Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτά που έγραψα είναι ο οδηγός στην ουσία του. Δεν νομίζω ότι επιτρέπεται το link σε άλλα fora.

Αν δεις εδώ μέσα έχουν αναρτηθεί εκατοντάδες φορές λινκ με οδηγούς.

Από την άλλη από την στιγμή που το έκανες (τη διαδικασία mi flash) το καλύτερο θα ήταν να κάτσεις να γράψεις έναν οδηγό με τις εμπειρίες σου..

Η μόνη ένσταση που έχω είναι ότι , το γράφει και ο φίλος deni77 πιο πάνω ,δεν αναφέρεις πουθενά αυτό.

"Αν όντως έχεις x64 λειτουργικό τότε μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω. Αν όχι απλά βρες έναν υπολογιστή που έχει."

Κάποιοι ακόμη κλαίνε με 32 bit windows..

Πάντα φιλικά έτσι......

ενταξει παιδια επιτελους δουλεψε. δεν εκανα κατι διαφορετικο απο τις αλλες φορες απλα τωρα δουλεψε! :wacko:

Άντε Με γεια σου, γιατί χωρίς playstore το τηλέφωνο είναι άχρηστο στις μέρες μας..

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οι drivers είναι οι ίδιοι για όλα τα κινητά. Adb universal. Εφόσον εγκαταστήσει το προγραμματάκι της xiaomi θα εγκατασταθεί και το port. Σε κάθε περίπωση, αν κάτι δεν έχει μπει δεν θα μπορέσει να προχωρήσει τη διαδικασία και θα ξαναρωτήσει, οπότε είναι απόλυτα ασφαλής.

Αυτά που έγραψα είναι ο οδηγός στην ουσία του. Δεν νομίζω ότι επιτρέπεται το link σε άλλα fora.

Δεν διαφωνεί κανένας οτι οι drivers είναι οι ίδιοι για όλα τα κινητά. Adb universal απλα τα προγράμματα για να τρέξουν θέλουν Windows x64 ,το λεει και στον οδηγό που παρέθεσε λίγο ποιο επάνω πολύ καθαρά ο φιλος geoanto555.

Εγώ το έγραψα και το τονίζω αυτο οτι είχα δοκιμάσει με Windows x32 ήταν τα 7 και ειχα πρόβλημα αναγκάστηκα να περάσω νεα με Windows x64 ενημερωτικά τα 10 και αμέσως έτρεξαν σωστα τα προγράμματα στον υπολογιστή και τους drivers τους είδε κανονικά,δεν τα βγάζω αυτά που γράφω από το μυαλό μου,παντα φιλικά. :wacko::wacko::wacko::ninja::X

Edited by deni77
Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Αυτό το μήνυμα έχει τον κωδικό που πρέπει να βάλεις στο mi account σου για να επαληθεύσεις τον αριθμό του κινητού σου...

Δεν έχει σχέση με την άδεια ξεκλειδωματος.

Αν έχεις κάνει αίτηση και αν εχεις επαληθεύσει τον αριθμό του κινητού σου, τότε σε καμία δεκαριά μέρες θα σου έρθει ένα SMS με ένα λινκ για να κατεβάσεις το unlock tool

Ωχ μαλλον τα χω κανει σαλατα ...

Η μόνη ένσταση που έχω είναι ότι , το γράφει και ο φίλος deni77 πιο πάνω ,δεν αναφέρεις πουθενά αυτό. "Αν όντως έχεις x64 λειτουργικό τότε μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω. Αν όχι απλά βρες έναν υπολογιστή που έχει.

Καλημέρα φίλτατοι geoanto και deni77! Από τη στιγμή που το προγραμματάκι κυκλοφορεί πλέον μόνο σε 64-bit, δεν μπορεί να το τρέξει σε 32-bit windows, έτσι δεν είναι; Αν κάνω λάθος, διόρθωστε με.

Η δικιά μου ένσταση - και παράπονο αν θέλεις - από τότε που ασχολήθηκα με το android είναι ότι κυκλοφορεί τόση σαβούρα από ημιμαθείς στο internet που χάνεται η μπάλα. Και εννοείται ότι δεν εννοώ εμάς εδώ ή την ελληνική κοινότητα γενικότερα, αλλά κάτι ούγκανους που αντιγράφει ο ένας τον άλλο σε τραγικά αγγλικά, δεν καταλαβαίνουν ούτε οι ίδιοι τη σημασία αυτών που γράφουν και έχουν και τουπέ πανάθεμά τους! Διαβάζεις 100 σελίδες στο xda και δεν καταλαβαίνεις τίποτα!

ΥΓ: Παράλειψή μου πάντως και έχετε δίκιο, γιατί όπως γράφει και ο deni77 μπορεί να κυκλοφορούν παλιότερες εκδόσεις του απλικέσιο.

Edited by limna99

Aντε το παρήγγειλα και εγώ το κινητο από vickmall . Τώρα υπομονή .

Στείλτε μου αν θέλετε το λινκ όπου μπαινουμε και εγγραφομαστε για να το ξεκλειδώσουμε.

Καλημέρα φίλτατοι geoanto και deni77! Από τη στιγμή που το προγραμματάκι κυκλοφορεί πλέον μόνο σε 64-bit, δεν μπορεί να το τρέξει σε 32-bit windows, έτσι δεν είναι; Αν κάνω λάθος, διόρθωστε με.

Ανάποδα το είχα στο μυαλό μου...χαχα

ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ

Τέλος πάντων... καλά είναι στις οδηγίες σου να δίνεις και το λινκ..

Edited by geoanto555

Ας πω κι εγω το δικό μου κουλό, όταν συνδέω το κινητό στον υπολογιστή και ανοίγω το ΜiPcSuite για να το διαχειριστώ, το πρόγραμμα δε βλέπει τη συσκευή μου που φοράει την ελληνική stable 7.3.2.0, σε αντίθεση με της γυναίκας μου (redmi3) που τo βλέπει κανονικά και φοράει τη multi απο vickmall, θα τρελαθώ; Δεν αναγνωρίζει τις ελληνικές rom μήπως;

Επίσης και κάτι άλλο το κάνει σε όλες τις ρομ όταν είμαι στο youtube και το έχω σε landscape για κάποια ώρα μετά δεν δουλεύει το γυροσκόπιο ? Αυτό τέλος πάντων που γυρνάει την εικόνα σε landscape και σε πορτρέτο έχει κανείς κάποια λύση ή αιτία που το κάνει ??

Κάπου διάβασα ότι ειναι bug αλλά δεν βρήκαν ακρη..

Ας πω κι εγω το δικό μου κουλό, όταν συνδέω το κινητό στον υπολογιστή και ανοίγω το ΜiPcSuite για να το διαχειριστώ, το πρόγραμμα δε βλέπει τη συσκευή μου που φοράει την ελληνική stable 7.3.2.0, σε αντίθεση με της γυναίκας μου (redmi3) που τo βλέπει κανονικά και φοράει τη multi απο vickmall, θα τρελαθώ; Δεν αναγνωρίζει τις ελληνικές rom μήπως;

Κάνε μια δοκιμή.

Σβήσε το mi pc suite και ξανα κάνε εγκατάσταση την πιο καινούρια έκδοση.

Μόλις εγκατασταθεί σύνδεσε μόνο το δικό σου κινητό.(η την ώρα που κάνεις εγκατάσταση να είναι συνδεμένο καλύτερα).

Μπορεί να λέω βλακεία αλλά μήπως το pc suite κατεβάζει μόνο μια φορά drivers ή μόνο για μία συσκευή;;;)

Παιδιά, καλημέρα κι από μένα! Έβαλα κι εγώ την ελληνική stable 7.3.2 πριν λίγες ημέρες και βλέπω ότι πάει μία χαρά. Μπαταρία δεν έχω προλάβει να διαπιστωσω ακόμη διαφορες, ωστόσο στην απόκριση είναι σαφώς βελτιωμένη.

Παρόλα αυτά, είναι λίγο bloated ή μου φαίνεται? Μου εμφανίστηκαν ξαφνικά 6 νέες εφαρμογές, mi fit, Mikey, mi smart home, miwifi, cm transfer, και yi αρχική. Τι κάνουν όλες αυτές? Τις κρατάμε??

Μήπως εσύ έχεις ανοιχτό το usb debuging ενώ η γυναίκα σου όχι.

Μπορεί να ισχύει, πολύ πιθανόν.. αλλά το ανάποδο,:lol::lol:

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά, καλημέρα κι από μένα! Έβαλα κι εγώ την ελληνική stable 7.3.2 πριν λίγες ημέρες και βλέπω ότι πάει μία χαρά. Μπαταρία δεν έχω προλάβει να διαπιστωσω ακόμη διαφορες, ωστόσο στην απόκριση είναι σαφώς βελτιωμένη.

Παρόλα αυτά, είναι λίγο bloated ή μου φαίνεται? Μου εμφανίστηκαν ξαφνικά 6 νέες εφαρμογές, mi fit, Mikey, mi smart home, miwifi, cm transfer, και yi αρχική. Τι κάνουν όλες αυτές? Τις κρατάμε??

Ξεκίνα να σβήνεις ότι δεν χρειάζεται και κάνε μου κ μια χάρη..

Κάνε κ εσύ καμιά δοκιμή με την κάμερα γτ εγώ απογοητεύτηκα με την 7,3,2,0

Σε σχέση πάντα με την 7,2,2,0

Καλησπέρα παιδιά. Από πλευράς ηχείου πως τα πάει η συσκευή; Συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί. Επίσης από που προτείνεται να το αγοράσω;

Καλημέρα και από εμένα,

Έχω το Note 3 Pro μια εβδομάδα τώρα με MIUI 7.1.9.0.0 Global.

Για καλή μου τύχη, αναγνωρίζει και τη δεύτερη SIM, και το μόνο πρόβλημα που έχω εντοπίσει μέχρι τώρα είναι ότι από τη δεύτερη SIM καμία φορά δεν με ακούνε στο τηλ και πρέπει να κάνω ένα reboot.

Αυτό έχει συμβεί μέχρι τώρα 2 φορές, και αυτές στην αρχή που προσπαθούσα να σεταρω το τηλ.

Θα ήθελα να μου πει κάποιος πως μπορώ να συγχρονίσω το calendar του outlook με το calendar toy τηλέφωνου.

Thanks in advance,

JD:cool:

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξεκίνα να σβήνεις ότι δεν χρειάζεται και κάνε μου κ μια χάρη..

Κάνε κ εσύ καμιά δοκιμή με την κάμερα γτ εγώ απογοητεύτηκα με την 7,3,2,0

Σε σχέση πάντα με την 7,2,2,0

Αχα, κατάλαβα.

Θα ξεκινήσει κι εγώ δοκιμές με την κάμερα γιατί δεν προλαβα να την τεσταρω! Θα επανελθω σήμερα με φωτο.

Αν και να σου πω και κάτι? Ή διάφορα στην απόκριση είναι αισθητή (κάτι που δεν είναι και τόσο συχνό σε updates) και αν και ή μπαταρία είναι η ίδια, για εμένα δεν αξίζει να γυρίσουμε στην προηγούμενη έκδοση μόνο και μόνο για μία ελάχιστη διαφορά στην κάμερα!

Όχι το ανάποδο, όπως το έχω. Με το usb debugging στο on δεν "βλεπει" πλήρως το κινητό η σουίτα. Σου βγάζει "The version of MIUI you're using is too old". Αν αυτό εννοεί ο φίλος, τότε α κλείσει τα developer options. Αν εννοεί δεν το βλέπει καθόλου, κάτι άλλο φταίει.

http://s33.postimg.org/8byjlanfj/suite.jpg

Έχω το Note 3 Pro μια εβδομάδα τώρα με MIUI 7.1.9.0.0 Global.

Για καλή μου τύχη, αναγνωρίζει και τη δεύτερη SIM

Η Global αναγνωρίζει δύο SIM, η multi δεν αναγνωρίζει.

Θα ήθελα να μου πει κάποιος πως μπορώ να συγχρονίσω το calendar του outlook με το calendar toy τηλέφωνου.

Πρώτα sync με google και μετά θα το δει το calendar του κινητού.

:google:

Edited by limna99

Κάπου διάβασα ότι ειναι bug αλλά δεν βρήκαν ακρη..

Καταλαβα διαβασα και σε site οτι ειναι bug αλλα και παλι ακρη δεν εβγαλα...:/

Η Global αναγνωρίζει δύο SIM, η multi δεν αναγνωρίζει.

Αυτή είναι multi λογικά..

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αχα, κατάλαβα.

Θα ξεκινήσει κι εγώ δοκιμές με την κάμερα γιατί δεν προλαβα να την τεσταρω! Θα επανελθω σήμερα με φωτο.

Αν και να σου πω και κάτι? Ή διάφορα στην απόκριση είναι αισθητή (κάτι που δεν είναι και τόσο συχνό σε updates) και αν και ή μπαταρία είναι η ίδια, για εμένα δεν αξίζει να γυρίσουμε στην προηγούμενη έκδοση μόνο και μόνο για μία ελάχιστη διαφορά στην κάμερα!

Μαρία αν κάτι δεν παίχτηκε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή , δεν μιλαμε για ελάχιστη διαφορά. Δες εδώ τι εννοώ.

παιδια καλημερα,μια ερωτηση αν ξερετε ...ξεκλειδωσα με επιτυχια τον bootloader και περασα την ελληνικη ρομ...αν καποια στιγμη θελησω να φλασαρω την official stable ξανακλειδωνει ο bootloader και ξανα απο την αρχη αιτησεις κλπ;;;

Στο σχολείο μου σελίδα 317 θα απαντήσει κανείς :/ ??

Άντε για να μην παραπονιέσαι:

Για το θέμα των drivers, εγώ με τα Windows 7 x86(32bit) μια χαρά την έκανα τη δουλειά, μην παραλείψετε να εγκαταστήσετε το pdanet, να εγκαταστήσετε το mi suite (ενεργοποιημενους όλους τους συγχρονισμους), να συνδέετε το κινητό στο στο pc με το καλώδιο της συσκευής και όχι κάποιο άλλο που πιθανώς σας βρίσκεται ευκαιρο, να είστε συνδεδεμένοι με τον ίδιο κωδικό χρήστη και στο mi suite κ στο pc (προσέξτε δηλαδή να εμφανίζεται ο ίδιος αριθμός χρήστη, υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις για username αριθμό τηλεφώνου ή email κ την έχουν πατήσει πολλοί έτσι γιατί μπαίνεις σε διαφορετικό λογαριασμό).

Αυτά και...good luck...;)

Εγώ πάλι χωρίς pdanet, με άλλο καλώδιο και χωρίς να βάλω κωδικούς πουθενά. Είναι να μη σου κάτσει :)

Ποιος θα μου βρει πώς θα πάρω τον stock browser και το music app απ' την κινέζικη να τα περάσω σε άλλες rom??? Δίνω δώρο μια θήκη!

Edited by limna99

παιδια καλημερα,μια ερωτηση αν ξερετε ...ξεκλειδωσα με επιτυχια τον bootloader και περασα την ελληνικη ρομ...αν καποια στιγμη θελησω να φλασαρω την official stable ξανακλειδωνει ο bootloader και ξανα απο την αρχη αιτησεις κλπ;;;

Oχι δεν νομιζω να ισχυει τετοιο πραγμα ειναι μονιμα ξεκλειδωμενο

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άντε για να μην παραπονιέσαι:

Για το θέμα των drivers, εγώ με τα Windows 7 x86(32bit) μια χαρά την έκανα τη δουλειά, μην παραλείψετε να εγκαταστήσετε το pdanet, να εγκαταστήσετε το mi suite (ενεργοποιημενους όλους τους συγχρονισμους), να συνδέετε το κινητό στο στο pc με το καλώδιο της συσκευής και όχι κάποιο άλλο που πιθανώς σας βρίσκεται ευκαιρο, να είστε συνδεδεμένοι με τον ίδιο κωδικό χρήστη και στο mi suite κ στο pc (προσέξτε δηλαδή να εμφανίζεται ο ίδιος αριθμός χρήστη, υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις για username αριθμό τηλεφώνου ή email κ την έχουν πατήσει πολλοί έτσι γιατί μπαίνεις σε διαφορετικό λογαριασμό).

Αυτά και...good luck...;)

χαχαχα ο τρλεος ρε φιλε !! Σχόλιο ηθελα να πω τ9 power !!

Το θεμα των drivers το ειχα λυσει αμεσα με το suite

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγώ λέω βρέθηκε λύση..:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και εγω αυτο νομιζα και χαρηκα αλλα με τρολλαρε μεχρι αηδιας χαχα !!