makisfz Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Δοκίμασες να την αλλάξεις και δεν τα κατάφερες, πια Rom έχεις και πια θέλεις να βάλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Το ξαναγράφω....το κινητό ΔΕΝ είναι δικό μου,έχω 32bit Η/Υ και όχι 64 ή 86 για να βάλω τους drivers που παραθέτετε και η ROM είναι αυτή.... miui Global 7.1|Stable 7.19.0 (LHOCNCL) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Όπως σου είπαν και στο άλλο forum τα 86x είναι τα 32 bit. Πέρνα τους driver και κάνε έλεγχο bootloader και ανάλογα τι είναι, θα συνεχίσεις παρακάτω με τα 32bit η όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Ντρέπονται να γράψουν 32 και τζάμπα ρωτάω? :lol::lol: Θα τα περάσω και θα δω για το BL αν και νομίζω πως είναι κλειδωμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Γεια σας παιδιά.Καπου πήρε το αυτί μου ότι στις τελευταίες aroma Ελληνικές rom είναι περασμένη η gcam.Ισχυει αυτό? Σκεφτόμουν να περάσω global μιας κ δεν πολυασχολουμαι πλέον αλλά αν οι aroma έχουν ενσωματωμένη την gcam τότε ψήνομαι για αυτήν.Δεν είχα βάλει ποτέ aroma, είναι γρήγορες κ σταθερές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Γεια σας παιδιά.Καπου πήρε το αυτί μου ότι στις τελευταίες aroma Ελληνικές rom είναι περασμένη η gcam.Ισχυει αυτό? Σκεφτόμουν να περάσω global μιας κ δεν πολυασχολουμαι πλέον αλλά αν οι aroma έχουν ενσωματωμένη την gcam τότε ψήνομαι για αυτήν.Δεν είχα βάλει ποτέ aroma, είναι γρήγορες κ σταθερές? 1. οι τελευταίες aroma με global sourse είναι και γρήγορες και σταθερές 2. την gcam την επιλέγεις -αν θες- κατά την εγκατάσταση της aroma 3. εφ' όσον είσαι rooted μπορείς να βάλεις την gcam εύκολα σε οποιαδήποτε rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 1. οι τελευταίες aroma με global sourse είναι και γρήγορες και σταθερές 2. την gcam την επιλέγεις -αν θες- κατά την εγκατάσταση της aroma 3. εφ' όσον είσαι rooted μπορείς να βάλεις την gcam εύκολα σε οποιαδήποτε rom Ευχαριστώ πολύ,θα μπω στο xiaomi forum το Ελληνικό κ θα κατεβάσω την τελευταία aroma.Λογικα αυτή θα είναι global source Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Όλες οι aroma και xtrv είναι σε global source Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggos18 Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Καλησπερα σημερα παρατηρησα ενα θεμα που εχω στο κινητο σχετικα με το μικροφωνο, οταν παιρνω τηλεφωνο η γενικα οταν με παιρνουν δν με ακουνε καθολου οι αλλοι ενω μιλαω,ξερετε τι μπορει να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Καλησπερα σημερα παρατηρησα ενα θεμα που εχω στο κινητο σχετικα με το μικροφωνο, οταν παιρνω τηλεφωνο η γενικα οταν με παιρνουν δν με ακουνε καθολου οι αλλοι ενω μιλαω,ξερετε τι μπορει να φταιει; δοκίμασε να κάνεις μια ηχογράφηση με την ενσωματωμένη εφαρμογή και δες αν ακούγεται καλά, για να αποκλείσεις το μικρόφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggos18 Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 δοκίμασε να κάνεις μια ηχογράφηση με την ενσωματωμένη εφαρμογή και δες αν ακούγεται καλά, για να αποκλείσεις το μικρόφωνο Το δοκιμασα αλλα δν ακουω τιποτα απολυτως ενω μιλουσα κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Πήγαινε, ρυθμίσεις σχετικά με το τηλέφωνο πάτησε 5-6 στο kernel και κάνε το τεστ στο μικρόφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggos18 Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Πήγαινε, ρυθμίσεις σχετικά με το τηλέφωνο πάτησε 5-6 στο kernel και κάνε το τεστ στο μικρόφωνο πηγα και εκανα τεστο το μικροφωνο και ακουγομαι,στις κλησεις ομως δν παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 πηγα και εκανα τεστο το μικροφωνο και ακουγομαι,στις κλησεις ομως δν παιζει άρα το μικρόφωνο είναι ΟΚ, και το πρόβλημα είναι κάπου στην rom ποια rom έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggos18 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 (edited) άρα το μικρόφωνο είναι ΟΚ, και το πρόβλημα είναι κάπου στην rom ποια rom έχεις? 16 gb 2 ram snapdragon 9.5.3.0 Edited June 10, 2018 by Vaggos18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Για το kenzo μια βοήθεια για tempered glass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastbaron Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Καλησπερα σημερα παρατηρησα ενα θεμα που εχω στο κινητο σχετικα με το μικροφωνο, οταν παιρνω τηλεφωνο η γενικα οταν με παιρνουν δν με ακουνε καθολου οι αλλοι ενω μιλαω,ξερετε τι μπορει να φταιει;Ειναι γνωστό πρόβλημα με το MIUI αυτό. Ειτε αλλαζεις ρομ ειτε δοκιμαζεις την εφαρμογή soundabout. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Έχει κανένας κανένα link για οθόνη και frame καλή ποιότητα ; Από Κίνα λόγω τιμής ίσως; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Για το kenzo μια βοήθεια για tempered glass Nillkin pro.Πολυ καλο και ανθεκτικο. Απο ebay καπου 7 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Έχει κανένας κανένα link για οθόνη και frame καλή ποιότητα ; Από Κίνα λόγω τιμής ίσως; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μηπως σ ενδιαφερει αυτο; https://xiaomi-miui.gr/community/cmp/index.php/Entry/1233-R-N-3-PRO-KENZO/ Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Έχει κανένας κανένα link για οθόνη και frame καλή ποιότητα ; Από Κίνα λόγω τιμής ίσως; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚοίταξε στο dragontt πολύ καλή ποιότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 μηπως σ ενδιαφερει αυτο; https://xiaomi-miui.gr/community/cmp/index.php/Entry/1233-R-N-3-PRO-KENZO/Δεν ανοίγει το λινκ Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Κοίταξε στο dragontt πολύ καλή ποιότηταΠράγματι φαίνονται καλά αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τελωνείο αν και λέει ότι το προπληρωνεις στο βγάζει στα μεταφορικά , αλλά αν σταματήσει και οι εδώ φοστηρες σου ζητάνε και άλλα , άντε να βγάλεις άκρη. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Δεν ανοίγει το λινκ Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk για δες τωρα https://xiaomi-miui.gr/community/cmp/index.php/Entry/1233-R-N-3-PRO-KENZO/ Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 για δες τωρα https://xiaomi-miui.gr/community/cmp/index.php/Entry/1233-R-N-3-PRO-KENZO/Δεν ανοίγει αλλά είμαι στο φόρουμ οπότε θα μπω εκεί να δω Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts