kodorevi8ulis Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Αυτό είναι και πρέπει να έχει flash sale. Και σήμερα πρωί έκανα παραγγελία από αλλού . Βέβαια μόνο το χρυσό είναι αλλά και πάλι είναι πάρα πολύ καλή τιμή. το θέμα με το gear είναι αυτό This Android/Windows device is designed to function specifically with the current Android/Windows OS installed on it. Any alterations such as upgrades, modding with custom ROMs, rooting or flashing the Android device with other firmware will automatically void the device's warranty. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 το θέμα με το gear είναι αυτό This Android/Windows device is designed to function specifically with the current Android/Windows OS installed on it. Any alterations such as upgrades, modding with custom ROMs, rooting or flashing the Android device with other firmware will automatically void the device's warranty. Εφόσον δεν υπάρχει Knox detect δεν μπορεί να δει τίποτα. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sav4ever Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Εφόσον δεν υπάρχει Knox detect δεν μπορεί να δει τίποτα. Να παω να βαλω λεφτα ρε παιδια στην καρτα ή λετε θα φαμε ακυρο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Να παω να βαλω λεφτα ρε παιδια στην καρτα ή λετε θα φαμε ακυρο?? Άκυρο για ποιον λόγο θα φας; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Εφόσον δεν υπάρχει Knox detect δεν μπορεί να δει τίποτα. προφανώς και μπορεί δει την ρομ (λέμε σε περίπτωση που ανοίγει το κινητό) και ο πελάτης δεν είχε (δεν ήξερε) την "Original" για να την βάλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Από vickmall Eu warehouse το πήρα όχι από κινα... Δεν το διευκρινησες... Απο eu κανει 3-4 μερες οποτε μην αγχωνεσαι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 προφανώς και μπορεί δει την ρομ (λέμε σε περίπτωση που ανοίγει το κινητό) και ο πελάτης δεν είχε (δεν ήξερε) την "Original" για να την βάλει Τουλαχιστον το 70% που αγοράζει κινητά από Κίνα έχει επαφή με τα φόρουμς. Εστω και άσχετοι στο πρόβλημα τα καταφέρνουν και αλλάζουν πχ ρομ. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) παίζει με λογαριασμό που ξεκλείδωσα ένα rn3 pro να ξεκλειδώσω άλλο xiaomi με την ίδια αίτηση?λογικά δεν παίζει απλά ρωτάω ποτέ δεν ξέρεις.χαχαχα Αν δεν κάνω λάθος ένα/μήνα. -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post. Edited June 7, 2016 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Τουλαχιστον το 70% που αγοράζει κινητά από Κίνα έχει επαφή με τα φόρουμς. Εστω και άσχετοι στο πρόβλημα τα καταφέρνουν και αλλάζουν πχ ρομ. αν και βρίσκω υπερβολικό το ποσοστό βάλε κι εσύ ένα 70% αυτών των ατόμων που δεν ξέρουν (ούτε εγώ θα το πρόσεχα αυτό) καν ότι υπάρχει αυτός ο "περιορισμός" από το gearbest και μπορεί να την πατήσουν σε τέτοια περίπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexxkidd Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Απλα ρωταω γιατι θελω να το παρω απ'το honorbuy και το στελνουν με ( DHL,GLS,UPS ) όχι,αλλά τα μεταφορικά στο honorbuy είναι 35 ευρω περίπου,δλδ 200κάτι το κινητό + 35 μεταφορικά περίπου,κάπου 23φεύγα πάει (- 5% έκπτωση με τον κωδικό myphone) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση για διευκρινηση (να ειμαι σιγουρος) παιδια. Εχω παραγγειλει το τηλ απο Minideal (δεν μου πηγαινε η καρδια να το απατησω :lol: ολα απο εκει τα εχω παρει) με την Orignal ROM (αγγλικά & κινέζικο) Αυτη αν δεν κανω λαθος ειναι η Οfficial dev ετσι; Θελω με το που ερθει να πεσει εγχειρηση για ''ελληνικα εντοσθια'' :D εξου και η ερωτηση μην κανω καμια μλκα :X Να ειμαστε και τυχεροι με το τελ.....ειο :X και ολα καλα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Παιδια εχει κανεις το κινητο να μενει κοντα στο Αγρινιο να συγκρινουμε καμερες με το Mi4? Εχει καποιος εστω το Mi4 Να το συγκρινει ν α εχω μια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Αν δεν κάνω λάθος ένα/μήνα. -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post. ο μήνας πέρασε αλλά άλλο ρωτάω, θα το ανοίξει με την παλιά αίτηση ή να κάνω άλλη? Edited June 7, 2016 by navi55 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 αν και βρίσκω υπερβολικό το ποσοστό βάλε κι εσύ ένα 70% αυτών των ατόμων που δεν ξέρουν (ούτε εγώ θα το πρόσεχα αυτό) καν ότι υπάρχει αυτός ο "περιορισμός" από το gearbest και μπορεί να την πατήσουν σε τέτοια περίπτωση Όντως ήμουν υπερβολικός. Σίγουρα οι όσο προχωράει το πράγμα τόσο γίνονται όλοι πιο έμπειροι με τα πράγματα. Ακόμα και ένας θείος να πει το ανηψι του να του πάρει κινητό, μόλις πάθει κάτι το παιδί θα ψάξει σε κανένα φόρουμ. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Δεν νομίζω να σου απαντάω σε κάτι διαφορετικό. Νομίζω πως δεν χρειάζεσαι άλλη αίτηση. Στην τελική μπες να δεις αν μπορείς να κάνεις άλλη αίτηση με το συγκεκριμένο acount.. Δεν μπορείς.. -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post. Edited June 7, 2016 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 ο μήνας πέρασε αλλά άλλο ρωτάω, θα το ανοίξει με την παλιά αίτηση ή να κάνω άλλη? ο λογαριασμός σου έχει την άδεια αυτή (αν δε κάνω λάθος) δεν φεύγει απλά δεν μπορείς να ξεκλειδώνεις αβέρτα (για αυτό υπάρχει ο περιορισμός) μα και στη σελίδα να πας όταν βάλεις τον λογαριασμό σου θα δεις ότι σου δίνει κατευθείαν το λινκ για κατέβασμα του app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Δεν νομίζω να σου απαντάω σε κάτι διαφορετικό. Νομίζω πως δεν χρειάζεσαι άλλη αίτηση. Στην τελική μπες να δεις αν μπορείς να κάνεις άλλη αίτηση με το συγκεκριμένο acount.. Δεν μπορείς.. -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post. αμα γίνεται αυτό απλά μαμαει.καλή φάση.θα το δοκιμάσω και θα σας πω, έλεγα μήπως το δοκίμασε κανείς. Edited June 7, 2016 by navi55 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 αμα γίνεται αυτό απλά μαμαει.καλή φάση.θα το δοκιμάσω και θα σας πω, έλεγα μήπως το δοκίμασε κανείς. Δοκίμασε.. είμαι 99.9% ότι θα ξεκλειδώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 ο λογαριασμός σου έχει την άδεια αυτή (αν δε κάνω λάθος) δεν φεύγει απλά δεν μπορείς να ξεκλειδώνεις αβέρτα (για αυτό υπάρχει ο περιορισμός) μα και στη σελίδα να πας όταν βάλεις τον λογαριασμό σου θα δεις ότι σου δίνει κατευθείαν το λινκ για κατέβασμα του app ναι τι θέλω εγώ να κάνω.είχα ξεκλειδώσει ένα rn3 pro πριν μήνες, τώρα λοιπόν πήρα και ένα mi max, ε να μην κάνω ξανα από την αρχή το νταβαντούρι, να βάλω τον λογαριασμό τον άλλο που είχε ήδη το οκ και να ξεκλειδώσω και το mi max. Δοκίμασε.. είμαι 99.9% ότι θα ξεκλειδώσεις. ok thanx, θα σας πω νεα όταν έρθει. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ρε παιδια ειναι το note 3 rpo 32gb το κανονικο??? Γιατι η τιμη ειναι χώμα λετε να ειναι λαθος??? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_308824.html especially για μένα βγήκε αυτό flash sale.....για να με διαολίσουν...:devil: :devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Αν δεν κάνω λάθος ένα/μήνα. -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post. Ναι έτσι πρέπει να είναι,μέσα σε ένα μήνα δικαιούσαι να ξεκλειδώσεις μόνο μια συσκευή,έτσι όπως το γράφεις κατι ανάλογο παλιότερα είχα διαβάσει και εγώ. Edited June 7, 2016 by navi55 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ναι έτσι πρέπει να είναι,μέσα σε ένα μήνα δικαιούσαι να ξεκλειδώσεις μόνο μια συσκευή,έτσι όπως το γράφεις κατι ανάλογο παλιότερα είχα διαβάσει και εγώ. Στην αρχή επειδή η παραπληροφόρηση πήγαινε σύννεφο είχα κάνει 3εις αιτήσεις..:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Δεν το διευκρινησες... Απο eu κανει 3-4 μερες οποτε μην αγχωνεσαι χθες αποφάσισε το paypal υπέρ μου και το παρήγγειλα πάλι από vickmall που το είχε in stock χθες στην ελλαδα(λευκό). Ε ακόμα να γίνει dispatch. Σε πόσες μέρες τα στέλνουν από ελλαδα; Νομίζω οτι το διευκρίνισα και αυτό που ρωτάω είναι σε πόσες μέρες γίνεται dispatch απο eu warehouse αν υπάρχει απο κάποιον η ανάλογη εμπειρία... με την αναμονή για το προηγούμενο και την διαδικασία με το dispute αγχώνομαι λίγο μην μου πουν οτι δεν το εχουν τελικά διαθέσιμο... και πρέπει να περιμένω πάλι. (μου απάντησαν σε κάποια ποιο παλια email Και για αυτήν την παραγγελία τίποτα ούτε το chat άνοιξε χθες και σήμερα) Edited June 7, 2016 by astrah Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 εγώ παρήγγειλα χτες από κίνα και το έστειλαν σήμερα από vickmall αλλά το mi max.συνήθως 1 μέρα κάνουν αλλά έχει τύχει μέχρι 4. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 όχι,αλλά τα μεταφορικά στο honorbuy είναι 35 ευρω περίπου,δλδ 200κάτι το κινητό + 35 μεταφορικά περίπου,κάπου 23φεύγα πάει (- 5% έκπτωση με τον κωδικό myphone) Subtotal €196.59 EUR Shipping and handling €35.10 EUR Total €231.69 EUR Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts