Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...πολύ περισσότερα...

...τετραπλάσια...

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/guide-step-step-guide-flash-cm13-build-t3391839

Δεν έχει την χρήση του cofface να φανταστώ με το boot.img;

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Για ρίξε μια ματιά...

forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/kernel-t3414884

το ειδα οτι εχει αυτο το χαρακτηριστικο (πληρη φορτιση σε 2 ωρες) !!!

απλα ρωταω αν το εχεις δοκιμασει στην πραξη και αν ειναι ασφαλης αυτη η ταχεια φορτιση;

το ειδα οτι εχει αυτο το χαρακτηριστικο (πληρη φορτιση σε 2 ωρες) !!!

απλα ρωταω αν το εχεις δοκιμασει στην πραξη και αν ειναι ασφαλης αυτη η ταχεια φορτιση;

Είναι δοκιμασμένο με φορτιστή QC 2.0 . Είναι πιο γρήγορη η φόρτιση γιατί πιάνει κοντά 3000ma.

Ασφαλή είναι.. δεν ξέρω για πόσο όμως λόγο μεγάλης θερμοκρασίας της μπαταρίας.

Είναι δοκιμασμένο με φορτιστή QC 2.0 . Είναι πιο γρήγορη η φόρτιση γιατί πιάνει κοντά 3000ma.

Ασφαλή είναι.. δεν ξέρω για πόσο όμως λόγο μεγάλης θερμοκρασίας της μπαταρίας.

αρα δεν ειναι για μακροχρονια χρηση !!!

εχουν βγει πολλες εκδοσεις κερνελ

[KERNEL][26/07/16][Radon Kenzo V1.7][MIUI/CM/AOSP][QC][sTABLE]

[KERNEL][6.x]Infected Kernel R2[21-07-2016]

[KERNEL]Dominator[v1.5][22/07][sTABLE][QUICK-CHARGE][uNDERCLOCK]

[KERNEL][21/07/16][CM][uT]KTO Kenzo Kernel[stable]V1.2

κτλ

Edited by bbtp

αρα δεν ειναι για μακροχρονια χρηση !!!

Προς το παρών δεν μπορώ να στο απαντήσω με σιγουριά γτ δεν ξέρουμε την αντοχή της συγκεκριμένης μπαταρίας.

Η θεωρία λέει η ταχεία φόρτιση είναι κακή για την μπαταρία...

Καλημερες! Εχω ενα μικρο προβληματακι με το κινητο. Ειμαι με Global stable 7.5.3.0. Μερικες φορες ενω κανω κληση η οταν δεχομαι και παω να τη τερματισω δεν ανταποκρινεται η οθονη και μενει μαυρη, με αποτελεσμα να πρεπει να πατησω το power button για να ανοιξει η οθονη και να τερματισω τη κληση.. Εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος αντιστοιχο προβλημα? Επισης δεν μου το κανει παντα. Στις 10 κλησεις οι 7 ειναι κανονικα και οι 3 ειναι με το προβλημα που ανεφερα! Δοκιμασα να του κανω και restart μηπως απλα ειχε κολησει κατι αλλα δεν ειδα αποτελεσμα. Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε λυση! :)

Καλημερες! Εχω ενα μικρο προβληματακι με το κινητο. Ειμαι με Global stable 7.5.3.0. Μερικες φορες ενω κανω κληση η οταν δεχομαι και παω να τη τερματισω δεν ανταποκρινεται η οθονη και μενει μαυρη, με αποτελεσμα να πρεπει να πατησω το power button για να ανοιξει η οθονη και να τερματισω τη κληση.. Εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος αντιστοιχο προβλημα? Επισης δεν μου το κανει παντα. Στις 10 κλησεις οι 7 ειναι κανονικα και οι 3 ειναι με το προβλημα που ανεφερα! Δοκιμασα να του κανω και restart μηπως απλα ειχε κολησει κατι αλλα δεν ειδα αποτελεσμα. Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε λυση! :)

Στις 700 σελίδες πίστεψέ με έχει γραφτεί πάνω από 50 φορές.

Έχουν θέμα οι stable ρομ... Ακόμη και οι Ελληνικές..

Λογικά θα διορθωθεί στο μέλλον.

Στις 700 σελίδες πίστεψέ με έχει γραφτεί πάνω από 50 φορές.

Έχουν θέμα οι stable ρομ... Ακόμη και οι Ελληνικές..

Λογικά θα διορθωθεί στο μέλλον.

Διαβαζω καθημερινα το νημα αλλα ισως να το εχω διαβασει και να μην το θυμαμαι. Οκ σ ευχαριστω φιλε

Διαβαζω καθημερινα το νημα αλλα ισως να το εχω διαβασει και να μην το θυμαμαι. Οκ σ ευχαριστω φιλε

Δεν στο πα σαν παρατήρηση.. προς θεού.

Είναι 700 σελίδες, που να βγάλεις άκρη.

Κάτοχος πλέον και εγώ αυτής της υπέροχης συσκευής, από χτες το πρωί (επιτέλους :p)!

Και πρώτα απ'όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον geoanto555 για τις συμβουλές του τις προάλλες! :)

Με το που έφτασα στο σπίτι, έκατσα και το ξεκλείδωσα και μετά πέρασα την global stable 7.5.3.0 και όλα πήγαν μια χαρά!

Τις εντυπώσεις μου πραγματικά δεν νομίζω ότι μπορώ να τις περιγράψω! Σκεφτείτε απλά ότι το προηγούμενό μου κινητό ήταν το

Huawei Ideos X5 από το μακρινό 2011 :p !! Φανταστείτε την διαφορά εμπειρίας που είδα πηγαίνοντας από τις 3.8" σε 5.5", από ανάλυση 480p σε 1080p,

από ~512MB ram σε 3GB ram και από έναν επεξεργαστή με έναν πυρήνα στα 800MHz (εντάξει του είχα κάνει overclock στα 1.6GHz :p ) σε αυτό το 6-πύρηνο

θηρείο που βρίσκεται μέσα στο Note 3 μας (και ακόμα δεν έχω καταλάβει αν είναι κλειδωμένος στα 1.4GHz ή φτάνει μέχρι τα 1.8GHz) !! Θα πω απλά ότι είμαι κατενθουσιασμένος! :D

Κάτοχος πλέον και εγώ αυτής της υπέροχης συσκευής, από χτες το πρωί (επιτέλους :p)!

Και πρώτα απ'όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον geoanto555 για τις συμβουλές του τις προάλλες! :)

Άντε με το καλό να το χαρείς-λιώσεις....:lol::lol:

Δεν έχει την χρήση του cofface να φανταστώ με το boot.img;

...απλώς, δεν υπάρχει το universal boot.img εκεί μέσα...

...το κατεβάζεις όμως στην SD κάρτα σου και το φλασσάρεις όποτε γουστάρεις...

...ή μάλλον, όποτε χρειάζεται...

Edited by jazzu4ia
Hate Me Now Bite Me Later

παιδια γενικα οι αισθητηρες του κινητου δεν ειναι οι τοπ. με 200 ευρω μην περιμενετε ποιοτητα samsung. αν ηταν θεμα λογισμικου θα ειχε φτιαχτει ηδη. Το κινητο εχει παρει πολλα update αλλα οι αισθητηρες ακομα δεν λειτουργουν 100%. Εγω πλεον πιστευω δεν εχει να κανει με λογισμικο.

παιδια γενικα οι αισθητηρες του κινητου δεν ειναι οι τοπ. με 200 ευρω μην περιμενετε ποιοτητα samsung. αν ηταν θεμα λογισμικου θα ειχε φτιαχτει ηδη. Το κινητο εχει παρει πολλα update αλλα οι αισθητηρες ακομα δεν λειτουργουν 100%. Εγω πλεον πιστευω δεν εχει να κανει με λογισμικο.

Όταν λες αισθητήρες σε τι ακριβώς αναφέρεσαι;

Μια χαρά δουλεύουν οι αισθητήρες φίλε μου.

Φιλικά.Γιώργος.

Σε ποιους αισθητήρες αναφερεσε συγκεκριμένα και για ποια ποιότητα μιλάς ,ποια samsung μόνο τα πολύ ακριβά μοντελα εχουν κάποια ποιότητα μην γράφουμε τρελά πράματα .....εσυ βασικα φιλε μου το έχεις στην κατοχή σου το κινητο και έβγαλες τα γρήγορα συμπεράσματα σου,για τα χρήματα του ειναι σπεσιαλ το κινητό και εχει και θηρίο μπαταρία,σε έμενα έχουν περάσει αρκετά κινητά και samsung που γράφεις ,η samsung δηλαδή ειναι ποιότητα ....:lol::lol::lol:

ΟΙ αισθητήρες του κινητού δουλεύουν όλη απροβλημάτιστα αυτο πως το συμπέρανες δεν μας είπες ομως.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

ξανα καλησπερα σας, αφου εγκατεστησα σχεδον ολες τις εφαρμογες που ηθελα στο κινητο, παρατηρησα οτι δεν πεταγονται στην οθονη ουτε τα κανονικα μηνυματα, ουτε απ το messenger, ουτε απ το viber.

Αφου αλλαξα τον launcer σε nova launcher απλος ακουω τους ηχους τους, ενω στον βασικο, (ο οποιος ειναι αθλιος), ανοιγει ενα μικρο παραθυρο οταν ειναι κλειδωμενη η οθονη. ειναι θεμα ρομ?

εχω βαλει την ελληνικη ρομ stable 7.5.2.0

ξανα καλησπερα σας, αφου εγκατεστησα σχεδον ολες τις εφαρμογες που ηθελα στο κινητο, παρατηρησα οτι δεν πεταγονται στην οθονη ουτε τα κανονικα μηνυματα, ουτε απ το messenger, ουτε απ το viber.

Αφου αλλαξα τον launcer σε nova launcher απλος ακουω τους ηχους τους, ενω στον βασικο, (ο οποιος ειναι αθλιος), ανοιγει ενα μικρο παραθυρο οταν ειναι κλειδωμενη η οθονη. ειναι θεμα ρομ?

εχω βαλει την ελληνικη ρομ stable 7.5.2.0

Σε κάθε εφαρμογή πρέπει να δώσεις δικαιώματα.. το έχεις κάνει αυτό;

Σε κάθε εφαρμογή πρέπει να δώσεις δικαιώματα.. το έχεις κάνει αυτό;

το εκανα, σ εσενα δηλαδη ανοιγουν κανονικα?

Θα δώσεις δικαιώματα και στη συνέχεια θα πας στις ρυθμίσεις της μπαταρίας και για τις ίδιες εφαρμογές θα επιλέξεις να μένουν ανοιχτές όταν πέφτει σε ύπνο η συσκευή.

Φιλικά.Γιώργος.

Το 90% αυτών που έχουν θέμα με ειδοποιήσεις δεν έχουν μπει στο κέντρο ασφαλείας / δικαιώματα..

Περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που τρέχει τέτοιου είδους προγράμματα..

Το 90% αυτών που έχουν θέμα με ειδοποιήσεις δεν έχουν μπει στο κέντρο ασφαλείας / δικαιώματα..

Περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που τρέχει τέτοιου είδους προγράμματα..

ok φιλε, αληθεια ποιον laucher χρησιμοποιεις? ειναι δυνατον στο μαμησιο να μην εχει επιλογη να κανεις φακελους, να αλλαζεις μεγεθος και αλλες απλες επιλογες?

ok φιλε, αληθεια ποιον laucher χρησιμοποιεις? ειναι δυνατον στο μαμησιο να μην εχει επιλογη να κανεις φακελους, να αλλαζεις μεγεθος και αλλες απλες επιλογες?

Βάζεις το ένα εικονίδιο πάνω στο άλλο και αυτόματα δημιουργείται φάκελος.

Στη συνέχεια τον ανοίγεις και μπορείς να τον ονομάσεις όπως θέλεις.

Φιλικά.Γιώργος.

Πρώτο xiaomi κινητό; Πρώτη φορά miui;

Ποια ποιότητα Samsung δηλαδή; της ναυαρχίδας των 800€; η των δήθεν mid range (των 300-500) που από ποιότητα μοιάζει κάτι κινέζικα των 100€;

Μην μιλήσω για επιδόσεις γιατί πολλά κινέζικα με aosp είναι κλάσης ανώτερα από πολλά μοντέλα της Samsung.

:thanks: