stelios_85_07 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) Τα ψέμματα τελείωσαν, ήρθε η ώρα να παραγγείλω το international από το geekbuying ή το minideal. Θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πραματάκια στους κατόχους πριν κάνω την παραγγελία: 1. Η συσκευή έχει διαφορετικά διαμερίσματα? Μπορεί να παίρνει τις rom που κυκλοφορούν και για τις μη international συσκευές ή όχι πράγμα που ισοδυναμεί με περιορισμό στην πληθώρα των rom που μπορεί να δεχτεί? 2. Δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά. Θέλω απλά μια πλήρη και σταθερή ROM που να μπορεί να γίνει εύκολα και άμεσα root. Αυτή που στέλνει το geekbuying ή το minideal πληρεί αυτά τα χαρακτηριστικά?? Edited September 11, 2016 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) Πέρασα την 6.9.9 του Gkalen. Η αλήθεια είναι ότι δεν εγκαταστάθηκε με την πρώτη αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro μου με ρομ by Gkalen Edited September 10, 2016 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadmcleader Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 εγω καταφερα να περασω την 6.9.9 του gkalen βαζοντας με miflash την 6.9.9 official .Μετα flash την twrp του mic απο adb. Εκει wipe data reboot recovery wipe data,cache,dalvik reboot recovery wipe all +SYSTEM reboot recovery install rom Εκει μου εκανε επανεκινηση μονο του αλλα εκανε boot κανονικα . reboot recovery wipe ΜΟΝΟ data ,dalvik ,cache Χωρις system install rom wipe dalvik ,cache reboot system Εκει η εγκατασταση εγινε κανονικα ! Ελπιζω να βοηθησει καθολου στο να βρεθει που υπαρχει προβλημα ... Παντως νομιζω οτι κατι εχει να κανει με το system... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Geoanto rom? Axaxa Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έπεσε ο κλήρος να κάνω εγω τις δοκιμές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 υποτίθεται ανεβηκε νεα εκδοση της ρομ, μπορει να είναι οκ. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Τα ψέμματα τελείωσαν, ήρθε η ώρα να παραγγείλω το international από το geekbuying ή το minideal. Θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πραματάκια στους κατόχους πριν κάνω την παραγγελία: 1. Η συσκευή έχει διαφορετικά διαμερίσματα? Μπορεί να παίρνει τις rom που κυκλοφορούν και για τις μη international συσκευές ή όχι πράγμα που ισοδυναμεί με περιορισμό στην πληθώρα των rom που μπορεί να δεχτεί? 2. Δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά. Θέλω απλά μια πλήρη και σταθερή ROM που να μπορεί να γίνει εύκολα και άμεσα root. Αυτή που στέλνει το geekbuying ή το minideal πληρεί αυτά τα χαρακτηριστικά?? -------------------------------------------------------------------------------------------- Διάβασα αρκετές σελίδες και προσπαθώ να ταξινομήσω στο μυαλό μου τις rom που κυκλοφορούν αλλά έχω μπερδευτείς με τα τόσα παραπλήσια ονόματα και το τι ιδιότητες έχει η κάθε μία. Η αλήθεια είναι πως έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω ποια Rom είναι ποια. Σκέφτηκα να φτιάξουμε σαν κοινότητα έναν πίνακα που να ενημερώνεται από τις εμπειρίες του κάθε μέλους με κάθε rom και να έχει διάφορες πληροφορίες για τις rom. Έχω φτιάξει έναν πίνακα εδώ με ανοιχτή πρόσβαση επεξεργασίας. Στα ονόματα των rom έβαλα όσες θυμόμουν. Κάποια ονόματα μπορεί να αναφέρονται στην ίδια rom μιας και έχω μπερδευτεί με το χάος. Οι γνώστες μπορείτε να τα αλλάξετε. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε και στήλες με ότι πιστεύετε πως χρειάζεται. Ελπίζω να σας αρέσει σαν ιδέα. Θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα και δεν θα ρωτάμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Από ένα λιθαράκι θα βάλει ο καθένας να συμπληρωθεί. εγω το international Note ΔΕΝ θα το πειραξω για 2-3 μηνες τουλαχιστον..... εφοσον εχει ΟΤΑ και μεχρι να βγουν kai παιδικες ασθενεις και να θεραπευτουν... μετά θα βαλω, αν υπαρχει, CM Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 υποτίθεται ανεβηκε νεα εκδοση της ρομ, μπορει να είναι οκ. Μην δοκιμάζετε κάτι ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Μην δοκιμάζετε κάτι ακόμη... οποτε περιμενουμε ακομα για την mashmalow !!! αλλα ρε παιδιά ρωτάτε 100 φορες τα ιδια πραγματα αν κοιταξετε λιγο καλυτερα θα δειτε οτι ο geoanto555 στην υπογραφει του σχεδον τα παντα για ολα τα ερωτηματα σας!!!διαβαστε και λιγο δεν βλάπτει!!:lol: Xiaomi Redmi note 3 Pro Οδηγός ΣΧΕΔΟΝ για τα πάντα Καθαρή εγκατάσταση official rom με ή χωρίς κλείδωμα bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Ή περιμένετε.. ή φλερτάρετε με μπρικάρισμα... Από τις 2 ασχολούμε με αυτό και νομίζω βρήκα άκρη... Απ΄αυριο τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo2500 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Καλημέρα στην παρέα... Εδώ και πολλές μέρες έχω παραλάβει για φίλο αυτή την πόλη ωραία συσκευή... Το πρόβλημά μου είναι ότι έχει πολλές γλώσσες, εκτός από ελληνικά. Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να πειράξω τίποτα εγώ Πάνω στο τηλέφωνο, υπάρχει κάποιος φίλος που μπορεί να ασχοληθεί, να αλλάξει την ROM και ότι άλλο χρειαστεί? Για να έχει ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΆ (με το αζημίωτο φυσικά). Είμαι περιοχή Λουτράκι Κορινθίας. Αν θέλει κάποιος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με ΠΜ Ευχαριστώ sent from my beautiful curved LG G flex2, using "Tapa" Σου εχω στειλει μνμ Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Μην δοκιμάζετε κάτι ακόμη... τρελος εισαι; εσενα περιμενουμε :lol: Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 εγω το international Note ΔΕΝ θα το πειραξω για 2-3 μηνες τουλαχιστον..... εφοσον εχει ΟΤΑ και μεχρι να βγουν kai παιδικες ασθενεις και να θεραπευτουν... μετά θα βαλω, αν υπαρχει, CM Οκ, αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν η rom με την οποία έρχεται είναι πλήρως λειτουργική και σταθερή και αν μπορεί να γίνει root. Αν δεν μπορεί να γίνει root δεν θα το πάρω, είναι πολύ σημαντικό για μένα. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gama Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Για την MM του gkalen κάνεις πρωτα wipe system, data, dalvik και cache. Έπειτα περνάς τη rom και σου βγάζει error στην αντιγραφή ενός φακέλου στο system. Καπάκι κάνεις wipe cache και dalvik και ξανά εγκατάσταση τη rom. Αν στο τέλος της εγκατάστασης σου κάνει εγκατάσταση και το su σημαίνει ότι είσαι οκ. Αν οχι, ξανακανεις wipe cache και dalvik και ξανά περνάς τη rom. Εννοείται χωρίς να βγεις καθόλου από twrp. Το πρώτο boot θέλει αρκετή ωρα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα τύχης αλλά μ αυτή την διαδικασία την πέρασα 2 φορές!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Για την MM του gkalen κάνεις πρωτα wipe system, data, dalvik και cache. Έπειτα περνάς τη rom και σου βγάζει error στην αντιγραφή ενός φακέλου στο system. Καπάκι κάνεις wipe cache και dalvik και ξανά εγκατάσταση τη rom. Αν στο τέλος της εγκατάστασης σου κάνει εγκατάσταση και το su σημαίνει ότι είσαι οκ. Αν οχι, ξανακανεις wipe cache και dalvik και ξανά περνάς τη rom. Εννοείται χωρίς να βγεις καθόλου από twrp. Το πρώτο boot θέλει αρκετή ωρα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα τύχης αλλά μ αυτή την διαδικασία την πέρασα 2 φορές!!!!! μιλας για την ρομ που ειχε βαλει το μεσημερι και την απεσυρε; βλέπεις καποιο άλλο πρόβλημα; Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) Εγώ πέρα από το γεγονός ότι ενώ έχω βαλει δακτυλικό αποτύπωμα με κωδικό όταν πάω να ανοίξω την οθόνη με swipe δεν μου ζητάει κωδικό δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα. Edit: Με wipe cache έφτιαξε Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro μου με ρομ by Gkalen Edited September 10, 2016 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 τρελος εισαι; εσενα περιμενουμε :lol: ΄Την έχω εδώ και ένα 2ωρο ... Σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλή... Κάνω δοκιμές και μιλάμε αύριο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gama Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 μιλας για την ρομ που ειχε βαλει το μεσημερι και την απεσυρε; βλέπεις καποιο άλλο πρόβλημα; Κακή δεν την λες αλλά δεν ενθουσιάστηκα κιόλας. Διατηρω μία επιφύλαξη για τη μπαταρία αλλά είναι νωρίς ακομα. Μ άρεσε το ξεκλειδωμα και log in εφαρμογών πληρωμών με fingerprint. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Οκ, αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν η rom με την οποία έρχεται είναι πλήρως λειτουργική και σταθερή και αν μπορεί να γίνει root. Αν δεν μπορεί να γίνει root δεν θα το πάρω, είναι πολύ σημαντικό για μένα. Από το λίγο που το έχω είναι πλήρως λειτουργική δεν υπάρχουν κινεζιες καθόλου πάει πολύ γρήγορα, κάμερα απλά καλή μέρα, βράδυ έτσι και έτσι. Το ροοτ με ενδιαφέρει και εμένα όταν το κάνει κάποιος. Sent from my Redmi Note 3 international Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Κακή δεν την λες αλλά δεν ενθουσιάστηκα κιόλας. Διατηρω μία επιφύλαξη για τη μπαταρία αλλά είναι νωρίς ακομα. Μ άρεσε το ξεκλειδωμα και log in εφαρμογών πληρωμών με fingerprint. Είναι νωρίς ακόμα για την μπαταρία. Κάνε δύο πλήρεις φορτίσεις πρώτα. Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro μου με ρομ by Gkalen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Κακή δεν την λες αλλά δεν ενθουσιάστηκα κιόλας. Διατηρω μία επιφύλαξη για τη μπαταρία αλλά είναι νωρίς ακομα. Μ άρεσε το ξεκλειδωμα και log in εφαρμογών πληρωμών με fingerprint. Σε μένα πάει πολύ καλά με την dev... Όποιος θέλει BETA ROM | Δοκιμή της νέας GTV-6.9.9 ROM (Marshmallow) για το RedMi Note 3 PRO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Σε μένα πάει πολύ καλά με την dev... Όποιος θέλει BETA ROM | Δοκιμή της νέας GTV-6.9.9 ROM (Marshmallow) για το RedMi Note 3 PRO Θελει κατι ξεχωριστο κατα την εγκατασταση; Ή data,dalvik,cache? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Θελει κατι ξεχωριστο κατα την εγκατασταση; Ή data,dalvik,cache? Εγώ έκανα κ system... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Θελω να την κανω τελειως clean...να κανω τα 4 αυτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Οπωσδήποτε καθαρή εγκατάσταση. Αλλάζεις έκδοση android. Επιβάλλεται. Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro μου με ρομ by Gkalen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Σε μένα πάει πολύ καλά με την dev... Όποιος θέλει BETA ROM | Δοκιμή της νέας GTV-6.9.9 ROM (Marshmallow) για το RedMi Note 3 PRO την περναω και ο θεος βοηθος :lol: Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts