που μου ειπες !!!!!

ή εγω κανω κατι λαθος ;;;;;;;;;;