Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει αναφερθει παλι αλλα θα το ξαναγραψω. Την μπαταρια του κινητου μας οπως και ολες τις μπαταρίες ιοντων λιθιου ΔΕΝ πρεπει να τις αφηνουμε να αποφορτιζονται τελείως γιατι ετσι κανουμε κακο στην διάρκεια ζωης τους. Ιδανικα το ποσοστο φορτισης θα πρέπει να κυμαίνεται στο 20-80%.
- Κωνσταντίνος -

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Eίδα ότι στην ασφάλεια έχουν αλλάξει το μενού, χρώμα και εμφάνιση. Τώρα το πειράζω να δω. Επειδή έχω ήχο άνοιξε-κλείσε με το δακτυλικό αποτύπωμα, άλλαξε και ο ήχος.

Ναι όντως άλλαξε.. ΄Καλή φαίνεται να σου πω..

Καλησπέρα και από μένα... Ευτυχής κάτοχος του κινητού από χτες ... Πριν είχα το λενοβο κ3 νοτε. Όλα καλά λοιπόν και.το κινητακι πάει σφαίρα... Θέλω να κάνω της εξής σίγουρα πολύ διατυπωμένες ερωτήσεις... Έχω στείλει και έχω παραλάβει το μύνημα για ξεκλειδωμα... Το κινητό φοράει την global 7.3.2.0.0...

Ποιον οδηγό πρέπει να κάνω για να βάλω την ελληνική? Και κάτι άλλο... Ή ελληνική είναι ρουτ? Ή μπορούμε να την έχουμε και κανονική? Γιατι θέλω να έχω novago.... Ευχαριστώ εκ τον προτέρων και σορρυ αν σας ζαλισα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τον ΝΟΥ σου και να πίνεις το ΝΟΥΝΟΥ σου!!!!:ninja:

Ξέρει κανείς αν στη Ρόδο με wind θα πιάνει 4g ή παίζει μόνο ή 800αρα;

το καλύτερο είναι να ρωτήσεις σε κατάστημα wind.. (σιγά μην ξέρουν βέβαια..)

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα και από μένα... Ευτυχής κάτοχος του κινητού από χτες ... Πριν είχα το λενοβο κ3 νοτε. Όλα καλά λοιπόν και.το κινητακι πάει σφαίρα... Θέλω να κάνω της εξής σίγουρα πολύ διατυπωμένες ερωτήσεις... Έχω στείλει και έχω παραλάβει το μύνημα για ξεκλειδωμα... Το κινητό φοράει την global 7.3.2.0.0...

Ποιον οδηγό πρέπει να κάνω για να βάλω την ελληνική? Και κάτι άλλο... Ή ελληνική είναι ρουτ? Ή μπορούμε να την έχουμε και κανονική? Γιατι θέλω να έχω novago.... Ευχαριστώ εκ τον προτέρων και σορρυ αν σας ζαλισα...

Πρώτα πρέπει να βάλεις την official developer rom με miflash ή mipcsuite ...

Μετά ξεκλειδώνεις bootloader , και πας για Ελληνική//

Αυτό είναι το σίγουρο. Ελεγα μήπως είναι κανείς από Ρόδο...

Αυτό είναι το σίγουρο. Ελεγα μήπως είναι κανείς από Ρόδο...

Σε μέρη που δεν έχει πολύ κόσμο για να καλύπτει μεγαλύτερες αποστάσεις η wind χρησιμοποιεί την 800.. Λογικά και εκεί..

Στο θέμα της φόρτισης.

Με φορτιστή αυτοκινήτου Mi original κι ένα γκατζετάκι που δείχνει volt/ampere της φόρτισης έχω δει να φορτίζει μέχρι 2.09 Ampere.

Φιλικά.Γιώργος.

Μόλις μπήκε.. Θα την ψάξω λίγο κ θα σου πω.. Προς το παρών πολύ "ήσυχα" λειτουργεί.

Καλησπερα φίλε, βγήκε νεα ελληνική dev ,η ειναι άλλη αυτήν που γίνεται η συζήτηση.:rolleyes::rolleyes::ninja:

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Καλησπερα φίλε, βγήκε νεα ελληνική dev ,η ειναι άλλη αυτήν που γίνεται η συζήτηση.:rolleyes::rolleyes::ninja:

Βγήκε ναι.. λογικά θα αναρτηθεί μέχρι το βράδυ...

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρώτα πρέπει να βάλεις την official developer rom με miflash ή mipcsuite ...

Μετά ξεκλειδώνεις bootloader , και πας για Ελληνική//

Το είχα καταλάβει ότι θα απαντήσεις εσύ....χα χα ευχαριστώ θα διαβάσω να δω πως τα κάνω αυτά γιατί είναι διαφορετικά από λενοβο....

Τον ΝΟΥ σου και να πίνεις το ΝΟΥΝΟΥ σου!!!!:ninja:

Το είχα καταλάβει ότι θα απαντήσεις εσύ....χα χα ευχαριστώ θα διαβάσω να δω πως τα κάνω αυτά γιατί είναι διαφορετικά από λενοβο....

Κάτι που ξέχασα πριν. Η Ελληνική stable δεν είναι ρουτ αλλά έχει την επιλογή να την κάνεις.

Η developer είναι...

Λοιπόν, πήρα την έγκριση για ξεκλείδωμα bootloader και είμαι έτοιμος αρχίσω τα πειράγματα!:cool: Έχω την έκδοση MIUI 7.3 Global (Stable) και απ'ότι κατάλαβα πρέπει να περάσω την DEV ώστε να ξεκλειδώσω σωστά; Με ποιον τρόπο προτείνετε;

Λοιπόν, πήρα την έγκριση για ξεκλείδωμα bootloader και είμαι έτοιμος αρχίσω τα πειράγματα!:cool: Έχω την έκδοση MIUI 7.3 Global (Stable) και απ'ότι κατάλαβα πρέπει να περάσω την DEV ώστε να ξεκλειδώσω σωστά; Με ποιον τρόπο προτείνετε;

Δοκιμάζεις με την stable αρχικά και αν δεν βάζεις μέσω updater την developer.

Δοκιμάζεις με την stable αρχικά και αν δεν βάζεις μέσω updater την developer.

Δηλαδή να δοκιμάσω να ξεκλειδώσω τον bootloader με αυτή που "φοράει" τώρα το κινητό, σωστά;

Δηλαδή να δοκιμάσω να ξεκλειδώσω τον bootloader με αυτή που "φοράει" τώρα το κινητό, σωστά;

Ναι βάλε λογαριασμό.. άνοιξε usb debugging, άστο να συγχρονίσει λιγο και κάντο..

Ναι βάλε λογαριασμό.. άνοιξε usb debugging, άστο να συγχρονίσει λιγο και κάντο..

To usb debugging είναι υποχρεωτικό εφοσον το Mi Unlock μου ζητάει να είναι σε fastboot το κινητό;

To usb debugging είναι υποχρεωτικό εφοσον το Mi Unlock μου ζητάει να είναι σε fastboot το κινητό;

Αν μπεις με εντολή adb ναι...

Αν μπεις με εντολή adb ναι...

image.jpg

Παίρνω αυτό το μύνημα. Έχει γίνει κανονικά sync. :worry:

Αν συνδέθηκες και σε κινητό και σε miunlock με το τηλέφωνό σου +3069******** και βγάζει αυτό είσαι για developer.

Αν συνδέθηκες και σε κινητό και σε miunlock με το τηλέφωνό σου +3069******** και βγάζει αυτό είσαι για developer.

Οπότε να δοκιμάσω με το MiSuite να βάλω την DEV όπως γράφεις και στον οδηγό της υπογραφής σου; :)

Λεω να αρχισω να σβηνω εφαρμογες του miui που δε θα χρησιμοποιω.

Απο ενα γρηγορο ωαξιμο ειδα οτι με τις παρακατω δε θα υπαρχει προβλημα:

Mail, Καιρος, Mi Fit, Mi Key, YI home, mi wifi, ημερολογιο, σημειωσεις, Μουσικη,σχολια.

Για τα επομενα θα ηθελα τη βοηθεια σας αν καποιο ειναι χρησιμο/απαραιτητο:

Μi home 3 ?

Authenticator

Roidmi diver

cm transfer

NFC PonPon Tag (η συσκευη δεν υποστηριζει nfc).

Οποιες αλλες προτασεις δεκτες.

Εννοειτε πριν πειραξω οτιδηποτε backup με titanium

Οπότε να δοκιμάσω με το MiSuite να βάλω την DEV όπως γράφεις και στον οδηγό της υπογραφής σου; :)

Κατέβασε την global developer και βάλτην μέσω updater. Λογικά θα την πάρει.. Εκτός αν φάει κόλλημα.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λεω να αρχισω να σβηνω εφαρμογες του miui που δε θα χρησιμοποιω.

Απο ενα γρηγορο ωαξιμο ειδα οτι με τις παρακατω δε θα υπαρχει προβλημα:

Mail, Καιρος, Mi Fit, Mi Key, YI home, mi wifi, ημερολογιο, σημειωσεις, Μουσικη,σχολια.

Για τα επομενα θα ηθελα τη βοηθεια σας αν καποιο ειναι χρησιμο/απαραιτητο:

Μi home 3 ?

Authenticator

Roidmi diver

cm transfer

NFC PonPon Tag (η συσκευη δεν υποστηριζει nfc).

Οποιες αλλες προτασεις δεκτες.

Εννοειτε πριν πειραξω οτιδηποτε backup με titanium

Αυτές είναι οι έξτρα(data) που βάζει η Ελληνική κοινότητα.

oooo.png

Μπορείς να τις σβήσεις όλες.. (εγώ τις βγάζω από ρομ (data κ script ) πριν φλασάρω.

Ποια ρομ είναι αυτή που έχει ΝFC;

Έβαλα την νέα global developers rom. Εδώ και λίγες ώρες. Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν ότι οι ήχοι γενικότερα μουσική, ήχος κλήσης, συνομιλία είναι πιο δυνατοί χωρίς να έχω αλλάξει κάτι.

Από μπαταρία εντάξει; να την βάλω; δεν την καταπινει η νέα ρομ;

Καλησπέρα,σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το κινητό από κινεζομαγαζο.Υποστηρίζει ελληνικά έτσι όπως θα μου το στείλουν,αν όχι μπορούν να μου τα περάσουν αν τους το ζητήσω;Εγώ να κάτσω και να περάσω άλλες ρομ αποκλείεται.Έτοιμο με ελληνικά υπάρχει;Ευχαριστω.