kostis123456 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Το +30 είναι η επιλογή χώρας Κάποια στιγμή έγραψες αυτό Έπρεπε να το βάλεις εδώ Αν είναι όλα οκ πρέπει να μπεις στην σελίδα και να έιναι κάπως έτσι Σε κάλυψα;; ωραια εγω αν θυμαμαι καλα αυτο τον κωδικο δεν τον εβαλα μπορει να λεω και χαζομαρα και να μην το θυμαμαι αλλα σε περιπτωση που δεν τον εβαλα πως μπορω να ανακτησω καινουργιο ? η πως μπορω να ελεγξω αν τον εχω βαλει εμενα μου βγαζει η σελιδα αυτο που εχεις βαλει τελευταιο λινκ. Αυτο νμζ σημαινει οτι εχει μπει αυτος ο κωδικος σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 ωραια εγω αν θυμαμαι καλα αυτο τον κωδικο δεν τον εβαλα μπορει να λεω και χαζομαρα και να μην το θυμαμαι αλλα σε περιπτωση που δεν τον εβαλα πως μπορω να ανακτησω καινουργιο ? η πως μπορω να ελεγξω αν τον εχω βαλει εμενα μου βγαζει η σελιδα αυτο που εχεις βαλει τελευταιο λινκ. Αυτο νμζ σημαινει οτι εχει μπει αυτος ο κωδικος σωστα? Ε ναι..αν το έβαλες θα σου λέει να περιμένεις sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) Ε ναι..αν το έβαλες θα σου λέει να περιμένεις sms βασικα λεει submitted pls wait for the review. (Δεν μπορω να βαλω φωτο ελεος δεν ξερω τι παιζει..) Edited May 20, 2016 by kostis123456 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να προσθέσουμε τα Ελληνικά στην πλοήγηση του Gmaps σε Official Global? Καμιά ιδέα? Κάπου εδώ μέσα έχει ξανά αναφερθεί για κάποιο άλλο πρόγραμμα αλλά δεν θυμάμαι την λύση.. Δεν έχω και global να σε βοηθήσω...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoho Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 μπορω να περασω official developer πανω σε official stable και αν ναι,θα μου κανει και wipe ολα ta data και στησιμο ξανα απο την αρχη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 μπορω να περασω official developer πανω σε official stable και αν ναι,θα μου κανει και wipe ολα ta data και στησιμο ξανα απο την αρχη; Ακριβώς, θα σου κάνει wipe data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 μπορω να περασω official developer πανω σε official stable και αν ναι,θα μου κανει και wipe ολα ta data και στησιμο ξανα απο την αρχη; Ναι μέσω updater..Η ενημέρωση θα διαγράψει όλα τα δεδομένα χρήστη. δες Είναι στα πρώτα βήματα.. sorry Μαρίααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoho Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Ναι μέσω updater..Η ενημέρωση θα διαγράψει όλα τα δεδομένα χρήστη. δες Είναι στα πρώτα βήματα.. sorry Μαρίααα Ευχαριστω..θα περιμενω να μου ερθει το OK για ξεκλειδωμα bootloader και μετα θα περασω developer...βαριεμαι να στηνω παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 μπορω να περασω official developer πανω σε official stable και αν ναι,θα μου κανει και wipe ολα ta data και στησιμο ξανα απο την αρχη; ΝΑΙ μπορείς μεσώ Upload ,πρέπει να έχεις κατεβάσει και βάλει μεσα στο κινητό την τελευταία developer όμως και ναι θα διαγράφουν ,σβηστούν όλα,κάλο είναι να πάρεις ενα back up μέσα από το κινητό.Η μεσω MiPCSuite. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoho Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 ΝΑΙ μπορείς μεσώ Upload ,πρέπει να έχεις κατεβάσει και βάλει μεσα στο κινητό την τελευταία developer όμως και ναι θα διαγράφουν ,σβηστούν όλα,κάλο είναι να πάρεις ενα back up μέσα από το κινητό.Η μεσω MiPCSuite. ευχαριστω,θα περιμενω το οκ για ξεκλειδωμα bootloader και μετα θα περασω developer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Παιδια βρηκα αυτο καποιος γνωστεις μπορει να το μετελετησει και να απαντησει αν ισχυει κατι τετοιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Παιδια βρηκα αυτο καποιος γνωστεις μπορει να το μετελετησει και να απαντησει αν ισχυει κατι τετοιο ? δεν είναι πιο εύκολο να το ξεκλειδώσεις επίσημα ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Παιδια βρηκα αυτο καποιος γνωστεις μπορει να το μετελετησει και να απαντησει αν ισχυει κατι τετοιο ? Η απάντηση είναι εδώ και νομίζω θα σε καλύψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Χρησιμοποιειτε κανενα reminder όυ να λειτουργει; Εχω κατεβασει το just reminder, και ποτε λειτουργει -δηλ χτυπαει υπενθυμιση- κι αλλες φορες οχι. Δεν ξερω αν ειναι κσποιο bug ή αν δεν ειναι συμβατο με την συσκευη. (Global official εχω κι εχω κανει ολα τα updates που μου ηρθανε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Το άλλο ΣΚ κάνω και εγώ παραγγελία, για να μην το ψάχνω τότε τελευταία στιγμή... Επειδή δεν έχω ξανακάνει ποτέ στην ζωή μου από εξωτερικό αγορά μέσω PayPal (έχω όμως χρεωστική), η μέθοδος που ακολουθώ είναι αυτή; http:// http://www.doctorandroid.gr/2015/09/greece-capital-control.html?m=1 Ζητώ συγνώμη για το off topic :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Δοκιμασε κατευθειαν την καρτα μεσω πειπαλ. Στο βικμολ π.χ παιρναει η κάρτα (μεσω πειπαλ) :) δεν χρειαζεται request Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Η απάντηση είναι εδώ και νομίζω θα σε καλύψει. Αρα καθομαι στα αυγα μου και απλα περιμενω ετσι ? χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Αρα καθομαι στα αυγα μου και απλα περιμενω ετσι ? χαχα Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις.. να μας λυθεί και μας η απορία.. χαλάει - δεν χαλάει..:lol::lol:: Περιμενε σε κανα 3-4 μέρες θα το χεις το μηνυματάκι σου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις.. να μας λυθεί και μας η απορία.. χαλάει - δεν χαλάει..:lol::lol:: Περιμενε σε κανα 3-4 μέρες θα το χεις το μηνυματάκι σου ... τριτη με τεταρτη εχω υπολογισει...χαχαχαχαχα ναι αμε θα ενημερωσω μολις το καψω χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Όσοι θέλετε υπενθυμίσεις/ειδοποιήσεις απο εφαρμογές (π.χ. messenger) και έχετε πρόβλημα (αργούν/δεν έρχονται καθόλου/έρχονται μια στο τόσο) ακολουθήστε το παρακάτα και δεν θα ξαναέχετε θέμα: http://en.miui.com/thread-268224-1-1.html Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1900 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 καλησπερα ,εχω το τηλ σχεδον δυο μηνες αλλα τελευταια δεν ακουγεται καλα το ακουστκο μ συνεχεια μικροφωνιζει και απο τις 10 κλησεις δεν με ακουν στις 8,πρεπει να κλεισω να ξαναπαρω και παλι το ιδιο μεχρι να με ακουσουν ,επισης εχω την εφαρμογη runkeeper και δεν μ μετραει ποτε τα χιλιομετρα σωστα κατεβασα και αλλες εφαρμογες παρομοιες με αυτην και μ εκανε το ιδιο,τα 10 χμ τα μετραει 3 τα 5 -1 και παει λεγοντας,φταει η ρομ?η κατι αλλο ?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Γεια σας παιδιά. Μόλις τώρα έβλεπα ταινία στο κινητό και μπαίνει σε αναμονή ενώ βλέπω το βίντεο. Πρώτη φορά το κάνει, συνήθως δεν σβήνει η οθόνη. Δεν άλλαξα κάτι στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 καλησπερα ,εχω το τηλ σχεδον δυο μηνες αλλα τελευταια δεν ακουγεται καλα το ακουστκο μ συνεχεια μικροφωνιζει και απο τις 10 κλησεις δεν με ακουν στις 8,πρεπει να κλεισω να ξαναπαρω και παλι το ιδιο μεχρι να με ακουσουν ,επισης εχω την εφαρμογη runkeeper και δεν μ μετραει ποτε τα χιλιομετρα σωστα κατεβασα και αλλες εφαρμογες παρομοιες με αυτην και μ εκανε το ιδιο,τα 10 χμ τα μετραει 3 τα 5 -1 και παει λεγοντας,φταει η ρομ?η κατι αλλο ?ευχαριστω Ποια rom έχεις δεν μας γράφεις όμως,:D αν με την την ίδια δεν έχουν άλλη το ίδιο πρόβλημα κάποια ρύθμιση μπορεί να είναι.:rolleyes: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Όσοι θέλετε υπενθυμίσεις/ειδοποιήσεις απο εφαρμογές (π.χ. messenger) και έχετε πρόβλημα (αργούν/δεν έρχονται καθόλου/έρχονται μια στο τόσο) ακολουθήστε το παρακάτα και δεν θα ξαναέχετε θέμα: http://en.miui.com/thread-268224-1-1.html Παιζει να ειμαι απο τους λιγους που ακομα εχει προβλημα χαχα! δεν εφτιαξε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Στα των φωτογραφιών που ενδιαφέρει αρκετό κοσμο, ισχύει αυτό που υποστηρίζω εδώ και καιρό, ότι δηλαδή η ποιότητα των φωτογραφιών του RN3 PRO είναι πολύ καλη και "βάζει" κάτω αξιόλογες συσκευές που φημίζονται για την καλή καμερα τους στα 350+ ευρώ. Θα προσπαθήσω να κάνω ένα αξιόλογο συγκριτικό για του λόγου το αληθές. Διαπίστωσα όντως πολύ καλό αποτέλεσμα με την τελευταία Ελληνικη dev. Ποιόν βρήκες να ακούσεις... Από τα 2000 σχόλια του πάνω απο το 40 % είναι πειράγματα και .........:X @demakhs αν ήσουν ΓΚΟΜΕΝΑ θα πίστευα ότι με γουστάρεις τόσες φορές που έχεις ασχοληθεί μαζί μου. Που να έμπαινες και στο προφίλ μου να δεις την φωτογραφία μου. Τι βλέπουν τα ματάκια μου και τι ακούνε τα αυτιά μου! :blink: Από τη στιγμή που γνωρίζεις το δεδομένο του πρώτου μηνύματος, αναφερόμενος στο πρόσωπο μου, το περιεχόμενο του δεύτερου είναι τουλάχιστον φάουλ και κομμάτι προσβλητικό, αλλά τι στα διαλα, σε καταλαβαίνω...η κούραση από τον προχθεσινο μαραθώνιο φταιει...;) Εντάξει, έψαχνες ευκαιρία να μας δείξεις πόσο όμορφος άντρας είσαι, αλλα το έκανες με ακόμψο τρόπο...:drool: Μπορούσες να ενημερώσεις πιο κοσμια, ότι μια πλάκα τη σηκώνεις και όταν δεν είσαι στις "καλες" σου οχι, για να λάβω τα μέτρα μου...:worry: Υ. Γ. Η προσφώνηση κάποιας ως ΓΚΟΜΕΝΑ, δεν είναι πάντα κολακευτικό και, αν γίνεται με άσχημο τρόπο είναι και προσβλητικό. Αν ήμουν γυναίκα, στην προκειμένη περίπτωση, θα είχα προσβληθεί.. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts