juventinos Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου xrcoolpad,σου εύχομαι καλές γιορτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saili Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 καλημερα!μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να κανω αναβαθμηση απο android 5.1 με miui stable 8.05.0 σε android 6 απλα περνοντας την νεα rom απο πανω? η χρειαζεται να ακουλουθηθει η διαδικασια που περιγραφεται στο xiaomi hellas forum? και επειδη ειναι διαδικασια που χανεις τα παντα αν δεν εχεις backup και γω δεν εχω χρονο να ξανασεταρω το κινητο αξιζει η μεταβαση σε android 6 για εναν μεσο και καθημερινο χρηστη σαν και μενα?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik6600 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Καλησπέρα και απο μένα, Από Greek XTRV 8.0.5.0 για να πάω σε Global 6.0 8.1.1.0 ακολουθώ αυτό τον οδηγό ; Η fastboot rom είναι αυτή; Μετά είμαι με κλειδωμένο bootloader, ελληνικά και ota; Ευχαριστώ εκ τω προτέρων!!! κανείς ; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 καλημέρα σκέφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο τωρα που ηρθε ελλαδα. Εχω ηδη το lumia 950. Ποια είναι τα συν/πλην σε σχεση με το παλιο μου?? και καποιες ερωτήσεις: 1. Εχει sd card? 2. Το φλας είναι καλο? 3. Η καμερα γενικα πως είναι? 4. Η μπαταρια κραταει τοσο οσο λενε? 5. ποση ωρα θελει για να φορτισει? 6. Μπορεις να συνδεσεις usb flash στο κινητο και να μεταφερεις αρχεια? 7. Υπαρχει το office? 8. Εχει καλη αποκριση? Ευχαριστω για οποια βοηθεια!!! Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastbaron Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Καλησπέρα και απο μένα, Από Greek XTRV 8.0.5.0 για να πάω σε Global 6.0 8.1.1.0 ακολουθώ αυτό τον οδηγό ; Η fastboot rom είναι αυτή; Μετά είμαι με κλειδωμένο bootloader, ελληνικά και ota; Ευχαριστώ εκ τω προτέρων!!! Με ενδιαφέρουν κι εμένα αυτές οι απορίες. Επίσης, ποια από τις διαθέσιμες ROM προσφέρει τη μεγαλύτερη σταθερότητα; Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 καλημέρα σκέφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο τωρα που ηρθε ελλαδα. Εχω ηδη το lumia 950. Ποια είναι τα συν/πλην σε σχεση με το παλιο μου?? και καποιες ερωτήσεις: 1. Εχει sd card? 2. Το φλας είναι καλο? 3. Η καμερα γενικα πως είναι? 4. Η μπαταρια κραταει τοσο οσο λενε? 5. ποση ωρα θελει για να φορτισει? 6. Μπορεις να συνδεσεις usb flash στο κινητο και να μεταφερεις αρχεια? 7. Υπαρχει το office? 8. Εχει καλη αποκριση? Ευχαριστω για οποια βοηθεια!!! 1. Διαθέτει microSD slot. 2. Το φλας είναι καλό. 3. Καλή (για το κόστος της συσκευής ναι, αρκετά καλήγια νυχτερινές λήψεις) 4. Η μπαταρία κρατάει πολύ. (6+ ώρες SOT. Μπορεί και παραπάνω) 5. Περίπου 1 1/2 με 2 ώρες αν δεν κάνω λάθος. 6. Ναι. 7. Κατεβάζεις από το Play Store εφαρμογή Office πχ. Microsoft Office. 8. Πολύ καλή απόκριση!!! Smooth as butter!!! Το έχει ένας φίλος μου τη συσκευή (KENZO) και είχα χρησιμοποιήσει για αρκετή ώρα. Άξια συσκευή είναι με αυτά τα λεφτά. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα στο team... Το ζαχαρωνω μηνες το κινητακι και τωρα που ηρθε και επισημα στην Ελλαδα σκεφτομαι ακομα πιο σοβαρα να το αγορασω... Πιστευετε αξίζει η μεταβαση απο LG G2 ( Ειναι σκυλι το ατιμο... Εδω και 2 μιση χρονια που το εχω δεν εχει σταματησει να λειτουργει απροβληματιστα) Αξίζει! Πολύ καλή συσκευή!!! Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odiss Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Καλημέρα , ειμαι στην αγορα κινητου και εχω καταλαξει ειμαι αναμεσα σε rembi note 3 pro και note 4 πια ειναι η γνωμη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 159 ευρω μονο για σημερα στο crazy sundays -e-shop.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odiss Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Είναι το 2 με 16g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Είναι το 2 με 16g δεν ειπα οτι ειναι καποιο αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 159 ευρω μονο για σημερα στο crazy sundays -e-shop.gr Μαλλον θελουν να τα ξεφορτωθουν, ειδικα αν δεν ειναι special edition, που νομιζω οτι δεν ειναι... Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 1. Διαθέτει microSD slot. 2. Το φλας είναι καλό. 3. Καλή (για το κόστος της συσκευής ναι, αρκετά καλήγια νυχτερινές λήψεις) 4. Η μπαταρία κρατάει πολύ. (6+ ώρες SOT. Μπορεί και παραπάνω) 5. Περίπου 1 1/2 με 2 ώρες αν δεν κάνω λάθος. 6. Ναι. 7. Κατεβάζεις από το Play Store εφαρμογή Office πχ. Microsoft Office. 8. Πολύ καλή απόκριση!!! Smooth as butter!!! Το έχει ένας φίλος μου τη συσκευή (KENZO) και είχα χρησιμοποιήσει για αρκετή ώρα. Άξια συσκευή είναι με αυτά τα λεφτά. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αξίζει! Πολύ καλή συσκευή!!! το SOT τι είναι??? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 το SOT τι είναι??? Screen On Time: Χρόνος που η οθόνη ήταν αναμμένη, ίσως το πιο ενεργοβόρο component ενός smartphone που δείχνει κατά κάποιο τρόπο πόσο καλά διαχειρίζεται την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kn8r1der Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 δεν ειπα οτι ειναι καποιο αλλο δεν γραφει μπαντες 4G αν εχει 800αρα :( αν και το eshop παντα παλιοτερα εγραφε αναλυτικα specs κριμα παιδια το 2/16 μια χαρα δουλευει αν δεν εχεις τρελλες απαιτησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaq141 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 δεν γραφει μπαντες 4G αν εχει 800αρα :( αν και το eshop παντα παλιοτερα εγραφε αναλυτικα specs κριμα παιδια το 2/16 μια χαρα δουλευει αν δεν εχεις τρελλες απαιτησεις Ειδικά αν του βάλεις μια ελαφριά ROM θα είναι μια χαρά λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r00 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 βγαζει σε κανενα κινεζικα πραγματα? πχ μου εβγαλε αυτο http://i.imgur.com/eJhiiBm.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 βγαζει σε κανενα κινεζικα πραγματα? πχ μου εβγαλε αυτο http://i.imgur.com/eJhiiBm.jpg ποια rom έχεις? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r00 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 miui 8 global 6.9.9 beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 miui 8 global 6.9.9 beta 6.12.8 έχω και δεν έχω τέτοιο θέμα. Μήπως έχει κατεβάσει καμια εφαρμογή περίεργη και στο κάνει αυτο? πάντως μπορείς όταν στο ξαναβγάλει να σύρεις το notification προς τα αριστερα (όχι δεξια) και να πατησεις το συμβολάκι :protest: και έτσι θα απενεργοποιηθούν τα notification απο αυτην την εφαρμογή. Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Καλησπερα και παλι. Παρατηρησα επισης, οτι ενω εχω ενεργοποιημενο το Led για τις ειδοποιησεις οταν ερχεται οποιοαδηποτε ειδοποιηση (viber, κληση, κτλπ ) δεν λειτουργει το Led. Στις ρυθμισεις λειτουργουν κανονικα ολα τα χρωματα.. Αν γνωριζει κανεις κατι ας βοηθησει! Ευχαριστω Πηγαινε ρυθμισεις> εγκατεστημενες εφαρμογες> εφαρμογη που θες> ειδοποιησεις και ενεργοποιεις την τελευταια επιλογη για το φλας ειδοποιησης Και εμενα δεν αναβε με την αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 nova launcher prime στα 0.50€ οποίον ψήνει Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Καλησπέρα, Σήμερα βγηκε η stable global official 8.1.1.0 (android 6 πλέον) που πλέον έχει και ελληνικά + google play. Εγώ την πέρασα με miflash. Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Καλημέρα , ειμαι στην αγορα κινητου και εχω καταλαξει ειμαι αναμεσα σε rembi note 3 pro και note 4 πια ειναι η γνωμη σας? Μια απο τα ίδια. Το 4 από ότι έχω δει υστερεί σε κάμερα και ίσως σε επεξεργαστή (ανάλογα το πώς το βλέπει κάποιος). Αξίζει να περιμένει κάποιος να έρθει και το 4 ή το 3αρι είναι μονόδρομος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Μια απο τα ίδια. Το 4 από ότι έχω δει υστερεί σε κάμερα και ίσως σε επεξεργαστή (ανάλογα το πώς το βλέπει κάποιος). Αξίζει να περιμένει κάποιος να έρθει και το 4 ή το 3αρι είναι μονόδρομος; snapdragon και ξερο ψωμι.. Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkiesOfAzel Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Οι Mediatek cpus είναι πλέον πολύ καλές. Το Helio X20 υστερεί σε gpu σε σχέση με τον SD650 αλλά σε απόδοση cpu, single core και multicore, είναι μπροστά. Το 4ρι έχει επίσης αρκετά καλύτερη οθόνη, με εμφανώς υψηλότερη αντίθεση και φωτεινότητα ενώ είναι γενικότερα και λίγο πιο καλοφτιαγμένο. Κατά τη γνώμη μου το πλεονέκτημα του RN3P είναι πως δε σου επιφυλάσσει εκπλήξεις, ξέρεις τι παίρνεις. Το λογισμικό του είναι ώριμο και σταθερό και το υλικό αρκετά αξιόπιστο αν το έχεις σε θήκη. Επίσης ο πηγαίος κώδικας του kernel έχει δημοσιευθεί από την Xiaomi και η συσκευή έχει ένα αρκετά καλό developer support από την κοινότητα του android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts