demakhs Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Κλασσικό Ελληνικό στοιχειο ε??:blink: χο χο χο χο.... Τώρα που έμαθα τι είναι το audiko, ησυχασα... Θα το στείλω να μου πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, τη τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος και την εισφορά αλληλεγγύης....:lol: :X :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumpenarian Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλημέρα. Παράγγειλα με τον αδερφό μου το κινητακι 3/32 από vickmall κι ενώ βαλανε sgpost, όταν μας έστειλαν από το κατάστημα το tracking number, αυτό είχε κατάληξη NL και στο track17 λέει Netherlands post. Έχει συμβεί σε κανένα σας κάτι αντιστοιχο; Παράθεση My Hall of Fame: Motorola V360, Samsung E590 & F700. 6.3.28 Xiaomi R3 'IDO' - 2/16 - Gold-Black (custom) - Global Dev 7.6.08 Xiaomi RN4 'MIDO' - 3/32 - All Black - Global Stable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shimpaku Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Κλασσικό Ελληνικό στοιχειο ε??:blink: χο χο χο χο.... Τώρα που έμαθα τι είναι το audiko, ησυχασα... Θα το στείλω να μου πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, τη τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος και την εισφορά αλληλεγγύης....:lol: :X :lol: Να τον στείλεις στον φίλο σου που σου υποσχέθηκε ότι θα το καταργήσει. Εγω προσπαθησα να σου μαθω εναν καλυτερο τροπο να βαζεις τραγουδια στο κινητο σου για να μην εχεις τις παραφωνίες απο το συγκροτηματακι σου. Παράθεση http://www.bonsaiforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλημέρα. Παράγγειλα με τον αδερφό μου το κινητακι 3/32 από vickmall κι ενώ βαλανε sgpost, όταν μας έστειλαν από το κατάστημα το tracking number, αυτό είχε κατάληξη NL και στο track17 λέει Netherlands post. Έχει συμβεί σε κανένα σας κάτι αντιστοιχο; ΣΥΓΝΏΜΗ αλλά έχει βουίξει το φόρουμ για αυτό. Το ταχυδρομείο της Σιγκαπούρης έχει θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Δεν μας έχεις ακούσει.... .:p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Δεν μας έχεις ακούσει.... .:p :p :p Στην "άγνωστη" περιοχή που μένει είναι λογικό. Θα το στείλω να μου πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, τη τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος και την εισφορά αλληλεγγύης....:lol: :X :lol: Αυτό σημαίνει ότι παίζουν και ακίνητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Και ο φίλος μου που αναφέρει, τυχαίνει να ήταν και συμφοιτητής μου :!: :X :tease: :dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλημέρα. Παράγγειλα με τον αδερφό μου το κινητακι 3/32 από vickmall κι ενώ βαλανε sgpost, όταν μας έστειλαν από το κατάστημα το tracking number, αυτό είχε κατάληξη NL και στο track17 λέει Netherlands post. Έχει συμβεί σε κανένα σας κάτι αντιστοιχο; Επειδή σήμερα παρηγγειλα και εγώ, ήξερα το θέμα και έβαλα με NL κατευθείαν. Υπομονή όπως και να χει. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Θέμα τύχης είναι αυτό με την sg post. Έρχονται κανονικά εντός 15 ημερών παραγγελίες με sg post, ακόμα κ την περίοδο για την οποία έχει αναφερθεί η συγκεκριμένη "αστοχία"....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Θέμα τύχης είναι αυτό με την sg post. Έρχονται κανονικά εντός 15 ημερών παραγγελίες με sg post, ακόμα κ την περίοδο για την οποία έχει αναφερθεί η συγκεκριμένη "αστοχία"....;) Έχω διαβάσει πάντως αρκετούς που ενώ επέλεξαν sg post το vickmall έστειλε με NL. Δεν ξέρω τον λόγο βέβαια. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Έχω διαβάσει πάντως αρκετούς που ενώ επέλεξαν sg post το vickmall έστειλε με NL. Δεν ξέρω τον λόγο βέβαια. Γιατι ειχαν χαθει πολλα δεματα και το μαγαζι λογικα ηθελε να βεβαιωθει οτι θα παραλαβουν οι πελατες. Επισης μπορει να εκανε παυση αποστολών με την sg μεχρι να βρεθουν τα δεματα ή ακομα πιο ακραιο μπορει να σκεφτονται να την αλλαξουν τελειως Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Και ο φίλος μου που αναφέρει, τυχαίνει να ήταν και συμφοιτητής μου :!: :X :tease: :dash: υπόδειγμα φοιτητού να φανταστώ ?? Πότε αναμένεται να ειναι διαθέσιμη η Miui8 dev για το δικο μας κινητακι ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Γεια σας και απο εμένα. Το έχω παραγγείλει και εγώ το κινητό από την προηγούμενη εβδομάδα και το περιμένω. Έχω παραγγείλει το 3/32. Μια ερώτηση, στο pro ο αισθητήρας αποτυπώματος δουλεύει κανονικά? Γιατί στο note 3 του αδελφού μου δεν λέει με τίποτα να δουλέψει. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Γεια σας και απο εμένα. Το έχω παραγγείλει και εγώ το κινητό από την προηγούμενη εβδομάδα και το περιμένω. Έχω παραγγείλει το 3/32. Μια ερώτηση, στο pro ο αισθητήρας αποτυπώματος δουλεύει κανονικά? Γιατί στο note 3 του αδελφού μου δεν λέει με τίποτα να δουλέψει. Παναγιώτης δουλευει υποδειγματικά ναι. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Γεια σας και απο εμένα. Το έχω παραγγείλει και εγώ το κινητό από την προηγούμενη εβδομάδα και το περιμένω. Έχω παραγγείλει το 3/32. Μια ερώτηση, στο pro ο αισθητήρας αποτυπώματος δουλεύει κανονικά? Γιατί στο note 3 του αδελφού μου δεν λέει με τίποτα να δουλέψει. Παναγιώτης Μάλλον ο αδερφός σου έχει multi rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλησπέρα, έλαβα και γω σήμερα το κινητό, πέρασα επιτυχώς την ελληνική rom με τον πολύ καλό οδηγό του geoanto (thanks).Πως θα το κάνω root τωρα επειδή δε το βρήκα κάπου πως γίνεται.Νομιζα οτι ειναι prerooted η ρομ αλλά το root checker μου βγάζει ότι δεν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλησπέρα, έλαβα και γω σήμερα το κινητό, πέρασα επιτυχώς την ελληνική rom με τον πολύ καλό οδηγό του geoanto (thanks).Πως θα το κάνω root τωρα επειδή δε το βρήκα κάπου πως γίνεται.Νομιζα οτι ειναι prerooted η ρομ αλλά το root checker μου βγάζει ότι δεν είναι Όταν τελείωσες την εγκατάσταση και πήγες για επανακκίνηση σε ρώτησε.. Μπες twrp κ όταν πας να κάνεις reboot system θα σε ρωτήσει αν θες να εγκαταστήσεις το SU Υπάρχει στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Μάλλον ο αδερφός σου έχει multi rom Ναι αυτή έχει. Με την ελληνική δουλεύει και στο note 3 το απλό??? Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shimpaku Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Μάλλον ο αδερφός σου έχει multi rom Εχεις κάποιο προγραμμα camera στο redmi ή εχεις βγαλει την φωτο kastor566 με το default προγραμα του redmi ??? Παράθεση http://www.bonsaiforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλησπέρα, έλαβα και γω σήμερα το κινητό, πέρασα επιτυχώς την ελληνική rom με τον πολύ καλό οδηγό του geoanto (thanks).Πως θα το κάνω root τωρα επειδή δε το βρήκα κάπου πως γίνεται.Νομιζα οτι ειναι prerooted η ρομ αλλά το root checker μου βγάζει ότι δεν είναι Ποια ρομ πέρασες την Stable ή την Dev? Η stable δεν έρχεται preroot. Για να το rootάρεις μπες στο TWRP με Volume+ και Power και πήγαινε Install και διάλεξε το superuser.zip που θα βρεις μέσα στην internal του κινητού χύμα!! Αφού περαστεί κάνε reboot στο System και μετά τρέξε την εφαρμογή SuperUser που θα έχει εγκατασταθεί και δώσει access!! Μετά θα είσαι rooted! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ναι αυτή έχει. Με την ελληνική δουλεύει και στο note 3 το απλό??? Παναγιώτης Λογικά ναι.. αν και δεν το χω το κινητό για να σου πω.Η multi μια φορά είναι χάλι σε όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Όταν τελείωσες την εγκατάσταση και πήγες για επανακκίνηση σε ρώτησε.. Μπες twrp κ όταν πας να κάνεις reboot system θα σε ρωτήσει αν θες να εγκαταστήσεις το SU Υπάρχει στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σου. Δε θυμαμαι να με ρωτησε κατι τετοιο.Τωρα που παω στο twrp και παταω reboot system απλά κανει επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Εχεις κάποιο προγραμμα camera στο redmi ή εχεις βγαλει την φωτο kastor566 με το default προγραμα του redmi ??? Οι φωτογραφίες που βλέπεις είναι βγαλμένες με το rn3pro αλλά έχω ανεβάσει τα χρώματα με πρόγραμμα στο pc. Όχι σε όλες... Δε θυμαμαι να με ρωτησε κατι τετοιο.Τωρα που παω στο twrp και παταω reboot system απλά κανει επανεκκίνηση. Δες το σχόλιο του lallasgr λίγο πιο πάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ποια ρομ πέρασες την Stable ή την Dev? Η stable δεν έρχεται preroot. Για να το rootάρεις μπες στο TWRP με Volume+ και Power και πήγαινε Install και διάλεξε το superuser.zip που θα βρεις μέσα στην internal του κινητού χύμα!! Αφού περαστεί κάνε reboot στο System και μετά τρέξε την εφαρμογή SuperUser που θα έχει εγκατασταθεί και δώσει access!! Μετά θα είσαι rooted! :) Την stable 7.3.2 πέρασα. Χύμα στην internal του κινητού (συγκεκριμένα στο /sdcard όπως βλέπω τώρα) είναι μόνο το zip με την rom που είχα κατεβασει.Δε βλέπω καποιο superuser.zip σε εκεινο το φάκελο χύμα.Υπαρχει καπου το superuser.zip να το περασω χειροκίνητα και να το εγκαταστήσω μετά μέσω twrp ή δε γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Την stable 7.3.2 πέρασα. Χύμα στην internal του κινητού (συγκεκριμένα στο /sdcard όπως βλέπω τώρα) είναι μόνο το zip με την rom που είχα κατεβασει.Δε βλέπω καποιο superuser.zip σε εκεινο το φάκελο χύμα.Υπαρχει καπου το superuser.zip να το περασω χειροκίνητα και να το εγκαταστήσω μετά μέσω twrp ή δε γίνεται? Κατέβασέ το από το παρακάτω λινκ και πέρνα το χύμα στο κινητό. Μετά κάνε πάλι τα βήματα που ανέφερα! :) https://mega.nz/#F!JFAQVTIY!kTO8LmPwjIoYk563NghNhQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts