geomos Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 για δες οποιος θελει ας μπει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6895191#post6895191 Είσαι ωραίος!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλημέρα παιδιά. Μόλις τωρα παρελαβα και παω να βαλω την sim αλλα δε βγαίνει εξω το καπακι. Βγαίνει ελάχιστα και δε μπορώ να το τραβηξω. Καμια ιδεα κανεις; Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Έχω την 7.5.2.0 Greek stable Αξίζει η μετάβαση στην τελευταία gkalen mm 6.0.1 από μπαταρία και ποιότητα κάμερας; Και πως την κάνουμε; με factory reset , full wipes? Δες εδω εχει τις πληροφορίες που ζητάς.. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλημέρα παιδιά. Μόλις τωρα παρελαβα και παω να βαλω την sim αλλα δε βγαίνει εξω το καπακι. Βγαίνει ελάχιστα και δε μπορώ να το τραβηξω. Καμια ιδεα κανεις; Βάλε την "βελόνα" και πίεσε την λίγο δεξιά αριστερά,.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Δοκιμαζω αλλά τίποτα. Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Δοκιμαζω αλλά τίποτα. Με την βελονα τράβα το λίγο κάπως... Είναι ότι πιο ψεύτικο έχω δει..πρόσεχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Τίποτα, ουφ.... Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλημέρα παιδιά. Μόλις τωρα παρελαβα και παω να βαλω την sim αλλα δε βγαίνει εξω το καπακι. Βγαίνει ελάχιστα και δε μπορώ να το τραβηξω. Καμια ιδεα κανεις; Ποσο ελαχιστα βγηκε μια φωτο αν μπορεις.. την δικη του βελονα βαζεις; Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 (edited) παιδια μπρικαρα το κινητο πανω που περνουσα ρομ απο Miflash σταματησα την διαδικασια γιατι εχει κολλησει. Τωρα αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι γρηγορα και δεν μπαινει σε fastboot. οταν το βγαζω απο την φορτιση ειναι νεκρο μολις το συνδεσω αναβει το κοκκινο λαμπακι. HELP! Edit: Στον υπολογιστη το κινητο το εχει σαν HS-USB DIAGNOSTICS 900E Edited September 13, 2016 by kampamarou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Ποσο ελαχιστα βγηκε μια φωτο αν μπορεις.. την δικη του βελονα βαζεις; Παρα πολυ ελαχιστα. Το έδιξα και σε τεχνικό και μου είπε ότι πρεπει να είναι φρακαρισμένο απο με΄σα και πρεπει να ανοιχθεί όλο. Στελνω φωτογραφιες και βιντεο στη selına vıckmall να δούμε τι θα γίνει. Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 (edited) παιδια μπρικαρα το κινητο πανω που περνουσα ρομ απο Miflash σταματησα την διαδικασια γιατι εχει κολλησει. Τωρα αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι γρηγορα και δεν μπαινει σε fastboot. οταν το βγαζω απο την φορτιση ειναι νεκρο μολις το συνδεσω αναβει το κοκκινο λαμπακι. HELP! ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ... Μάλλον είσαι για test point.. Πες μου πως το βλέπει στην διαχείριση συσκευών// Edited September 13, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Κατεβασα την Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download αλλα οταν ειδα τα αρχεια λειπει απο μεσα το flash all expert data storage ... σαν αρχειο ειναι 1,53 GB (1.648.664.168 byte) και το ξεζιπαρισα με το winrar. και οπως ειναι φυσικο δεν προχωραει το φλασαρισμα γιατι λειπει το αρχειο ? την ξανα κατεβαζω τωρα αλλα το μεγεθος φαινετε ιδιο ... κανω κατι λαθος? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 κατι ειδα οτι πρεπει να βγαλω το καπακι και να βγαλω τα καλωδια usb και μπαταριας. Κατι αλλο δεν υπαρχει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BAMXN Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Τίποτα, ουφ.... Δεν τραβάει την βελόνα την πιέσεις προς τα μέσα και το πορτσκι πετάγεται εξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 κατι ειδα οτι πρεπει να βγαλω το καπακι και να βγαλω τα καλωδια usb και μπαταριας. Κατι αλλο δεν υπαρχει ε? Ούτε με αυτό δεν νομίζω να στρώσει..... ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατεβασα την Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download αλλα οταν ειδα τα αρχεια λειπει απο μεσα το flash all expert data storage ... σαν αρχειο ειναι 1,53 GB (1.648.664.168 byte) και το ξεζιπαρισα με το winrar. και οπως ειναι φυσικο δεν προχωραει το φλασαρισμα γιατι λειπει το αρχειο ? την ξανα κατεβαζω τωρα αλλα το μεγεθος φαινετε ιδιο ... κανω κατι λαθος? 1ον έχεις ξεκλειδώσει;Το ελπίζω. 2ον τι το θες το flash all expert data storage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BAMXN Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Παιδιά εμένα μπορεί να με βοηθήσει κάποιος έχω το internationalμε miui global 7.5 stable 7.5.2.0 και θέλω να περάσω μέσω updated την official devglobal rom όμως αφού κατέβει μου βγάζει το εξής μήνυμα can't verify update couldn't verify update package. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Παιδιά εμένα μπορεί να με βοηθήσει κάποιος έχω το internationalμε miui global 7.5 stable 7.5.2.0 και θέλω να περάσω μέσω updated την official devglobal rom όμως αφού κατέβει μου βγάζει το εξής μήνυμα can't verify update couldn't verify update package. Αν και είσαι εκτός θέματος... Η 7.5.2 ειναι η τελευταία stable? Αν όχι να πας στην τελευταία και μετα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 βασικα αποσυμπιεζεις με επιλογη extract here δεν πρεπει να ειναι μεσα σε νεο φακελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 απο την ωρα που περασα την αναβαθμιση σε 6 οταν ξεκλειδωνω απο το δακτυλικο αντι να με παει στο κυριως μενου στην ανοικτη σελιδα μου ζηταει επιπλεον και το pin ξεκλειδωματος . Πως το αλλάζω αυτό να γυρίσω στην προηγούμενη κατασταση? Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BAMXN Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Μήπως φταίει το ότι ή τελευταία dev rom είναι 6.9.8 ενώ ή δικιά μου 7.5.2.0 δηλαδή αυτή που θέλω να περάσω είναι ποιο παλιά και γιαυτό δεν γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Μήπως φταίει το ότι ή τελευταία dev rom είναι 6.9.8 ενώ ή δικιά μου 7.5.2.0 δηλαδή αυτή που θέλω να περάσω είναι ποιο παλιά και γιαυτό δεν γίνεται? Δοκίμασε με κάποια άλλη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 παιδια μπρικαρα το κινητο πανω που περνουσα ρομ απο Miflash σταματησα την διαδικασια γιατι εχει κολλησει. Τωρα αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι γρηγορα και δεν μπαινει σε fastboot. οταν το βγαζω απο την φορτιση ειναι νεκρο μολις το συνδεσω αναβει το κοκκινο λαμπακι. HELP! Edit: Στον υπολογιστη το κινητο το εχει σαν HS-USB DIAGNOSTICS 900E Δεν έπρεπε να σταματήσεις την διαδικασία,μπορεί να νόμιζες οτι ειχε κόλληση και δεν την φόρτωνε γρήγορα,ειναι απαγορευτικό αυτο ειναι πολυ επικίνδυνο,αν δεν το γνωρίζεται μην κάνετε πειράματα.αυτο ειναι το πρώτο που αναφέρουν και το συμβουλεύουν όλοι,οχι διακοπή έτσι ξαφνικά.:dizzy::dizzy::X Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisfoa Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Απο cm13 πώς ξαναγυρίζουμε σε MIUI? φλασάρουμε κανονικά gtv με TWRP? Ρωτάω γιατί είχα τρέξει cm firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 ε τωρα εγινε φιλε μου τι να κανω λαλακιες γινονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Παιδιά εμένα μπορεί να με βοηθήσει κάποιος έχω το internationalμε miui global 7.5 stable 7.5.2.0 και θέλω να περάσω μέσω updated την official devglobal rom όμως αφού κατέβει μου βγάζει το εξής μήνυμα can't verify update couldn't verify update package. Κανε ενημέρωση αφού σου δείχνει ενημέρωση πρώτα μέσω WI-FI και μετα ξανάκανε την διαδικασία με την τελευταια dev ,πρέπει να ενημερωθεί πρώτα αλλιώς δεν την δέχεται,στο έγραψα και εχθές το βραδυ αυτό,προφανώς δεν το διάβασες.:cool: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts