Bernie Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Bernie μήπως έχεις μπερδέψει τους οδηγούς; Ο ένας είναι για κλειδωμένο bootloader μέσω edl και ο άλλος για ξεκλείδωτο. Άλλον οδηγό του lallasgr θα εννοείς μάλλον. Έχεις δίκιο, λάθος μου. Έκανα paste άλλο λινκ. Διορθώνω αμέσως το αρχικό ποστ μου. Ευχαριστώ για την επισήμανση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Έχει δίκιο ο φίλος, ο οδηγός που πρότεινα εγώ είναι για να πας από Chinese σε Global (εγώ πήγα από chinese dev σε global stable) χωρίς να ξεκλειδώσεις το κινητό. Έτσι... μπορείς να πας σε οποιαδήποτε ρομ θέλεις μέσω edl mode με κλειδωμένο bootloader. Υπάρχει και Ελληνικός οδηγός του lallasgr .(μάλλον με αυτόν τον μπέρδεψε ο Bernie.) Ήμουν σίγουρος ότι ήταν "τεχνικό" λάθος..:wink::wink: Επίσης υπάρχει μια περίπτωση(λίγες πιθανότητες) με κλειδωμένο bootloader να περάσεις official rom μέσω recovery mode(stock recovery) Πας updater και επιλέγεις reboot to recovery. Συνδέεις το κινητό και ανοίγεις το mi pc suite.. Σε κάποιους διάβασα ότι δούλεψε.. Edited June 11, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Έτσι... μπορείς να πας σε οποιαδήποτε ρομ θέλεις μέσω edl mode με κλειδωμένο bootloader. Υπάρχει και Ελληνικός οδηγός του lallasgr .(μάλλον με αυτόν τον μπέρδεψε ο Bernie.) Ήμουν σίγουρος ότι ήταν "τεχνικό" λάθος..:wink::wink: Επίσης υπάρχει μια περίπτωση(λίγες πιθανότητες) με κλειδωμένο bootloader να περάσεις official rom μέσω recovery mode(stock recovery) Πας updater και επιλέγεις reboot to recovery. Συνδέεις το κινητό και ανοίγεις το mi pc suite.. Σε κάποιους διάβασα ότι δούλεψε.. Σαφώς, αυτός ήταν, ο lallasgr έχει γράψει και τους δύο οδηγούς. Ευχαριστώ και πάλι για την έγκαιρη επισήμανση. Αντιγράφω και εδώ τον σωστό. Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) (Για κλειδωμένο bootloader). Edited June 11, 2016 by Bernie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Έτσι... μπορείς να πας σε οποιαδήποτε ρομ θέλεις μέσω edl mode με κλειδωμένο bootloader. Υπάρχει και Ελληνικός οδηγός του lallasgr .(μάλλον με αυτόν τον μπέρδεψε ο Bernie.) Ήμουν σίγουρος ότι ήταν "τεχνικό" λάθος..:wink::wink: Επίσης υπάρχει μια περίπτωση(λίγες πιθανότητες) με κλειδωμένο bootloader να περάσεις official rom μέσω recovery mode(stock recovery) Πας updater και επιλέγεις reboot to recovery. Συνδέεις το κινητό και ανοίγεις το mi pc suite.. Σε κάποιους διάβασα ότι δούλεψε.. Ναι lallasgr εννοουσα.:lol::lol::p Απ το διόρθωσα.. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Ήταν το λεγόμενο sleepy modem bug το οποίο διορθώθηκε στην 7.3. 2 Δες εδώ: http://en.miui.com/thread-272072-1-1.html εγω δυστυχως στην αγγκλοκινεζικη 7.3.6 stable το αντιμετωπιζω... μου έρχεται αρκετες φορες μηνυμα οτι ειχα κληση μολις πριν 1 λεπτο.. και ενω το κινητό το εχω πανω στο γραφειο στη δουλειά οπου πιανω φουλ σημα.. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bernie Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 εγω δυστυχως στην αγγκλοκινεζικη 7.3.6 stable το αντιμετωπιζω... μου έρχεται αρκετες φορες μηνυμα οτι ειχα κληση μολις πριν 1 λεπτο.. και ενω το κινητό το εχω πανω στο γραφειο στη δουλειά οπου πιανω φουλ σημα.. 7.3.6; Την βρήκες κάπου ή σου ήρθε μέσω OTA; Η τελευταία επίσημη stable που έρχεται σε όλους είναι η 7.3.2 απ'όσο ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 7.3.6; Την βρήκες κάπου ή σου ήρθε μέσω OTA; Η τελευταία επίσημη stable που έρχεται σε όλους είναι η 7.3.2 απ'όσο ξέρω. μεσω ΟΤΑ πριν καμια εβδομάδα, μπορει και λιγο πιο πριν.. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Παιδες ποση ωρα κανει μια πληρη φορτιση;; Διαβασα που ειχατε γραψει περιπου 2 ωρες κ 40 λεπτα. Εγω το εχω 3.40 στο φορτιστη και απο το 17% εχει παει στο 80%. Να εχει καποιο θεμα ο φορτιστης;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Παιδες ποση ωρα κανει μια πληρη φορτιση;; Διαβασα που ειχατε γραψει περιπου 2 ωρες κ 40 λεπτα. Εγω το εχω 3.40 στο φορτιστη και απο το 17% εχει παει στο 80%. Να εχει καποιο θεμα ο φορτιστης;; Χρησιμοποιεις το ανταπτορακι που εστειλαν με την συσκευη; Ή δικο σου; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Παιδες ποση ωρα κανει μια πληρη φορτιση;; Διαβασα που ειχατε γραψει περιπου 2 ωρες κ 40 λεπτα. Εγω το εχω 3.40 στο φορτιστη και απο το 17% εχει παει στο 80%. Να εχει καποιο θεμα ο φορτιστης;; Ανοιχτό είναι το κινητό; Μήπως τρέχει κάτι; Ποια ρομ φοράει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatzhs Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Για οσους σκοπευουν να αγορασουν απο το gearbest που το εχει (προσφορα) πρεπει απλα να περιμενετε 7-10 μερες να ξαναστοκαρουν ενω ρωτησα αν το εχουν στοκ μου ειπαν ναι και μετα που το πληρωσα μου εστειλαν μηνυμα οτι δεν και πρεπει να περιμενω... ζητησα τα λεφτα μου πισω γιατι το θελω το αμεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaik Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Ήταν το λεγόμενο sleepy modem bug το οποίο διορθώθηκε στην 7.3. 2 Δες εδώ: http://en.miui.com/thread-272072-1-1.html στο θεμα λεει οτι καποιοι αντιμετωπιζαν και προβλημα με το ξυπνητηρι, οτι μερικες φορες δεν χτυπαγε οταν ηταν σε sleep mode? εχει αντιμετωπισει καποιος κατι τετοιο? αν ναι εχουν λυθει με την 7.3.2? μη αποκοιμηθουμε στη δουλεια κιολας :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 στο θεμα λεει οτι καποιοι αντιμετωπιζαν και προβλημα με το ξυπνητηρι, οτι μερικες φορες δεν χτυπαγε οταν ηταν σε sleep mode? εχει αντιμετωπισει καποιος κατι τετοιο? αν ναι εχουν λυθει με την 7.3.2? μη αποκοιμηθουμε στη δουλεια κιολας :lol: Αποκοιμιεσαι στην δουλεια και βαζεις ξυπνητήρι να σε ξυπναει; :lol: Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Ξέρει κάποιος φίλος rom που να έχει ελληνική γλώσσα με κλειδωμένο bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaik Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Αποκοιμιεσαι στην δουλεια και βαζεις ξυπνητήρι να σε ξυπναει; :lol: Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ελα ενω καταλαβες τι θελω να πω:lol: αν και εχει γινει κ αυτο μερικες φορες παλια :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Για οσους σκοπευουν να αγορασουν απο το gearbest που το εχει (προσφορα) πρεπει απλα να περιμενετε 7-10 μερες να ξαναστοκαρουν ενω ρωτησα αν το εχουν στοκ μου ειπαν ναι και μετα που το πληρωσα μου εστειλαν μηνυμα οτι δεν και πρεπει να περιμενω... ζητησα τα λεφτα μου πισω γιατι το θελω το αμεσα... Εγώ παρήγγειλα τα ξημερώματα το γκρι και πριν λίγο μου έστειλαν email με tracking number και φωτογραφία του δεματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaq141 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Για οσους σκοπευουν να αγορασουν απο το gearbest που το εχει (προσφορα) πρεπει απλα να περιμενετε 7-10 μερες να ξαναστοκαρουν ενω ρωτησα αν το εχουν στοκ μου ειπαν ναι και μετα που το πληρωσα μου εστειλαν μηνυμα οτι δεν και πρεπει να περιμενω... ζητησα τα λεφτα μου πισω γιατι το θελω το αμεσα... Εγώ ίσα ίσα πρόλαβα. Το κακό είναι ότι δεν ξέρω τι διάολο ROM θα βάλουν παρόλο που τους είπα να βάλουν την official global. Ο Θεός και η μοίρα τους. :X Ελπίζω να μην είναι ακατόρθωτο να πετάξεις την σαβουρο ρομ τους και να βάλεις κάποια από τις original :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 ελα ενω καταλαβες τι θελω να πω:lol: αν και εχει γινει κ αυτο μερικες φορες παλια :X καταλαβα τι λες,αλλα εγω δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο το ερωτημα.αντιθετα σκεψου να δοκιμασεις καφε :lol: πιανει μερικες φορες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesoho Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Καλησπέρα και πάλι. Εντάξει το βρήκα το verification. Άλλο θέμα τώρα. Έβαλα Vodafone για data στην sim 1. Δεν μπορώ όμως να συνδεθώ στο Internet. Έκανα reset το apn αλλά πάλι τζίφος. Πρέπει να πάρω τηλ στη Vodafone και να μου στείλουν τις ρυθμίσεις με SMS ή υπάρχει και κάτι άλλο?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Εγώ ίσα ίσα πρόλαβα. Το κακό είναι ότι δεν ξέρω τι διάολο ROM θα βάλουν παρόλο που τους είπα να βάλουν την official global. Ο Θεός και η μοίρα τους. :X Ελπίζω να μην είναι ακατόρθωτο να πετάξεις την σαβουρο ρομ τους και να βάλεις κάποια από τις original :mad::mad::mad: Κατά 90% την multirom 7.1.99.99 που είναι για μπούφλες (εγώ κ 1 φίλος που πήραμε από εκεί με αυτήν μας το έστειλαν). Μπορείς να περάσεις global stable σε διαδικασία που δεν ξεπερνα το μισάωρο :) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaq141 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Κατά 90% την multirom 7.1.99.99 που είναι για μπούφλες (εγώ κ 1 φίλος που πήραμε από εκεί με αυτήν μας το έστειλαν). Μπορείς να περάσεις global stable σε διαδικασία που δεν ξεπερνα το μισάωρο :) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Θέλει EDL υποχρεωτικά για να αλλάξω ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Θέλει EDL υποχρεωτικά για να αλλάξω ROM? Με κλειδωμένο bootloader ναι (λογικά κλειδωμένος θα είναι δες εδώ πως να το τσεκάρεις). οπότε βλέπεις τους οδηγούς του geoanto555 Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Λίγες φώτο από μένα... http://s33.postimg.org/ubwaa06vv/IMG_20160611_174316.jpg http://s33.postimg.org/hra1v6rbv/IMG_20160611_180802.jpg http://s33.postimg.org/uug8s2b4r/IMG_20160611_180922.jpg Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Λίγες φώτο από μένα... http://s33.postimg.org/ubwaa06vv/IMG_20160611_174316.jpg http://s33.postimg.org/hra1v6rbv/IMG_20160611_180802.jpg http://s33.postimg.org/uug8s2b4r/IMG_20160611_180922.jpg Πολύ ωραίες φωτογραφίες!!!!! Εγώ έχω την 7.3.2. Είχα δοκιμάσει λίγο την 7.2.2 και μετά 7.2.5. Στο θέμα μπαταρίας οι ρομ 7.2 είναι ελαφρώς καλύτερες αλλά παραμένω στην 7.3.2. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά.. Μια ερώτηση. Τα data μου είναι μονίμως σε H+. Και στην πόλη μου και στην κοζανη. Σε 4g τι χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί? Το έχω στην επιλογή lte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts