kostis123456 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Θα σου σταλεί sms οτι έγινε σωστά η διαδικασία για να πάρεις σειρά προτεραιότητας για ξεκλείδωμα μεσα σε 10 ημερες τις επόμενες και επειδή θα το ρωτήσεις το αλλο sms που θα σου στείλουν οταν έρθει και θα είσαι οκ θα σου γράφει μονο οτι εισαι έτοιμος για να ξεκλειδώσεις, θα εχει και ενα link για να κατεβάσεις το πρόγραμμα ,αν εχεις wind μπορεί να μην το λάβεις,στα άλλα δίκτυα έρχεται κανονικά.:cool: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα έπεσε πολύς κόσμος εδώ, που είναι ο Δημάκης να σχολιάσει..:lol::lol::lol::lol::p Δεν ου έχει έρθει κάποιο μήνυμα και την αίτηση την έχω κάνει εδώ και 4 5 μερεςες να μην έγινε σωστά ???? Ή υπάρχει περίπτωση να μου στείλουν κατευθείαν το μήνυμα με το λινκ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Δεν ου έχει έρθει κάποιο μήνυμα και την αίτηση την έχω κάνει εδώ και 4 5 μερεςες να μην έγινε σωστά ???? Ή υπάρχει περίπτωση να μου στείλουν κατευθείαν το μήνυμα με το λινκ ? οταν κάνεις την αίτηση σου στέλνουν ενα μήνυμα εκείνη την ώρα ,μετα σου στέλνουν μετά απο 10 ημέρες οτι εισαι οκ με μια διεύθυνση ενα link για να κατεβάσεις το πρόγραμμα να ξεκλειδώσεις.:wacko: 10 ήμερες θέλει να περασουν και μετά να έρθει,λενε οτι τελευταία έρχεται κ ποιο νωρίς. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Πρόσεξε να βάλεις τον σωστό αριθμό τηλεφώνου και το +30...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas5 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καλησπέρα μόλις πήρα το κινητό με global stable για να το rootaro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) εκανα μονο την απλη εκαθαριση (τα τρια wipe) αλλα μου εβγαζε unable mount storage(νομιζω καπως ετσι). τι ειναι αυτο και πως το διορθωνω ,. η εγκατασταση εγινε κανονικα παντως. Αφού έκανες μόνο τα τρία wipe δεν χρειαζόταν να περάσεις με OTG. Το OTG το χρειάζεσαι στην περίπτωση που πας για καθαρή εγκατάσταση. Τίποτα μην κάνεις απλά την επόμενη φορά να θυμηθείς να τίκαρεις το mount. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Edited May 19, 2016 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καλησπέρα μόλις πήρα το κινητό με global stable για να το rootaro; Και πως να το ρουταρεις φιλε μου?:) Ριξε μια ματια πιο καλη εδω και θα καταλαβεις οτι δεν ειναι και τοσο απλο,αλλα ουτε και πολυ δυσκολο!Εχει χιλιοειπωθει!!Λοιπον,για να το ρουταρεις,που προφανως εννοεις να το ξεκλειδωσεις,πρεπει να εχεις περασμενη τη αγγλοκινεζικη official developer!Υπαρχουν οδηγιες για το πως θα το κανεις στο miui.gr!Ομως!!Απο κει και περα,αν θελεις να βαζεις οτι ρομ θελεις,κανεις αιτηση ξεκλειδωματος,αν δεν εχεις ηδη κανει!Και για αυτο υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες στο αδελφο σαιτ που ανεφερα πιο πανω!Τελος,αν θελεις φυσικα περνας και την Ελληνικη ρομ,developer η stable,οποια σε βολευει καλυτερα,παλι απο το αλλο σαιτ και εισαι αρχηγος! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Αφού έκανες μόνο τα τρία wipe δεν χρειαζόταν να περάσεις με OTG. Το OTG το χρειάζεσαι στην περίπτωση που πας για καθαρή εγκατάσταση. Τίποτα μην κάνεις απλά την επόμενη φορά να θυμηθείς να τίκαρεις το mount. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Έχεις μια φώτο που βρισκετε να τικαρω το mount ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Έχεις μια φώτο που βρισκετε να τικαρω το mount ; Από TWRP τρίτη επιλογή αριστερά πατάς mount και μετά τικάρεις usb otg. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160520/d5b883f8295a2c69f21334d7dfd3fb41.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirakos2 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) η εικόνα ειναι απο τον οδηγό καλήμερα, όταν δίνω την εντολή adb devices δεν μου βγάζει την συσκευή, σε μένα δείχνει πως δεν υπάρχει devices... Εχω ακολουθήσει απολύτως σωστά τον οδηγό. Είχε κανείς σας το ίδιο πρόβλημα ?/ Plz help !!! :( Edited May 20, 2016 by Spirakos2 Παράθεση Xiaomi Redmi 5 Plus :lol: ipad 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 πέρνα σωστά τους drivers. εγώ τους πέρασα εγκαθιστώντας το Mi PC Suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Βλέπω ότι στην ελληνική stable 7.2.5.0 η εφαρμογή τηλεχειριστήριο για τις υπέρυθρες δεν εχει καλή μετάφραση ή καθόλου σε μερικά σημεία, με πολλά κινέζικα, στην προηγούμενη δε συνέβαινε αυτό. το παρατήρησε κανείς άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Πω παίζει να μην είχα βάλει το +30 τώρα τι κάνουμε ? Δεν μου έχει έρθει πάντως αυτό το αρχικό μήνυμα που λέτε..... ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να μπω από άλλον browser και να το ξανακάνω ?? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ξαναεκανα από το κινητό,μου ζηταγε να συνδεθω με Mi account συνδέθηκαν και είπε ότι έγινε επιτυχής κλπ κλπ αυτό που μου είχε βγάλει και την πρώτη φορά...αλλά δεν μου είχε έρθει το γνωστό μήνυμα που λετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) η εικόνα ειναι απο τον οδηγό καλήμερα, όταν δίνω την εντολή adb devices δεν μου βγάζει την συσκευή, σε μένα δείχνει πως δεν υπάρχει devices... Εχω ακολουθήσει απολύτως σωστά τον οδηγό. Είχε κανείς σας το ίδιο πρόβλημα ?/ Plz help !!! :( Τι προσπαθείς να κάνεις και ποια rom θες να περάσεις και σε ποιο οδηγό αναφέρεσαι?????:cool: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πω παίζει να μην είχα βάλει το +30 τώρα τι κάνουμε ? Δεν μου έχει έρθει πάντως αυτό το αρχικό μήνυμα που λέτε..... ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να μπω από άλλον browser και να το ξανακάνω ?? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ξαναεκανα από το κινητό,μου ζηταγε να συνδεθω με Mi account συνδέθηκαν και είπε ότι έγινε επιτυχής κλπ κλπ αυτό που μου είχε βγάλει και την πρώτη φορά...αλλά δεν μου είχε έρθει το γνωστό μήνυμα που λετε Τι σύνδεση έχεις αν εχεις Wind,εκεί υπάρχει κάποιο πρόβλημα,στις άλλες εταιρίες κανένα πρόβλημα.:wacko::wacko Δεν κατάλαβα βασικά τι έχεις κάνει μέχρι τώρα,ποιες ανεργίες τώρα προσπάθησες να ξεκλειδώσεις και ήταν επιτύχεις η προσπάθεια, Edited May 20, 2016 by deni77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Βλέπω ότι στην ελληνική stable 7.2.5.0 η εφαρμογή τηλεχειριστήριο για τις υπέρυθρες δεν εχει καλή μετάφραση ή καθόλου σε μερικά σημεία, με πολλά κινέζικα, στην προηγούμενη δε συνέβαινε αυτό. το παρατήρησε κανείς άλλος; Μολις το πρωτο ανοιξεις βγαζει κινεζικα. Πατας την επιλογη και μετα ολα ιδια ειναι σε μενα με τη προηγουμενη εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 αλλά δεν μου είχε έρθει το γνωστό μήνυμα που λετε Κάνεις την διαδικασία με την αίτηση. Μπαίνεις ΕΔΩ και κατεβάζεις το πρόγραμμα και δοκιμάζεις. Υπάρχει περίπτωση (αν έχεις wind) να μην σου έρθει sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Τι προσπαθείς να κάνεις και ποια rom θες να περάσεις και σε ποιο οδηγό αναφέρεσαι?????:cool: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι σύνδεση έχεις αν εχεις Wind,εκεί υπάρχει κάποιο πρόβλημα,στις άλλες εταιρίες κανένα πρόβλημα.:wacko::wacko Δεν κατάλαβα βασικά τι έχεις κάνει μέχρι τώρα,ποιες ανεργίες τώρα προσπάθησες να ξεκλειδώσεις και ήταν επιτύχεις η προσπάθεια, Από ότι κατάλαβα είναι ο οδηγός για πέρασμα της ελληνικής ρομ και αυτή είναι ή διαδικασία περάσματος της twrp αν είσαι σίγουρος ότι εγκαταστάθηκαν σωστά οι drivers δες στο developer options αν έχεις ενεργό το USB debugging και το έχεις σε λειτουργία mtp άλλαξε ports κλπ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλημέρα παίδες! Έχω διαβάσει κάποιες σκόρπιες σελίδες αλλά άκρη δεν έχω βγάλει, οπότε ερωτω! Υπάρχει κάποια έκδοση που είναι plug & play?? Δεν το χω με τις μοντες... Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Global official και θα είσαι μία χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) Τι προσπαθείς να κάνεις και ποια rom θες να περάσεις και σε ποιο οδηγό αναφέρεσαι?????:cool: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι σύνδεση έχεις αν εχεις Wind,εκεί υπάρχει κάποιο πρόβλημα,στις άλλες εταιρίες κανένα πρόβλημα.:wacko::wacko Δεν κατάλαβα βασικά τι έχεις κάνει μέχρι τώρα,ποιες ανεργίες τώρα προσπάθησες να ξεκλειδώσεις και ήταν επιτύχεις η προσπάθεια, ειχα κανει την διαδικασια αιτησης απο τον υπολογιστη και επειδη ειεπες εσυ η καποιος αλλος ποιο πανω οτι προσεχε να εχεις βαλει και το +30 διπλα απο τον αριθμο σου παραξενευτητα και λεω λες να μην το ειχα βαλει και να μην ηρθε το μηνυμα και το ξαναεκανα πριν καμια ωρα παλι αλλα απο το κινητο μου αυτη τη φορα και εβαλα και το +30 και ολα τα προσεξα μια χαρα αλλα και παλι μηνυμα δεν εχει ερθει... μηπως ερχεται μονο ενα αυτο που σου εκρινουν και σου δινουν την αδειανα ξεκλειδωσεις το κιν ? Edited May 20, 2016 by kostis123456 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Μην μπλεκεσε με μηνύματα φίλε σε καμία βδομάδα μπες στο site και αν σε αφήσει νά κατεβάσεις το mi unlock έχει εγκριθεί άσχετο αλλά μήνυμα σε greeklish θα το φάει ή μαρμαγκα σε λίγα λεπτά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Παιδια πως γινεται να απενεργοποιησουμε ,στο viber συγκεκριμενα ,να ξυπναει την οθονη ενω ειναι κλειδωμενο και να φαινεται το παραθυρακι του ? εχω απενεργοποιησει απο τις ρυθμισεις-κλειδωμα οθονης-ενεργοποιηση οθονης με καθε νεα ειδοποιηση, αλλα στο viber γινεται αυτο που σας λεω.Δεν θελω να βγαλω τελειως το αναδυομενο παραθυρο,γιατι θελω να εμφανιζεται οταν ειναι ξεκλειδωτο το κινητο.Απλα δεν θελω να ξυπναει την οθονη και να δειχνει το μηνυμα στο παραθυρακι του.(Δεν το εχω επιλεγμενο το viber να φαινονται οι ειδοποιησεις στην οθονη κλειδωματος ) . GTV stable 7.2.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 mhpws erxetai mono ena afto pou sou egkrinoun kai sou dinoun thn adeia na ksekleidwseis to kin ? Το +30 είναι η επιλογή χώρας Κάποια στιγμή έγραψες αυτό Έπρεπε να το βάλεις εδώ Αν είναι όλα οκ πρέπει να μπεις στην σελίδα και να έιναι κάπως έτσι Σε κάλυψα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) ....adb δεν μου βγάζει την συσκευή, σε μένα δείχνει πως δεν υπάρχει devices... Εχω ακολουθήσει απολύτως σωστά τον οδηγό. Έκανα ενδελεχή έρευνα και έφαγα πολλές ώρες χθες για το συγκεκριμένο θέμα πάνω σε κάποια άλλη συσκευή (όχι xiaomi). Το πρόβλημα είναι σύνθετο και φταίνε αρκετοί παράγοντες. Δεν εντόπισα τι ακριβώς φταίει, αλλά κατέληξα ότι δεν κάθονται σωστά κάποιοι drivers. Προσπάθησε να κάνεις τα παρακάτω: 1) Εγκατάσταση το ΜΙ SUITE. 2) Επανεκκίνηση τον υπολογιστή. 3) Εγκατάσταση το pdanet από εδώ: https://www.dropbox.com/s/ah7gqfyj840x4nw/PdaNetA4183.exe?dl=0 Η εγκατάσταση ξεκινάει χωρίς να είναι συνδεδεμένο το κινητό στον υπολογιστή. Το πρόβλημα δημιουργείται κάποια στιγμή κατά την εγκατάστασή του προγράμματος, που σου ζητάει να συνδέσεις το κινητό και εκείνη τη στιγμή ο υπολογιστής προσπαθεί να εγκαταστήσει τους drivers της android device. Αν τους εγκαταστήσει καλώς, κάνεις μια επανεκκίνηση τον υπολογιστή και συνεχίζεις με τις εντολές του adb. Αν όχι θα σου βγάλει μήνυμα αποτυχίας της εγκατάστασης, με ένα μεγάλο κόκκινο Χ, κάνε τότε άλλη μια επανεκκίνηση του υπολογιστή και ξανα-προσπάθησε το βήμα 3. Τα παραπάνω λειτούργησαν αφού: 1. βρήκα και σύνδεσα το κινητό με το "μαμίσιο" καλώδιο του, γιατί με κάποια άσχετα δεν το βλεπε ο υπολογιστής για τη συγκεκριμένη λειτουργία & 2. δοκίμασα και σε άλλο υπολογιστή!! Υπομονή και επιμονή και καλή επιτυχία...;) @geoanto555, δε σε αναγνωρίζω...:blink: ουρλιάζεις ή ιδέα μου είναι? εκείνη η αποφράδα "μέρα", πρέπει να σου άφησε κουσούρι...:lol: :rotfl: :lol: :rotfl: :lol: :rotfl: :lol: Edited May 20, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
USER_1 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλησπέρα και πάλι! Με αποφεύγεται γιατί έβαλα δύσκολα να υποθέσω... Υποχρεούμαι να επαναλάβω το ερώτημα για δυνατούς λύτες! Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να προσθέσουμε τα Ελληνικά στην πλοήγηση του Gmaps σε Official Global? Εντόπισα πως δε έχει Ελληνικά ως επιλογή στις γλώσσες το Text to speech engine... Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Δεν εντόπισα τι ακριβώς φταίει, Προσπάθησε να κάνεις τα παρακάτω1) Εγκατάσταση το ΜΙ SUITE.2) Επανεκκίνηση τον υπολογιστή.3) Εγκατάσταση το pdanet από εδώ: @geoanto555, δε σε αναγνωρίζω...:blink: ουρλιάζεις ή ιδέα μου είναι? @demakhs αν ήσουν ΓΚΟΜΕΝΑ θα πίστευα ότι με γουστάρεις τόσες φορές που έχεις ασχοληθεί μαζί μου. Που να έμπαινες και στο προφίλ μου να δεις την φωτογραφία μου. Εσείς που έχετε θέμα με τους drivers.. Ακολουθήστε την διαδικασία που περιγράφει ο demakhs αφού πρώτα απεγκαταστήσετε αυτά που κάνατε. Κάντε μία επαναφορά συστήματος των windows σε παλιά χρονολογία (που δεν είχατε το κινητό) νομίζω θα σας γλυτώσει από χρόνο - κόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts