tsigpan Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καταρχήν να διαβάσεις καλά τον οδηγό πριν ξεκινήσεις. Να ακολουθήσεις κατά γραμμα το τι γράφει και φυσικά.. να βεβαιωθείς ότι έχεις σωστούς drivers στον υπολογιστή σου. Στα λέω αυτά γτ κάποιο μέλος ενός άλλου φόρουμ το brickare και έπρεπε να το ανοιξει για να το "σώσει".(δεν θυμάμαι αν πήγαινε απο multi βέβαια) Καλησπέρα φίλε μου. Εγώ αναμενω το κινητό, πιστεύω σε κανένα 10ημερο να το έχω. Έχω πάρει ήδη έγκριση για ξεκλειδωμα και παρακολουθώ το φόρουμ για να είμαι έτοιμος όταν με το καλό μου έρθει. Πως είμαστε βεβαιοι οτι οι drivers είναι σωστά περασμενοι; Να υποθέσω όταν αναγνωρίζεται απο το pc πως είναι όλα οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Έχει βάλει κανείς νάνο σιμ με αντάπτορα για micro στην πρώτη θέση; Εγώ. Γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Εγώ. Γιατί; Έκατσε καλά στο tray και ποιόν αντάπτορα έβαλες; Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Έκατσε καλά στο tray και ποιόν αντάπτορα έβαλες; Κι εγώ έχω βάλει. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι να είναι η σιμ μέσα στη θέση της (στον αντάπτορα) όταν μπαίνει στο κινητό. Στάλθηκε από το redmi note 3 PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μόλις το μπουμπούνησα κι εγώ από το Eu Warehouse του Minideal...και αναμένω...2-3 μέρες να μάθω που πάει τι και το Σουκού έχει διάβασμα! Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Αν δεν πας με σωστά βήματα πάντα υπαρχει η πιθανότητα να το μπρικάρεις όπως και ο φίλος εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12169-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro/?postID=122572#post122572 Πραγματικά μπράβο του που το επανέφερε. 3) Εξαιτιας της ανυπομονησιας μου ειπα να ξεκλειδω με τον unofficial τροπο τον bootloader μπας και περασω την Ελληνικη ROM. Το εγραψε μονος τους τι βλακεια εκανε. Για αυτο ειπα ακολουθας οδηγους. Αμα κατσεις και προσπαθεις οτι βρεις στο ιντερνετ τυχαια ,λογικο ειναι να το μπρικαρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Εχει κανείς το link με τον οδηγό περάσματος νέας Rom? Να ενημερώσουμε τον admin να το βάλει στην αρχική σελίδα? Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 (edited) Το εγραψε μονος τους τι βλακεια εκανε. Για αυτο ειπα ακολουθας οδηγους. Αμα κατσεις και προσπαθεις οτι βρεις στο ιντερνετ τυχαια ,λογικο ειναι να το μπρικαρεις. Δεν νομίζω να λέμε κάτι διαφορετικό.Ίσα ισα συμφωνώ απόλυτα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως είμαστε βεβαιοι οτι οι drivers είναι σωστά περασμενοι; Να υποθέσω όταν αναγνωρίζεται απο το pc πως είναι όλα οκ; Εγκατέστησε αυτό https://drive.google.com/file/d/0Bz493TLgspTxalV6ZHd6XzJ5Yzg/view και θα εισαι οκ. Είναι από αυτόν τον οδηγό. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12354-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3-PRO/?pageNo=1 ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Εχει κανείς το link με τον οδηγό περάσματος νέας Rom? Να ενημερώσουμε τον admin να το βάλει στην αρχική σελίδα? Έχει διάφορους οδηγούς ανάλογα με το ποια ρομ έχεις στο κινητό σου. Πάρτο με το καλό κ θα βρείς άκρη. Edited April 12, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
requiem78 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 12 και ούτε ένα τηλεφώνημα εεεεεεεπ Sorry και ούτε ένα Sms. Θα σκάσω το έχω εδώ και 2 εβδομάδες και κάθεται. Χώρια που αύριο θα έχω και την temperglass αλλά και τη θήκη από Κίνα. Μήπως έπρεπε να τους πω να τα στείλουν μαζί; Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 12 και ούτε ένα τηλεφώνημα εεεεεεεπ Sorry και ούτε ένα Sms. Θα σκάσω το έχω εδώ και 2 εβδομάδες και κάθεται. Χώρια που αύριο θα έχω και την temperglass αλλά και τη θήκη από Κίνα. Μήπως έπρεπε να τους πω να τα στείλουν μαζί; Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ντάξει κι εγώ που έχω το οκ (για το ξεκλείδωμα) , που έχω tempered και θήκη αλλά ακόμα δεν έχω συσκευή τι να πω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Και από multi σε stable και μετά σε dev, ποιον αδηγό ακολουθούμε από όσους έχουν αναρτηθεί; Το πρόβλημα είναι ότι πολλά κινεζομάγαζα την στέλνουν με multi χωρίς δυνατότητα επιλογής άλλης rom... Οπότε δεν γλυτώνουμε το παραπάνω βήμα αλλαγής από multi σε stable και μετά σε dev για ξεκλείδωμα και μετά πέρασμα ελληνικής!! αλλαγή 4 rom στο καπάκι; Ή κάνω κάτι λάθος??? Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Οποιαδήποτε ρομ και να έχει το κινητό μπορείτε 1) αμέσως να περάσετε την dev rom. 2) ξεκλειδώνεται bootloader 3) περνάτε Ελληνική και τέλος! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Οποιαδήποτε ρομ και να έχει το κινητό μπορείτε 1) αμέσως να περάσετε την dev rom. 2) ξεκλειδώνεται bootloader 3) περνάτε Ελληνική και τέλος! :) Η dev περνιέται πετώντας το αρχείο στο κινητό ακόμα και σε multi??? Ισχύει??? Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Και από multi σε stable και μετά σε dev, ποιον αδηγό ακολουθούμε από όσους έχουν αναρτηθεί; Το πρόβλημα είναι ότι πολλά κινεζομάγαζα την στέλνουν με multi χωρίς δυνατότητα επιλογής άλλης rom... Οπότε δεν γλυτώνουμε το παραπάνω βήμα αλλαγής από multi σε stable και μετά σε dev για ξεκλείδωμα και μετά πέρασμα ελληνικής!! αλλαγή 4 rom στο καπάκι; Ή κάνω κάτι λάθος??? Υπάρχει οδηγός που περνάς απευθείας dev ...http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html Αλλιώς δες εδώ του @demakhs http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6653627#post6653627 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 (edited) Τα πράγματα είναι πολύ απλά, για όσους δουν με προσοχή προς τα κατω...στην υπογραφή μου!! :lol: :rotfl: :lol: @geoanto555, με πρόλαβες στο.... νήμα!!! :p Edited April 12, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Τα πράγματα είναι πολύ απλά, για όσους δουν με προσοχή προς τα κατω...στην υπογραφή μου!! :lol: :rotfl: :lol: Σε πρόλαβα για μερικά δευτερόλεπτα..:ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Υπάρχει οδηγός που περνάς απευθείας dev ...http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html Αλλιώς δες εδώ του @demakhs http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6653627#post6653627 Στου demakhs δεν υπάρχουν οδηγίες παρα μόνο ότι περνάμε την stable ... Εκεί έχω μπερδευτεί..διαβάζω το thread από τότε που φτιάχτηκε αλλά τελευταία έχω ΄χασει την μπάλα! Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 ο οδηγός του demakh ισχύει μόνο για την dev ή και για την official; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Στου demakhs δεν υπάρχουν οδηγίες παρα μόνο ότι περνάμε την stable ... Εκεί έχω μπερδευτεί..διαβάζω το thread από τότε που φτιάχτηκε αλλά τελευταία έχω ΄χασει την μπάλα! Μετά την stable μέσω updater την dev και είσαι οκ. @demakhs Συνέχισε τον οδηγό σου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Στου demakhs δεν υπάρχουν οδηγίες παρα μόνο ότι περνάμε την stable ... Εκεί έχω μπερδευτεί..διαβάζω το thread από τότε που φτιάχτηκε αλλά τελευταία έχω ΄χασει την μπάλα! Λοιπόν άκου πως έχουν τα πράγματα...Αν το κινητό σου έρθει με official stable rom τότε περνάς μέσω του updater της miui την official dev rom, προχωράς σε ξεκλείδωμα και μετά σε Ελληνική. Αν σου έρθει με unofficial rom (όποια και να ναι αυτή) περνάς με τον unbrick τρόπο που αναφέρεται εδώ την dev rom απευθείας, μετά προχωράς σε ξεκλείδωμα και τέλος Ελληνική! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 ο οδηγός του demakh ισχύει μόνο για την dev ή και για την official; Είναι για την official stable. Την dev την περνάς μέσω updater. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Λοιπόν άκου πως έχουν τα πράγματα...Αν το κινητό σου έρθει με official stable rom τότε περνάς μέσω του updater της miui την official dev rom, προχωράς σε ξεκλείδωμα και μετά σε Ελληνική. Αν σου έρθει με unofficial rom (όποια και να ναι αυτή) περνάς με τον unbrick τρόπο που αναφέρεται εδώ την dev rom απευθείας, μετά προχωράς σε ξεκλείδωμα και τέλος Ελληνική! :) Φαντάζομαι ότι εδώ ακολουθούμε τον οδηγό από το σημείο που αναφέρει: Flashing ROM Part.Windows 64-Bit recommended as users are facing issues on 32-Bit and brick thier devices. ή από την αρχή για να έχουμε περάσει σωστά drivers κτλ...??? Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 (edited) Πρέπει να έχουν περαστεί σωστά οι drivers (αλλά με μόνο το MiPc Suite θα είσαι οκ). Θα πρέπει να έχει γίνει απενεργοποίηση των verification όπως λέει (Αυτό είναι σημαντικό βήμα αλλιώς παίρνεις ερρορ) Θα πρέπει να έχεις οπωσδήποτε windows x64 (και ας λέει ότι μερικές φορές δουλεύει σε x86). και μετά μπορείς να προχωρήσεις κανονικά με το MiFlash. Όλα αυτά αν έχεις unofficial rom αλλιώς είναι πιο απλή η διαδικασία. γιαυτό λέμε σε όλους αν μπορούν να παραγγείλουν το κινητό με official rom και ακόμα καλύτερα να ζητάνε από το μαγαζί να τους περάσει την dev official rom. Το vickmall το κάνει αυτό μετά από αίτημα που τους κάνετε γιαυτό θεωρείται και κορυφαίο μαγαζί! :) ΥΓ: Καλό είναι να μην φαντάζεστε πάντως και να ακολουθείτε τις οδηγίες ενός οδηγού όπως είναι. Ένα βήμα να γίνει λάθος είναι πολύ πιθανό να brickάρει το κινητό!!! Edited April 12, 2016 by lallasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Είναι για την official stable. Την dev την περνάς μέσω updater. εννοώ τον οδηγό για την εγκατάσταση των google apps. με αυτόν τον τρόπο τον περνάμε και στην official αγγλοκινέζικη ή μονο στην dev; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 (edited) Στου demakhs δεν υπάρχουν οδηγίες παρα μόνο ότι περνάμε την stable ... Εκεί έχω μπερδευτεί..διαβάζω το thread από τότε που φτιάχτηκε αλλά τελευταία έχω ΄χασει την μπάλα! Προσέβαλλες τον οδηγό μου βάναυσα...θα μου παραδώσει τα κλειδιά και δε θα με πάει πουθενά μετά!! :lol: :rotfl: :lol: Ο οδηγός μου λοιπόν, περιλαμβάνει οδηγίες για φλασάρισμα official μέσω Mi Pc Suite, dev μέσω updater, σωστό πέρασμα των drivers στο PC καθώς και το λινκ για το φλασάρισα της Ελληνικής (ξεκλείδωμα bootloader κλπ). Ο δεύτερος οδηγός (ο αναπληρωματικός :lol:), δίνει οδηγίες για το πέρασμα του google play store στην Αγγλο-Κινέζικη dev, η οποία δεν έχει απ' αυτό! ο οδηγός του demakh ισχύει μόνο για την dev ή και για την official; όρα (http://www.greek-language.gr/greekLang/ancient_greek/tools/lexicon/lemma.html?id=150 :p) my previous message.. Λοιπόν άκου πως έχουν τα πράγματα...Αν το κινητό σου έρθει με official stable rom τότε περνάς μέσω του updater της miui την official dev rom, προχωράς σε ξεκλείδωμα και μετά σε Ελληνική. Αν σου έρθει με unofficial rom (όποια και να ναι αυτή) περνάς με τον unbrick τρόπο που αναφέρεται εδώ την dev rom απευθείας, μετά προχωράς σε ξεκλείδωμα και τέλος Ελληνική! :) Σκιάζεται κανείς με αυτόν τον unbrick τρόπο... καλύτερα να οράει ο κόσμος τα έντονα γράμματα στο πρώτο μήνυμα Είναι για την official stable. Την dev την περνάς μέσω updater. Ο οδηγός μου θα παρεξηγηθεί και με σένα....:chair: :lol: Πρέπει να έχουν περαστεί σωστά οι drivers (αλλά με μόνο το MiPc Suite θα είσαι οκ Ψέμα...). Θα πρέπει να έχει γίνει απενεργοποίηση των verification όπως λέει (Αυτό είναι σημαντικό βήμα αλλιώς παίρνεις ερρορ) Θα πρέπει να έχεις οπωσδήποτε windows x64 Ψέμα...(και ας λέει ότι μερικές φορές δουλεύει σε x86). και μετά μπορείς να προχωρήσεις κανονικά με το MiFlash. Όλα αυτά αν έχεις unofficial rom αλλιώς είναι πιο απλή η διαδικασία. γιαυτό λέμε σε όλους αν μπορούν να παραγγείλουν το κινητό με official rom και ακόμα καλύτερα να ζητάνε από το μαγαζί να τους περάσει την dev official rom. Το vickmall το κάνει αυτό μετά από αίτημα που τους κάνετε γιαυτό θεωρείται και κορυφαίο μαγαζί! :) Αλήθεια... ΥΓ: Καλό είναι να μην φαντάζεστε πάντως και να ακολουθείτε τις οδηγίες ενός οδηγού όπως είναι. Ένα βήμα να γίνει λάθος είναι πολύ πιθανό να brickάρει το κινητό!!! Ψέμα... @lallasgr τεκμηριώνω...:lol: :p 1) Εμένα οι οδηγοί δεν δούλευαν καλά στο PC και το συγκεκριμένο θέμα διορθώθηκε περνώντας το http://pdanet.co/ 2) Mια χαρά το κανα σε 32-μπιτα windows 3) Vickmall-Κορυφή! 4) Tα xiaomi δεν μπρικέρνουν ποτέ!!!!!! Edited April 12, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts