Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια , υπαρχει μια εφαρμογη, (secret phone info).. εχει επιλογη για διαφορους επεξεργαστες εχει και επιλογη qual comm.

επιλεγεις hidden menus-επεξεργαστη, σου λεει πληροφοριες τηλ. πανω δεξια εχει κατι τελειτσες, πατας επιλογη μπαντας ραδιοφωνου, και εχει επιλογη ευρωπη... μηπως αυτο σας κανει κατι με την 800αρα..???

στο meizu που μολις δοκιμασα επισης , εχει να επιλεξεις και τις Β μπαντες χειροκινητα..

αυτο μου το εμφανισε μεσω του universal menu..

εμφανιζει σε καποιον Β20..?

Edited by giannispipom9pro
Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

http://en.miui.com/download-301.html

Σόρυ που επαναφέρω την ερώτησή μου, αλλά για να αρχίσω τελικά τη διαδικασία, η δεύτερη από τις 2 ρομ είναι η σωστή για πέρασμα; Αυτή που έχω τώρα είναι η MIUI Global 7.1 Stable 7.1.9.0.0 (LHOCNCL)

Βάλε την Developer ακολουθώντας τον οδηγό Unofficial to Official από την υπογραφή του geoanto555.

Φιλικά.Γιώργος.

Υποστηρίζει ναι κανονικά βίντεο κλήση το Xiaomi Redmi Note 3 Pro,μην γράφετε ανακρίβειες και υπάρχει παραπληροφόρηση αν δεν γνωρίζεται την απάντηση στην ερώτηση.. :ninja::ninja::rolleyes:

Και με ποιον τρόπο βρε παιδιά; Εμένα δε μου εμφάνιζει τέτοια επιλογή. Δεν εννοώ με Viber

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος άλλος το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Εχω εγκαταστήσει την τελευταία Official Global Rom με το Mi Flash. Ολα καλά! ΄

Το πρόβλημα ειναι το εξής: με μπαταρία 100% μετα απο φόρτιση όλο το βράδυ (πάνω απο 6 ώρες) χρησιμοποιώ το κινητο περίπου μισή ώρα και η μπαταρία μέχρι το μεσημέρι έχει πέσει στο 50%. Την τελευταία φορά έβγαλα την σιμ και το άφησα έτσι απλα να ειναι στο wifi, είδα βιντεάκι στο youtube για όχι πάνω απο μισή ώρα και πάλι η μπαταρία έπεσε στο 50%.

Τι προτείνετε σε αυτήν την περίπτωση?

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος άλλος το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Εχω εγκαταστήσει την τελευταία Official Global Rom με το Mi Flash. Ολα καλά! ΄

Το πρόβλημα ειναι το εξής: με μπαταρία 100% μετα απο φόρτιση όλο το βράδυ (πάνω απο 6 ώρες) χρησιμοποιώ το κινητο περίπου μισή ώρα και η μπαταρία μέχρι το μεσημέρι έχει πέσει στο 50%. Την τελευταία φορά έβγαλα την σιμ και το άφησα έτσι απλα να ειναι στο wifi, είδα βιντεάκι στο youtube για όχι πάνω απο μισή ώρα και πάλι η μπαταρία έπεσε στο 50%.

Τι προτείνετε σε αυτήν την περίπτωση?

Ανεβασε μια φωτογραφια απο την "χρηση μπαταρίας"

Βάλε την Developer ακολουθώντας τον οδηγό Unofficial to Official από την υπογραφή του geoanto555.

Καλησπέρα παίδες....

Μπορεί George να δει αυτό για να του λυθούν και κάποιες απορίες..

παιδια , υπαρχει μια εφαρμογη, (secret phone info).. εχει επιλογη για διαφορους επεξεργαστες εχει και επιλογη qual comm.

επιλεγεις hidden menus-επεξεργαστη, σου λεει πληροφοριες τηλ. πανω δεξια εχει κατι τελειτσες, πατας επιλογη μπαντας ραδιοφωνου, και εχει επιλογη ευρωπη... μηπως αυτο σας κανει κατι με την 800αρα..???

στο meizu που μολις δοκιμασα επισης , εχει να επιλεξεις και τις Β μπαντες χειροκινητα..

αυτο μου το εμφανισε μεσω του universal menu..

εμφανιζει σε καποιον Β20..?

Απλά τις επιλέγει;

Τις ενεργοποιεί; δουλεύει μετά σωστά;

Θα είναι απίστευτα καλό και εύκολο αν γίνεται και στα rn3 pro

Απλά τις επιλέγει;

Δεν υπάρχει η περίπτωση να είναι τόσο εύκολο..

Ξέρει τι κάνει η Qualcommm..

Καλησπέρα παίδες....

Μπορεί George να δει αυτό για να του λυθούν και κάποιες απορίες..

Μέσω MiPcsuite πέρασα την τελευταία official stable, ωστόσο ο τελικός μου σκοπός είναι η cm 13. Πρέπει τώρα να περάσω την official dev μέσω του updater κ έπειτα την cm 13?

Μέσω MiPcsuite πέρασα την τελευταία official stable, ωστόσο ο τελικός μου σκοπός είναι η cm 13. Πρέπει τώρα να περάσω την official dev μέσω του updater κ έπειτα την cm 13?

Αν δεν ξεκλειδώσεις την συσκευή σου θα "θα την πάρεις στα χέρια"..

Δοκιμάζεις να ξεκλειδώσεις με stable.. αν δεν ξεκλειδώνει βάζεις developer....

Όταν ξεκλειδώσεις κάνε ένα τεστ για το αν είναι όλα οκ..

Βάλε την CM που θες(απόρώ γτ πήρες xiaomi) και μετά ξανά έλεγχο bootloader.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά

μου ήρθε και μένα το κινητό χθες με την MIUI Global 7.3 stable 7.3.7.0(LHOMIDD)

σήμερα προσπάθησα με κλειδωμένο bootloader και ακολουθώντας τον οδηγό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Unbrick-Flash-Official-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro-Kenzo/?postID=131353#post131353

το μόνο που κατάφερα είναι τώρα το κηνιτo να μην έχει ΙΜΕΙ και να μην δουλεύει η κάρτα SIM το WIFI και το BLUETOOTH

υπάρχει τώρα κανένας τρόπος το κινητό να το επαναφέρω η πάει για πέταμα

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά

μου ήρθε και μένα το κινητό χθες με την MIUI Global 7.3 stable 7.3.7.0(LHOMIDD)

σήμερα προσπάθησα με κλειδωμένο bootloader και ακολουθώντας τον οδηγό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Unbrick-Flash-Official-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro-Kenzo/?postID=131353#post131353

το μόνο που κατάφερα είναι τώρα το κηνιτo να μην έχει ΙΜΕΙ και να μην δουλεύει η κάρτα SIM το WIFI και το BLUETOOTH

υπάρχει τώρα κανένας τρόπος το κινητό να το επαναφέρω η πάει για πέταμα

Τι έκανες και έχασες τα imei κλπ;

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/flash-recover-efs-snapdragon-t3406789

Πάρε ένα μάτι εδώ..

Τι έκανες και έχασες τα imei κλπ;

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/flash-recover-efs-snapdragon-t3406789

Πάρε ένα μάτι εδώ..

Δεν ξέρω πως τα κατάφερε ο φίλος.

Αυτό γινόταν παλιότερα σε ΜΤΚ συσκευές.

Φιλικά.Γιώργος.

[ATTACH]65986[/ATTACH]

[ATTACH]65987[/ATTACH]

Απλά τις επιλέγει;

αν δεν το δοκιμασει καποιος δε θα μαθουμε ποτε.. εμενα οι συσκευες μου τις δουλευουν ολες οποτε δε ξερω να σας πω.. δεν εχω note 3 στην κατοχη μου .αν εμφανιζει στο note την B20 και την επιλεξει καποιος και κανει δοκιμη με εφαρμογη που αναλυει το σημα της μπαντας θα μαθουμε...

Edited by giannispipom9pro
Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2

δεν ξερω αν ειναι τοσο ευκολο αλλα αν δεν το κανεις πως θα μαθεις?

επισης η qualcomm εχει τις μπαντες.. η xiaomi δεν τις δινει στο kenzo

δεν ξερω αν ειναι τοσο ευκολο αλλα αν δεν το κανεις πως θα μαθεις?

επισης η qualcomm εχει τις μπαντες.. η xiaomi δεν τις δινει στο kenzo

Για δοκίμασε το και πες μας λοιπόν...

Η xiaomi λες ότι τις έχει και δεν τις δίνει στο kenzo???

Μήπως απλά η qualcomm δεν τις ξεκλειδώνει γιατί πολύ απλά δεν τις έχει πληρωθεί;

Τι σου ακούγεται πιο λογικό;

Η xiaomi να μην θέλει να δώσει στους πελάτες της κάτι που έχει αγορασμένο;

δεν εχω note 3 στην κατοχη μου

Πραγματικά κρίμα γιατί ήθελα να δω την δοκιμή από σενα..

Και για να μην παρεξηγηθείς... δεν κάνει... σου λέω ότι μακάρι να έχεις δίκιο..

3η 9ω 25λ

και ακομα 40% baby :)

Με τι χρήση; Rom;

Κρίμα... ας περιμένουμε λοιπόν μήπως καταφέρουν να βάλουν την rom του Special Edition.

3η 9ω 25λ

και ακομα 40% baby :)

Standby το έχεις; :D

Για την βιντεοκληση που λέτε ...υποστηρίζουν τα δυκτια βιντεοκληση; Νομιζω ότι την έχουν κοψει...Δεν νομίζω να γίνεται απ'ευθειας.Μέσω εφαρμογών τύπου Skype ,Facebook κ.τ.λ δεν γίνεται;

Edited by Expendable

Κρίμα... ας περιμένουμε λοιπόν μήπως καταφέρουν να βάλουν την rom του Special Edition.

Αυτό ίσως να είναι η λύση αν και πάλι ίσως να το έχουν προβλέψει.

Αυτό ίσως να είναι η λύση αν και πάλι ίσως να το έχουν προβλέψει.

Κατα πάσα πιθανότητα το έχουν προβλέψει. Ελπίζουμε όμως αν και δεν χρησιμοποιώ wind

Να μαι και πάλι!μετά απο 1,5 μήνα με το νέο κινητό μπορώ να πω με σιγουριά ότι ειμαι πολύ ευχαριστημένος! Χάρη και σε σας που με βοηθήσατε όταν κόλλησα στην εγκατάσταση της Ελληνικής rom. 2 ερωτησούλες τώρα:

1. Ποιο πρόγραμμα προστασίας από ιούς χρησιμοποιείτε;αλλάξατε τίποτα στα δικαιώματα εφαρμογών για να τρέχει συνεχώς;

2. Με ποιο τρόπο μπορώ να κλειδώσω(βάλω κωδικό προστασίας) στο άνοιγμα συγκεκριμένων εφαρμογών;

Ευχαριστώ πολύ και πάλι για τη βοήθειά σας!