Jump to content

nikosboost

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikosboost

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

nikosboost's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια! Χρειαζομαι βοηεια αν γνωριζει καποιος η του εχει τυχει κατι αντιστοιχο. Εχω το Meizu M2 Note αγορασμενο απο το e-shop.gr. Μετα απο πολυ καιρο χτες εκανα ελεγχο για ενημερωσεις και μου εβγαλε και εκανε αναβαθμιση στην εκδοση 5.1.11 .. Πιο πριν ειχα 4 εκδοση.. Ενω ολα λειτουργουν κανονικα, δεν πιανει σημα.. Αναγνωριζει τη καρτα σιμ αλλα σημα καθολου. Εχω vodafone καρτα.. Δοκιμασα να περασω και την 5.1.12 που ειδα οτι ειναι η τελευταια που εχει βγει αλλα και παλαιοτερες εκδοσεις χωρις αποτελεσμα.. Το προβλημα παραμενει.. Επισης ελενξα και τις ρυθμισεις APN για vodafone και εχει τις σωστες.. Αν γνωριζει κανεις κατι η του εχει τυχει κατι αντιστοιχο ας βοηθησει.. Ευχαριστω
  2. Καλησπερα και παλι. Παρατηρησα επισης, οτι ενω εχω ενεργοποιημενο το Led για τις ειδοποιησεις οταν ερχεται οποιοαδηποτε ειδοποιηση (viber, κληση, κτλπ ) δεν λειτουργει το Led. Στις ρυθμισεις λειτουργουν κανονικα ολα τα χρωματα.. Αν γνωριζει κανεις κατι ας βοηθησει! Ευχαριστω
  3. Καλησπερα και απο εμενα! Εγω μετα την αναβαθμιση σε 8.1.1.0 (MHOMIDI) Global Stable βλεπω διαφορα ως προς το χειροτερο με τη καμερα. Γενικα οταν παω να βγαλω μια φωτογραφια και φαινεται λες και ειναι πιο αργη η ολη διαδικασια. Επισης οταν κουναω το κινητο και παρατηρω μεσα απο τη καμερα αυτο που θελω να φωτογραφισω, φαινεται λες και ''πιξελιαζει'' η εικονα μεχρι να το σταθεροποιησω. Εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο? :wacko:
  4. Σ ευχαριστω φιλε! Δεν το ηξερα αυτο με τα 3 δαχτυλα! Να σαι καλα καλο μεσημερι :D
  5. Καλησπερα κυριοι! Ειμαι με global stable 8.0.1.0 (LHOMIDG). Εχω ενα μικρο προβλημα και δεν ξερω αν ειναι καποια ρυθμιση που δεν μπορω να βρω. Εχω 3 καρτελες που εχω τις εφαρμογες μου. Τη κεντρικη, μια αριστερα και μια δεξια. Το προβλημα ειναι οτι οταν παταγα το κεντρικο κουμπι με πηγαινε και στη κεντρικη καρτελα. Τωρα οταν το παταω με παει στην αριστερη χωρις να εχω πειραξει κατι ( απ οτι θυμαμαι!). Μπορω να το αλλαξω αυτο? Εχει τυχει σε καποιον? Ευχαριστω Νικος! :)
  6. Τι ψυχη εχει ενας καφες μωρε! Αρκει να μη δουλευω :cool:
  7. Ευχαριστω και παλι! Αν ερθεις Πατρα κερναω καφε! :lol::lol:
  8. Φιλε Γιωργο εφτιαξε.. Εβαλα την6,1,0,2369 και λειτουργει κανονικα.. Πως Ξερω ομως οτι δεν δεν θα κανει update?? Δεν τα κανει αυτοματα? Σ'ευχαριστω!:)
  9. Μου βγαζει ερρορ. There is a problem parsing the package οταν παω να κανω install το apk. Εχω ενεργοποιησει την επιλογη για τις αγνωστες πηγες..
  10. Την 6.2.0.1251 εχω.. Δοκιμαζω και αυτο ρε μαγκες! Θενκς για τις απαντησεις
  11. Οχι ρε τιποτα. Γι αυτο με τρελαινει τωρα. Και δεν εχει και επιλογη κι ολας να αλλαξεις τον ηχο στα μηνυματα που στελνεις εσυ στο viber. Μονο ενεργοποιηση-απνεργοποιηση εχει..
  12. Οχι.. Κατσε να δοικμασω και αυτο Edit. Τιποτα. Παλι τα ιδια..
  13. Επισης εκανα restore default settigns μεσα απο το viber και καταργηση της εφαρμογης και επανεγκατασταση! Τιποτα ομως :dizzy::dizzy: Χαχαχα θα το σπασω!!!!
  14. Ναι ξεχαστηκα σορυ. Global Stable 7.5.3.0 . Ξαναλεω οτι λειτουργουσε κανονικα και ξαφνικα το κανει αυτο..
  15. Καλησπερα και παλι! Ρε παιδες εχει αρχισει και με εκνευριζει σιγα σιγα το κινητο. Εκει που το ειχα πολυ ψηλα με κατι ψιλο βλακειες που μου κανει ξενερωνω! Τωρα μου κανει κατι περιεργα το viber. Εκει που δεν ειχα κανενα προβλημα τοσο καιρο και χωρις να αλλαξω τιποτα, οταν στελνω μηνυμα κατα ενα περιεργο τροπο ξαφνικα αλλαζει ο ηχος που ακουγεται οταν στελνεις καθε μηνυμα. Δεν κανει αυτον τον κλασσικο ηχο του viber.. Οταν μου στελνουν μηνυμα ακουγετα φυσιολογικα. Οταν στελνω κανει ενα σαπιο ηχο λες και ειναι χαλασμενο να πουμε.. Τη πρωτη φορα ποθ μου το εκανε, εκανα ενα ρεσταρτ και εφτιαξε. Τωρα τιποτα.. Δεν μπορω να καταλαβω τι το πιανει στο ακυρο και χωρις να εχω πειραξει τιποτα απο εφαρμογες κτλπ. Να πεις δηλαδη οτι κατεβασα κατι και δημιουργησε προβλημα.. Δεν ξερω τι να πω.. Αν εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο ας βοηθησει! Ευχαριστω
×
×
  • Create New...