sothoms Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 To vickmall αναφερει οτι στο στελνει με ελληνικα Ποια rom του περναει; Στελνει το vickmall στην xiaomi email για να ξεκλειδώσει το κινητο; Χλωμο το κοβω γιατι θα κανει 3 μηνες να ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 To vickmall αναφερει οτι στο στελνει με ελληνικα Ποια rom του περναει; Στελνει το vickmall στην xiaomi email για να ξεκλειδώσει το κινητο; Χλωμο το κοβω γιατι θα κανει 3 μηνες να ερθει Η official dev εχει σχεδον πληρες ελληνικό μενου και αυτοματες ενημερώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmarinellis Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 καλησπέρα, ερώτηση, πως μπορώ να δω αν το κινητό είναι το kate ή το kenzo; και σε ποιο σημείο μπορώ να δω ποιες μπάντες υποστηρίζει σε LTE; ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Καλημερα,οχι δε μου εβγαλε καποιο error,η εγκατασταση εγινε κανονικα και στο boot κολλησε στο mi.Εσυ λοιπον που σου το εκανε αλριβως το ιδιο με εμενα,τι εκανες μετα και το καταφερες? Εμένα μου είχε όμως το συγκεκριμένο ερρορ (ερρορ status 7) και δεν μου έκανε καν την εγκατάσταση της ρομ.. Απλά εγώ για το δικό μου πρόβλημα έκανα όλα τα wipes ενώ ήμουν στο twrp μετά έκανα επανεκκίνηση το twrp δηλαδή πάτησα reboot into recovery και μετά φλασαρα την ρομ και την πήρε κανονικά... Τώρα εσένα που δεν σε βγάζει κάποιο ερρορ δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 καλησπέρα, ερώτηση, πως μπορώ να δω αν το κινητό είναι το kate ή το kenzo; και σε ποιο σημείο μπορώ να δω ποιες μπάντες υποστηρίζει σε LTE; ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Βγαλε χάρακα και μετρα..το κατε ειναι μεγαλυτερο απο 15εκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmarinellis Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Βγαλε χάρακα και μετρα..το κατε ειναι μεγαλυτερο απο 15εκ :D :D :D :D θα προτιμούσα μια λύση που να περιέχει νούμερα μέσα στο menu :p :p :p Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 :D :D :D :D θα προτιμούσα μια λύση που να περιέχει νούμερα μέσα στο menu :p :p :p Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Σε πολλα κατε περνανε ρομ κενζο οποτε το κατε φαινεται ως κενζο... Αν θες να εισαι 100% σιγουρος βγαλε χαρακα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Νομίζω ότι τίποτε απο αυτά δεν ειναι ανοιχτά. Να πάω Cosmote και να αχρήστευση το τηλέφωνο με το Imei Κ απο το Google account σου μπορείς να το κάνεις αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmarinellis Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Σε πολλα κατε περνανε ρομ κενζο οποτε το κατε φαινεται ως κενζο... Αν θες να εισαι 100% σιγουρος βγαλε χαρακα βασικά όταν μου έρθει το KATE, λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα, απλά θα το βάλω δίπλα στο ΚΕΝΖΟ μου. Από όσο ξέρω το vickmall δεν κάνει αλλαγή ρομ στο ΚΑΤΕ, ευτυχώς... από περιέργεια ήθελα να ξέρω πως φαίνεται στο κινητό αν είναι ΚΕΝΖΟ Ή ΚΑΤΕ. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Σήμερα δεν περιμέναμε update στην dev?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 βασικά όταν μου έρθει το KATE, λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα, απλά θα το βάλω δίπλα στο ΚΕΝΖΟ μου. Από όσο ξέρω το vickmall δεν κάνει αλλαγή ρομ στο ΚΑΤΕ, ευτυχώς... από περιέργεια ήθελα να ξέρω πως φαίνεται στο κινητό αν είναι ΚΕΝΖΟ Ή ΚΑΤΕ. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Αν ειναι απο βικμολλ θα ειναι οκ λογικα... Κανονικα πρπεει να φαινεται με το aida64.. Αλλιως αμα εχεο global stable με ανδροιδ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmarinellis Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Αν ειναι απο βικμολλ θα ειναι οκ λογικα... Κανονικα πρπεει να φαινεται με το aida64.. Αλλιως αμα εχεο global stable με ανδροιδ 6 όντως το λέει ευχαριστώ για την πληροφορία! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 καλησπερα παιδια .μου βγαζει κωδικο σφαλματος 505 το google play οταν κατεβαζω κατι.ξερει καποιος το λογο και πως μπορω να το διωρθωσω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gama Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Μ ένα σμπαρο δύο τριγωνια. Παραθέτω από το forum της global α)τον λόγο που δεν έχουμε update σήμερα και β)την επισιμη εκδοχή και επιβεβαίωση στα λεγόμενα του geoanto για το downgrade από marshmallow σε lollipop γι όσους τον αμφισβητούν. MIUI 8 Global Beta ROM 6.10.20 Features and Changelog Note: Update for Redmi Note 3 Qualcomm / Redmi Note 3 Special Edition suspended Known Issues: 1) Update for Redmi Note 3 Qualcomm suspended this week due to stability test. 2) If you're using the latest developer ROM on Redmi Note 3 Qualcomm, please don't flash back to stable ROM or developer ROM prior to 6.9.9, otherwise there might be SIM card recognition issue. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) Μιας και είμαι cm13, μπορεί κάποιος να μου πει λιγάκι αν μπορεί με κάποιο τρόπο να έχει χειροκίνητες ρυθμίσεις στην κάμερα (μέσα από άλλη εφαρμογή ίσως?). Γιατί εγώ χρησιμοποιώ Manual camera αυτή τη στιγμή και μέχρι και το φοκους μπορώ να το πειράξω. Απλά ψηθηκα λιγάκι μήπως επιστρέψω για ένα τεσταρισματακι γενικά της ρομ :p (ξέρω, στην επιστροφή σε miui θέλει προσοχή. Θα το ψάξω αλλά αν έχει κάποιος κανένα τιπ να μου το πει, τον ευχαριστώ. Έχω πάρει τα ΠΆΝΤΑ μπακαπ με twrp. Το ριστορ θα δουλέψει?) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Edited October 21, 2016 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) και περιμενα αυτο το update μπας και λυθει το προβλημα που εχω με το fingerpint. με ενοχλει παρα πολυ σε φαση που με κανει να σκεφτομαι να το αποχωριστω. ελπιζω την αλλη εβδομαδα.. αληθεια εχει κανεις αλλο θεμα με το fingerprint στην miui global 8.0.5.0? Edited October 21, 2016 by notissfak Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Παιδιά την βοήθεια σας έχω κάνει backup και παω για restore https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161021/ad8c99678d34e1fe832b0c670f7658d9.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά την βοήθεια σας έχω κάνει backup και παω για restore https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161021/ad8c99678d34e1fe832b0c670f7658d9.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και μου βγάζει αυτο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) ως εντελως ασχετος και καινουριοσ στην παρεα που το βρισκω αυτο που με ρωτας? το προβλημα μου ειναι οτι ενω δουλευει κανονικα, μετα απο λιγη ωρα σταματα να ανταποκρινεται και πρεπει να κανω επανεκινηση... Μηπως μπορει καμμια εφαρμογη να το επηρεαζει Η οτι δουλευω τα dual apps .. ξερω γω... λεω βλακειες αλλα με εχει ξενερωσει... θεωρω οτι οι δυναοτητες και το μενου αυτου του τηλεφωνου αν το εβαζες σε ενα iphone θα εβαζαν τιμη κανα 1500€.. Edited October 21, 2016 by notissfak Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 αγγλικο μενου ετσι το επελεξα για να παιρνω ota updates αλλωστε δεν με νοιαζουν τα ελληνικα.και MIUI Global 8.0 stable 8.0.5.0 (LHOMIDG) ΠΛΗΡΗς αναφορα... :) Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Παιδιά την βοήθεια σας έχω κάνει backup και παω για restore https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161021/ad8c99678d34e1fe832b0c670f7658d9.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μου βγάζει αυτο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκεί που τσεκαρεις τα πάντα για το restore,μην τσεκαρεις αυτό που λέει firmware. Νομίζω μετα δεν θα έχεις θέμα.Θα στο ολοκληρώσει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivos_s Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) Καλησπέρα σας, έχω την GTV 6.10.13 MM ROM και μετά από την 2η φόρτιση δες τε παρακάτω επιδόσεις μπαταρίας: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161021/047b5f6b75cd0b40956edf302f9784e7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161021/a75000b62e25e6c5dc656f4c4b218704.jpg Sent from Redmi Note 3 pro μέσω Tapatalk Edited October 21, 2016 by foivos_s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 μπορω να φυγω απο την stable να παω σε dev και αν με ποιον τροπο? αν ειναι ευκολο... :) Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) σωστο.. redmi note 3 pro διαβασα εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19006-Redmi-Note-3-pro-%CE%B1%CF%80%CE%BF-official-global-stable-%CF%83%CE%B5-official-global-dev/ οτι απλα κατεβαζεις το αρχειο βαζεις το zip στο τηλεφωνο και κανεις update απλα... ισχυει? Edited October 21, 2016 by notissfak Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 kenzo ειναι η εκδοση. Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 εχεις ιδεα ποιο αρχειο πρεπει να κατεβασω??? Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts