Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα παιδια εχω ενα θεματακι, φοραω την τελευταια ελληνικη stable και δεν μπορω να μπω στις προσθετες ρυθμισεις, δηλαδη παταω προσθ. ρυθμισεις ανοιγει αλλα δεν δειχνει κατι και δεν παει ουτε πισω το μονο που μπορω να πατησω ειναι το home button

θα σου φανεί κουφό αλλά άλλαξε ένα θέμα.

Προχθές δεν μου δείχνε φωτογραφίες και κολλούσε λόγο θέματος

Αν δεν στρώσει κάνε wipe cache , dalvik από advanced wipe.

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχεις απενεργοποιήσει/παγωσει καποια ενσωματωμενη εφαρμογή της Xiaomi, "MI-....κάτι"....θα θυμηθω ποια κ θα στο γράψω, εκτός κ αν ψαξεις ποιες έχεις παγώσει κ την πετύχεις...;)

Το cloud print είναι τελικά.

Αν το έχεις απενεργοποιήσει, ενεργοποιήσε το.

Αν δεν το έχεις, κατέβασε το από το google play.

Edited by demakhs

Μπες twrp και κάνε ένα wipe->advanced wipe->cache/dalvik ΜΟΝΟ και μετά reboot to system :)

Εγω δεν του έγραψα τα βήματα για Factory Reset εννοείται μέσω twrp,νομιζα θα το καταλάβαινε απο μονο του αφού πέρασε την ελληνική οπως γράφει.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Καλησπέρα σε όλους

Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες από το thread

Θέλω να παραγγείλω ένα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB RAM 32GB

από το vickmall.

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

Απλά θα σας πω τι έχω καταλάβει και εάν λέω κάτι λάθος με διορθώνετε.

Θέλω να έχει Αγγλικά και με ενδιαφέρουν οι αυτόματες αναβαθμίσεις γιατί δεν θέλω να μπλέξω με ξεκλειδώματα κτλ το παίρνω με Official Global Rom&Google play store(No Greek)?

Μετά θα κατεβάσω google installer google play και πληκτρολόγιο και θα έχω ένα λειτουργικό τηλέφωνο.

Μετά εάν θέλω μπορώ να ακολουθήσω την διαδικασία ξεκλειδώματος και εγκατάστασης ελληνικής rom

Εάν είναι όλα σωστά να πάω σε κάποιες ερωτήσεις

-Λειτουργεί το google account (ημερολόγιο επαφές κτλ) στο Redmi Note 3 Pro? Βλέπω κανονικά τις επαφές και το ημερολόγιο που είχα στο παλιό μου κινητό?

-Θα γίνει αναβάθμιση σε android 6?

-Πήρατε μαζί με το τηλέφωνο θήκες tempered glass κτλ και εάν προτείνεται κάτι καλό?

-Σε πόσο καιρό κάνει να έρθει Ελλάδα?

-Φαντάζομαι ότι δεν χρειάζεται να δώσω οδηγίες (gift κτλ) για να γλυτώσουμε το τελωνείο?

-Εφαρμογές και παιχνίδια που έχω στο παλιό μου κινητό θα λειτουργούν και στο καινούργιο (επειδή δεν θέλω να χάσω την πρόοδο στα google games)

-Εντυπώσεις για το γρι χρώμα?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συγνώμη για εάν έχουν απαντηθεί πάλι αυτά που ρωτάω απλά είναι πάρα πολλές οι σελίδες

Σήμερα το πρωί ήρθε το μήνυμα από την Xiaomi για ξεκλείδωμα (σε 5 μέρες!) και πριν λίγο πήρα και το κινητό στα χέρια μου! :D

Από Vickmall, με δώρο την θήκη Ipaky.

Αύριο ξεκλειδώνω και βάζω την ελληνική ROM. Ελπίζω να γίνεται εύκολα γιατί δεν το έχω ξανακάνει.

Ποια εφαρμογή βάζω για να τραβάω 4K βίντεο; Μπορώ να βάλω το Playstore χωρίς ξεκλείδωμα και root; Χρειάζομαι να τραβήξω κάτι βιντεάκια σήμερα και δεν προλαβαίνω να ξεκλειδώσω.

Για SD κάρτα έχετε να προτείνετε κάποια; Είτε 64 είτε 128 GB.

Edited by Aurumnus

Ποια εφαρμογή βάζω για να τραβάω 4K βίντεο; Φαντάζομαι μόνο από Playstore γίνεται αυτό (που δεν έχει το κινητό).

google camera και την βρίσκεις με αναζήτηση στο google.

Edited by navi55

Καλησπέρα σε όλους

από το vickmall.

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

Θέλω να έχει Αγγλικά και με ενδιαφέρουν οι αυτόματες αναβαθμίσεις γιατί δεν θέλω να μπλέξω με ξεκλειδώματα κτλ το παίρνω με Official Global Rom&Google play store(No Greek)?

Μετά θα κατεβάσω google installer google play και πληκτρολόγιο και θα έχω ένα λειτουργικό τηλέφωνο.

Μετά εάν θέλω μπορώ να ακολουθήσω την διαδικασία ξεκλειδώματος και εγκατάστασης ελληνικής rom

-Λειτουργεί το google account (ημερολόγιο επαφές κτλ) στο Redmi Note 3 Pro? Βλέπω κανονικά τις επαφές και το ημερολόγιο που είχα στο παλιό μου κινητό?

-Θα γίνει αναβάθμιση σε 6?

-Πήρατε μαζί με το τηλέφωνο θήκες tempered glass κτλ και εάν προτείνεται κάτι καλό?

-Φαντάζομαι ότι δεν χρειάζεται να δώσω οδηγίες (gift κτλ) για να γλυτώσουμε το τελωνείο?

-Εφαρμογές και παιχνίδια που έχω στο παλιό μου κινητό θα λειτουργούν και στο καινούργιο (επειδή δεν θέλω να χάσω την πρόοδο στα google games)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συγνώμη για εάν έχουν απαντηθεί πάλι αυτά που ρωτάω απλά είναι πάρα πολλές οι σελίδες

Στο πρώτο που ρωτας καλύτερα με del rom νατο παραγγείλεις ,στο αλλο ερώτημα μονο με del rom ξεκλειδωνη με καμια άλλη,

Στα αλλα τωρα ναι δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα με το google play,δεν χρειαζεται να δόσεις οδηγιες ,η θηκη του κ το τσαμι που στελνουν δεν ειναι πολυ καλα ,χρειάζεσαι νεα να πάρεις,δεν υπάρχει στανταρ ποτε θα ρθει Ελλάδα,15 με 20 ημερες ενα μήνα,ναι θα λειτουργουν ολα σε αυτο που ρωτας και μια χαρα ειναι το γρι χρώμα χρωμα που ρωτας,εγω το εχω σε χρυσάφι κ ειναι πολυ ωραιο.

Καλησπέρα σε όλους

από το vickmall.

Το χω γράψει κ σε άλλον.

Πολύ "μιλάς" κ δε θα προλάβεις...$184.89 ή έκδοση 32/3Gb ( το δικό μου ήδη το έστειλαν...:D)

http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_308824.html

Τρεχα ρίξε την παραγγελία να προλάβεις μην λήξει η προσφορά κ ..... ρωτάς μετά....

Το χω γράψει κ σε άλλον.

Πολύ "μιλάς" κ δε θα προλάβεις...$184.89 ή έκδοση 32/3Gb ( το δικό μου ήδη το έστειλαν...:D)

Τρεχα ρίξε την παραγγελία να προλάβεις μην λήξει η προσφορά κ ..... ρωτάς μετά....

Εδω υπάρχει τρελήηηηηηηη προσφορά στο μαγαζί που αναφέρεις και αυτος ψάχνει ακόμη στο vickmall ,μετα τα ρωτάνε αυτα πρώτα το παραγγέλνεις ............................. γιατί δεν υπάρχει τέτοια τρρρρρρελη προσφορά λεμεεεε.:lol::lol::p:p:lol::lol:

Στο πρώτο που ρωτας καλύτερα με del rom νατο παραγγείλεις ,στο αλλο ερώτημα μονο με del rom ξεκλειδωνη με καμια άλλη,

Στα αλλα τωρα ναι δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα με το google play,δεν χρειαζεται να δόσεις οδηγιες ,η θηκη του κ το τσαμι που στελνουν δεν ειναι πολυ καλα ,χρειάζεσαι νεα να πάρεις,δεν υπάρχει στανταρ ποτε θα ρθει Ελλάδα,15 με 20 ημερες ενα μήνα,ναι θα λειτουργουν ολα σε αυτο που ρωτας και μια χαρα ειναι το γρι χρώμα χρωμα που ρωτας,εγω το εχω σε χρυσάφι κ ειναι πολυ ωραιο.

ποια απο τις 3 είναι η del rom?

1) Multi-language Rom&Google play store installed

2) Official Global Rom&Google play store(No Greek)

3) Official Developer Rom (Only Chinese&English)

ποια απο τις 3 είναι η del rom?

Η τρίτη ,το 3 .:wacko::rolleyes:

Η del rom είναι κάτι "άλλο"....:blink:

Για την περίπτωση μας, την κουρτίνα 3....:p

Εγω αν επιλέξω την κουρτίνα 3 θα πέσω σε ζονκ. :lol::p:lol::lol:

Το χω γράψει κ σε άλλον.

Ευχαριστώ για την πληροφορία

Θέλω όμως το γρί χρώμα

Το χω γράψει κ σε άλλον.Πολύ "μιλάς" κ δε θα προλάβεις

Εδω υπάρχει τρελήηηηηηηη προσφορά

Βλέπω αρχίσαμε να παίρνουμε ποσοστά και από άλλο κατάστημα..Μπαράβοο

[Στάθη μην ακούς κανέναν.. Πάρτο από κει που ξέρεις...(τα δικά μου ποσοστά:wink:)

Edited by navi55

Η del rom είναι κάτι "άλλο"....:blink:

Για την περίπτωση μας, την κουρτίνα 3....:p

ειναι προφανως αναγραμματισμενη (κατα λαθος του συγγραφέα) η dev.

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Edited by impreza_sti

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Οταν γράφεις την ελληνικη stable εννοείς έχεις ξεκλειδωση κτλπ.κτλπ κανε ενα Factory Reset λογικά θα ειαι οκ .

Ναι βγαζει μια χαρα. Το nexus δεν ειχε προβληματα σε τιποτα. Νυχτερινες φωτογραφιες και βιντεο εβγαζε αρκετα καλες.

Καλησπέρα σε όλους

από το vickmall.

-Θα γίνει αναβάθμιση σε android 6?

Λοιπόν:

official global rom=πολύγλωσση (όχι Ελληνικά όμως) επίσημα ρομ που δέχεται αναβαθμίσεις (OTA) και έχει play store (gapps) προεγκατεστημένο. Δεν χρειάζεται να περάσεις εσύ κάτι.

-Google account κλπ κανονικά,

-tempered glass συνιστάται, κορυφαίο είναι αυτό της nillkin (το απλό που έχει το vickmall αλλά και το pro που είναι λεπτότερο με καμπύλες 2,5d). Θήκες όποια σου αρέσει, θέμα γούστου είναι, μπορεί και να μην θες (η ομορφιά ενός τηλεφώνου κρύβεται με την θήκη). Αν θέλεις πάντως "tank" προστασία πάρε ipaky.:p

- Εξαρτάται. Συνήθως εντός 20 ημερών.

- Συνήθως ναι. Εξαιρούνται ελάχιστα παιχνίδια και τα multiplayer. Πάντως μπορείς να μεταφέρεις πρόοδο κλπ με π.χ το MI mover (play store app).

-πολύ όμορφο, κομψό, κλασσικό με την γκρι πλάτη να το κάνει λίγο "ξεχωριστό" απο το μαύρο (στο οποίο πήξαμε), κλασσική επιλογή που έχουν οι περισσότεροι απο εμάς.

Βασίλης!

παντως και το minideal ελαχιστα πιο ακριβο το εχει. 189.99 usdollars.

Που το ειδες αυτο φιλε μου στο Minideal?

Οπότε επιλέγω την 3) Official Developer Rom (Only Chinese&English) για να έχω αγγλικά και αναβαθμίσεις

Και μετά για να βάλω google play store αυτό που λέει στο post 2233

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6640621#post6640621

Μπορώ να τους πω να βάλουν αυτοί το play store?

Λοιπόν:

official global rom=πολύγλωσση (όχι Ελληνικά όμως) επίσημα ρομ που δέχεται αναβαθμίσεις (OTA) και έχει play store (gapps) προεγκατεστημένο. Δεν χρειάζεται να περάσεις εσύ κάτι.

-Google account κλπ κανονικά,

-tempered glass συνιστάται, κορυφαίο είναι αυτό της nillkin (το απλό που έχει το vickmall αλλά και το pro που είναι λεπτότερο με καμπύλες 2,5d). Θήκες όποια σου αρέσει, θέμα γούστου είναι, μπορεί και να μην θες (η ομορφιά ενός τηλεφώνου κρύβεται με την θήκη). Αν θέλεις πάντως "tank" προστασία πάρε ipaky.:p

- Εξαρτάται. Συνήθως εντός 20 ημερών.

- Συνήθως ναι. Εξαιρούνται ελάχιστα παιχνίδια και τα multiplayer. Πάντως μπορείς να μεταφέρεις πρόοδο κλπ με π.χ το MI mover (play store app).

-πολύ όμορφο, κομψό, κλασσικό με την γκρι πλάτη να το κάνει λίγο "ξεχωριστό" απο το μαύρο (στο οποίο πήξαμε), κλασσική επιλογή που έχουν οι περισσότεροι απο εμάς.

τελικα ποια ρε παιδια την 2 ή την 3?

Οπότε επιλέγω την 3) Official Developer Rom (Only Chinese&English) για να έχω αγγλικά και αναβαθμίσεις

Και μετά για να βάλω google play store αυτό που λέει στο post 2233

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6640621#post6640621

"Θέλω να έχει Αγγλικά και με ενδιαφέρουν οι αυτόματες αναβαθμίσεις γιατί δεν θέλω να μπλέξω με ξεκλειδώματα"

Μπορώ να τους πω να βάλουν αυτοί το play store?

Ρε παιδιά καθίστε και αφιερώστε λίγο χρόνο να διαβάσετε.

Δες εδώ

τελικα ποια ρε παιδια την 2 ή την 3?

Θα ελεγα να πάρεις το 3 και να βαλεις ελληνικα ειναι πανευκολη διαδικασια.