anna2 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Όταν λέμε official, θα έχει και ΟΤΑ; Λογικά ναι. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Λογικά ναι. Απο περιέργεια (δεν θα την περασω απλα για να ξερω) για να την περασεις απλα twrp wipe και install? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pshlos21 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Κλείνω δίμηνο πλέον με το Redmi και με τη βοήθεια σας πέρασα από τη πρώτη μέρα τη global official. Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με τη συσκευή και έχω μείνει πραγματικά έκπληκτος από τη σχέση απόδοσης - τιμής. Θελω να κάνω μία μικρή παρατήρηση όσον αφορά τις μπάντες του 4g , εντέλει υπάρχει θέμα και με τη Vodafone όσον αφορά την επαρχία και το αντιμετωπισα στις φετινες διακοπές μου στη περιοχή της Μεσσηνιακης Μανης . Συγκεκριμένα 2 άλλες συσκευές (το παλιό μου Xperia z1 που εκτελεί χρέη GPS και wifi hotspot και ένα Samsung A5 2015) έπιαναν 2-3 γραμμές 4g με αρκετά μεγάλη ταχύτητα ενώ το Redmi έβγαζε no service και γυρναγε αμέσως σε 3g ή ακόμα και 2g. Οπότε φαντάζομαι ότι εκτός της wind και ή Vodafone χρησιμοποιεί τη 800αρα μπάντα στην ελληνική περιφέρεια. Ισχύει δηλαδή τελικά ότι Cosmote>all ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Απο περιέργεια (δεν θα την περασω απλα για να ξερω) για να την περασεις απλα twrp wipe και install? Όλες οι ρομ που δεν είναι official της εταιρίας έτσι περνιούνται. Απλά περιμένεις να βγει κανονικά για να δεις τι "ζημιά" κάνει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διάβασα θέματα από πολλά άτομα και επειδή θα λειπουμε διακοπές δεν ήθελα να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα. Προς το παρόν η. 21 τρέχει μια χαρά. Στο miui.gr παίζουμε ένα παιχνίδι.. με αυτές τις ρομ. Ποια είναι καλή και ποια όχι. Είμαστε 32-3 (21-28) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Όλες οι ρομ που δεν είναι official της εταιρίας έτσι περνιούνται. Απλά περιμένεις να βγει κανονικά για να δεις τι "ζημιά" κάνει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο miui.gr παίζουμε ένα παιχνίδι.. με αυτές τις ρομ. Ποια είναι καλή και ποια όχι. Είμαστε 32-3 (21-28) Ναι παρακολουθώ συνεχώς και τα δύο φόρουμ :p :p :p :p :p :p Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Καλημερα!!Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα το θηριο μας πηρε official cm ειναι nightly ακομα αλλα σε λιγο πιστευω θα βγουν και οι snapshot!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Καλημερα!!Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα το θηριο μας πηρε official cm ειναι nightly ακομα αλλα σε λιγο πιστευω θα βγουν και οι snapshot!! Χθες ξανα γράφτηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Ερώτηση. Πείτε λίγο τα μαγαζιά με τις ευρωπαϊκές αποθήκες γιατί θέλει να το βρει άμεσα ένας φίλος μου. Vickmall, minideal δεν υπάρχει στοκ και δεν ξέρω εγώ ποια αλλά μαγαζιά έχουν ευρωπαϊκή αποθήκη. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Ερώτηση. Πείτε λίγο τα μαγαζιά με τις ευρωπαϊκές αποθήκες γιατί θέλει να το βρει άμεσα ένας φίλος μου. Vickmall, minideal δεν υπάρχει στοκ και δεν ξέρω εγώ ποια αλλά μαγαζιά έχουν ευρωπαϊκή αποθήκη.Το honorbuy έχει ευρωπαϊκή αποθήκη αλλά είναι 20$ ακριβότερο σε σχέση με την τιμή του vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros1007 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Καλημέρα. Παρέλαβα εχθές και σαν πρώτη επαφή, μπορώ να πω είναι μια χαρά. Δεν είχα πολύ χρόνο για να το σετάρω, πιστεύω να μπορέσω σήμερα. Κάτι που με ενόχλησε όμως είναι οι πολύ μικροί (για μένα) χαρακτήρες της γραμμής ειδοποιήσεων. Δεν μεγαλώνουν από τις ρυθμίσεις κειμένου. Έχει κανείς καμιά ιδέα αν μπορούμε να παρέμβουμε; Ευχαριστώ. Και κάτι ακόμα. Ποια θύρα SIM να προτιμήσω για wind και επαρχία; Ξεχνάμε το 4G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagana Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Γεια σας Παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί δεν το γνωρίζω. Πριν καιρό πήρα και εγώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο, έκανα αίτηση ξεκλειδώματος, το ξεκλείδωσα πέρασα την ελληνική , όλα καλά. Τώρα παρήγγειλα ένα δεύτερο, πρέπει να κάνω ξανά αίτηση ξεκλειδώματος για να του περάσω την ελληνική και σε αυτό ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mckaibomber Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 καλησπερα τι γνωμη εχετε για το geekbuying ; να κανω παραγγελια απο κει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitse1 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Είναι πολύ καλό το GeekBuying, έχω αγοράσει πολλές φορές διάφορα πράγματα δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Γεια σας Παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί δεν το γνωρίζω. Πριν καιρό πήρα και εγώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο, έκανα αίτηση ξεκλειδώματος, το ξεκλείδωσα πέρασα την ελληνική , όλα καλά. Τώρα παρήγγειλα ένα δεύτερο, πρέπει να κάνω ξανά αίτηση ξεκλειδώματος για να του περάσω την ελληνική και σε αυτό ? Ευχαριστώ. Όχι, το δικαίωμα ξεκλειδώματος ισχύει ανά λογαριασμό οπότε άπαξ και τον αποκτήσεις των έχεις για πάντα (ή τουλάχιστον μέχρι να αποφάσισε το αντίθετο η Xiaomi :P ). Αν κάνεις νέο λογαριασμό, ναι, πρέπει να ξανακάνεις αίτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagana Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Όχι, το δικαίωμα ξεκλειδώματος ισχύει ανά λογαριασμό οπότε άπαξ και τον αποκτήσεις των έχεις για πάντα (ή τουλάχιστον μέχρι να αποφάσισε το αντίθετο η Xiaomi :P ). Αν κάνεις νέο λογαριασμό, ναι, πρέπει να ξανακάνεις αίτηση. Σ' ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 (edited) Γεια σας Παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί δεν το γνωρίζω. Πριν καιρό πήρα και εγώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο, έκανα αίτηση ξεκλειδώματος, το ξεκλείδωσα πέρασα την ελληνική , όλα καλά. Τώρα παρήγγειλα ένα δεύτερο, πρέπει να κάνω ξανά αίτηση ξεκλειδώματος για να του περάσω την ελληνική και σε αυτό ? Ευχαριστώ. αν εχουμε χασει/σβησει το sms που μας ειχαν στειλει με τον κωδικο ξεκλειδωματος, τί κανουμε ? edit: μαλλον δεν ειχαν στειλει πληροφορια εξτρα περαν του οτι εγινε αποδεκτο το αιτημα μου, αρα από τον λογαριασμό μου mi λογικα θα ξεκλειδωσω και το δευτερο κινητο Xiaomi που αναμένω. Edited August 3, 2016 by Thou_Bou Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Παιδια καλησπερα βρεθηκε καμια λυση για ξεκλειδωμα μπαντας 20?Με την official cm που βγηκε μπας και δουλευει? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Παιδια καλησπερα βρεθηκε καμια λυση για ξεκλειδωμα μπαντας 20?Με την official cm που βγηκε μπας και δουλευει? Τίποτα ακόμηη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 γιατι παιζει να ξεκλειδωσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 (edited) Δεν μπορω να ανεβάσω screen shot τωρα από τις επιδοσεις της μπαταρίας. Δυστυχως τα νουμερα ειναι χειροτερα και απο του LG g3 που ειχα μεχρι προτινως. Ελπίζω να ειναι παραδικο το φαινομενο γιατι αυτες οι επιδοσεις ειναι τραγικες για κινητο με 4100mhA και οθονη 1080. Με το g3 επιανα καλυτερα νουμερα με 3000 μπαταρια και 2Κ οθονη.... Εχουμε και λεμε: 1d 5h 17m με 3 ώρες οθονη. Ενδιαφερον ηταν αν μπορουσα να ανεβασω την καμπυλη αποφορτισης! μιλαμε για κλιση συνεχη χωρις φρενο... android + system 55%!!! google services "επεσε" στο 6.5%. Τραγικα νουμερα... Edited August 3, 2016 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 γιατι παιζει να ξεκλειδωσει; Η εκδοση που ειναι για Taiwan special λεγεται εχει τα ιδια χαρακτηριστικα και υποστηριζει την μπαντα 20 Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 μονη διαφορα η 20 μπαντα; μηπως απλα φοραει αλλο μοντεμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 γιατι παιζει να ξεκλειδωσει; Αν σκεφτείς ότι με το ίδιο ακριβώς hardware πουλάει το special edition με την 800άρα.. ίσως ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 και που την βρισκουμε την εκδοση αυτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 και που την βρισκουμε την εκδοση αυτη; Ποια έκδοση; Του special; Τους έχεις για χαζούς εκεί στην qualcomm; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts