Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν σας είχα ανεβάσει το screenshot από το update της dev σε miui 8. Είχα πει να μην το κάνω μέχρι να δούμε τυχόν προβλήματα... Αλλά η xiaomi έχει διαφορετική άποψη... Μου κατέβασε χθες κατά τις 11 το αρχειο και και το βράδυ μου το πέρασε χωρίς να με ρωτήσει. (δεν ξέρω αν είναι καμία ρύθμιση. Βέβαια οποίος παραλάβει από εδώ και πέρα θα πρέπει να βάλει αυτή για να ξεκλείδωσει.

Πρώτες εντυπώσεις μου αρέσει περισσότερο το νέο Drop μενού γιατί δεν χρειάζεται να πας δεξιά για τις ρύθμισεις. Τα notification εμφανίζονται και στην οθόνη κλειδωματος(αν το είχε πριν δεν το είχα προσεξει)

Το θεμα που είχα εγώ με τα font λύθηκε καθώς πλέον το γύρισα στο default για δοκιμη και όλα βγαίνουν οκ και bold.

Το μενού τις κάμερας έγινε ποιο εύκολο.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Edited by astrah

Xiaomi MI9T pro 128Gb

Xiaomi RN3 pro 32Gb

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πως απενεργοποιω το mi cloud?

Τον συγχρονισμό ή όλο το λογαριασμό;

Απο ρυθμίσεις θα το βρεις εύκολα..

Το βρήκα αλλά.. Έχω την εντύπωση πως χθες μου έκανε backup και τις φωτογραφίες ενώ του είπα να μην το κάνει! Γιαυτό και είπα πως μου την σπάει.. Τέλος πάντων..

Σχετικά με αυτό που έλεγα χθες.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160618/d44b853c914588d3a342ac7f9d492357.jpg

Αυτό εννοώ στραβό :P

Καλά έτσι όπως ήταν το δέμα όπως το παρέλαβα πάλι καλά που μόνο ο ανταπτορας ήταν στραβός :P

Σα να το φερνανε με κλωτσιές από την Κίνα μέχρι εδώ :eek:

Νικ στράβωσε τα λίγο(ίσιωσε τα κοινώς) χαχα ή πάρε ένα άλλο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Υπάρχουν και κάτι διαιρούμενα με βιδάκι που γράφτηκε και πιο πίσω.

Το βρήκα αλλά.. Έχω την εντύπωση πως χθες μου έκανε backup και τις φωτογραφίες ενώ του είπα να μην το κάνει! Γιαυτό και είπα πως μου την σπάει.. Τέλος πάντων..

Σχετικά με αυτό που έλεγα χθες.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160618/d44b853c914588d3a342ac7f9d492357.jpg

Και εμένα έτσι είναι... Άστα... Σκέφτομαι αγορά φορτιστή.. Κάνω μια ώρα να το βγάλω...

Σχετικά με το fonts παιδιά λάθος μου... Στο Facebook παραμένει το πρόβλημα με την εμφάνιση σε συνδέσμους...

Xiaomi MI9T pro 128Gb

Xiaomi RN3 pro 32Gb

Εμένα πάντως το micloud δεν συγχρονίζει επαφές ότι και να του έκανα.. Μέχρι και τα μα αλλά δεν

https://goo.gl/photos/ESzd9E1KRbXwdDkr8

Μία ερώτηση για το nillkin tempered glass. Τα στρογγυλά που έχει είναι για την κάμερα? Τα έβαλε κάνεις? Την δυσκολευουν?

Και σε μένα έτσι στραβά ηταν και στα 2 ανταπτορακια που έστειλαν, το ενα το ξεβιδωσα και το ισιωσα, ενώ το άλλο το χρησιμοποίησα έτσι όπως ηταν και ισιωσε μονο του μετα απο 5-6 φορτίσεις

Αν θέλει κάποιος να γλυτώσει από τους χαζοαντάπτορες, υπάρχει αυτος ο φορτιστής της Teclast με κάπου 3 ευρώ. Τον ξέθαψα από περυσινή αγορά τάμπλετ + αξεσουάρ και φορτίζει γρήγορα και χωρίς πρόβλημα το RN3. Είναι 2,5 Α και φορτίζει και οτιδήποτε άλλο του έχω βάλει με ασφάλεια.

Of topic αλλά εγώ σε κάτι τέτοιο κοιτάζω http://m.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-QC2_02_4A-30W-Dual-USB-EU-Charger-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1020008.html

Xiaomi MI9T pro 128Gb

Xiaomi RN3 pro 32Gb

Of topic αλλά εγώ σε κάτι τέτοιο κοιτάζω http://m.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-QC2_02_4A-30W-Dual-USB-EU-Charger-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1020008.html

Δεν νομίζω ότι το κινητό μας είναι quick charge certified και άρα μάλλον δεν θα κάνει διαφορά στον χρόνο φόρτισης..

Νικ στράβωσε τα λίγο(ίσιωσε τα κοινώς) χαχα ή πάρε ένα άλλο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Υπάρχουν και κάτι διαιρούμενα με βιδάκι που γράφτηκε και πιο πίσω.

Μην νομίζεις, το προσπάθησα να το ισιωσω με την βία αλλά αρνείται :P για σπάσιμο πάει, με λίγη δύναμη παραπάνω..

Και εμένα έτσι είναι... Άστα... Σκέφτομαι αγορά φορτιστή.. Κάνω μια ώρα να το βγάλω...

