Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρακαλω οσοι χρησιμοποιουν bluetooth και εχουν το θεμα με την παραμορφωση του ηχου ας πατησουν το confirm στο παρακατω bug report

http://en.miui.com/thread-367727-1-1.html

εγω παλι εχω αλλο προβλημα με το Bluetooth (plantronics). οταν μιλαω ακουω και με ακουνε καμπανα. οταν βαζω μουσικη ειτε με το μαμισιο προγραμμα, ειτε με google music ειτε με πλοηγο, ο ηχος χανεται και επανερχεται...

ΥΓ σου εκανα confirm

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παρατεταμένα το power button μέχρι να κάνει επανακκινηση

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ευχαριστώ πολυ.

Ψάχνω θήκη στο παρακάτω στυλ. Με μία έρευνα που έκανα δεν βρήκα κάτι. Υπάρχει διαθέσιμη από Ελλάδα;

'Η έστω κάποια συμβατή στις διαστάσεις του Note 3 Pro από άλλο κινητό;:worry:

2016-new-1pcs-bulk-novelty-PU-Leather-Pouch-Case-Bag-for-samsung-S5611-Cover-with-Pull.jpg

Μπορείς να κάνεις το εξής:

Πήγαινε εδώ http://m.gsmarena.com/search.php3 και βάλε στην αναζήτηση να ψάξει για συσκευές με αυτές τις διαστάσεις.

Δες ποιες συσκευές έχουν ανάλογες διαστάσεις και ψάξε θήκη!

Στάλθηκε από το "κτήνος" V10

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

εγω παλι εχω αλλο προβλημα με το Bluetooth (plantronics). οταν μιλαω ακουω και με ακουνε καμπανα. οταν βαζω μουσικη ειτε με το μαμισιο προγραμμα, ειτε με google music ειτε με πλοηγο, ο ηχος χανεται και επανερχεται...

ΥΓ σου εκανα confirm

Ευχαριστώ.Εγώ δουλεύω ένα Bluetooth ηχείο και μια χαρά ακούγεται χωρίς διακοπές.

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Καλησπέρα, εδώ και δύο μέρες είμαι κάτοχος ενός Redm Note 3 Pro 3/32GB αγορασμένο από Vickmall με Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language).

Έχω μερικές σύντομες ερωτήσεις:

Μου έβγαλε να κάνει update (σε 6.8.18), να το προχωρήσω?

Κάποιες "αναρχικές" εφαρμογές από το παλιό μου κινητό (μέσα στην sd) απλά τρέχω το .apk για να εγκατασταθούν?

Γενικά δε θέλω να μπλέξω πολύ με φλασαρίσματα συνεχώς.

Μετά τ update θα πρέπει να εγκαθιστώ εφαρμογές κτλ?

Με το θέμα των 60 χαρακτήρων στο SMS υπάρχει κάποιο νεώτερο (μόνο για κάτι τόσο σημαντικό θα έκανα flash)

Acer X960 Windows Mobile 6.1 --> Samsung Galaxy Core Duos i8262 --> Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Έκανα factory reset για το θέμα που έγραψα πιο πάνω. Προσπαθώ να σεταρω το email account ενώ δεν κάνω λάθος μου γραφει άγνωστο λάθος και δεν σεταρεται. Υπάρχει κάνα bug της τελευταίας beta rom?δεν κάνω λάθος στις ρυθμίσεις αλλά τπτ....

Το ειχα βάλει και εγω αυτο φίλε πριν 10 μερες αλλα update δεν κατάφερα να κανω.Υπομονη μεχρι την Παρασκευή λοιπον....και κανε ενα κοπο να μας ενημερώσεις εδω στο φόρουμ

Πάντως οι περισσότεροι στα σχολια τώρα που διαβάζω εχου το ιδιο πρόβλημα με το update

Είμαι η zaf... Εντάξει θα κάνω back up τις εφαρμογές μου και θα την ξαναπεράσω ίσως. Ή θα πειραματιστώ με καμία άλλη ρομ. Νομίζω ειχα κάτσει αρκετά χωρίς ροοτ. Η Παρασκευή θα δείξει οπότε και θα ενημερώσω.

Αν και διάβασα ότι αυτό που λες δεν ισχύει σε όλους; 1ον δεν πρέπει να είσαι ήδη ροοτ ή να μην έχεις official rom για να μην έχεις ota update όπως επίσης 2ον διάβασα ότι έκαναν αναβάθμιση σε official developers. Θα το επιβεβαιώσω όπως προείπα βέβαια Παρασκευή.

zaf_4 means Zafeira

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Καλησπέρα, εδώ και δύο μέρες είμαι κάτοχος ενός Redm Note 3 Pro 3/32GB αγορασμένο από Vickmall με Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language).

Έχω μερικές σύντομες ερωτήσεις:

Μου έβγαλε να κάνει update (σε 6.8.18), να το προχωρήσω?

Κάποιες "αναρχικές" εφαρμογές από το παλιό μου κινητό (μέσα στην sd) απλά τρέχω το .apk για να εγκατασταθούν?

Γενικά δε θέλω να μπλέξω πολύ με φλασαρίσματα συνεχώς.

Μετά τ update θα πρέπει να εγκαθιστώ εφαρμογές κτλ?

Με το θέμα των 60 χαρακτήρων στο SMS υπάρχει κάποιο νεώτερο (μόνο για κάτι τόσο σημαντικό θα έκανα flash)

προχωρα αφοβα

τις εγκαθιστας (απλα θα σου βγαλει να ενεργοποιησεις μια ρυθμιση)

δεν χρειαζεται να φλασαρεις τιποτα αμα εισαι ευχαριστημενος με την ρομ

δεν χανεις κατι με το update

με κεφαλαια δεν εχεις παραπανω χαρακτηρες;

Εχει κανενας tempered glass της Nillkin να αγορασω γιατι αυτο που στελνει το vickmall ειναι απελπισια :mad:

Υπάρχει σε διάφορα καταστήματα στο σκρουτζ

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μπορει να μου πει καποιος φιλος απο που μπορω να αγορασω το κινητο?

Ξερω το geekbuing και το gearbest υπαρχει κατι καλυτερο?

vickmall αλλα πιο ακριβο αλλα επιλεγεις ρομ

Ναι αμέσως μετά το update. Έψαξα λίγο στο google και τελικά βρήκα ότι έφταιγε το nova launcher που χρησιμοποιώ. Αν χρησιμοποιείς κι εσύ nova ή κάποιο αντίστοιχο app πήγαινε στα settings(είτε τα general είτε του nova launcher) και επανέφερε τον κανονικό launcher της MIUI. Κάνε μια επανεκκίνηση και επανεργοποίησε το nova και η αλλαγή ταπετσαρίας θα δουλεύει κανονικά χωρίς να έχεις αλλάξει κάτι στο κινητό σου.

αντε επιτέλους κι ελεγα τι στο διαολο φταιει και δεν μπορω να αλλαξω ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος!σε ευχαριστώ πολύ!

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Πήρα το κινητό για εναν φιλο με την global stable rom που έχει και ελληνικά απο vickmall και αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα:οταν ανοίγει το WiFi δεν του εμφανίζει όλα τα δίκτυα! Του βγάζει μονο 10-11 ενω υπάρχουν παραπάνω και επίσης δεν συνδέεται σε αυτό που θέλει! Ξέρει κανείς τι συμβαίνει?

Εχει κανενας tempered glass της Nillkin να αγορασω γιατι αυτο που στελνει το vickmall ειναι απελπισια :mad:

Παρτο χωρις σκεψη, απαιχτο :)

Βάλε γλώσσα Αγγλικά και σεταρισε το και μετά άλλαξε την σε Ελληνικά

ελληνικα δεν εχω μονο στα αγγλικα ειναι αλλα δεν...

τελικα κατεβασα το blue mail και δουλευει μια χαρα ο λογαρισμος. Το default του κινητου για καποιο λογο δεν δουλευει για την ωρα.

Edited by THANKIN

παιδιά μια γρήγορη ερώτηση

παραλαμβάνω σήμερα το κινητό και θα περάσω την ελληνική stable 7.2.2 όπου έβαλα και στην γυναίκα μου και είναι απροβλημάτιστη ..

ποια version Dev πρέπει να περάσω για να ξεκλειδώσω τον boot loader ??

καλημερα παιδες... κατι ασχετο..... αυθεντικα προιοντα της xiaomi απο που μπορουμε να αγορασουμε?

ας πουμε εγω ψαχνω usb cable... κ δε μπορω να βρω το αυθεντικο καλωδιο....

καλημερα παιδες... κατι ασχετο..... αυθεντικα προιοντα της xiaomi απο που μπορουμε να αγορασουμε?

ας πουμε εγω ψαχνω usb cable... κ δε μπορω να βρω το αυθεντικο καλωδιο....

Γιατι ψάχνεις μονο το original?

Βρες ενα καλής ποιότητας usb να κανεις την δουλειά σου.

πχ εγώ έχω μόνιμα καρφωμένο ενα της Nokia στο pc και δεν με έχει προδώσει οτι και αν του έχω βάλει.

το ειχα συνδεσει με ενα no name καλωδιο και ενα της huawei.. κ οποτε γουσταρε το αναγνωριζε το pc... οποτε λεω καλυτερα τα αυθεντικα...

Σου έστειλα σε pm

Στάλθηκε από το RN3 Pro

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Πήρα το κινητό για εναν φιλο με την global stable rom που έχει και ελληνικά απο vickmall και αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα:οταν ανοίγει το WiFi δεν του εμφανίζει όλα τα δίκτυα! Του βγάζει μονο 10-11 ενω υπάρχουν παραπάνω και επίσης δεν συνδέεται σε αυτό που θέλει! Ξέρει κανείς τι συμβαίνει?

Global stable και ελληνικα;; Εισαι σιγουρος οτι ειναι οφφισιαλ;

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδιά μια γρήγορη ερώτηση

παραλαμβάνω σήμερα το κινητό και θα περάσω την ελληνική stable 7.2.2 όπου έβαλα και στην γυναίκα μου και είναι απροβλημάτιστη ..

ποια version Dev πρέπει να περάσω για να ξεκλειδώσω τον boot loader ??

Με το ρομ το παρελαβες;

Παιρνα μια κινεζικη 6.8.χ