manoysos1175 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ναι είναι. Στα partitions έχεις επιλεγμένα μόνο τα Cache, Data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ναι είναι. Στα partitions έχεις επιλεγμένα μόνο τα Cache, Data? Ναι! τα είχε από μόνο του. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο laptop το βρίσκει... Κάτι γίνεται στο desktop. Νομίζω δεν είναι της ώρας να το ψάξω αυτό. Τώρα πετάω την CM μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoysos1175 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Οκ. Και παρόλαυτα δεν το βλέπεις από τον υπολογιστή σαν χώρο αποθήκευσης έτσι? Τσέκαρει και μία στο κουμπί "Select Storage" να είναι επιλεγμένη η εσωτερική μνήμη. Δοκίμασε μετά να κάνεις μια disable mtp, και μετά ξανά enable mtp. Αν τα έχεις κάνει ήδη όλα αυτά και δεν το βλέπεις ακόμα από το pc σου, μάλλον πως θα χρειαστεί να περάσεις άλλο twrp όπως πέρασες και αυτό. Προτείνω το alka twrp. Επίσης καλό είναι μετά που καταφέρεις να το κάνεις να το δει με κάποιο τρόπο το pc να ακολουθήσεις αυτές τις οδηγίες που αναφέρονται και στην σελίδα της rom που μας έδωσες. http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/guide-step-step-guide-flash-cm13-build-t3391839 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ναι Χρησιμοποιεις το δικο του καλωδιο και δεν το βλέπει στο πς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ναι Χρησιμοποιεις το δικο του καλωδιο και δεν το βλέπει στο πς; Δεν ξέρω αν ήταν το δικό του... 1 μήνα με αυτό το καλώδιο έπαιζα και τώρα που πήγα να το πειράξω αυτό το καλώδιο έχω. Δεν άλλαξα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Δεν ξέρω αν ήταν το δικό του... 1 μήνα με αυτό το καλώδιο έπαιζα και τώρα που πήγα να το πειράξω αυτό το καλώδιο έχω. Δεν άλλαξα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καλώδιο. νταξει απλα καλο ειναι να χρησιμοποιεις το δικο του οταν συνδεεται στον υπολογιστη! περασε η ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 νταξει απλα καλο ειναι να χρησιμοποιεις το δικο του οταν συνδεεται στον υπολογιστη! περασε η ρομ; όχι ακόμα. βασικά βλέπω ότι το zip είναι UNOFFICIAL cm-13.0.1-20160805-UNOFFICIAL-kenzo Έχω μπερδευτεί.. μήπως θα έπρεπε να κατεβάσω από εδώ; http://get.cm/?device=kenzo ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πέρασα, άνοιξε. Δεν κατάφερα να περάσω gapps γιατί δεν κατέβασα τα arm64 που έπρεπε και έκανα boot έτσι. 1η παρατήρηση: το άσπρο δε φαίνεται τόσο άσπρο... έχουν πειράξει κάτι; 2η παρατήρηση: μπαταρία -2% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 (edited) όχι ακόμα. βασικά βλέπω ότι το zip είναι UNOFFICIAL cm-13.0.1-20160805-UNOFFICIAL-kenzo Έχω μπερδευτεί.. μήπως θα έπρεπε να κατεβάσω από εδώ; http://get.cm/?device=kenzo ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πέρασα, άνοιξε. Δεν κατάφερα να περάσω gapps γιατί δεν κατέβασα τα arm64 που έπρεπε και έκανα boot έτσι. 1η παρατήρηση: το άσπρο δε φαίνεται τόσο άσπρο... έχουν πειράξει κάτι; 2η παρατήρηση: μπαταρία -2% Έλα αδερφέ! εδώ είσαι: http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-cyanogenmod-13-t3431866 που πρακτικά σε στέλνει στο λινκ που έβαλες για να την κατεβάσεις. Η κιτρινίλα είναι στις ρυθμίσεις -> Οθόνη κ φωτισμός -> Live display.Την νύχτα κιτρινίζει για να μη σε κουράζει. Μπαταρία -2% δεν έχω συναντήσει. Έμπα TWRP κάνε wipe cache κ dalvik και πιστεύω θα στρώσει. Αυτό το -2% το θυμάμαι (όχι σε εμένα, σε άλλους εδώ μέσα) σε MIUI. Κάνε και αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6861481#post6861481 bookmark :) με έχει σώσει. Δεν έχω βάλει βέβαια άλλο kernel ούτε Xposed framework και πάει σφαίρα το κινητό. 2 1/5 μέρες τελευταία φόρτιση μου κράτησε. Edited August 30, 2016 by mclound Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο... Γύρισε σε CM recovery, εξαφανήστηκε ο TWRP Ευτυχώς bootarei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο... Γύρισε σε CM recovery, εξαφανήστηκε ο TWRP Ευτυχώς bootarei έβαλες το τελευταίο nightly? εχώ έχω μείνει στο τελευταίο snapshot. Ίσως γιαυτό. Εμένα έχει κρατήσει το TWRP. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kariou2 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Χαιρετώ την παρέα και εγώ. Ευτυχής κάτοχος του κινητού εδώ και 1 μήνα. Έχω ένα μικρό θέμα ρε παιδιά. Για κάποιο λόγο ορισμένες φορές ενώ παίρνω τηλ. Και έχω σήμα δεν με ακούνε ενώ εγώ τους ακούω. Δε με ακούνε καθόλου μουγκα ένα πράγμα. Έχω την έκδοση 7.8.9.0 LHOCNCL υποθέτω multi μιας και αγόρασα από gear Best. Καμία γνώμη? Κατά τα άλλα το κινητό δεν έχει δείξει σημάδια της νόσου της multy rom. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 έβαλες το τελευταίο nightly? εχώ έχω μείνει στο τελευταίο snapshot. Ίσως γιαυτό. Εμένα έχει κρατήσει το TWRP. Από εδώ κατέβασα τη rom. http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-cyanogenmod-13-0-xiaomi-redmi-note-3-t3350656 όχι από εδώ http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-cyanogenmod-13-t3431866 Μπορώ τώρα με το recovery της CM να περάσω τον TWRP ή ότι άλλο χρειάζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Από εδώ κατέβασα τη rom. http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-cyanogenmod-13-0-xiaomi-redmi-note-3-t3350656 όχι από εδώ http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-cyanogenmod-13-t3431866 Μπορώ τώρα με το recovery της CM να περάσω τον TWRP ή ότι άλλο χρειάζεται; Δεν είμαι σίγουρος... Δοκίμασε να φλασάρεις το TWRP (install δηλαδή) μέσα από το CM recovery. Αν γίνει, κάνε reboot to recovery επιτόπου (πριν κάνεις κανονικό boot) και κάνε wipe cache και dalvik και μετά δώσε boot να μπει στο λειτουργικό. Το 2ο λινκ που έστειλες πάντως είναι το official. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 . Η κιτρινίλα είναι στις ρυθμίσεις -> Οθόνη κ φωτισμός -> Live display.Την νύχτα κιτρινίζει για να μη σε κουράζε. Τι είπες τώρα; Έχω βάλει CM 13 στο Cubot X12 της κυράς και νόμιζα ότι χάλασε η οθόνη λογω της κιτρινίλας που έβλεπα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ναι βασικά με το που επιλέγω Ελληνικά κιτρινίζει η οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Δεν είμαι σίγουρος... Δοκίμασε να φλασάρεις το TWRP (install δηλαδή) μέσα από το CM recovery. Αν γίνει, κάνε reboot to recovery επιτόπου (πριν κάνεις κανονικό boot) και κάνε wipe cache και dalvik και μετά δώσε boot να μπει στο λειτουργικό. Το 2ο λινκ που έστειλες πάντως είναι το official. Από εδώ κατέβασα τη rom. http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-cyanogenmod-13-0-xiaomi-redmi-note-3-t3350656 όχι από εδώ http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-cyanogenmod-13-t3431866 Μπορώ τώρα με το recovery της CM να περάσω τον TWRP ή ότι άλλο χρειάζεται; τσεκαρε πρωτα αμα κλειδωσε ο bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 (edited) τσεκαρε πρωτα αμα κλειδωσε ο bootloader Ναί είναι κλειδωμένος Device unlocked: false Τώρα; Στο μεταξύ άλλαξα την CM με την τελευταία 0830 και πέρασα και gapps Η μπαταρία επανήλθε. Edited August 30, 2016 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ναί είναι κλειδωμένος Device unlocked: false Τώρα; Φανταζομαι για να περασεις την official cm πρεπει να ξαναξεκλειδωσεις. Εκτος αν στις cm δεν ισχυει αυτο (αλλα για να θελει recovery λογικα θα πρεπει να ξαναξεκλειδωσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Φανταζομαι για να περασεις την official cm πρεπει να ξαναξεκλειδωσεις. Εκτος αν στις cm δεν ισχυει αυτο (αλλα για να θελει recovery λογικα θα πρεπει να ξαναξεκλειδωσεις) Θέλει ξεκλειδωμαα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Φανταζομαι για να περασεις την official cm πρεπει να ξαναξεκλειδωσεις. Εκτος αν στις cm δεν ισχυει αυτο (αλλα για να θελει recovery λογικα θα πρεπει να ξαναξεκλειδωσεις) όχι άλλαξα την CM με την τελευταία 0830 και πέρασα και gapps Η μπαταρία επανήλθε. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχα τσεκάρει το "Ενημέρωση Cyanogen recovery" γιαυτό έχασα το twrp... τώρα πριν κάνω οτιδήποτε πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader; Αν ναι πώς; φαντάζομαι οχι με τον αρχικό τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 όχι άλλαξα την CM με την τελευταία 0830 και πέρασα και gapps Η μπαταρία επανήλθε. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχα τσεκάρει το "Ενημέρωση Cyanogen recovery" γιαυτό έχασα το twrp... τώρα πριν κάνω οτιδήποτε πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader; Αν ναι πώς; φαντάζομαι οχι με τον αρχικό τρόπο. Ενοέιται με τον αρχικό τρόπο... Θα σου πάρει 5 λεπτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ενοέιται με τον αρχικό τρόπο... Θα σου πάρει 5 λεπτά.... Δεν έχει σχέση που πριν είχα developer miui και τώρα cyanogen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Δεν έχει σχέση που πριν είχα developer miui και τώρα cyanogen? οχι και στον οδηγο στο xda λεει οτι ξεκλειδωνεις με το miunlock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 (edited) ok επανέφερα τον twrp. Τώρα φαντάζομαι οποιαδήποτε άλλη έκδοση του twrp μπαίνει μέσω του ήδη υπάρχων twrp όπως η rom σωστά; Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα προς το παρόν. Περνάω εφαρμογές. Αν μπορείτε διορθώστε τις οδηγίες μη γίνει το ίδιο λάθος σε άλλον. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια !!! Edited August 30, 2016 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Κάνει δουλειά πάντως το live display. Μου έβγαζε force close στο security, κάπου διάβασα σε ένα post στο xda ότι κάποιος πέρασε πρώτα firmware και μετά rom + gapps και έφτιαξε. Όντως είναι οκ τώρα. Έκανα full wipe και πρώτα εγκατέστησα firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts