makip21 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 το πιθανότερο είναι να έχει θέμα η κάμερά σου. εγώ που έχω το ίδιο κινητό και ρομ, η μπροστινή μου βγάζει μια χαρά φωτογραφίες. και γενικότερα δεν έχω ξανακούσει αντίστοιχο παράπονο, οπότε λογικά είναι θέμα hardware. Δυστυχώς μάλλον το πρόβλημα με την κάμερα είναι θέμα hardware σε αυτήν την Περίπτωση τι μπορώ να κάνω το έχω πάρει από banggood παίζει θέμα επιστροφής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Δυστυχώς μάλλον το πρόβλημα με την κάμερα είναι θέμα hardware σε αυτήν την Περίπτωση τι μπορώ να κάνω το έχω πάρει από banggood παίζει θέμα επιστροφής; Στειλτους μειλ με το θεμα και θα σου ζητησουν λογικα βιντεο να αποδεικνυει οτι δεν δουλευει..αμα εχεις πειπαλ ολα ειναι πιο ευκολα αμα αρνηθουν να το παρουν πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 NOVA GO error δεν υποστηρίζεται η αναπαραγωγη σε rooted συσκευες μπορουμε να παρακαμψουμε αυτο το σφαλμα;;;; ειμαι με greek stable rooted 7.5.2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makip21 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Στειλτους μειλ με το θεμα και θα σου ζητησουν λογικα βιντεο να αποδεικνυει οτι δεν δουλευει..αμα εχεις πειπαλ ολα ειναι πιο ευκολα αμα αρνηθουν να το παρουν πισω Τους έστειλα email με το πρόβλημα να δούμε τι θα πουν με PayPal το έχω αγοράσει Αν μου πουν να το στείλω πίσω τα έξοδα αποστολής σε ποιον τα χρεώνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 (edited) Τους έστειλα email με το πρόβλημα να δούμε τι θα πουν με PayPal το έχω αγοράσει Αν μου πουν να το στείλω πίσω τα έξοδα αποστολής σε ποιον τα χρεώνουν; Ζητατα απο το μαγαζι οταν σου πουν να το στειλεις πισω. Πάντως Πληρωνεις εσυ,ζητας αποδειξη απο τα ελτα (συστημενο παντα) ,την στελνεις και νομιζω στα δινει το πειπαλ.αλλιως το μαγαζι Πήγαινε στο νημα των αγορων να σου απαντησουν οι ειδικοι! Edited October 10, 2016 by kongeo1994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillMlo Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 (edited) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161010/676a5a24f1f4a4adc61668bb18cab339.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161010/317f3b103a7fbeb7c8490af5ed090145.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161010/d4231a288087aa5ba5dfa6094ae12b29.jpg Το αστειο ειναι πως λογω global stable δεν εχω καλη διαχειριση μπαταριας, αλλα ακομα κι ετσι το κινητο εβγαλε 2,5 μερες με μετρια χρηση. :cool: Σόρρυ για το μέγεθος αλλά δε βρίσκω να βάλω spoiler Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Edited October 10, 2016 by BillMlo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 επειδή δεν γνωρίζω πόσο διαρκεί η άδεια αυτή για το ξεκλείδωμα.....μπορώ να προχωρήσω ΤΩΡΑ στο ξεκλείδωμα του bootloader ....να ξεκλειδώσει....να μείνω με αυτή-όπως είμαι και μετά αν θέλω από 1-2-3 μήνες να περάσω την Ελληνική με TWRP ?.....ή να το ξεκλειδώσω όταν αποφασίσω να του περάσω την Ελληνική ?........θα ισχύει η άδεια που μου έδωσαν μέχρι τότε ?....έχει ημερομηνία λήξης ? Οχι δεν λήγει η άδεια ή τουλάχιστον κρατάει για κάποιους μήνες.Εγω ξεκλειδωσα μετά από 3 μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaik Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Καλημέρα σας, στην global dev εχει προεγκατεστημενες κάποιες εφαρμογες της google. Πχ hangouts, gmail κτλ. Υπάρχει τρόπος απεγκαταστασης χωρίς ροοτ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Καλημέρα το RedMi note 3 pro Η έκδοση των 32GB με την έκδοση των 16GB έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά η μόνο ο αποθηκευτικός χώρος?? Δλδ το 16 είναι θηρίο όπως το 32?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosvar Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Πρέπει να γυρίσεις την ποιότητα εγγραφής βίντεο σε 720p (HD) για να τραβήξεις slow notion. Ευχαριστώ πολύ!!!!!! Καλημέρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Καλημέρα το RedMi note 3 pro Η έκδοση των 32GB με την έκδοση των 16GB έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά η μόνο ο αποθηκευτικός χώρος?? Δλδ το 16 είναι θηρίο όπως το 32?? Όντως, η διαφορά είναι μόνο στον αποθηκευτικό χώρο. Προσοχή όμως, δεν ισχύει το ίδιο με τη RAM. Υπάρχει διαφορά από 2gb στα 3gb RAM. Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Άρα καλύτερα να δώσω 35 ευρώ περισσότερα και να πάρω το 3GB σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 καλησπέρα εχω παρει το κινητό με την rom MIUI Global Stable V8.0.5.0.LHOMIDG. ξαι εχω απογοητευτεί απο την κάμερα ενω η κυρια ειναι μια χαρά η μπροστινή ειναι πολυ χαλια τα δειχνει πολυ θολα σε σημείο που δεν βλέπεται εχω κάνει ολες τις ρυθμίσεις αλλα τίποτα υπάρχει καποια λυση σε αυτο το πρόβλημα φταίει η rom η βγήκε ελλατωματικο το κινητό ; Φίλε μου την προστασία οθόνης που είχε πάνω όταν το πήρες την έβγαλες; (την λίγο σαγρε ματ) την έχουν πατήσει κάποιοι με αυτό. Αν ναι δοκίμασε να περάσεις μια official ρομ πριν το στείλεις πίσω να δεις μήπως φτιάξει και αποφύγεις το πήγε έλα . Αν δεν τότε θα είναι θέμα hardware και καλύτερα στείλε το πίσω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Όντως, η διαφορά είναι μόνο στον αποθηκευτικό χώρο. Προσοχή όμως, δεν ισχύει το ίδιο με τη RAM. Υπάρχει διαφορά από 2gb στα 3gb RAM. Έχω πιάσει και τα δύο στα χέρια μου, δεν είδα καμιά διαφορά το ένα με το άλλο σε νορμαλ χρήση ( με τις λίγες γνώσεις που έχω ). Πιστεύω ότι και ένας χρήστης με απαιτήσεις δεν θα βρει διαφορές αξιόλογες. Υπάρχει και βίντεο στο youtube συγκριτικό το ένα μοντέλο με 3gb & το άλλο με 2gb, οι διαφορές είναι απειροελάχιστες. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makip21 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Φίλε μου την προστασία οθόνης που είχε πάνω όταν το πήρες την έβγαλες; (την λίγο σαγρε ματ) την έχουν πατήσει κάποιοι με αυτό. Αν ναι δοκίμασε να περάσεις μια official ρομ πριν το στείλεις πίσω να δεις μήπως φτιάξει και αποφύγεις το πήγε έλα . Αν δεν τότε θα είναι θέμα hardware και καλύτερα στείλε το πίσω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι όντως φίλε μου δεν είχα βγάλει την προστασία οθόνης τώρα την έβγαλα Και είναι μια χαρά πολύ καλή ανάλυση για μπάνιο; ρουτίνα οθόνη με την global stable Δεν βρίσκω κανένα bugs μέχρι στιγμής ξέρουμε αν πάρει ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Παιδια μπορει να ξεκλειδωσει ο bootloader με την global dev 6.9.29? εχω παρει το unlock key,,,,επισης εχασα 8% μπαταρια ολο το βραδυ με την global dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Παιδια καλησπερα θελω να ξαναβαλω την MIUI 8 αλλα θελω να μπει καθαρη δηλαδη το κινητο να μην εχει κανενα αρχειο παλιο να ειναι οπως οταν το πηρα. Τι πρεπει να κανω wipe για να γινει αυτο ? Πρεπει να γινει αυτο η θα κανω ζημια στον bootloader που ειναι unlocked τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisSe Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Ξερουμε ποια ειναι η τελευταια developer miui 7 ??και απο που να την βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Παιδια μπορει να ξεκλειδωσει ο bootloader με την global dev 6.9.29? εχω παρει το unlock key,,,,επισης εχασα 8% μπαταρια ολο το βραδυ με την global dev Ναι ξεκλειδωνεις κανονικά μέ αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 θέλω να παω απο stable σε dev. Την dev rom την πετάμε στην εσωτερική μνήμη η θέλει να βάλουμε μέσα υποχρεωτικά sd κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderos13 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Παιδιά, έχω μια βδομάδα το συγκεκριμένο smartphone και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το αγόρασα από ένα κατάστημα στην Ελλάδα στα 220 €. Εχει την MIUI Global 8.0 Stable 8.0.1.0.0 και Android 5.1.1 LMY47V. (Αυτά είχε όταν το πήρα) Τις τελευταίες δυο μέρες παρατήρησα ότι όταν κάνω (ή μου κάνουν κάποια κλήση), μιλάω κανονικά, όταν όμως πάω να κλείσω το τηλέφωνο δεν ανοίγει η οθόνη, αλλά παραμένει κλειστή, όπως όταν το έχεις κοντά στο αυτί σου. Δεν μπορώ να πατήσω κανένα πλήκτρο πλην του on/off. Οταν όμως το πατάω, μου βγάζει μήνυμα να μην καλύπτω τον αισθητήρα και να πατήσω το πλήκτρο της επιστροφής. Ομως δεν γίνεται να πατηθεί τίποτε. Εχω προσέξει ότι ξεκολλάει ανοιγοκλείνοντας το κουμπί του on/off και βγάζοντας την θήκη σιλικόνης που του έχω τοποθετήσει για μεγαλύτερη προστασία σε τυχόν πεσίματα. Να είναι πρόβλημα του software, του hardware ή μήπως ευθύνεται η θήκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 βγαλε την θηκη και δοκιμασε το σε μια κληση .Μονο ετσι θα δεις αν φταιει η θηκη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 παιδια την CyanogenMod 13.0 την εβαλε κανεις? ακουσα καλα λογια οτι ειναι σφαιρατη! απο μπαταρια?μπαινει κανονικα απο recovery? αμα μετα θελω να βαλω miui απο την κοινοτητα τη κανω?ο bootloader ξανακλειδωνει? εχω unlock bootloader recovery και την τελευτεα developer απο την κοινοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillMlo Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Παιδιά, έχω μια βδομάδα το συγκεκριμένο smartphone και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το αγόρασα από ένα κατάστημα στην Ελλάδα στα 220 €. Εχει την MIUI Global 8.0 Stable 8.0.1.0.0 και Android 5.1.1 LMY47V. (Αυτά είχε όταν το πήρα) Τις τελευταίες δυο μέρες παρατήρησα ότι όταν κάνω (ή μου κάνουν κάποια κλήση), μιλάω κανονικά, όταν όμως πάω να κλείσω το τηλέφωνο δεν ανοίγει η οθόνη, αλλά παραμένει κλειστή, όπως όταν το έχεις κοντά στο αυτί σου. Δεν μπορώ να πατήσω κανένα πλήκτρο πλην του on/off. Οταν όμως το πατάω, μου βγάζει μήνυμα να μην καλύπτω τον αισθητήρα και να πατήσω το πλήκτρο της επιστροφής. Ομως δεν γίνεται να πατηθεί τίποτε. Εχω προσέξει ότι ξεκολλάει ανοιγοκλείνοντας το κουμπί του on/off και βγάζοντας την θήκη σιλικόνης που του έχω τοποθετήσει για μεγαλύτερη προστασία σε τυχόν πεσίματα. Να είναι πρόβλημα του software, του hardware ή μήπως ευθύνεται η θήκη? Φίλε πιθανότατα έχεις την multi η οποία βγάζει προβλήματα. Οπότε ίσως φταίει η ρομ και όχι η θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Τελικα μετά το χθεσινο που κλειδωσε ,να φταίει η ρομ?? φοράει global 6.9.29 beta. είναι οκ σαν ρομ η θέλει αλλαγή??? Ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts