Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παληκάρια εσείς οι παλιοί για πέστε η δώστε κάνα λινκ να πάρουμε και εμείς οι νέοι καμία θήκη προκοπή για το εργαλείο μας

Θηκη flip η μόνο πλάτη θέλεις;;

Πρός το παρών έχω πάρει αυτές...

1.http://www.ebay.com/itm/Ipaky-Hard-Bumper-Hybrid-Soft-Rubber-Case-Cover-For-Xiaomi-RedMi-Note-3-Note-2-/172165289394?var=&hash=item2815d9d5b2:m:m3XJCoQN3dq3ksbV5XG4BUQ

2.http://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Case-TPU-PC-Anti-Knock-Armor-Comfortable-Back-Protector-Silicon-Cover-For/32612264425.html

3.http://www.aliexpress.com/item/New-Arrive-for-Xiaomi-Redmi-Note-3-Case-slim-Style-flip-Leather-Case-for-Xiaomi-redmi/32548437269.html

4.http://www.ebay.com/itm/222037843040?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=520901666845&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Παω για 5η :w00t::w00t::rocket:

Edited by geoanto555

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB

Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB

Ευχαριστω για την απαντηση. Απλα ισως διατυπωσα λαθος την ερωτηση οποτε με συγχωρεις. Για παραδειγμα η πλοηγηση στους χαρτες θα ειναι στα αγγλικα σωστα; Αν λοιπον θελω να αναζητησω μια οδο, η αναζητηση στους χαρτες θα ψαχνει με ελληνικα η μονο με greeklish;

Στους χαρτες της Google ναι η πλοήγηση στα Αγγλικά ειναι, η αναζήτηση ομως γινεται κανονικα και με ελληνικά. Στο here maps επίσης το ίδιο κι εκεί κατεβαζεις κ την ελληνικη φωνη αν θες..(ειμαι με την επισημη Αγγλοκινεζικη)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160507/e6e60c2e622ecb337d2a01bb9f01d5d5.jpg

Edited by dimis_pj

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Για νεες εκδόσεις android ξέρουμε γενικά πως τα πάει η xiaomi? Σε ταχύτητα όχι καλά αλλά... Δίνει για πολύ καιρό; δεν θέλω να γεράσει γρήγορα το redmi :p

Η 3 μου αρέσει για πες εντυπώσεις; Είναι miui original όπως λέει;

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Ναι όντως είναι πολύ καλή-όμορφη. αλλά δεν παίζει να είναι αυθεντική .. 2,5 ευρώ κάνει.

Εντάξει το υλικό της είναι "ψεύτικο" αλλά είναι πολύ μαλακή , διπλώνει πολύ εύκολα και είναι ακριβώς όσο το κινητό.

http://s32.postimg.org/b5k9jxhvp/Image00001.jpg

απο περιεργεια εκανα verification test με το mi verification και μου εβγαλε Device's performance does not match factory specifications. Contact our Support Team. Μετα εκανα με το antutu officer και το εβγαλε οκ. Στην σελιδα του antutu εγραψε ενα No:. το οποιο δεν ξερω αν ηταν το imei γιατι το imei μου ειναι αλλο. Τι σημαινει το τεστ του mi verification, αν δεν το περασει τι σημαινει για την συσκευη?

απο περιεργεια εκανα verification test με το mi verification και μου εβγαλε Device's performance does not match factory specifications. Contact our Support Team. Μετα εκανα με το antutu officer και το εβγαλε οκ. Στην σελιδα του antutu εγραψε ενα No:. το οποιο δεν ξερω αν ηταν το imei γιατι το imei μου ειναι αλλο. Τι σημαινει το τεστ του mi verification, αν δεν το περασει τι σημαινει για την συσκευη?

Και εμενα το ιδιο εβγαλε, οπως και σε πολλους αλλους απ οτι εχω δει. Διαβασα οτι δεν ειναι και τοση αξιοπιστη εφαρμογη οπως επισης οτι εχουν θεμα με τους σερβερς και γι αυτο σχεδον σε ολους βγαζει αυτο το μηνυμα! Καλημερες κι ολας!

Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και η ρομ Γιατί το είχα κάνει Αφού έβαλα την ελληνική

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θελω να κανω προβολη της εικονας μεσω wifi direct στην sony smart tv (αλλά η tvζητάει miracast).

Ξέρει κανείς αν η συσκευή υποστηρίζει miracast ή να κατεβάσω εφαρμογή γι 'αυτό;

Ναι όντως είναι πολύ καλή-όμορφη. αλλά δεν παίζει να είναι αυθεντική .. 2,5 ευρώ κάνει.

Εντάξει το υλικό της είναι "ψεύτικο" αλλά είναι πολύ μαλακή , διπλώνει πολύ εύκολα και είναι ακριβώς όσο το κινητό.

http://s32.postimg.org/b5k9jxhvp/Image00001.jpg

πολυ ομορφη δειχνει, δουλευει το auto wake up οταν την ανοιγεις.?

πολυ ομορφη δειχνει, δουλευει το auto wake up οταν την ανοιγεις.?

Έχει τέτοια επιλογή το κινητό;

Επίσης με το δαχτυλικό αποτύπωμα δεν νομίζω να ξεκλειδώνει.

Έχει τέτοια επιλογή το κινητό;

Επίσης με το δαχτυλικό αποτύπωμα δεν νομίζω να ξεκλειδώνει.

δεν το εχω ακομα στα χερια μου αλλα εχω διαβασει οτι το κανει

τι εννοεις για τα αποτυπωματα?

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Advantage:

Precise cutouts for your phone's camera, flash, receiver, speaker and microphone

the edge of the back case which have left 2mm space to avoid the bumps to your phone directly

Premium inner fiber material, protect your phone's screen

Both the front and back is made of imitation sheep leather feeling protein PU

It is a smart case, you can wake up and sleep your beloved xiaomi Redmi Note 3 smartphone

Αν έχεις ενεργοποιημένο το δ/α και να "ξυπνήσει" η συσκευή σου ζητάει κωδικό.. δεν ξεκλειδώνει.

Από δική μου εμπειρία με ipaky θήκη το έχω δει και εγώ να ξεφτιζει στα σημεία που έχει μεταλικό και καλα φινίρισμα. Και επίσης σε εμένα φαίνεται να μεγαλώνει αρκετα το κινητό . Από προστασία όμως είναι αρκετά καλή... Μία και το έχω παραγγείλει και εγώ το κινητό και είναι στο δρόμο. Σαν του vickmall την σιλικονης αλλά ποιό λεπτή και σφιχτή έχει βρει κανείς; Κάποιος νομίζω σε προηγούμενο ποστ είχε πει και για θήκη με autowake .

Και μια ερωτηση ακομα τωρα εχω δυο κανονικες καρτες σιμ. Καρτοκινητα και τα δυο .Το κυριο νουμερο ειναι cosmote και το αλλο

Wind απο το οποιο περνω τηλ και για ιντερνετ. Ποιο να κανω mikro και ποιο nano;

Edited by astrah

Xiaomi MI9T pro 128Gb

Xiaomi RN3 pro 32Gb

Από δική μου εμπειρία με ipaky θήκη το έχω δει και εγώ να ξεφτιζει στα σημεία που έχει μεταλικό και καλα φινίρισμα. Και επίσης σε εμένα φαίνεται να μεγαλώνει αρκετα το κινητό . Από προστασία όμως είναι αρκετά καλή... Μία και το έχω παραγγείλει και εγώ το κινητό και είναι στο δρόμο. Σαν του vickmall την σιλικονης αλλά ποιό λεπτή και σφιχτή έχει βρει κανείς; Κάποιος νομίζω σε προηγούμενο ποστ είχε πει και για θήκη με autowake .

Και μια ερωτηση ακομα τωρα εχω δυο κανονικες καρτες σιμ. Καρτοκινητα και τα δυο .Το κυριο νουμερο ειναι cosmote και το αλλο

Wind απο το οποιο περνω τηλ και για ιντερνετ. Ποιο να κανω mikro και ποιο nano;

Όποιος ενδιαφέρεται για θήκη σαν του vickmall αλλά πιο λεπτή και σφιχτή, ας τσεκαρει και αυτήν Xiaomi Redmi Note 3 Phone Cases Luxury Original Fashion Soft Silicon Colorful Phone Protective Cover For Xiaomi Redmi Note3

http://s.aliexpress.com/R7JJZNRF

(from AliExpress Android)

Πολύ καλή, την έχω

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έφυγε και η παραγγελία για το κινητό, το tempered και την θηκη, έγινε και η αίτηση για τον bootloader, και τώρα αναμονη... :baby:

Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1)

Samsung 9+

Όποιος ενδιαφέρεται για θήκη σαν του vickmall αλλά πιο λεπτή και σφιχτή, ας τσεκαρει και αυτήν Xiaomi Redmi Note 3 Phone Cases Luxury Original Fashion Soft Silicon Colorful Phone Protective Cover For Xiaomi Redmi Note3

http://s.aliexpress.com/R7JJZNRF

(from AliExpress Android)

Πολύ καλή, την έχω

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βγάλε μας και καμιά φωτό αν μπορείς ,με το κινητό και χωρίς.

Xiaomi MI9T pro 128Gb

Xiaomi RN3 pro 32Gb

Καλησπερα, ξερω προκαταβολικα οτι θα ρωτησω κατι που εχει χιλιοαναφερθει αλλα εχω χαθει,για αυτο ζητω συγνωμη!

Θα παρααγγειλω το rn3p 32/3 και επειδη παραγγελνω πρωτη φορα κινητο απο κινα εχω αποριες (προιοντα εχω παραγγειλει πολλακης,κινητο ποτε)

1) θελω με το που ερθει να περασω την ελληνικη ρομ οποτε τι επιλεγω official global ή dev ? μια απο τις δυο νομιζω την ζητας..

2) πρεπει να γραψω και εγω την παραγραφουλα απο κατω που γραφουν ολοι;

3) μπαινω στο site ου κανεις αιτηση για unlock και ειναι ολα στα κινεζικα μετα.πως αλλαζει η γλωσσα μετα το unlock now? αυτο ακυρο,απλα ηθελε να βαλω nickname.

ξερω οτι εχουν χιλιοειπωθει και συγνωμη ξανα..

Edited by kongeo1994

1) θελω με το που ερθει να περασω την ελληνικη ρομ οποτε τι επιλεγω official global ή dev ? μια απο τις δυο νομιζω την ζητας..

2) πρεπει να γραψω και εγω την παραγραφουλα απο κατω που γραφουν ολοι;

3) μπαινω στο site ου κανεις αιτηση για unlock και ειναι ολα στα κινεζικα μετα.πως αλλαζει η γλωσσα μετα το unlock now? αυτο ακυρο,απλα ηθελε να βαλω nickname.

1. Αν υπάρχει επιλογή dev αλλιώς ζήτα china stable για να περάσεις μέσω updater απευθείας μόνος σου την dev.

(κάποιοι βλέπω που έχουν global έχουν θέμα στο πέρασμα dev μέσω updater)

2. ναι κανονικά για το δικό σου "καλό"

3. έχει κάπου κάτω αριστερά την γλώσσα...

1. Αν υπάρχει επιλογή dev αλλιώς ζήτα china stable για να περάσεις μέσω updater απευθείας μόνος σου την dev.

(κάποιοι βλέπω που έχουν global έχουν θέμα στο πέρασμα dev μέσω updater)

2. ναι κανονικά για το δικό σου "καλό"

3. έχει κάπου κάτω αριστερά την γλώσσα...

1) oκ ευχαριστω.θα το ζητησω

2) απλα να φανταστω αμα δεχτουν να βαλουν την china stable,δεν χρειαζεται να γραψω αυτα περι ρομ και play store..

3) νταξει το βρηκα,εκανα την αιτηση.

ευχαριστω πολυ!

1) oκ ευχαριστω.θα το ζητησω

2) απλα να φανταστω αμα δεχτουν να βαλουν την china stable,δεν χρειαζεται να γραψω αυτα περι ρομ και play store..

3) νταξει το βρηκα,εκανα την αιτηση.

ευχαριστω πολυ!

Έτσι όπως τα λες....;)

πως παμε απο Greek stable σε Global stable?

θελει factory reset ή ειναι αρκετα τα wipe davlic & cache?

εχει root η Global ή πρεπει να το φλασαρω εγω?

iphone 14 pro