anna2 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Ανοικτό είναι αλλά sleep mode Πες μου ένα λόγο για να μένει το κινητό ανοικτό τη νύχτα. Προσωπικά το φορτίζω τη νύχτα κλειστό. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Πες μου ένα λόγο για να μένει το κινητό ανοικτό τη νύχτα. Προσωπικά το φορτίζω τη νύχτα κλειστό. Συγνώμη ρε Γιώργο αλλά ο άνθρωπος ζητάει λύση και εσύ του λες αυτό το πράγμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Συγνώμη ρε Γιώργο αλλά ο άνθρωπος ζητάει λύση και εσύ του λες αυτό το πράγμα; Η λύση έχει ξαναγραφτεί. Κάποια εφαρμογή δείχνει ποιο πρόγραμμα δεν αφήνει τη συσκευή να μπει σε sleep mode. Δεν θυμάμαι ποια είναι. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 gkontos10 κάνε αναβάθμιση στην τελευταία Stable και λογικά θα είσαι οκ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis2050 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 εχω την ελληνικη την ρομ , κανω τεστ στους αισθητηρες και δουλευουν κανονικα..αλλα οταν κλεινω την θηκη του κινητου δεν κλεινει η οθονη . δεν θα επρεπε να κλεινει?εχω περασμενο το nova launcer ,ειπα μπας και κανει αυτο κολπα..το απενεργοποιησα αλλα παλι δεν κλεινει.. να φταιει καποια εφαρμογη?δεν ξερω..τι αλλο να κοιταξω? επισης επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μπορω να κανω κανονικα αν χρειαστει ή πρεπει να κανω κατι αλλο πρωτα..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 (edited) Πες μου ένα λόγο για να μένει το κινητό ανοικτό τη νύχτα. Προσωπικά το φορτίζω τη νύχτα κλειστό. Θα αστειευεσαι βεβαια. Εχω να κλεισω το τηλ νυχτα πανω απο 20 χρονια. Δεν ειμαστε ολοι φοιτητες η δημοσιοι υπαλληλοι. Αν οι πελατες σου ειναι απ ολο τον πλανητη, ειναι λογικο να σε ψαξει καποιος οτι ωρα ναναι. Ειδικα αν ασχολεισαι με ειδησεις. Οποτε μην απορεις γιατι ρωταει ο ανθρωπος. Sent from my H1 using Tapatalk Edit. To drain ειναι drain, ασχετα αν συμβαινει μερα η νυχτα. Κι εμενα με την τελευταια global stable τα ιδια κανει. Το CPU spy δειχνει deep sleep κανονικα, αλλα το drain ειναι πανω απο 1% την ωρα. Παρα πολυ. Για περιοχη με καλο σημα σχετικα. Edited July 13, 2016 by nininikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 εχω την ελληνικη την ρομ , κανω τεστ στους αισθητηρες και δουλευουν κανονικα..αλλα οταν κλεινω την θηκη του κινητου δεν κλεινει η οθονη . δεν θα επρεπε να κλεινει?εχω περασμενο το nova launcer ,ειπα μπας και κανει αυτο κολπα..το απενεργοποιησα αλλα παλι δεν κλεινει.. να φταιει καποια εφαρμογη?δεν ξερω..τι αλλο να κοιταξω? επισης επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μπορω να κανω κανονικα αν χρειαστει ή πρεπει να κανω κατι αλλο πρωτα..? Αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis2050 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 πριν 1,5 -2 βδομαδες την εβαλα.. που βλεπω ακριβως ποια εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 πριν 1,5 -2 βδομαδες την εβαλα.. που βλεπω ακριβως ποια εχω? Ρυθμίσεις/σχετικα με το τηλέφωνο/ εκδοση Miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis2050 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 miui 7.3 by xiaomi miui.gr gtv 6.3.24 dev αυτα γραφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 miui 7.3 by xiaomi miui.gr gtv 6.3.24 dev αυτα γραφει Έχεις την δεύτερη ρομ που βγήκε.. τόσο παλιά... Δώσε μου πρώτα ένα screenshot για να το σιγουρέψω πιο τηλέφωνο έχεις.. Βλέπεις έχουν δει πολλά τα μάτια μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis2050 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 μην μου λες τετοια..και εγω νομιζα περασα την τελευταια..,αλλα οντως το τσεκαρα και γω τωρα . αντε τωρα να ξαναμπλεκω..χαχαχα. μισο για screen ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το screen αν το θες να σιγουρεψεις οτι εχω το pro το hexacore..αυτο εχω στα σιγουρα..αφου το γραφει..hexacore max 1.8 GHz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Παρέλαβες κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader? Δες εδώ... ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μην μου λες τετοια..και εγω νομιζα περασα την τελευταια..,αλλα οντως το τσεκαρα και γω τωρα . αντε τωρα να ξαναμπλεκω..χαχαχα. μισο για screen ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το screen αν το θες να σιγουρεψεις οτι εχω το pro το hexacore..αυτο εχω στα σιγουρα..αφου το γραφει..hexacore max 1.8 GHz οκ .. κατεβασε την 6.7.7 κ κάνε μια καθαρή. Πρώτα όμως θα κάνεις backup τα πάντα.. Προτείνω και nandroid από μέσα απο twrp. Αν θες βοήθεια ..... ρώτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis2050 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 εκανα αιτηση κανονικα ..μου ηρθε μνμ ..ξεκλειδωσα bootloader..kai εβαλα την ελληνικη αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 εκανα αιτηση κανονικα ..μου ηρθε μνμ ..ξεκλειδωσα bootloader..kai εβαλα την ελληνικη αυτη Σορυ.. δεν ήταν για σένα αυτό.. Απλά να υπάρχει εδώ μέσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr1gorious Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Καλησπέρα παιδιά είμαι άσχετος από κινητά και δεν μπορούσα να βρω πουθενά αυτό που ψάχνω..Παραγγειλα το συγκεκριμένο κινητό και θα ηθελα να ρωτήσω τι τύπου κάρτες sim παίρνει δηλαδη αν ειναι η μια Microsim και η άλλη nano sim και επίσης ποια από τις 2 υποστηρίζει το 4g και ποια το 2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Μια σχετικη ασχετη ερωτηση εχει καταφερει να συνδεσει κανεις το RN3 με το Mi band 1s? εχω την gtv 6.6.30 Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Καλησπέρα παιδιά είμαι άσχετος από κινητά και δεν μπορούσα να βρω πουθενά αυτό που ψάχνω..Παραγγειλα το συγκεκριμένο κινητό και θα ηθελα να ρωτήσω τι τύπου κάρτες sim παίρνει δηλαδη αν ειναι η μια Microsim και η άλλη nano sim και επίσης ποια από τις 2 υποστηρίζει το 4g και ποια το 2g Μια micro μια nano και με miui διαλέγεις ποια θα έχει 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Θα αστειευεσαι βεβαια. Εχω να κλεισω το τηλ νυχτα πανω απο 20 χρονια. Δεν ειμαστε ολοι φοιτητες η δημοσιοι υπαλληλοι. Αν οι πελατες σου ειναι απ ολο τον πλανητη, ειναι λογικο να σε ψαξει καποιος οτι ωρα ναναι. Ειδικα αν ασχολεισαι με ειδησεις. Οποτε μην απορεις γιατι ρωταει ο ανθρωπος. Sent from my H1 using Tapatalk Edit. To drain ειναι drain, ασχετα αν συμβαινει μερα η νυχτα. Κι εμενα με την τελευταια global stable τα ιδια κανει. Το CPU spy δειχνει deep sleep κανονικα, αλλα το drain ειναι πανω απο 1% την ωρα. Παρα πολυ. Για περιοχη με καλο σημα σχετικα. Κι εγώ επαγγελματίας είμαι. Όλη μέρα με το τηλέφωνο δουλεύω. Το βράδυ όμως το κλείνω.Αν χρειαστεί κάτι έχω το σταθερό. Εντάξει, κάποιοι έχουν διαφορετικές ανάγκες από μένα. Αυτό το καταλαβαίνω. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis2050 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 εγω τωρα αξιζει να περασω την τελευταια..?υπαρχει περιπτωση να φταει αυτο για τον αισθητηρα?επειδη μου φαινονται λιγο βουνο παλι ολα αυτα..παρε backup κανε nadroid(δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο,αλλα θα το ψαξω) παντως παρατηρησα οτι σε κληση ο αισθητηρας λειτουργει και κλεινει η οθονη οταν το βαζω στο αυτι.. τεσπα.. παρολα αυτα να περασω την καινουργια και για αλλα bugs που ισως υπαρχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 (edited) εγω τωρα αξιζει να περασω την τελευταια..?υπαρχει περιπτωση να φταει αυτο για τον αισθητηρα?επειδη μου φαινονται λιγο βουνο παλι ολα αυτα..παρε backup κανε nadroid(δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο,αλλα θα το ψαξω) παντως παρατηρησα οτι σε κληση ο αισθητηρας λειτουργει και κλεινει η οθονη οταν το βαζω στο αυτι.. τεσπα.. παρολα αυτα να περασω την καινουργια και για αλλα bugs που ισως υπαρχουν? Γιάννη μην το σκέφτεσαι.. Πέρνα την νέα όπως και να χει.. τρία κλικ είναι. Το μπακαπ είναι άλλο θέμα... Γραψε άκυρο .. μιλούσα και με άλλον για το θέμα φωτεινότητας και νόμιζα ότι μιλούσα μαζί σου. Εσύ έχεις θέμα με την θήκη απ ότι διαβασα σε προηγούμενα μηνύματα σου; Η θήκη υποστηρίζει το smartcover; Edited July 13, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis2050 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 ναι εγω εχω θεμα με την θηκη δεν ανταποκρινεται ο αισθητηρας για να κλεισει η οθονη... οκ.. θα το δω σε λιγο να ξεκινησω να την περασω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 ναι εγω εχω θεμα με την θηκη δεν ανταποκρινεται ο αισθητηρας για να κλεισει η οθονη... οκ.. θα το δω σε λιγο να ξεκινησω να την περασω.. Οκ.. καλό θα του κάνεις.. Τσέκαρε βέβαια αν υποστηρίζει και η θήκη αυτό που ζητάς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis2050 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 πως να το τσεκαρεις αυτο..θα πρεπει να εχει κατι εξτρα η θηκη για να κλεινει η οθονη? για διαφωτισε με λιγο...δεν θα πρεπει μολις κλεινει το επανω μερος να κλεινει η οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Εν αναμονής και της δικής μου συσκευής, πιστεύω αύριο μια και έφτασε Ελλάδα, ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις. Υπάρχει ή έχει κυκλοφορήσει ελληνική Rom για εγκατάσταση μέσω miflash, είτε development είτε stable? Από την άλλη μια και ένας βασικός λόγος της επιλογής μου αυτής της συσκευής ήταν, πάντα υποθετικό, η καλύτερη υποστήριξη σε custom rom., λόγο του cpu. Έτσι αν έχει κανείς άποψη ή δοκιμάσει στη συσκευή ανάλογες rom (Cm, RR, Mokee). Έχω διάθεση να αρχίσω για λίγο καιρό από κει πρώτα μέχρι να καταλήξω στην miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts