pan0s78 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 αν πας στα αρχεία-συμπιεσμένα αρχεία θα το βρείς. δες που το έχει αποθηκεύσει και πήγαινε από το recovery βρες το και εγκατέστησέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Κατέβασέ το από το παρακάτω λινκ και πέρνα το χύμα στο κινητό. Μετά κάνε πάλι τα βήματα που ανέφερα! :) https://mega.nz/#F!JFAQVTIY!kTO8LmPwjIoYk563NghNhQ Οκ το πέρασε (το root checker βγάζει οτι είναι root).Ευχαριστώ για τη βοήθεια!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Οκ το πέρασε (το root checker βγάζει οτι είναι root).Ευχαριστώ για τη βοήθεια!:) Άντε ωραία.. Περίεργο βέβαια το ότι δεν στο "έδωσε". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Μου δημιουργείται μια απορία.. Τα κινεζομαγαζα για να βάλουν την μουλτι με το τόσα όσα προβλήματα δεν ξεκλειδωνουν την συσκευή? Πως τη περνούν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Μου δημιουργείται μια απορία.. Τα κινεζομαγαζα για να βάλουν την μουλτι με το τόσα όσα προβλήματα δεν ξεκλειδωνουν την συσκευή? Πως τη περνούν? Γράφτηκε λίγο πιο πάνω.. Ή μεσω updater ή με miflash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Μου δημιουργείται μια απορία.. Τα κινεζομαγαζα για να βάλουν την μουλτι με το τόσα όσα προβλήματα δεν ξεκλειδωνουν την συσκευή? Πως τη περνούν? αν το ξεκλείδωναν θα ήταν μικρότερο το κακό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Λοιπόν, έχω το κινητό σχεδόν 2,5 μήνες και πλέον είμαι με την αγγλοκινεζικη 7.3.6 stable. Είμαι πεπεισμένος ότι βελτιώθηκε στις νυχτερινές φωτό...αύριο θα πάω να βγάλω ακριβώς στα ίδια σημεία που είχα βγάλει την 1η μέρα που το πήρα να κάνω άμεση σύγκριση, σήμερα προς το παρόν ποστάρω αυτες..Να σημειώσω πως έχω την s5k3p3_omida01, αν παίζει κάποιο ρόλο.. με HDR IMG_20160606_004503 [/img] Για ημερήσια δεν το συζητώ, είμαι πολύ ικανοποιημένος.. https://c5.staticflickr.com/8/7291/27180606940_d0c42ed2e2_z.jpg' alt='27180606940_d0c42ed2e2_z.jpg'>2016-06-04_06-34-56 [/img] Στο παρακάτω Link έχω διάφορες για όποιον δεν έχει το κινητό και θέλει να δει δείγματα.. https://www.flickr.com/photos/127061618@N02/albums/72157666359652452 Παίζει να έχεις βγάλει με καμία Dslr ή κάτι άλλο και να μας τρολλαρεις ?? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaik Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 παιδια εχω παραγγειλει στις 31/5 απο vickmall και εβγαλε οτι το εστειλαν την επομενη μερα. μεχρι τωρα στο track εχω 2016-06-06 04:15 The item is ready for shipment 2016-06-02 22:03 The item is pre-advised ειναι φυσιολογικο αυτο? δηλαδη ακομα το πακετο ειναι κινα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Φίλε μου είμαι ΑΚΡΙΒΏΣ στα ίδια. Ίδια μέρα παραγγελία. Ιδιες ωρες. ίδια όλα. Μαζί μας τα στέλνουν :p Υπομονή... Θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 παιδια εχω παραγγειλει στις 31/5 απο vickmall και εβγαλε οτι το εστειλαν την επομενη μερα. μεχρι τωρα στο track εχω 2016-06-06 04:15 The item is ready for shipment 2016-06-02 22:03 The item is pre-advised ειναι φυσιολογικο αυτο? δηλαδη ακομα το πακετο ειναι κινα? Στις 31 πήραν στο ταχυδρομείο και"έκλεισαν" αποστολή συστημένου. Ενδιάμεσα το πήγαν.. λογικά προχθες.. Είναι φυσιολογικό να αργούν να παραδώσουν δέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλησπέρα. Παραγγειλα από vickmall το 2ram 16gb. Και το ζήτησα με multi lang. Έχω ένα θεματακι με τα δεδομένα. στην θέση 1 έχω κάρτα Wind και όταν ανοίγω τα δεδομένα δεν κάνει τίποτα.. ούτε βελάκια ούτε ίντερνετ. Έχει συμβεί σε κανένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλησπέρα. Παραγγειλα από vickmall το 2ram 16gb. Και το ζήτησα με multi lang. Έχω ένα θεματακι με τα δεδομένα. στην θέση 1 έχω κάρτα Wind και όταν ανοίγω τα δεδομένα δεν κάνει τίποτα.. ούτε βελάκια ούτε ίντερνετ. Έχει συμβεί σε κανένα? Η ρομ μούφαααα.. αρχικά. Εχεις ορίσει να είναι τα δεδομένα στην 1 σιμ; Βασικά έχεις 2 σιμ μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ναι 2 σιμ και ορισα τα δεδομένα στην 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ναι 2 σιμ και ορισα τα δεδομένα στην 1. Ονομα σημείου πρόσβασης υπάρχει μέσα; gint.b-online.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Που το βλέπω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 ρυθμίσεις/διαχείριση σιμ/σιμ 1/ονόματα σημείου πρόσβασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 παιδια εχω παραγγειλει στις 31/5 απο vickmall και εβγαλε οτι το εστειλαν την επομενη μερα. μεχρι τωρα στο track εχω 2016-06-06 04:15 The item is ready for shipment 2016-06-02 22:03 The item is pre-advised ειναι φυσιολογικο αυτο? δηλαδη ακομα το πακετο ειναι κινα? Επειδή έχω παραγγείλει ένα powerbank από gearbest και είναι με NL post. Η κατάσταση θα αλλάξει όταν φτάσει και κάνει τσεκ ιν από την ολλανδική εταιρεία. Εμένα μια εβδομάδα είναι έτσι το powerbank. Όσον αφορά το κινητό δεν ξέρω καθώς σήμερα παρηγγειλα και ελπίζω αύριο να πάρω tracking number. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Αντί να πεις του ανθρώπου να αλλάξει ρομ, κάθεσαι και του λες @@ριες...:blink: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Αντί να πεις του ανθρώπου να αλλάξει ρομ, κάθεσαι και του λες @@ριες...:blink: :lol: Δεν νομίζω να έχει κ εκεί θέμα ρεεεε..Καθόλου να μην συνδέεται. Στην τελική εσύ λες "ας διάβαζε το θέμα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 ρυθμίσεις/διαχείριση σιμ/σιμ 1/ονόματα σημείου πρόσβασης Μιας και το εθιξες.αυτα ρυθμιζονται αυτόματα ε; Δεν ρυθμιζουμε τιποτα εμείς (1 σιμ,βονταφον) Πιανει κανονικα για βονταφον :ρ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Μιας και το εθιξες.αυτα ρυθμιζονται αυτόματα ε; Δεν ρυθμιζουμε τιποτα εμείς (1 σιμ,βονταφον) Πιανει κανονικα για βονταφον :ρ Κανονικά ναι ρυθμίζονται μόνα τους αλλα υπάρχει περίπτωση να μην τα έχει πάρει, Αν πάρεις την wind πχ θα σου πει πέρνα τα χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Κανονικά ναι ρυθμίζονται μόνα τους αλλα υπάρχει περίπτωση να μην τα έχει πάρει, Αν πάρεις την wind πχ θα σου πει πέρνα τα χειροκίνητα. Φανταζομαι ολα αυτα σε περιπτωση που δεν βρισκει καν δεδομενα... Γιατι η βονταφον βρισκει αλλα ή ειναι σκατα το δικτυο της βονταφον (μαλλον) ή δεν πιανει σωστα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Φανταζομαι ολα αυτα σε περιπτωση που δεν βρισκει καν δεδομενα... Γιατι η βονταφον βρισκει αλλα ή ειναι σκατα το δικτυο της βονταφον (μαλλον) ή δεν πιανει σωστα... Φαντάζομαι έχεις ενεργοποιήσει το 4G έτσι; Από την εταιρία εννοώ. Την ρυθμιση την κάνεις μόνο αν δεν πιάνεις καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 μετα την φολα του vickmall Και sg post και αναμονη για refund, εκανα την αποκοτια και το παραγγειλα απο eu warehouse απο http://www.honorbuy.com, γενικα εχω διαβασει καλα λογια, ελπιζω να μην φαω φολα ξανα, θα ερθει με κουριερ dhl (ξερει κανεις ποιος παραδιδει Ελλαδα για dhl? το θεμα ειναι οτι δεν αναφερουν πουθενα τι ρομ φοραει , εχει κανεις αποψη? Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Φαντάζομαι έχεις ενεργοποιήσει το 4G έτσι; Από την εταιρία εννοώ. Ναι απλα το αποφευγω λογω συνηθειας (ετρωγε την μπαταρια σαν ελληνας την τσικνοπεμπτη με παιδακια) Και το 3g πιανει σαν 2g σε πολλα μερη. Για αυτο ειπα μηπως ηθελε ρυθμιση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts