filosofos77 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 αν εχει χειροτερη μπαταρια απο το MIUI μαλλον δεν θα επιχειρησω να την βαλω !!! Το επιβεβαιωνουν οσοι εχουν βαλει την CyanogenMod 13;; τα αλλα ερωτηματα μου για την RΟΜ Χειρότερη σε μπαταρία????:blink: Αυτό που είδα εγώ προχθες δεν το έχω δει απο καμία miui όσο καιρο παρακολουθώ το θέμα. 3 μέρες γεμάτες εργονομίας με σχεδόν κάτι λιγότερο απο 9 ώρες sot στο 10%. Και όχι κοψε ραψε για να παει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Παιδες, Raw αρχεια, τραβαει το κινητο?? Επισης, ελληνικα να γραφει θα εχει αν το παρουμε με global η ουτε κ αυτα?? Edited October 12, 2016 by VaL_Phoenix Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Οταν έκανες εγκατάσταση δεν το εφτιαξες απο αρχή που σου είπα? Τελικά firmware εβαλες? Εδώ έχει με την τελευταία που λες παραξενο εμενα μου γραφει αλλα στην οθονη κλειδωματος....αυτην εβαλες? cm-13.0-20161010-NIGHTLY-kenzo.zip (509.18 MB) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Χειρότερη σε μπαταρία????:blink: Αυτό που είδα εγώ προχθες δεν το έχω δει απο καμία miui όσο καιρο παρακολουθώ το θέμα. 3 μέρες γεμάτες εργονομίας με σχεδόν κάτι λιγότερο απο 9 ώρες sot στο 10%. Και όχι κοψε ραψε για να παει! αυτος ειναι ο οδηγος για να την βαλω: http://www.technobuzz.net/install-official-cyanogenmod-13-rom-for-redmi-note-3/ οποτε φιλε μου την προτεινεις την cyanogenmod 13 ανεπιφύλακτα σε σχεση με την MIUI !!!! cm-13.0-20161012-NIGHTLY-kenzo.zip υπερτερει σε ολα;;;;;;;;;;;;; αλλα υπαρχει προβλημα μετα αν το μετανοιωσω και θέλω να γυρισω σε MIUI. Σωστα;;; ο geoanto555 ο γκουρου τι λεει;;;; :) :happy: Edited October 12, 2016 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Τελικά το τηλέφωνο είχε πρόβλημα σαν συσκευή και επειδή ήταν μέσα στην εγγύηση το κατάστημα μου το άλλαξε άμεσα. Απλά εκμεταλλεύτηκα το γεγονός αυτό και έδωσα 20 ευρώ ακόμα και αγόρασα το Redmi Note 4. Ελπίζω να έπραξα σωστά και να μην το μετανιώσω, όπως επίσης ελπίζω αυτή την φορά να μην είναι και αυτή η συσκευή προβληματική όπως η προηγούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Χειρότερη σε μπαταρία????:blink: Αυτό που είδα εγώ προχθες δεν το έχω δει απο καμία miui όσο καιρο παρακολουθώ το θέμα. 3 μέρες γεμάτες εργονομίας με σχεδόν κάτι λιγότερο απο 9 ώρες sot στο 10%. Και όχι κοψε ραψε για να παει! Εγω ειπα στην χρηση την δικη μου,τωρα και η cm και η miui η 6.8.18 συγκεκριμενα γιατι με αυτην το συγκρινα απλα η διαφορα ηταν ενα μισαωρο..τωρα και με cm εχω βαρεσει και 7,5+ sot(radon kernel) και με 6.8.18 6+ sot ειναι καθαρα θεμα χρησης..τωρα ας πουμε με global dev εχω 7+ σχεδον αλλα ποτε δεν το φθανω κατω απο 25% μπαταρια! Filosofos77 μπορεις και στελνεις 160 χαρακτηρες με κανονικα και οχι κεφαλαια αναγκαστηκα γραμματα απο την μαμα εφαρμογη?μονο αυτο δεν μπορουσα να κανω.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Τον φοβάμαι τον mediatek....προτίμησα καθαρά τον snap650 και ας είναι λίγο κατώτερος σε καθαρή επεξεργαστική ισχύ.... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk ΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧ!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 ΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧ!!!:( Γιατί νομίζεις υπερέχει στα υπόλοιπα; Για δες κάμερα..... Ίσως στον ήχο να είναι μπροστά ,, άντε και στην οθόνη(αν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Γιατί νομίζεις υπερέχει στα υπόλοιπα; Για δες κάμερα..... Ίσως στον ήχο να είναι μπροστά ,, άντε και στην οθόνη(αν) Μου έκανες την καρδιά περιβόλι...(τελευταία φορά που αγοράζω έτσι τηλέφωνο πριν το ψάξω, απλά παρασύρθηκα από τον καταστηματάρχη που είχε το ίδιο και από τον πελάτη μπροστά μου που το αγόραζε εκείνη την ώρα και μου φάνηκε ανώτερο και πιο όμορφο σε desing από αυτό που ήδη είχα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Πιο όμορφο πρέπει να είναι... ΣΤα υπόλοιπα δεν είναι και τόσο μεγάλη η διαφορά... Απλά δεν λέγεται αναβάθμιση. Ουσιαστικά είναι αναβάθμιση του hennessy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george81 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 H special edition έχει την 800αρα μπάντα. Αυτό σημαίνει πως αν δεν πάρεις τη special edition, αν μένεις εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων και χρησιμοποιείς είτε wind είτε vodafone θα έχεις πρόβλημα με το 4g (ειδικά με τη wind) γιατί αυτές οι δύο το 4g τους στην επαρχία το εκπέμπουν στα 800mhz. Γενικότερα θα σου πρότεινα να την προτιμήσεις την έκδοση αυτή. Στη δεύτερη ερώτησή σου και τα δύο site είναι αξιόπιστα. Το vickmall είναι λίγο πιο τσιμπημένο στις τιμές αλλά έχει καλύτερη υποστήριξη και δυνατότητα επιλογής ρομ. Για ρομ ,αν δε θες να ασχοληθείς ιδιαίτερα με το κινητό, η πιο ασφαλής λύση είναι η global stable. Δεν είναι η καλύτερη δυνατή αλλά έχει τα λιγότερα bugs απ όλες τις άλλες και γενικά θα μείνεις ικανοποιημένος. Απλά να ξέρεις με global stable θα έχεις αγγλικό μενού. Το ελληνικό θα ρθει σε λίγο καιρό. Τέλος αν δεν κάνω λάθος οι special edition έρχονται μόνο με global stable. Και επίσης έχει 2,5 χιλιοστά μεγαλύτερο μήκος, άρα από θήκες οι μόνες που μπορείς να βάλεις προς το παρόν είναι οι σιλικόνης για τα απλά που απλώς θα εφαρμόζουν πιο σφιχτά στα special. Ευχαριστω πολυ, ειμαστε Αθηνα με cosmote οποτε παρήγγειλα απο vickmall με global stable. Ξέρουμε καθόλου ποσες μερες κανει να ερθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorry Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 επειδη το πρωι για καποιο λογο δεν δημοσιευοταν ολοκληρο το μηνυμα, το ξαναγραφω... δεν ξερω αν εχει ερωτηθει ξανα. με οποιον player κι αν προσπαθω να ακουσω μουσικη μετα απο λιγο αρχιζει και 'μασαει'. παιζει, σταματαει, ξαναπαιζει, σαν να μασαει την κασετα για τους παλιους :P εχω τη miui 8.0.5.0 αλλα και με με τις προηγουμενες ειχα το ιδιο προβλημα. ειναι τρομερα εκνευριστικο. πρακτικα δεν μπορω να ακουσω μουσικη. ταινιες, youtube κλπ παιζουν κανονικοτατα. καμια βοηθεια ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 αυτος ειναι ο οδηγος για να την βαλω: http://www.technobuzz.net/install-official-cyanogenmod-13-rom-for-redmi-note-3/ οποτε φιλε μου την προτεινεις την cyanogenmod 13 ανεπιφύλακτα σε σχεση με την MIUI !!!! cm-13.0-20161012-NIGHTLY-kenzo.zip υπερτερει σε ολα;;;;;;;;;;;;; αλλα υπαρχει προβλημα μετα αν το μετανοιωσω και θέλω να γυρισω σε MIUI. Σωστα;;; ο geoanto555 ο γκουρου τι λεει;;;; :) :happy: Όλα είναι θέμα γουστου φιλέ μου και απο την αλλη πως σε εξυπηρετεί σαν rom. Έχει τα καλά της αλλά και τα άσχημα,το θέμα είναι πως εσύ εχεις την ικανότητα-τροπο να την διαχειριστεις. Δες τα link που εδωσα χθες στο άλλο το παιδι,όσο για επαναφορά όπως μου είχε πει και μένα στις αρχές άλλο παλικάρι "Αν έρθουν τα δύσκολα δούλεψε miflash". Εγω ειπα στην χρηση την δικη μου,τωρα και η cm και η miui η 6.8.18 συγκεκριμενα γιατι με αυτην το συγκρινα απλα η διαφορα ηταν ενα μισαωρο..τωρα και με cm εχω βαρεσει και 7,5+ sot(radon kernel) και με 6.8.18 6+ sot ειναι καθαρα θεμα χρησης..τωρα ας πουμε με global dev εχω 7+ σχεδον αλλα ποτε δεν το φθανω κατω απο 25% μπαταρια! Filosofos77 μπορεις και στελνεις 160 χαρακτηρες με κανονικα και οχι κεφαλαια αναγκαστηκα γραμματα απο την μαμα εφαρμογη?μονο αυτο δεν μπορουσα να κανω.. Μην νομίζεις οτι κάνω κάτι το ιδιαίτερο για να έχω αυτές τι τιμές. Φαντάζομαι με όσα έχω πει ξέρεις τι έχω πανω,απλα τυχαία είδα αυτά τα νούμερα που είπα. Το μονο που είναι ίσως διαφορετικό είναι οτι παντα δουλεύω 3g και όχι 4g,λογο κακής ποιότητας της περιοχής που είμαι. Όσο για τα μνμ που λες μια και το έχω με κάρτα cosmote,δεν το φορτωνω για μνμ μονο internet και λίγο ομιλία αν χρειάζεται. Αρα όλα ρα υπόλοιπα φουλ και κυρίως data τουλάχιστον 8ωρο απο τον πάροχο. Προς θεού μην τα λάβεις μετρητής όλα αυτά απλα είναι νούμερα που μονο και μονο αναφέρουν οτι σαν συσκευή η μπαταρία του κρατάει . Άντε καλύτερα απο την μαμά Ρομ,όσοι γνωρίζουν θα καταλαβαίνουν και το γιατί.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 παιδες εχεις κανεις προβλημα με ληψη μηνυματων ενημερωσης κλησεων απο τη Vodafone? ή εχει προβλημα η vodafone ή κατι γινετε με τις ρυθμισεις του τηλεφωνου. εχω την ελληνικη dev 6.9.29 κανεις δεν εχει προβλημα? νομιζω ειχε αναφερθει και παλιοτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 παιδες εχεις κανεις προβλημα με ληψη μηνυματων ενημερωσης κλησεων απο τη Vodafone? ή εχει προβλημα η vodafone ή κατι γινετε με τις ρυθμισεις του τηλεφωνου. εχω την ελληνικη dev 6.9.29 αφου δεν εχεις boot loop με την 6.9.29 εισαι καλα... εμένα με έχει ξεσκισει και δεν βρισκω χρόνο να αλλάξω ρομ. Εντομεταξύ την έχουν 2 βδομαδες τωρα που δεν της εχουν κανει update!!! Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matrix64 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 καλησπέρα. πως μπορούμε να σβήσουμε εφαρμογές συστήματος όπως mail η browser πχ. ? εχω την ελληνικη dev 6.9.22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 καλησπέρα. πως μπορούμε να σβήσουμε εφαρμογές συστήματος όπως mail η browser πχ. ? εχω την ελληνικη dev 6.9.22 Μια και είσαι με dev είσαι root. Κατέβασε το link2sd απο το μαγαζί και κάνε καλύτερα αυτά που δε θες πάγωμα όχι απ εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matrix64 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Μια και είσαι με dev είσαι root. Κατέβασε το link2sd απο το μαγαζί και κάνε καλύτερα αυτά που δε θες πάγωμα όχι απ εγκατάσταση. <<πάγωμα>> με το link2sd εννοείς η με τον γνωστό τρόπο? λίγο που είδα αυτή την εφαρμογή κανει ενα σωρό πράγματα και βασικά μεταφορά εφαρμογών στην sd σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Μια και είσαι με dev είσαι root. Κατέβασε το link2sd απο το μαγαζί και κάνε καλύτερα αυτά που δε θες πάγωμα όχι απ εγκατάσταση. Εμείς που δεν είμαστε root πως κάνουμε πάγωμα??παω εφαρμογές παταω διακοπή κ απενεργοποίηση κ δεν τις κάνει όμως.... γιατί?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Εμείς που δεν είμαστε root πως κάνουμε πάγωμα??παω εφαρμογές παταω διακοπή κ απενεργοποίηση κ δεν τις κάνει όμως.... γιατί?? Προφανώς γιατί δεν είσαι root, τις εφαρμογές του συστήματος μπορείς να τις πειράξεις πάρα μόνο Αν ρουτάρεις το τηλέφωνο σου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 <<πάγωμα>> με το link2sd εννοείς η με τον γνωστό τρόπο? λίγο που είδα αυτή την εφαρμογή κανει ενα σωρό πράγματα και βασικά μεταφορά εφαρμογών στην sd σωστά? Για μεταφορά όμως εφαρμογής στην SD δεν έχω κάνει, δεν ξέρω αν έτσι απλα μπορείς αν εχεις Android 6. Θέλει αλλη διαδικασία και κυρίως μέσω xposed για εγκατάσταση εξαρχής στην SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Προφανώς γιατί δεν είσαι root, τις εφαρμογές του συστήματος μπορείς να τις πειράξεις πάρα μόνο Αν ρουτάρεις το τηλέφωνο σου. Σε όλες τις άλλες συσκευές χωρίς ρουτ μπορούσες να τις απενεργοποίησεις η να τις παγωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Σε όλες τις άλλες συσκευές χωρίς ρουτ μπορούσες να τις απενεργοποίησεις η να τις παγωσεις. Ειλικρινά πρώτη φορά το ακούω, κάτι λάθος θα έκανα εγώ τότε, ποτέ χωρίς root δεν προσπάθησα να το κάνω, πάντα θεωρούσα πως μόνο έτσι μπορούσα να το κάνω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Καλησπέρα, Snapdragon camera σε miui global official dev marshmallow υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Καλησπέρα και πάλι.Αυτη τη φορά πλέον σας γραφω από το ολοκαίνουριο note 3 pro .Ως νέος κατοχος της συσκευής δηλώνω πανευτυχής και εντυπωσιασμένος από το κινητό αλλά και από το miui 8. Μετά από μία ελαττωματική συσκευή που παρέλαβα αντικαταστάθηκε με μια καινουργια με developer rom. Το κινεζομαγαζο ωφειλω να το παραδεχτώ οτι μου φερθηκε αψογα στο after sale service και μου εστειλε αυτη τη φορά την νεα συσκευη απο την αποθηκη της Θεσσαλονικης. Το κινητο εδω και 4 ημερες λειτουργει αψεγαδιαστα και μεχρις στιγμης δε βλεπω την αναγκη αλλαγης rom. Παρ ολα αυτα πιστευω οτι αν χρειαστεί θα εχω την αμεριστη συμπαρασταση και βοηθεια των μελων του φορουμ. Σας ευχαριστω για την γνωριμια με τα XIAOMI.<br /><br />Στάλθηκε από το καινούργιο Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Μη μου το ματιάξει κανείς. Στάλθηκε από το καινούργιο Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Μη μου το ματιάξει κανείς. Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts