Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδιά, σας άκουσα ότι το κινητό είναι αστέρι και μόλις σήμερα το παρέλαβα κι εγώ, από geekbuying. Βλέπω ότι φοράει MIUI Global Stable 8.0.1.0.0, έχει playstore και ελληνικό μενού (δηλ. τα μισά περίπου και κάτι παραπάνω τα γράφει ελληνικά, τα υπόλοιπα αγγλικά...). Κατέβασα κι ελληνικό πληκτρολόγιο. Λοιπόν: είμαι εντελώς άσχετος από φλασαρίσματα, μου αρέσει έτσι με ελληνικό μενού, αν και ξέρω άριστα αγγλικά, δεν έχω συναντήσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ως τώρα (π.χ. με επαφές, κλήσεις, ίντερνετ κλπ). ! Να το αφήσω έτσι ή να το παιδέψω να βάλω κάποια άλλη ROM; Θα μετρούσα πολύ τις γνώμες σας!!! Ευχαριστώ!
Η ζωή είναι ΠΟΛΥ μικρή, μην χάνεις ούτε μέρα!!!

Παιδιά σήμερα παρέλαβα το κινητό και βάζω την sim και μου βγάζει emergency calls only και μερικές φορές no service. Έχω κανονικά σήμα σε αλλά κινητά. Επίσης δοκίμασα 2 διαφορετικές sim και μου εμφανίζει το ίδιο μήνυμα.

Τι πρέπει να κάνω και δεν αναγνωρίζονται οι sim? Είναι δηλωμένες πάντως, την μία την πήρα σήμερα από την cosmote.

Το κινητό ήρθε από vickmall με official global stable και έχει γίνει update στην MIUI GLOBAL STABLE 8.0.2.0

H MIUI GLOBAL 8.0.2.0 έχει ελληνικά;;;;;

Μήπως έχει η αντίστοιχη 6.9.22 MIUI GLOBAL DEV ;;;;

Παιδιά, σας άκουσα ότι το κινητό είναι αστέρι και μόλις σήμερα το παρέλαβα κι εγώ, από geekbuying. Βλέπω ότι φοράει MIUI Global Stable 8.0.1.0.0, έχει playstore και ελληνικό μενού (δηλ. τα μισά περίπου και κάτι παραπάνω τα γράφει ελληνικά, τα υπόλοιπα αγγλικά...). Κατέβασα κι ελληνικό πληκτρολόγιο. Λοιπόν: είμαι εντελώς άσχετος από φλασαρίσματα, μου αρέσει έτσι με ελληνικό μενού, αν και ξέρω άριστα αγγλικά, δεν έχω συναντήσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ως τώρα (π.χ. με επαφές, κλήσεις, ίντερνετ κλπ). ! Να το αφήσω έτσι ή να το παιδέψω να βάλω κάποια άλλη ROM; Θα μετρούσα πολύ τις γνώμες σας!!! Ευχαριστώ!

Προτιμάται να περάσεις μια official γιατι μετα λογικα θα έχεις θεμα με την ρομ..

Αμα δε δεν εχεις θέμα με τα αγγλικα βαλε την official global που σε κανα μηνα λογικα θα εχει ελληνικα..

Αμα θες να το κανεις:

Δες στις οδηγιες στο πρωτο μηνυμα του νηματος

Παιδια καλημερα,με τον κωδικο που ειχα λαβει απο τον Ιουνιο και ξεκλειδωσα το δικο μου,μπορω να ξεκλειδωσω και του φιλου που παρηγγειλα και θα ερθει?η πρεπει να γινει νεα αιτηση?

Παιδια καλημερα,με τον κωδικο που ειχα λαβει απο τον Ιουνιο και ξεκλειδωσα το δικο μου,μπορω να ξεκλειδωσω και του φιλου που παρηγγειλα και θα ερθει?η πρεπει να γινει νεα αιτηση?

Αν ξεκλείδωσες Ιούνιο ναι μπορείς να ξεκλειδώσεις με τον κωδικό σου. Αφού ξεκλειδώσεις, από settings - Mi account, κάνε αποσύνδεση τον λογαριασμό σου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version

Μήπως παίζει κάτι με τις επιλογές

Prefer LTE

Prefer 3G

2G only

Μόλις αλλάζω μεταξύ αυτών βρίσκει σήμα αλλά μετά χάνεται πάλι.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά σήμερα παρέλαβα το κινητό και βάζω την sim και μου βγάζει emergency calls only και μερικές φορές no service. Έχω κανονικά σήμα σε αλλά κινητά. Επίσης δοκίμασα 2 διαφορετικές sim και μου εμφανίζει το ίδιο μήνυμα.

Τι πρέπει να κάνω και δεν αναγνωρίζονται οι sim? Είναι δηλωμένες πάντως, την μία την πήρα σήμερα από την cosmote.

Το κινητό ήρθε από vickmall με official global stable και έχει γίνει update στην MIUI GLOBAL STABLE 8.0.2.0

Τι να κάνω τελικά? Δεν έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα?

Αν ξεκλείδωσες Ιούνιο ναι μπορείς να ξεκλειδώσεις με τον κωδικό σου. Αφού ξεκλειδώσεις, από settings - Mi account, κάνε αποσύνδεση τον λογαριασμό σου.

ok να σαι καλα,εν τω μεταξυ μου εστειλε tracking number το Vickmal και στο 17track λεει item not found.Πρωτη φορα γινεται αυτο,εχουμε παρει απο Vick ενα σωρο κινητα και αμεσως μολις δωσει track λεει:track added,τι να πω?

Να πω κι εγω πως με την τελευταία global dev εχω το ιδιο θεμα με το battery drain. Το βραδι απο 59% πηγα 50%. Δεν ειχα προβλημα με παλαιοτερες ρομ

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ok να σαι καλα,εν τω μεταξυ μου εστειλε tracking number το Vickmal και στο 17track λεει item not found.Πρωτη φορα γινεται αυτο,εχουμε παρει απο Vick ενα σωρο κινητα και αμεσως μολις δωσει track λεει:track added,τι να πω?

Θελει 2-3 μερες, υπομονη :P

Παιδιά καλημέρα !!!!!!!!

Μόλις παρέλαβα το νέο μου τηλέφωνο ..

Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος για το τη πρέπει να κάνω ...!!!!!

Το τηλέφωνο ήρθε με MIUI Global 8.0 | Stable 8.0.1.0.0 (LHOCNDG) .

Θα ήθελα να βάλω ελληνική rom , μπορώ να την περάσω κατευθείαν η πρέπει πρώτα να περάσω κάποια άλλη πριν την ελληνική ..

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων ..........

Παιδιά καλημέρα !!!!!!!!

Μόλις παρέλαβα το νέο μου τηλέφωνο ..

Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος για το τη πρέπει να κάνω ...!!!!!

Το τηλέφωνο ήρθε με MIUI Global 8.0 | Stable 8.0.1.0.0 (LHOCNDG) .

Θα ήθελα να βάλω ελληνική rom , μπορώ να την περάσω κατευθείαν η πρέπει πρώτα να περάσω κάποια άλλη πριν την ελληνική ..

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων ..........

Παρελαβες με μυλτι δες στο πρωτο μηνυμα στο συχνες ερωτήσεις και εχει όλα τα βηματα εκει

Tις τελευταιες μέρες ειδικα σήμερα ενω μιλαω σβηνει το τηλεφωνο στιγμιαια βγαινει το λογοτυπο του android και σε μισο λεπτο έχει επανερθει κανονικα το τηλεφωνο μόνο του χωρις δική μου επέμβαση και μπορω να ξανακαλεσω αλλα φυσικα εχει διακοπει η κληση. Οταν κλεινει και ξαναναβει δεν μου ζηταει πιν κλπ.

Ειμαι με την beta 6.9.22 . συνολικα από χθες εχει γινει 4-5 φορές.

Συμβαινει σε άλλους?

Tις τελευταιες μέρες ειδικα σήμερα ενω μιλαω σβηνει το τηλεφωνο στιγμιαια βγαινει το λογοτυπο του android και σε μισο λεπτο έχει επανερθει κανονικα το τηλεφωνο μόνο του χωρις δική μου επέμβαση και μπορω να ξανακαλεσω αλλα φυσικα εχει διακοπει η κληση. Οταν κλεινει και ξαναναβει δεν μου ζηταει πιν κλπ.

Συμβαινει σε άλλους?

Οχι, και δεν ειναι φυσιολογικο. Ειχα παθει ακριβως το ιδιο με αλλο τηλεφωνο (lg g4) και μετα απο αλλαγη sim δεν ξαναπαρουσιασε το προβλημα.

Συμβαινει σε άλλους?

Δεν το έχω ξανακούσει σε 6.9.22 αυτό το πράγμα. Πάρε τα back up σου και κάνε μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω πρόβλημα!

Γενικά έχω ασχοληθεί με αλλαγές ρομ για xiaomi και έχω αλλάξει σε αρκετά κινητά.

Πριν 4 ημέρες παρέλαβα ένα redmi note 3 pro της μητέρας μου από geekbuying και μου ήρθε με global.

Έτσι είπα να περάσω την developer stock για να μπορέσω να ξεκλειδώσω τον bootloader και να περάσω την ελληνική stock.

Πρώτη φορά έπεσα σε πρόβλημα. Ενώ ακολούθησα κανονικά τα βήματα μόλις τελείωσε το mi flash (succesfull) και πήγα να το ανοίξω, μου έκανε bootloop.

Από εκεί και πέρα μιας και έχω κανονικά πρόσβαση σε download mode δοκίμασα ξανά και ξανά την ίδια διαδικασία..αλλά τίποτα.

Είπα να τραβήξω ένα βίντεο μπας και μπορέσει κανείς να με βοηθήσει:

Δουλεύω με windows 10 64-bit

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. :)

https://youtu.be/2TCO_v8AwoU

Κανείς καμιά ιδέα????

Ποιά dev πήγες να περάσεις την global; Αν ναι πέρνα την κινέζικη dev.

Edited by kyrgeo1978

Παιδιά, δεν ξέρω εάν το έχετε δώσει σημασία ή εάν ειπώθηκε ξανά. Διάβασα ότι μπορείς να βάλεις twrp recovery και με miui rom. Πολύ απλά από εδώ http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/zcx-twrp-install-twrp-flash-supersu-t3462448

Αυτό που έκανα πρώτα απ όλα ήταν να τσεκάρω τον bootloader εάν ήταν ξεκλείδωτος, που δεν ήταν αν και τον είχα. Πιστεύω από την αναβάθμιση σε mm. Τον ξεκλείδωσα ξανά. Κατέβασα και ακολούθησα τις οδηγίες. Τώρα μπορείς να έχεις και ΟΤΑ αναβαθμίσεις αλλά και twrp recovery με 3 απλές κινήσεις και superuser, προσοχή μόνο το τελευταίο δεν πρόλαβα να το κάνω εγκατάσταση και να δω εάν έχει θέμα, αλλά θα το δοκιμάσω. Τουλαχιστον θέλω να γλιτώσω από τις διαφημίσεις και να έχω την global developers.

Edit: μέσω του twrp recovery έκανα εγκατάσταση τον superuser. Έβαλα το adaway και όλα καλά μέχρι στιγμής, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παρασκευή μένει να δω εάν θα κάνει κανονικά ota update.

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

kongeo1994 όχι δεν έχω την τραχειά, έτσι νομίζω δηλαδή. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα όταν κρατάς την θήκη στα χέρια απλά το υλικό είναι τέτοιο που δεν γλιστράει.

Ρε παιδιά παρατηρώ ότι το μοντέλο international version είναι λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος από ότι το κανονικο Pro και αυτό το καταλαβαίνεις εάν πάς να το βάλεις σε μία θήκη του κανονικου!

Άντε να βρουμε θήκη ειδικά διαμορφωμένη γι αυτό τώρα!

Ρε παιδιά παρατηρώ ότι το μοντέλο international version είναι λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος από ότι το κανονικο Pro και αυτό το καταλαβαίνεις εάν πάς να το βάλεις σε μία θήκη του κανονικου!

Άντε να βρουμε θήκη ειδικά διαμορφωμένη γι αυτό τώρα!

Παρατήρησες ότι έχει ανοίξει και θέμα για το International Version; :)

Παρατήρησες ότι έχει ανοίξει και θέμα για το International Version; :)

Όχι στείλε λινκ!

Όχι στείλε λινκ!

Εδώ είσαι φίλε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=441128

Παιδιά, δεν ξέρω εάν το έχετε δώσει σημασία ή εάν ειπώθηκε ξανά. Διάβασα ότι μπορείς να βάλεις twrp recovery και με miui rom. Πολύ απλά από εδώ http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/zcx-twrp-install-twrp-flash-supersu-t3462448

Αυτό που έκανα πρώτα απ όλα ήταν να τσεκάρω τον bootloader εάν ήταν ξεκλείδωτος, που δεν ήταν αν και τον είχα. Πιστεύω από την αναβάθμιση σε mm. Τον ξεκλείδωσα ξανά. Κατέβασα και ακολούθησα τις οδηγίες. Τώρα μπορείς να έχεις και ΟΤΑ αναβαθμίσεις αλλά και twrp recovery με 3 απλές κινήσεις και superuser, προσοχή μόνο το τελευταίο δεν πρόλαβα να το κάνω εγκατάσταση και να δω εάν έχει θέμα, αλλά θα το δοκιμάσω. Τουλαχιστον θέλω να γλιτώσω από τις διαφημίσεις και να έχω την global developers.

Edit: μέσω του twrp recovery έκανα εγκατάσταση τον superuser. Έβαλα το adaway και όλα καλά μέχρι στιγμής, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παρασκευή μένει να δω εάν θα κάνει κανονικά ota update.

Το ειχα βάλει και εγω αυτο φίλε πριν 10 μερες αλλα update δεν κατάφερα να κανω.Υπομονη μεχρι την Παρασκευή λοιπον....και κανε ενα κοπο να μας ενημερώσεις εδω στο φόρουμ

Πάντως οι περισσότεροι στα σχολια τώρα που διαβάζω εχου το ιδιο πρόβλημα με το update

Edited by gab