Θα δω μήπως πάρω άλλο..

Μία ερώτηση για το nillkin tempered glass. Τα στρογγυλά που έχει είναι για την κάμερα? Τα έβαλε κάνεις? Την δυσκολευουν?

Δεν ξέρω για τι είναι εγώ πάντως έβαλα το πιο μεγάλο από αυτά στην κάμερα :p

Και έχω το κινητό μια μέρα και ήδη βλέπω γρατζουνιτσες πάνω σε αυτό. Αρχικά είπα πως είμαι πολύ τυχερός, γιατί σκεφτόμουν να μην το βάλω, αλλά χθες πρόσεξα πως το τζαμακι αυτό εξεχει πολυυυ λίγο, ίσα ίσα ώστε να είναι το πρώτο πράγμα που κάνει επαφή με το έδαφος όταν ακουμπώ το κινητό κάπου. Γιαυτό και οι γρατζουνιτσες λογικά. Όπως και να χει, εγώ δεν δοκίμασα την κάμερα και χωρίς αυτό, αλλά είναι μια χαρά :) δεν νομίζω πως έχει διαφορά..

Πάντως το τζαμακι της Nilkin για την οθόνη πολύ καλό.. Δεν φαίνεται καν ότι υπάρχει. Σε 3 άτομα το έδειξα, και χωρίς τα περίεργα κοψιματα πάνω δεν θα φαινόταν καθόλου.

Edited by NickName98

Αυτόν πάρε. Πολύ καλός φορτιστής και πολύ αξιόπιστη μάρκα. Μπορεί το κινητό να μην υποστηρίζει qc αλλά όλο και κάποια στιγμή θα πέσεις σε κινητό που θα το υποστηρίζει

Φιλε στο διπλανο φορουμ που ειναι μονο για τα xiaomi αναφερθηκε οτι ο συγκεκριμενος καιει την πλακετα πιθανοτατα βρες καποιον αλλον αν θες την γνωμη μου. :)

My devices through the years: Ericsson T29s, Nokia 3510i, Sony Ericsson T610, Nokia 3220, Motorola RAZR V3, Sony Ericsson K750, Sony Ericsson P990, Nokia N82, Nokia X6, iPhone 4, Nokia lumia 630, Jiayu S3 Advanced(RIP),Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Φιλε στο διπλανο φορουμ που ειναι μονο για τα xiaomi αναφερθηκε οτι ο συγκεκριμενος καιει την πλακετα πιθανοτατα βρες καποιον αλλον αν θες την γνωμη μου. :)

3 μήνες που τον χρησιμοποιούσα με το συγκεκριμένο κινητό δεν μου εμφάνισε κανένα πρόβλημα.

3 μήνες που τον χρησιμοποιούσα με το συγκεκριμένο κινητό δεν μου εμφάνισε κανένα πρόβλημα.

http://www.ebay.com/itm/182147568614?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=483685281703&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Ωχ.. Παιδιά. Και εγώ παρήγγειλα αυτόν να τον έχω για εφεδρικό αλλα και για μελλοντική χρήση. .

Λέτε να κάψω καμιά πλακέτα;;;

Λέει ότι έχει backward compatibility with QC 1.0 και QC 2.0 !!!

HELP.... Λέτε να έχω θέμα;;

http://www.ebay.com/itm/182147568614?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=483685281703&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Ωχ.. Παιδιά. Και εγώ παρήγγειλα αυτόν να τον έχω για εφεδρικό αλλα και για μελλοντική χρήση. .

Λέτε να κάψω καμιά πλακέτα;;;

Λέει ότι έχει backward compatibility with QC 1.0 και QC 2.0 !!!

HELP.... Λέτε να έχω θέμα;;

αν είναι αυθεντικός tronsmart δεν θα έχεις κανένα θέμα.

αν είναι αυθεντικός tronsmart δεν θα έχεις κανένα θέμα.

Kι εγώ έτσι νομίζω. Μόνο κακής ποιότητας φορτιστές θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά σ'ένα τηλέφωνο.

Παιδιά πάντως προς το παρόν δεν είμαι τόσο ικανοποιημενος με την μπαταρία.. Καλούτσικη περίμενα παραπάνω.. Μου τρώει στο standby..

Global Stable

Edited by NickName98

Android version : 5.1.1 LMY47V

MIUI Version 8 6.6.17 Beta

Πως μπορω να δω με ποια rom μου το έστειλαν ; Το είχα ζητήσει με official dev αλλά απο την στιγμή που έχει το Google play store μέσα μάλλον με έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

- Κωνσταντίνος -

Πως μπορω να δω με ποια rom μου το έστειλαν ; Το είχα ζητήσει με official dev αλλά απο την στιγμή που έχει το Google play store μέσα μάλλον με έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Μπορεί να είναι official dev αν έχει google play, απλά θα είναι η global και όχι η chinese.

Aν ανοίξεις το Updater θα δεις τι version φοράς.

Μπορεί να είναι official dev αν έχει google play, απλά θα είναι η global και όχι η chinese.

Aν ανοίξεις το Updater θα δεις τι version φοράς.

Μπορω να εξακριβώσω με κάποιο τροπο ποια φοράει ;

Edited by gbuster
- Κωνσταντίνος -

Για πιο λόγο το ζήτησες με dev; Αυτή που έχεις δεν σου κάνει;

Το google play μπορεί να το βάλαν μετά.