three_brothers1 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Συγκρινοντας δίπλα δίπλα το κινητό μου και της κολλητής μου. Έχουν διαφορά στον φωτισμό των κουμπιών. Τα δικά μου είναι πιο εντονα όπως και το notification Light. Κατά τα άλλα όλα είναι μια χαρά. Οπότε έχουμε να κάνουμε με παρτίδες που είχαν θέμα; Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει παλαιότερα γι αυτό με το φωτισμό. Πιστεύω ότι δεν διορθώνεται αλλά και δεν αξίζει αναμονή για να το στείλεις και πίσω! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Συγκρίνω το δικό μου με της γυναίκας μου δίπλα δίπλα και είναι ακριβώς ίδια. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Αγορα απο οπου θες. Αφου εχειςνσκοπο να βαλεις ελληνικη το παραγγελνεις με dev.ο ποια dev εχει το μαγαζί. Σιγουρα οχι με μυλτι σε καμια περιπτωση. Το λεντ φαινεται μια χαρα αρκετά καλα στην ασπρη που εχω εγω Συγκρινοντας δίπλα δίπλα το κινητό μου και της κολλητής μου. Έχουν διαφορά στον φωτισμό των κουμπιών. Τα δικά μου είναι πιο εντονα όπως και το notification Light. Κατά τα άλλα όλα είναι μια χαρά. Οπότε έχουμε να κάνουμε με παρτίδες που είχαν θέμα; Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει παλαιότερα γι αυτό με το φωτισμό. Πιστεύω ότι δεν διορθώνεται αλλά και δεν αξίζει αναμονή για να το στείλεις και πίσω! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Συγκρίνω το δικό μου με της γυναίκας μου δίπλα δίπλα και είναι ακριβώς ίδια. Καταρχήν ευχαριστώ για τις ταχύτατες απαντήσεις.Ωραία,αρα το παραγγέλνω με dev.κ περνάω μετά οτι θέλω.Οσο για το led τωρα, εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο η γκρι-λευκή συσκευή αλλά είχα αυτό το άγχος μήπως χάνω ειδοποιήσεις επειδή δε θα βλέπω το ledακι. Αφού λέτε οτι δεν έχει θέμα κ στη λευκη συσκευή με βλέπω να καταλήγω σε αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trojanhorse Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Παιδιά όταν λέτε ανεβάζει θερμοκρασία πόσους βαθμούς πιάνει στο περίπου; Στάλθηκε από το E2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Γεια χαρα ειμαι κ διαβάζω τον οδηγό ... κάπου λέει Τοποθετούμε την Ελληνική ROM που κατεβάσαμε μέσα στην συσκευή μας. αλλά δεν λεει πως το κάνουμε αυτο ??μπορει κάποιος να βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Βαζεις το ζιπ χυμα μεσα στον χωρο της συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) Βαζεις το ζιπ χυμα μεσα στον χωρο της συσκευης μέσο υπολογιστή έτσι ? απο της Ελληνικες πια να επιλεξω ? καποια ευκολη με αυτοματο update κ με τα λιγοτερα θεματα ? Thnx Edited July 28, 2016 by stelioskrete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ναι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 μέσο υπολογιστή έτσι ? απο της Ελληνικες πια να επιλεξω ? καποια ευκολη με αυτοματο update κ με τα λιγοτερα θεματα ? Thnx Ναι απλα το συνδεειες με τον υπολογιστη και το μεταφερεις. Αυτοματα update δεν εχει καμια ελληνικη.μονο οι official εχουν αλλα χωρις ελληνικα (εξ ολοκληρου) ακομα. Καλη ειναι η τελευταια stable και η dev.η μια miui 7 (stable) η αλλη miui 8... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salta_paoki Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) Καλημέρα παιδιά. Βλέπω ότι στο geekbuying το στέλνουν με international ROM. Ξέρετε αν μπορώ να τους ζητησω να το στείλουν με global stable? Έχει πάρει κανείς από κει; Επίσης με global stable θα ειναι ΟΚ το τηλέφωνο και θα παιρνω OTA updates? (δεν χρειάζομαι ελληνικά ούτε θέλω να αλλάζω ROM, μόνο ελληνικό πληκτρολόγιο) Οχι απο geekbuying , καλυτερα vickmall. Εχω παραγγειλει απο 14/7 και ακομα να το στεειλουν (αναμενουν παραλαβη απο το εργοστασιο) Edited July 28, 2016 by Salta_paoki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ναι απλα το συνδεειες με τον υπολογιστη και το μεταφερεις. Αυτοματα update δεν εχει καμια ελληνικη.μονο οι official εχουν αλλα χωρις ελληνικα (εξ ολοκληρου) ακομα. Καλη ειναι η τελευταια stable και η dev.η μια miui 7 (stable) η αλλη miui 8... Θα βαλω αυτην xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.5.2.0.zip πως τσεκάρουμε αν υπάρχει κάποιο update ? θα φαίνεται στην λιστα ? Thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Δεν υπάρχει είναι η τελευταία. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Μεχρι τώρα τι προτείνεται Stable-V7.5.2.0 ή V7.3.2.0?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Η γραμματοσειρα λεγεται Vir Mix Theme N1 V1.0 και ειναι απο το αντιστοιχο θεμα...οχι δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με κανενα ελληνικο γραμμα,ειναι αψογη ενώ κατεβάζω και εφαρμόζω το θέμα, δεν μου αλλάζει η γραμματοσειρά... Πρέπει να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις;;; Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Μεχρι τώρα τι προτείνεται Stable-V7.5.2.0 ή V7.3.2.0?? Η 7.5.2 νομιζω ειναι καλυτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση.εγω το έβαλα πολύ όμορφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Η 7.5.2 νομιζω ειναι καλυτερη ΟΚ σε ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω πρόβλημα στο ξεκλειδωμα του bootloader μου βγάζει couldn't verify device (current account is different from the account into the device) ενω εχω βαλει κανονικα τον ιδιο mi account και στο unlock tool και στο κινητό. Τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 ΟΚ σε ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω πρόβλημα στο ξεκλειδωμα του bootloader μου βγάζει couldn't verify device (current account is different from the account into the device) ενω εχω βαλει κανονικα τον ιδιο mi account και στο unlock tool και στο κινητό. Τι παιζει? Τι ρομ έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Τι ρομ έχεις; Έχω την 5.1.1 LMY47V MIUI 7 6.5.28 Beta και εχω ελένξει τον bootloader που ειναi locked και ειμαι με winodws 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerikool Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 καλησπέρα, ετσι για να καταλήξω αφού το περιμένω πολύ σύντομα...για θυμίστε μου μεταξύ stable και dev απο πλευράς αυτονομίας δεν έχουμε ιδιαίτερες διαφορές σωστά; επιπλέον τα θεματάκια με οθόνη που δεν ανάβει για να μπορείς να τερματίσεις την κλήση τα έχουμε μόνο στις stable; ακόμα κάτι παράπονα που έχουν αναφερθεί σχετικά με τους σένσορες παρουσιάζονται σε όλες τις rom ανεξαρτήτως stable ή dev; και τέλος καλύτερη επιλογή απο dev προς το παρόν είναι η 6.7.14 ; και από stable ποιά είναι ; thank you!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Έχω την 5.1.1 LMY47V MIUI 7 6.5.28 Beta και εχω ελένξει τον bootloader που ειναi locked και ειμαι με winodws 10 Πρέπει να βάλεις τον ίδιο λογαριασμό με τα ίδια στοιχεία δλδ πρεπει να συνδεθείς και στα 2 με το ίδιο ακριβώς usename.. πχ τον αριθμό 160251545 .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Πρέπει να βάλεις τον ίδιο λογαριασμό με τα ίδια στοιχεία δλδ πρεπει να συνδεθείς και στα 2 με το ίδιο ακριβώς usename.. πχ τον αριθμό 160251545 .. Εκανα αυτο που ειπες και παλι στο 50% μου βγάζει error δεν ξερω τι αλλο να κανω. Δοκιμασα και ενα αλλο αccount που έχω και παλι error βγαζει αλλα λεει οτι μετα 30 μερες θα μπορω να ξεκλειδωσω αλλη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 καλησπέρα, ετσι για να καταλήξω αφού το περιμένω πολύ σύντομα...για θυμίστε μου μεταξύ stable και dev απο πλευράς αυτονομίας δεν έχουμε ιδιαίτερες διαφορές σωστά; επιπλέον τα θεματάκια με οθόνη που δεν ανάβει για να μπορείς να τερματίσεις την κλήση τα έχουμε μόνο στις stable; ακόμα κάτι παράπονα που έχουν αναφερθεί σχετικά με τους σένσορες παρουσιάζονται σε όλες τις rom ανεξαρτήτως stable ή dev; και τέλος καλύτερη επιλογή απο dev προς το παρόν είναι η 6.7.14 ; και από stable ποιά είναι ; thank you!!! Δεν θα σου απαντούσα αλλά σε βλέπω αρκετά διαβασμένο...χαχα Αυτονομία λέμε πάνω κάτω ίδιες.. ίσως καλυτερη η dev . Σένσορες φταίει καθαρά η μούλτι ρομ που το πήραν κάποιοι.. δεν θα έχεις θέμα. οθόνη όντως στις stable έχει θέμα... σήμερα βέβαια παρατήρησα ότι το κανε και στην 6,7,21. ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκανα αυτο που ειπες και παλι στο 50% μου βγάζει error δεν ξερω τι αλλο να κανω. Δοκιμασα και ενα αλλο αccount που έχω και παλι error βγαζει αλλα λεει οτι μετα 30 μερες θα μπορω να ξεκλειδωσω αλλη συσκευή Δεν υπάρχει περίπτωση κάτι λάθος κάνεις... Βάλε ένα teamviewer και άσε με να μπω λίγοοοοοοο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) Δεν υπάρχει περίπτωση κάτι λάθος κάνεις... Βάλε ένα teamviewer και άσε με να μπω λίγοοοοοοο... Έχω δοκιμασει 2 account μεχρι τώρα και στο κινητο και στο pc . Ακολουθω ακριβώς της οδηγειες και εχω ξεκλειδωσει μεχρι τωρα 2 xiaomi redmi note 3 pro τους τελευταιους 3 μηνες αυτο το πραγμα δεν το εχω ξαναδει παει πολυ γρηγορα στο 50% και μου βγαζει error. Restart στο pc εκανα ξανακατεβασα το miunlock και παλι τιποτα. Μηπως φταιει που έχω windows 10? στα προηγουμενα κινητα τα είχα ξεκλειδωσει σε windows 8.1 Edited July 28, 2016 by P_papadis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Έχω δοκιμασει 2 account μεχρι τώρα και στο κινητο και στο pc . Ακολουθω ακριβώς της οδηγειες και εχω ξεκλειδωσει μεχρι τωρα 2 xiaomi redmi note 3 pro τους τελευταιους 3 μηνες αυτο το πραγμα δεν το εχω ξαναδει παει πολυ γρηγορα στο 50% και μου βγαζει error. Restart στο pc εκανα ξανακατεβασα το miunlock και παλι τιποτα. Μηπως φταιει που έχω windows 10? Αν το χεις ξανακάνει τότε... τι να πω.. Ίσως κάτι άλλο να παίζει...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony97 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλησπέρα σας! Μόλις χθες παρέλαβα και εγώ το κινητό μας με stable Rom και σε όλα πετάει μέχρι τώρα. Δεν έχω κάνει το τελευταίο update ακόμα λόγω χρόνου αλλά θα το βάλω τώρα. Έχω μια ερώτηση μόνο. Έχω βάλει το musixmatch το οποίο έχει bubble για τα lyrics σε οποιαδήποτε πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένου του YouTube. Ενώ του έχω επιτρέψει να την εμφανίζει δεν λειτουργεί ποτέ αν δεν την ανοίξω εγώ χειροκίνητα. Τι παίζει να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts