Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω την αντίστοιχη θήκη εγώ. Πολύ καλή προσαρμογή, δεν γλιστράει καθόλου και ταιριάζει στο κινητό. Αρκετά καλή, και λεπτή.

Την "τραχεια" εχεις;

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Kongeo1994 σε ευχαριστώ και παλι για την βοήθεια αν εχεις κάνα λινκ να μου στειλεις με βίντεο για το δικο μου κινητό με official dev,θα σου ήμουν υποχρεη,σου στελνω και το screenshot.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλά δεν θα καταφέρω να ανεβάσω την εικόνα μου βγάζει οτι είναι μεγάλη δεν μ'αφηνει!

Πες μου λιγο ολο miui version

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και μετά από καθαρή εγκατάσταση της global dev 6.9.22 (με fastboot) το battery drain 1% ανά ώρα όταν είναι idle συνεχίζεται...

Υπάρχει κάποιος με την ίδια rom που δεν το έχει;

Να ξέρω αν φταίει ή rom ή παίζει κάτι άλλο...

Δεν ξέρω αν σου απάντησε κάποιος άλλα εγώ δ εχω τέτοιο θέμα... Κάποια εφαρμογή ισως; Επίσης εγώ το έχω βάλει κάθε βραδυ (πχ 1-7) να μπαίνει σε battery saving mode αν κ δ νομίζω να παίζει ρολο...

Nokia 3510 - Nokia 3510i - Siemens SX1 - Sony Ericsson W300 - Motorola MING A1200e - (A-phones: Sony Ericsson J132 - Nokia 1112) - HTC Wildfire - Motorola Moto G 1st gen - Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Δεν ξέρω αν σου απάντησε κάποιος άλλα εγώ δ εχω τέτοιο θέμα... Κάποια εφαρμογή ισως; Επίσης εγώ το έχω βάλει κάθε βραδυ (πχ 1-7) να μπαίνει σε battery saving mode αν κ δ νομίζω να παίζει ρολο...

Είσαι ο πρώτος που μου απαντά.

Δεν έχω δοκιμάσει το battery saving mode

αλλά πριν την MM δεν είχα τέτοιο θέμα...

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά θεωρείτε το 1% την ώρα battery drain? Μου φαίνεται ακραίο... Με 1% την ώρα βγάζει 4 μέρες stand by. Για smartphone δεν φαίνεται κακό, χωρίς να είναι ειδικός.

My Hall of Fame: Motorola V360, Samsung E590 & F700.

6.3.28 Xiaomi R3 'IDO' - 2/16 - Gold-Black (custom) - Global Dev

7.6.08 Xiaomi RN4 'MIDO' - 3/32 - All Black - Global Stable

Ψάχνω θήκη στο παρακάτω στυλ. Με μία έρευνα που έκανα δεν βρήκα κάτι. Υπάρχει διαθέσιμη από Ελλάδα;

'Η έστω κάποια συμβατή στις διαστάσεις του Note 3 Pro από άλλο κινητό;:worry:

2016-new-1pcs-bulk-novelty-PU-Leather-Pouch-Case-Bag-for-samsung-S5611-Cover-with-Pull.jpg

Ι need a six month vacation, twice a year.

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά θεωρείτε το 1% την ώρα battery drain? Μου φαίνεται ακραίο... Με 1% την ώρα βγάζει 4 μέρες stand by. Για smartphone δεν φαίνεται κακό, χωρίς να είναι ειδικός.

Άλλο να το φορτίζεις full το βράδυ και το πρωί να έχει 90%

κι άλλο 99% ή και 100% πριν το αναβαθμίσω σε MM.

Ειλικρινά την πρώτη φορά που είχα δει το 100% μετά από 8 ώρες που κοιμόμουν, έπαθα πλάκα.

Με την 8.0.2.0 δν έφτιαξε το πρόβλημα με την επιλογή ταπετσαρίας ΚΑΙ μου χάλασε τον proximity sensor στην τηλ κλήση, όταν το βγάζω από το αυτί δεν ανοίγει η οθόνη.....

Πάνε στην πυξίδα κάνε καλιμπραρισμα και θα στρώσει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

προσπαθω να περασω σ ένα φιλο την global dev γιατι δεν εχει σκοπο ν ασχοληθεί με update κλπ. Ειχε την γνωστη multi με τα θεματακια της. Περασα την official dev ch/en. Ακολουθω την διαδικασια με το mi flash για την global dev????? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Unbrick-Flash-Official-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro-Kenzo/#post131355

Για να κάνω downgrade από global dev σε global stable (με miflash), θα έχω πρόβλημα που γυρνάω σε lollipop?

Κάτι είχα διαβάσει για χαμένα IMEI κ.τ.λ

Μου ήρθε ή 8.0.2.0 stable, την έβαλε κανείς τι λέει?

Στην 8.0.1.0 του έχει συμβεί κάποιου να μην δουλεύει ή επιλογή ταπετσαρίας?

Ναι αμέσως μετά το update. Έψαξα λίγο στο google και τελικά βρήκα ότι έφταιγε το nova launcher που χρησιμοποιώ. Αν χρησιμοποιείς κι εσύ nova ή κάποιο αντίστοιχο app πήγαινε στα settings(είτε τα general είτε του nova launcher) και επανέφερε τον κανονικό launcher της MIUI. Κάνε μια επανεκκίνηση και επανεργοποίησε το nova και η αλλαγή ταπετσαρίας θα δουλεύει κανονικά χωρίς να έχεις αλλάξει κάτι στο κινητό σου.

Ειναι battery drain.Εγω εχω ενα huawei x1 mediapad και χανει απο 1% ως καθολου ολο το βραδυ.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για να κάνω downgrade από global dev σε global stable (με miflash), θα έχω πρόβλημα που γυρνάω σε lollipop?

Κάτι είχα διαβάσει για χαμένα IMEI κ.τ.λ

Το ιδιο και εγω ρωτησα και μου ειπαν αυτο ακριβώς για το IMEI.Στο δικο μου εχει φτιαξει η κατασταση αρκετα με δυο hard reset.Απο 1.5% την ωρα εφτασε 0.7% την ωρα.

Άλλο να το φορτίζεις full το βράδυ και το πρωί να έχει 90%

κι άλλο 99% ή και 100% πριν το αναβαθμίσω σε MM.

Ειλικρινά την πρώτη φορά που είχα δει το 100% μετά από 8 ώρες που κοιμόμουν, έπαθα πλάκα.

Μπαινει σε deep sleep?

Παιδιά σήμερα παρέλαβα το κινητό και βάζω την sim και μου βγάζει emergency calls only και μερικές φορές no service. Έχω κανονικά σήμα σε αλλά κινητά. Επίσης δοκίμασα 2 διαφορετικές sim και μου εμφανίζει το ίδιο μήνυμα.

Τι πρέπει να κάνω και δεν αναγνωρίζονται οι sim? Είναι δηλωμένες πάντως, την μία την πήρα σήμερα από την cosmote.

Το κινητό ήρθε από vickmall με official global stable και έχει γίνει update στην MIUI GLOBAL STABLE 8.0.2.0

Edited by webrider

Μπαινει σε deep sleep?

Νομίζω πως ναι.

Έχω κάνει clean fastboot install.

Το έχω γυρίσει και σε 3g πάλι τα ίδια.

Μόνο σε flight mode σταματά το drain.

Μήπως δεν έχεις καλό σήμα στην περιοχή σου;

Το σκέφτηκα και γι' αυτό το γύρισα σε 3g χωρίς αποτέλεσμα.

Από την αλλη, πριν την mm δεν είχα θέμα.

Μήπως παίζει κάτι με τις επιλογές

Prefer LTE

Prefer 3G

2G only

Μόλις αλλάζω μεταξύ αυτών βρίσκει σήμα αλλά μετά χάνεται πάλι.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά σήμερα παρέλαβα το κινητό και βάζω την sim και μου βγάζει emergency calls only και μερικές φορές no service. Έχω κανονικά σήμα σε αλλά κινητά. Επίσης δοκίμασα 2 διαφορετικές sim και μου εμφανίζει το ίδιο μήνυμα.

Τι πρέπει να κάνω και δεν αναγνωρίζονται οι sim? Είναι δηλωμένες πάντως, την μία την πήρα σήμερα από την cosmote.

Το κινητό ήρθε από vickmall με official global stable και έχει γίνει update στην MIUI GLOBAL STABLE 8.0.2.0

Κάποιος κάτι?

Ευχαριστώ.

Μήπως παίζει κάτι με τις επιλογές

Prefer LTE

Prefer 3G

2G only

Μόλις αλλάζω μεταξύ αυτών βρίσκει σήμα αλλά μετά χάνεται πάλι.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάποιος κάτι?

Ευχαριστώ.

Και οι 2 σιμ ειναι απο την ιδια εταιρεια;

Όχι ακόμη. Λες να δοκιμάσω?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από την ίδια εταιρία cosmote. Αλλά δεν τις βάζω ταυτόχρονα. Μόνο μια έχω πάντα μέσα, τις άλλαξα και θέση αλλά τίποτα.

Όχι ακόμη. Λες να δοκιμάσω?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από την ίδια εταιρία cosmote. Αλλά δεν τις βάζω ταυτόχρονα. Μόνο μια έχω πάντα μέσα, τις άλλαξα και θέση αλλά τίποτα.

Αμα δεν λυπασαι το στησιμο δοκιμασε κανα φακτορι ρισετ

Αμα δεν λυπασαι το στησιμο δοκιμασε κανα φακτορι ρισετ

Μόλις το έκανα. Τίποτα. Πάλι τα ίδια λέει. Έχω σπάσει το κεφάλι μου τι μπορεί να είναι. Λες ο πομπός να είναι ελαττωματικός? Αλλά δεν γίνεται 2 κινητά και 1 ταμπλετ να έχουν σήμα και αυτό όχι.

Edited by webrider

Τότε έχει κατασκευαστικό πρόβλημα μάλλον....

Λες να είναι αυτό? Άλλος τρόπος δεν υπάρχει να το ελέγξω? Πάντως την κάρτα την αναγνωρίζει κανονικά αφού με ζητάει pin. Επίσης όταν διαλέγω προτίμηση 2g προς στιγμής βρίσκει σήμα της cosmote και μετά χάνεται πάλι.