kongeo1994 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Κατα πάσα πιθανότητα το έχουν προβλέψει. Ελπίζουμε όμως αν και δεν χρησιμοποιώ wind Τωρα αρχιζει και την χρησιμοποιεί και η βονταφον οποτε ποτε δεν ξερεις αν θα την χρειαστεις καποια στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Κατα πάσα πιθανότητα το έχουν προβλέψει. Ελπίζουμε όμως αν και δεν χρησιμοποιώ wind Μην μείνουμε μόνο με την ελπίδα...χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Δείτε αυτό το βίντεο με τις 21 (κρυφές ή σπάνιες) ρυθμίσεις της MIUI του RN3Pro για να καταλάβετε πόσο προχώ είναι η XIAOMI. Καλό θα ήταν να μπει στο πρώτο post για τους νέους χρήστες. Είναι λίγο αδύναμα τα.. Ινδικά μου.. :lol::cry::food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Τωρα αρχιζει και την χρησιμοποιεί και η βονταφον οποτε ποτε δεν ξερεις αν θα την χρειαστεις καποια στιγμη Γιαυτό το παίρνουμε δικαρτο το κινητακι :P όπως και να έχει ενα τέτοιο "επίτευγμα" θα σβήσει το μοναδικό "μειονέκτημα" του κινητού για εμας τους ηδη έχοντες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Δείτε είπα, :shoot: δεν είπα ακούστε! ΤΕΣΠΑ, εγώ χωρίς να ακούω τα κατάλαβα όλα. :lol::yahoo: Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salta_paoki Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Standby το έχεις; :D Ναι Κυριως :) 6.8.4 ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 1. Ποιο πρόγραμμα προστασίας από ιούς χρησιμοποιείτε;αλλάξατε τίποτα στα δικαιώματα εφαρμογών για να τρέχει συνεχώς; 2. Με ποιο τρόπο μπορώ να κλειδώσω(βάλω κωδικό προστασίας) στο άνοιγμα συγκεκριμένων εφαρμογών; Και τα δύο τα κάνεις μέσα από την security app (που δεν ξέρω πως την ονομάζουν στα ελληνικά... Ασφάλεια ίσως?) Για ιους τα android δεν θέλουν κατι.. απλά προσοχη οτι είναι εκτος play store. παρόλαυτα υπάρχει μία χαζομαρα εκεί στο security app (στην εικόνα με τον αριθμό 1 :p ) Και για κλείδωμα, αν και δεν το έχω δοκιμάσει, στο security app πάνω δεξιά με το αριθμακι 2 :p https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160821/e1546e6f3550c04e25880b3c656648c3.jpg Edit: είπα να κάνω και σχεδιακι και απετυχα :p Στο virus scan κάτω στο κέντρο αυτό που θέλεις για "ιους" Sent from my Redmi Note 3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Να μαι και πάλι!μετά απο 1,5 μήνα με το νέο κινητό μπορώ να πω με σιγουριά ότι ειμαι πολύ ευχαριστημένος! Χάρη και σε σας που με βοηθήσατε όταν κόλλησα στην εγκατάσταση της Ελληνικής rom. 2 ερωτησούλες τώρα: 1. Ποιο πρόγραμμα προστασίας από ιούς χρησιμοποιείτε;αλλάξατε τίποτα στα δικαιώματα εφαρμογών για να τρέχει συνεχώς; 2. Με ποιο τρόπο μπορώ να κλειδώσω(βάλω κωδικό προστασίας) στο άνοιγμα συγκεκριμένων εφαρμογών; Ευχαριστώ πολύ και πάλι για τη βοήθειά σας! 1. Εννοείται πως κανένα. Κι αυτές οι @@ριές τύπου Security που έχουν τα κινητά μου δίνουν στα νεύρα. Για το δεύτερο δεν γνωρίζω. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 1. Εννοείται πως κανένα. Κι αυτές οι @@ριές τύπου Security που έχουν τα κινητά μου δίνουν στα νεύρα. Για το δεύτερο δεν γνωρίζω. Ακριβώς.. έτσι για να λέω πως κάνω κάτι χρησιμοποιώ μονο το cleaner μία τον μήνα. Sent from my Redmi Note 3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Κατέβασα την τελευταία official dev 6.8.18 (MIUI 8), για να μπορέσω επιτέλους να ξεκλειδώσω το bootloader. Υπάρχει τρόπος να φλασάρω το playstore κ να βάλω ελληνικά στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Να βάλεις playstore υπάρχουν οδηγίες στην πρώτη σελίδα. Για να βάλεις Ελληνικά ή πρέπει να ξεκλειδώσεις και να βάλεις Ελληνική ρομ , ή να πας σε global developer που έχει περίπου 35 % Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Εφτασε 45%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Να βάλεις playstore υπάρχουν οδηγίες στην πρώτη σελίδα. Για να βάλεις Ελληνικά ή πρέπει να ξεκλειδώσεις και να βάλεις Ελληνική ρομ , ή να πας σε global developer που έχει περίπου 35 % Ελληνικά. Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντήσεις!! Μια ερώτηση ακόμα(προς το παρόν :P) , μπορώ να περάσω twrp χωρίς να έχω ξεκλειδώσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντήσεις!! Μια ερώτηση ακόμα(προς το παρόν :P) , μπορώ να περάσω twrp χωρίς να έχω ξεκλειδώσει? Όχι δεν γίνεται αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Αυτό έχει την 800 μπάντα? http://www.vickmall.com/golden-xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html Αυτό βλέπω ότι την έχει http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371103.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Αυτό έχει την 800 μπάντα? http://www.vickmall.com/golden-xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html Αυτό βλέπω ότι την έχει http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371103.html Το vickmall οχι . Το geekbuying international edition ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Το vickmall οχι . Το geekbuying international edition ναι Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos7 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 καλημερα παιδια παρηγγειλα απο το vickmall το κινητο με Official Stable Global Rom(OTA update&No Greek Language) . http://www.vickmall.com/golden-xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html Με ανησυχουν 2 πραγματα. α) Εχω wind υπαρχει περιπτωση να μην παιζει το 4G? και β) απ 17 Αυγουστου το εχουν κανει shipped me Singapure Post και ακομα το site λεει πως "the item is pre -advised" Ευχαριστώ εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 aggelos7 που μένεις ? Αν είσαι σε μεγάλο αστικό κέντρο δεν θα έχεις πρόβλημα με το 4g. Αν μενεις στη περιφέρεια πιθανόν να μην βρίσκεις καθόλου 4g. Μην σε ανησυχεί το pre advised είναι λογικό προς το παρόν. Sent from my C6903 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos7 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 aggelos7 που μένεις ? Αν είσαι σε μεγάλο αστικό κέντρο δεν θα έχεις πρόβλημα με το 4g. Αν μενεις στη περιφέρεια πιθανόν να μην βρίσκεις καθόλου 4g. Μην σε ανησυχεί το pre advised είναι λογικό προς το παρόν. Sent from my C6903 using Tapatalk ευχαριστω για την απαντηση geomos. Πειραια μενω και γενικα Αττικη κινουμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELMOBO Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Έβαλε κανένας φίλος παραγγελία από geekbuying? Περιμένω κι εγώ να δω αν και πως παίζει η 800αρα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackasss Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 aggelos7 που μένεις ? Αν είσαι σε μεγάλο αστικό κέντρο δεν θα έχεις πρόβλημα με το 4g. Αν μενεις στη περιφέρεια πιθανόν να μην βρίσκεις καθόλου 4g. Μην σε ανησυχεί το pre advised είναι λογικό προς το παρόν. Sent from my C6903 using Tapatalk Καλημερα , εχω παραγγειλει κι εγω στις 12-08-16 και απο 15-08-16 οταν μπαινω nlpost να το εντοπισω μου γραφει pre-advised. Ποτε περιπου αναμενεται να εχω καποια εξελιξη εσεις που εχετε παραγγειλει με NL ; Επισης οσον αφορα το 4g υπαρχει μονο στη wind το θεμα;Με cosmote θα ειναι οκ; Παράθεση TO NOY SAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Synthercat Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Ρε παιδιά τι κουλό μου συνέβει χτες. Φοράω Official Global Standard 7.3.7.0 Μια φάση διαπιστόνω το κινητό έχει κλείσει μόνο του ενω ήταν περίπου στο 70-80% η μπαταρία Πατάω να ανοιξει, βγάζει το "ΜΙ" που βγάζει πάντα, όμως απο κάτω ξεκινάει μπάρα! Λες και έκανα firmware update Καλά λέω κάνει update??? Δεν θα έλεγε κάτι; Δεν θα ρωτούσε;;; κάνα 5-10 λεπτά μετά το κινητό ανοιγει και διαπιστώνω οτι δεν άλλαξε τίποτα! Πάλι 7,3,7,0... τότε γιατί αυτό;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 (edited) Καλημερα , εχω παραγγειλει κι εγω στις 12-08-16 και απο 15-08-16 οταν μπαινω nlpost να το εντοπισω μου γραφει pre-advised. Ποτε περιπου αναμενεται να εχω καποια εξελιξη εσεις που εχετε παραγγειλει με NL ; Επισης οσον αφορα το 4g υπαρχει μονο στη wind το θεμα;Με cosmote θα ειναι οκ; Αμα διαβασεις τα τοπικ των παροχων που αναφέρονται στη καλυψη του 4g θα δεις οτι πλεον ολες οι εταιρείες χρησιμοποιουν την Β20 στην ελληνική περιφέρεια. Οπότε ενδεχομένως να έχεις πρόβλημα. Βάζω και ένα πινακακι για να ξέρεις ακριβως https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160822/4352770b958f5859c81360d1805e3c37.jpg Sent from my C6903 using Tapatalk Edited August 22, 2016 by geomos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoysos1175 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Παιδιά για ερωτήσεις σχετικά με αποστολές από κίνα υπάρχει άλλο θέμα εδώ στο φόρουμ, στο οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε. Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts