XmotoX Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Νομίζω ότι απλά έτυχε να ξεκλειδώσει με παλιά έκδοση. Είναι καθαρά θέμα τύχης.. Μπορεί και να έτυχε, έφαγα τέτοιο σκάλωμα ώστε με την τελευταία έκδοση του mi unlock κολλούσε στο 50% και για ένα 5 λεπτό πατούσα συνέχεια try again μήπως και ξεκολλήσει αλλά τίποτα... Μετά κατέβασα την παλιά έκδοση και με την πρώτη ξεκλείδωσε... Μακάρι πάντως να μην ήταν τύχη και να δουλέψει με αυτόν τον τρόπο και στους υπόλοιπους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Μπορεί και να έτυχε, Δοκίμασε να το ξανα κάνεις να δεις αν ήταν τυχαίο .. Μακάρι να μην είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Είχα ξεκλειδωτο bootloader με ελληνική ρομ,και ξανά πέρασα με miflash την "μαμά" ρομ έτσι για δοκιμή να δω εάν ξανά κλειδώσει. Τελικά δεν ξανά κλειδώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Είχα ξεκλειδωτο bootloader με ελληνική ρομ,και ξανά πέρασα με miflash την "μαμά" ρομ έτσι για δοκιμή να δω εάν ξανά κλειδώσει. Τελικά δεν ξανά κλειδώνει. Αν είναι σίγουρο 1000% αυτό,τότε είναι πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον...Αλήθεια,το twrp όμως μάλλον φεύγει έτσι?Οπότε πως ξαναπερνάς την Ελληνική?Με το Miflash? Edited April 20, 2016 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 χρησιμοποιεί κανείς docking station (για φόρτιση) και έχει βάλει την ipaky θήκη ; να δω ποιο είναι συμβατό γιατί αυτό που έχω δεν φορτίζει (λόγω μήκους βύσματος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Αν είναι σίγουρο 1000% αυτό,τότε είναι πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον...Αλήθεια,το twrp όμως μάλλον φεύγει έτσι?Οπότε πως ξαναπερνάς την Ελληνική?Με το Miflash? Λοιπόν φλασαρα με το miflash την τελευταια μαμά developer ROM(αγγλοκινεζικη)και το τηλ.έγινε σαν να το έπαιρνα από το εργοστάσιο... Που λέμε. Ύστερα πέρασα κανονικά το twrp και στην συνέχεια την ελληνική ρομ χωρίς κανένα πρόβλημα με τον οδηγό από το miui.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Λοιπόν φλασαρα με το miflash την τελευταια μαμά developer ROM(αγγλοκινεζικη)και το τηλ.έγινε σαν να το έπαιρνα από το εργοστάσιο... Που λέμε. Ύστερα πέρασα κανονικά το twrp και στην συνέχεια την ελληνική ρομ χωρίς κανένα πρόβλημα με τον οδηγό από το miui.gr. Άρα άπαξ και ξεκλειδώσει ο bootloader μένει ξεκλείδωτος για πάντα!!!Πολύ ευχάριστο αυτό!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Λοιπόν φλασαρα με το miflash την τελευταια μαμά developer ROM(αγγλοκινεζικη)και το τηλ.έγινε σαν να το έπαιρνα από το εργοστάσιο... Που λέμε. Ύστερα πέρασα κανονικά το twrp και στην συνέχεια την ελληνική ρομ χωρίς κανένα πρόβλημα με τον οδηγό από το miui.gr. Το trwp πως το πέρασες?Μόνο του η έκανες ολόκληρη τη διαδικασία σύμφωνα με τον οδηγό του miui.gr? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Το trwp πως το πέρασες?Μόνο του η έκανες ολόκληρη τη διαδικασία σύμφωνα με τον οδηγό του miui.gr? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι εννοείς μόνο του? Ποια όλη διαδικασία? Μία εντολή σε fastboot mode είναι για να μπει το TWRP!!Τίποτα παραπάνω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Παιδία άλλη μια ερώτηση πριν προχωρήσω σε αγορά, σήμερα ήθελα να δω κάποια βίντεο ονλαιν από το Optimus g μου και μου έκλεισε 2 φορές λόγω υπερθέρμανσης..... Φαντάζομαι στο redmi λιγο δύσκολο να σσυμβεί αυτό έτσι;;εχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για την θερμοκρασία του. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαίωση ώστε να το παραγγείλω; :):) Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Το trwp πως το πέρασες?Μόνο του η έκανες ολόκληρη τη διαδικασία σύμφωνα με τον οδηγό του miui.gr? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ τον twrp τον πέρασα με εύκολο τρόπο παρόλο που δεν το είδα σε κάποιο οδηγό.. Λοιπόν, ξεκλείδωσα τον bootloader και μετά πήγα στην εφαρμογή security (κέντρο ασφαλείας) /δικαιώματα/root permission.. Εφόσον ξεκλείδωσα το bootloader μου έδωσε αυτόματα το δικαίωμα για root τις συσκευής... Μετά κατέβασα το twrp (img) και τον πέρασα μέσω της εφαρμογής flashify εφόσον έδωσα δικαιώματα root στην εφαρμογή... Στην ουσία τον υπολογιστή τον χρειάστηκα μόνο για ξεκλείδωμα bootloader... Και μετά πέρασα την ελληνική ρομ και όλα κομπλέ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Τι εννοείς μόνο του? Ποια όλη διαδικασία? Μία εντολή σε fastboot mode είναι για να μπει το TWRP!!Τίποτα παραπάνω! :) Αυτη τη διαδικασια που γραφεις εννουσα!!Κανουμε δηλ.κανονικα οτι καναμε και τη πρωτη φορα,οταν ξεκλειδωσαμε τον bootloader!!;) H οχι? Εγώ τον twrp τον πέρασα με εύκολο τρόπο παρόλο που δεν το είδα σε κάποιο οδηγό.. Λοιπόν, ξεκλείδωσα τον bootloader και μετά πήγα στην εφαρμογή security (κέντρο ασφαλείας) /δικαιώματα/root permission.. Εφόσον ξεκλείδωσα το bootloader μου έδωσε αυτόματα το δικαίωμα για root τις συσκευής... Μετά κατέβασα το twrp (img) και τον πέρασα μέσω της εφαρμογής flashify εφόσον έδωσα δικαιώματα root στην εφαρμογή... Στην ουσία τον υπολογιστή τον χρειάστηκα μόνο για ξεκλείδωμα bootloader... Και μετά πέρασα την ελληνική ρομ και όλα κομπλέ.. Α μαλιστα. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Φαντάζομαι στο redmi λιγο δύσκολο να σσυμβεί αυτό έτσι;;εχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για την θερμοκρασία του. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαίωση ώστε να το παραγγείλω; :):) Ευχαριστώ πολύ. ναι ρε συ, προχώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euro_2004 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Ξεκίνησε και το δικο μου κινητό σήμερα απο το vickmall προς Ελλάδα :). Πήρα το χρυσό μετά από ώριμη σκέψη. Το παράξενο είναι ότι στο chat μου είπαν πως θα το ανοίξουν και θα το κάνουν έλεγχο με το ζόρι, καθώς είχαν ένα πρόβλημα μια φορα με ένα άλλο και το κάνουν υποχρεωτικά τώρα. Ελπίζω μόνο να μην μου έρθει refurbished! Τζαμακι από που το έχετε πάρει; από το επίσημο σαιτ; http://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-redmi-note-3-accessories/nillkin-xiaomi-redmi-note-3-h-pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Τζαμακι από που το έχετε πάρει; από το επίσημο σαιτ; http://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-redmi-note-3-accessories/nillkin-xiaomi-redmi-note-3-h-pro Οι πιο πολλοί πήραμε από δώ: http://www.ebay.com/itm/151906264552?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=451092776481&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Τζαμακι από που το έχετε πάρει; από το επίσημο σαιτ; http://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-redmi-note-3-accessories/nillkin-xiaomi-redmi-note-3-h-pro καιρό είχα να το πω αυτό (πρώτη φορά βέβαια για αυτό το site) και γιατί να είναι επίσημο αυτό ; στο επίσημο (.com) της nillkin βλέπω τα παρακάτω, δεν βλέπω πουθενά για .org Nillkin Anti-fake Inquiry Activity Website:http://www.nillkin.com/english/service.asp?mid=5&sid=0 Nillkin Official Facebook:https://www.facebook.com/nillkin.cn Nillkin Tianmao Official Flagship Shop:http://nillkin.tmall.com/ Nillkin Aliexpress Official Flagship Store:http://www.aliexpress.com/store/1614012 Official Nillkin Amazon US Store:http://www.amazon.com/shops/A3H67BNUZX4DHH Nillkin Sina Official Microblog: http://weibo.com/nillkin επίσης http://www.scamadviser.com/check-website/nillkin.org Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christpap Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Τι εννοείς μόνο του? Ποια όλη διαδικασία? Μία εντολή σε fastboot mode είναι για να μπει το TWRP!!Τίποτα παραπάνω! :) Σε ποιά εντολή αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Ξεκίνησε και το δικο μου κινητό σήμερα απο το vickmall προς Ελλάδα :). Πήρα το χρυσό μετά από ώριμη σκέψη. Το παράξενο είναι ότι στο chat μου είπαν πως θα το ανοίξουν και θα το κάνουν έλεγχο με το ζόρι, καθώς είχαν ένα πρόβλημα μια φορα με ένα άλλο και το κάνουν υποχρεωτικά τώρα. Ελπίζω μόνο να μην μου έρθει refurbished! Τζαμακι από που το έχετε πάρει; από το επίσημο σαιτ; http://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-redmi-note-3-accessories/nillkin-xiaomi-redmi-note-3-h-pro Να σου ερθει refurbished απο που και ως που? Επισης κατ εμε καλα κανουν.προτιμας να σου ερθει ελλατωματικο και να πληρωσεις να το ξαναστειλεις πισω και να φας και ενα μηνα? Το ανοιγουν και το ελεγχουν,δε κανουν κατι. Δε θα το καταλαβεις καν ,περα απο το σκισμενο αυτοκολλητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλησπέρα ,εχω βάλει την ελληνικη GTV 7.2 stable αλλά δεν ξέρω τι εχω κάνει ( πρωτάρης :lol:) και όταν είμαι στην αρχική οθόνη δεν εμφανίζεται το ρόλοι πάνω αριστερά στην status bar . Καμιά ιδέα ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλησπέρα ,εχω βάλει την ελληνικη GTV 7.2 stable αλλά δεν ξέρω τι εχω κάνει ( πρωτάρης :lol:) και όταν είμαι στην αρχική οθόνη δεν εμφανίζεται το ρόλοι πάνω αριστερά στην status bar . Καμιά ιδέα ? Εχεις widget ρολοι στην αρχικη οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Εχεις widget ρολοι στην αρχικη οθονη? Ναι κανονικά ,τωρα ειδα οτι οταν κάνω scrolling σε σελίδα που δεν υπάρχει widget του ρολογιού το εμφανίζει κανονικά πάνω στην status . Edited April 20, 2016 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Καλησπέρα ,εχω βάλει την ελληνικη GTV 7.2 stable αλλά δεν ξέρω τι εχω κάνει ( πρωτάρης :lol:) και όταν είμαι στην αρχική οθόνη δεν εμφανίζεται το ρόλοι πάνω αριστερά στην status bar . Καμιά ιδέα ? Ακυρο... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 20, 2016 by petran66 Λάθος απάντηση Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Ναι κανονικά ,τωρα ειδα οτι οταν κάνω scrolling σε σελίδα που δεν υπάρχει widget του ρολογιού το εμφανίζει κανονικά πάνω στην status . Ετσι λειτουργει αυτο. Εφοσον εχει ρολοι,δε το δειχνει 2 φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) To βρήκα πήγα στην διαχείριση ειδοποιήσεων βρήκα το ρολόι και τικαρα την επιλογή "προτεραιοτητα " και ετσι έμεινε στην θέση του . Έκανε και τόση ώρα να ανέβει το βίντεο που δειχνει το πρόβλημα που ειχα https://www.dropbox.com/s/y3sts704kpb0tgx/20160420_215553.mp4?dl=0 Edited April 20, 2016 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Για αρχάριους. : Η δόνηση κατά την πληκτρολόγηση κειμένου πως απενεργοποιείται ; Από τα 3 βασικά πλήκτρα την έβγαλα...απο το πληκτρολόγιο όμως δεν το βρίσκω. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts