Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, κάνω ένα μινι συγκριτικό για την καμερα νυχτα όταν ημουν με την 7.2.5 νομίζω και τώρα με την 7.3.6. Προσπάθησα να τις βγάλω σχεδόν στις ίδιες συνθήκες

Αρκετά είπα, τα συμπεράσματα δικά σας...

Η πρώτη με το κουρείο έχει μεγάλη διαφορά.

Η δεύτερη μου φάνηκε ίδια αν και δεν έκατσα πολύ να το αναλύσω.

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα!εχει δοκιμάσει κανείς καμμια aosp χωρίς bugs?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Λοιπόν, κάνω ένα μινι συγκριτικό για την καμερα νυχτα όταν ημουν με την 7.2.5 νομίζω και τώρα με την 7.3.6. Προσπάθησα να τις βγάλω σχεδόν στις ίδιες συνθήκες και από την ίδια γωνία και αν δείτε τα exif τα κατάφερα στο iso και στην ταχύτητα. Αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι ενώ τότε τις έβγαλα στο αυτόματο με iso 800 περίπου, σήμερα χρειάστηκε να επιστρατεύσω το Manual γιατί στο αυτόματο μου ανεβαζε το iso πανω από 1400..

Στο δικό μου μάτι υπάρχει διαφορά, αν εστιάσετε ας πούμε στην πρώτη φωτό, στη μία δεν μπορείς καν να διαβάσεις το ενοικιαζεται που είναι κολλημένο στο κουρείο και με την 7.3.6 φαίνεται αρκετά καλά. Και στη δεύτερη αν εστιάσεις στα γκράφιτι που είναι δεξιά στη φωτό, πάλι φαίνεται μια διαφορά..

Αρκετά είπα, τα συμπεράσματα δικά σας...

28/3/2016

[/url]

28/3/2016

%5Burl=https%3A//flic.kr/p/FLvsnR%5D%5Bimg%5Dhttps://c4.staticflickr.com/2/1485/26101586755_c368ecbebe_z.jpg[/url]

8/6/2016

%5Burl=https%3A//flic.kr/p/Hwn6B1%5D%5Bimg%5Dhttps://c3.staticflickr.com/8/7393/27254238570_34e8e5d0b8_z.jpg[/url]

Και προσθέτω και άλλες δύο βραδινές που έβγαλα σήμερα..

%5Burl=https%3A//flic.kr/p/HN4Kn3%5D%5Bimg%5Dhttps://c1.staticflickr.com/8/7482/27431917512_fdfe761b2f_z.jpg[/url]

και αυτή με iso 3153 στο αυτόματο...όπου δεν είχε λόγο να ανέβει τόσο ψηλά..

%5Burl=https%3A//flic.kr/p/HwnpTw%5D%5Bimg%5Dhttps://c1.staticflickr.com/8/7654/27254300080_a3006dd6b1_z.jpg[/url]

Η ίδια στο manual με iso 400

%5Burl=https%3A//flic.kr/p/Hwnnd1%5D%5Bimg%5Dhttps://c5.staticflickr.com/8/7311/27254291060_7866789aef_z.jpg

Στην πρωτη φωτογραφία υπάρχει ενα φως που στην 2η δεν υπαρχει λόγο του οτι το κάλυψε το νεο φύλλωμα. (κόβει στο να φωτίσει τις πέτρες στον δρόμο)

Νομίζω οτι η πιο παλια φωτογραφια βγαίνει πιο κρυστάλλινη πιο καθαρη.

Το ίδιο παρατηρώ και απο το κίτρινο σπιτι. Η παλιες ειναι πιο καθαρές.

Ποτε δεν θα καταφέρεις να πετύχεις το ίδιο σημειο και τις ιδιες συνθήκες.

Ο λογος που η χθεσινες δεν ειναι τοσο καθαρες οσο με του Μαρτιου είναι γιατι εχτες είχε περισσότερη υγρασία η ατμόσφαιρα απο την συγκεκριμένη μέρα του Μαρτίου.

Edited by Shimpaku

Καταρχήν καλά είναι να μην ξανακάνεις παράθεση τις φωτογραφίες για ευνόητους λόγους.

Κατα δεύτερον θα διαφωνήσω μαζί σου για τις πρώτες φωτος που λες.

Η δεύτερη θεωρώ είναι πολύ καλύτερη αν την αναλύσεις ζουμάροντας την.

Επίσης , (αν κατάλαβα καλά για ποιο φως μιλάς), ο φωτισμός "κόντρα" στην κάμερα πολλές φορές φέρνει αντίθετα αποτελέσματα.

Μόνο ένα ενδοιασμό έχω στο αν έκανε και που εστίαση...

Είναι καθαρά η γνώμη σου και την σέβομαι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Σε χρυσό το έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις?

"Διαολιστηκες" κ συ με αυτό: http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_308824.html ?? :p :p

Θα συμφωνήσω οτι ειναι πιο καθαρη στο ζουμ στο δρομακι. Ομως πιο καθαρη φαινεται η παλια (χωρις το ζουμ). Θα διαφωνήσω ειδικα στο σπιτι είναι πιο καθαρή του Μαρτιου και στο ζουμ και σε ολα. (Πάντα είναι η γνωμη μου και οπως το βλεπω εγω)

http://s20.postimg.org/jqk05s0od/image.png

http://s20.postimg.org/w6gpziu0d/image.png

Νομίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω..

Στο σπίτι να σου πω(3η φωτο-4η) επείδή θέλει ψάξιμο δεν ασχολήθηκα.

Είναι πολύ κοντά πάντως.

Edited by geoanto555

Ειναι πιο καθαρη η χθεσινη γιατι στου Μαρτιου είναι κουνημένη λιγακι που ομως στο ζουμ φαινεται. Κανονικα χρειάζεται 3ποδο. (για το δρομακι) στο σπιτι νομιζω οτι είναι σχεδον ιδιες αν και νομιζω λογο υγρασιας του Μαρτιου ειναι πιο καθαρη.

Ας μην το κουράζουμε άλλο.. μπορεί να έχεις δίκιο.

Θα μας το αναλύσει ο φωτογράφος.

Θεωρώ ότι έχει αρκετές γνώσεις .. έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον.

Edited by navi55

Καλημέρα στο φόρουμ.

Έμεινα από κινητό πρόσφατα και με την προσφορά που έχει στο Gearbeast λέω να το πάρω. Γνωρίζει κανείς με ποια rom έρχεται από το συγκεκριμένο μαγαζί? Λέτε να έχω θέμα? Από τι κατάλαβα από το νήμα λογικά μπορώ εύκολα να βάλω μια άλλη.

Ας μην το κουράζουμε άλλο.. μπορεί να έχεις δίκιο.

Θα μας το αναλύσει ο φωτογράφος.

Θεωρώ ότι έχει αρκετές γνώσεις .. έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον.

Ειναι πιο καθαρη η χθεσινη γιατι στου Μαρτιου είναι κουνημένη λιγακι που ομως στο ζουμ φαινεται. Κανονικα χρειάζεται 3ποδο. (για το δρομακι) στο σπιτι νομιζω οτι είναι σχεδον ιδιες αν και νομιζω λογο υγρασιας του Μαρτιου ειναι πιο καθαρη.

Λοιπόν, ζω σε μια πολη που έχει ολο το χρονο σχεδον 90% υγρασία, οποτε δεν μπορω να θυμηθώ ποια βραδιά ειχε περισσοτερη.. :)

Οπως ειπε ο φιλος Shimpaku ισως να χρειάζεται τριποδο, αλλα εμενα δεν με ενδιαφέρει η νυχτερινη φωτογραφια δρομου με κινητό με τριποδο, εχω την dslr γι αυτο..το κινητο το θελω για την ευκολια του στη φωτογραφια, αν είναι να κουβαλαω και τριποδο.. ισως κ να ειναι κουνημενη του Μαρτίου δεν μπορω να πω με σιγουριά ομως.. εγω πιστευω οτι ειναι πιο καθαρη του Ιουνιου.

Στην 1η περίπτωση επειδη το θυμαμαι, εχω εστιασει κ στις δυο στο πλακοστρωτο. Στη 2η περίπτωση στο κεντρο της φωτο γιατι θυμάμαι οτι προσπαθούσα να εστιασω στη λαμπα για να βγει πιο σκοτεινη και δεν μπορουσε.. Βεβαια ψάχνουμε μικρολεπτομερειες, αλλα αφου μπηκαμε σε τετοια κουβεντα θα τη συνεχισω.. Παρηγγειλα το ιδιο κινητο για φιλο, μολις ερθει θα δω τι έκδοση εχει κ θα βγαλω και με τα δυο διπλα διπλα να δουμε αν εχει διαφορα τελικα..

Να πω και κατι που ανακαλυψα χθες; Αφου εστιασει το κινητο, αν περιστρεψεις το κυκλακι της εστίασης αλλαζει exposure.. :)

Edited by navi55

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Καλημέρα στο φόρουμ.

Έμεινα από κινητό πρόσφατα και με την προσφορά που έχει στο Gearbeast λέω να το πάρω. Γνωρίζει κανείς με ποια rom έρχεται από το συγκεκριμένο μαγαζί? Λέτε να έχω θέμα? Από τι κατάλαβα από το νήμα λογικά μπορώ εύκολα να βάλω μια άλλη.

Πάρτο και μην το ψάχνεις με τέτοια τιμή.

Ίσως σου έρθει με Multi rom.

Και να μην μπορέσεις, εδώ ειμαστε, να σε παρηγορήσουμε και σένα....:lol: :p :lol:

Μην χάνεις χρόνο κ χτύπα το μην τυχόν κ ληξει η προσφορά ή τελειώσουν τα κομμάτια κ μετά χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο έτσι: :dash:

Γενικα μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημένος απο τις φωτογραφίες που βγάζει. Ενα εντυπωσιακό με την φωτογραφια του κινητου ειναι οτι βγάζει πολυ γρήγορα. Δηλάδη το Nexus 5 την ιδια φωτογραφια την βγάζει πιο αργά.

Είχα φτιάξει ενα προγραμματακι απο εναν κωδικα που ειχα βρει για android στο nexus και έπαιζα με την ταχύτητα κλείστρου.

Γενικα μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημένος απο τις φωτογραφίες που βγάζει. Ενα εντυπωσιακό με την φωτογραφια του κινητου ειναι οτι βγάζει πολυ γρήγορα. Δηλάδη το Nexus 5 την ιδια φωτογραφια την βγάζει πιο αργά.

Είχα φτιάξει ενα προγραμματακι απο εναν κωδικα που ειχα βρει για android στο nexus και έπαιζα με την ταχύτητα κλείστρου.

Πανόραμα βγάζει κανονικά;Έχεις τσεκάρει?Και σε τί ανάλυση?Τo nexus που είχες τις έβγαζε απροβληματιστα (άλλο η ποιότητα)

περα απο gear που το πηγε στα 185 και το vick & geek το πηγαν στα 200. Για μενα μεταξύ του να το παραγγείλεις με λαχειο ρομ από gearbest δωσε 15$ παραπανω και παρτο από vick. Ετσι κι αλλιως παλι κερδισμενος θα εισαι . Μεχρι πριν από 15 μερες ήταν στα 215$ . Τελικά η τιμη στα xiaomi ξεφουσκωνει μετα απο 3 μηνες απο την επισημη κυκλοφορια. Σε σχεση με το 185$ που ειναι τρομερη τιμη κάποιοι πληγρωσαν ως 75$ παραπανω δλδ 40% παραπανω!!

περα απο gear που το πηγε στα 185 και το vick & geek το πηγαν στα 200. Για μενα μεταξύ του να το παραγγείλεις με λαχειο ρομ από gearbest δωσε 15$ παραπανω και παρτο από vick. Ετσι κι αλλιως παλι κερδισμενος θα εισαι . Μεχρι πριν από 15 μερες ήταν στα 215$ . Τελικά η τιμη στα xiaomi ξεφουσκωνει μετα απο 3 μηνες απο την επισημη κυκλοφορια. Σε σχεση με το 185$ που ειναι τρομερη τιμη κάποιοι πληγρωσαν ως 75$ παραπανω δλδ 40% παραπανω!!

Ακριβώς αυτό. Εγώ αγόρασα ένα χρυσουλι για την κοπέλα μου από Vickmall.com στα 195$ (είχα κάτι πόντους) για 10 ευρώ περίπου δεν άξιζε να ρισκάρω με το gearbest.

Τρομερή τιμή πάντως για αυτό το κινητό. Είναι η ιδέα μου ή δεν υπάρχει κανένα άλλο αξιόλογο σε αυτό το εύρος τιμής(και στα +100 ευρώ) ; απίστευτη δουλειά από την xiaomi. Λίγο το miui να διορθώσει και δεν θα πιάνεται.

Εγώ πριν από 10μέρες περίπου παρήγγειλα από gearbest και είμαι σε αναμονή! Ελπίζω να μην το μετανοιώσω. Από τη στιγμή που είναι το paypal στη μέση λεφτά δεν χάνονται! Το κινητό δεν το καίγομαι οπότε και κάτι να πάει στραβά θα τα βολέψουμε!! :)

Πανόραμα βγάζει κανονικά;Έχεις τσεκάρει?Και σε τί ανάλυση?Τo nexus που είχες τις έβγαζε απροβληματιστα (άλλο η ποιότητα)

Δεν καταλαβα σε πιο απο τα κινητα...

Το ξέρουμε το gearbest, μπορεί να τυχει, όχι πάντα, να σε παιδεψει λίγο, αλλά γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Είναι πολύ πιθανό να σκάσει μήνυμα οτι δεν το χουν σε στοκ κ πρέπει να περιμένουμε λίγο κτλ, αλλά είναι ανάμεσα στα κόλπα που κάνουν τα κινεζομαγαζα.

Αν το βιάζεται κάποιος να ρωτήσει πρώτα επίμονα αν είναι σε στοκ κ μετά να το παραγγείλει.

Αν δε βιάζεται, ριχνει την παραγγελία κ κάποια στιγμή θα του ρθει, αξίζει τον κόπο...;)

Το ξέρουμε το gearbest, μπορεί να τυχει, όχι πάντα, να σε παιδεψει λίγο, αλλά γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Είναι πολύ πιθανό να σκάσει μήνυμα οτι δεν το χουν σε στοκ κ πρέπει να περιμένουμε λίγο κτλ, αλλά είναι ανάμεσα στα κόλπα που κάνουν τα κινεζομαγαζα.

Αν το βιάζεται κάποιος να ρωτήσει πρώτα επίμονα αν είναι σε στοκ κ μετά να το παραγγείλει.

Αν δε βιάζεται, ριχνει την παραγγελία κ κάποια στιγμή θα του ρθει, αξίζει τον κόπο...;)

Το gearbest δουλευει με στατιστικά !!! δλδ εξυπηρετει "αμεσα" με τον ορισμο που έχουν αυτοί στην λεξη άμεσα, δλδ στην καλύτερη το δεμα φευγει απο αυτούς μετά από 7 μερες απο την παραγγελια, μην κοιτατε τα tracking numbers ιναι εικονικα οπως εχουμε πει καβατζωνουν νουμερα για πακετα που ΘΑ στειλουν!!! Αυτό αφορά το 30-40% των παραγγελιων πιστεύω. Οι υπολοιποι τα προιοντα που θέλουν δεν ειναι σε στοκ αλλα το μαθαινεις αφου ρωτησεις τι γινεται με την παραγγελια. Κοιτούν να εξυπηρετουν δλδ σχετικα καλα ενα ικανό ποσοστο ώστε οταν οι περισσοτεροι διαμαρτυρονται να εμφανιζονται και καποιοι ευχαριστημενοι πελατες. Εγω ας πουμε μια φορα ψωνισα, και έκανε 25 μερες να ερθει χωρις ομως αλλα θεματα. Τοτε μου ειχε φανει καλά , οταν ομως αρχισα να παραλαμβανω δεματα και σε 8-9 μερες ειδα οτι και το 25 ηταν πολυ.

καλημερα παιδια εχω ενα θεματακι, φοραω την τελευταια ελληνικη stable και δεν μπορω να μπω στις προσθετες ρυθμισεις, δηλαδη παταω προσθ. ρυθμισεις ανοιγει αλλα δεν δειχνει κατι και δεν παει ουτε πισω το μονο που μπορω να πατησω ειναι το home button

καλημερα παιδια εχω ενα θεματακι, φοραω την τελευταια ελληνικη stable και δεν μπορω να μπω στις προσθετες ρυθμισεις, δηλαδη παταω προσθ. ρυθμισεις ανοιγει αλλα δεν δειχνει κατι και δεν παει ουτε πισω το μονο που μπορω να πατησω ειναι το home button

Οταν γράφεις την ελληνικη stable εννοείς έχεις ξεκλειδωση κτλπ.κτλπ κανε ενα Factory Reset λογικά θα ειαι οκ .

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Μπες twrp και κάνε ένα wipe->advanced wipe->cache/dalvik ΜΟΝΟ και μετά reboot to system :)