kflabouris Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Όπως και να το πάρεις πρέπει να περάσεις dev κινας για να ξεκλειδώσεις , απλά με official είναι πιο εύκολο λόγο του "updater". Οχι η κάμερα δεν είναι χειρότερη. Μερικές φορές νιώθεις ότι στο 2 παίρνει περισσότερο φως. Σε γενικές γραμμές είναι πολύ κοντά. Ισως να έχει λίγο καλύτερη ευκρίνεια του 3. Sorry για την καθυστερηση...Οποτε το παιρνω ειτε multi και εχω ενα βημα παραπανω η με chinese-english και γλειτωνω το ενα βημα>? Κατι αλλο οι θηκες του redmi note 3 κανουν στο pro??και απο το 2 κανουν στο pro??Κατι τετοια βλεπω στο ebay Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Μόλις μου ήρθε και εμένα μήνυμα ξεκλειδώματος bootloader στις 11 μέρες και με μήνυμα στο κινητό (Wind). Μένει να βρω τα χρήματα να αγοράσω το κινητό γιατί κάτι απρόοπτα και το out of stock του vickmall με πήγαν πίσω και τα χρήματα πήγαν σε άλλες υποχρεώσεις...:mad::mad::mad::mad::mad ενημερωτικά, δεν έχω κάνει ούτε ένα post στο xiaomi forum. Μήπως τελικά να το αγοράσω από το Eu Warehouse του Minideal? Ακριβώς το ίδιο και εγώ. Μέσα σε 14 ημέρες μου ήρθε το μήνυμα ( έκανα 3-4 posts στο xiaomi forum) και ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα πάρω το κινητό! Αν κατεβάσω το unlocktool τώρα, θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω αν κάποια στιγμή πάρω το κινητό ή υπάρχει χρονικό περιθώριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Ακριβώς το ίδιο και εγώ. Μέσα σε 14 ημέρες μου ήρθε το μήνυμα ( έκανα 3-4 posts στο xiaomi forum) και ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα πάρω το κινητό! Αν κατεβάσω το unlocktool τώρα, θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω αν κάποια στιγμή πάρω το κινητό ή υπάρχει χρονικό περιθώριο? Το κακό είναι ότι δεν το έχει καθόλου το vickmall στο ΕU Warehouse και δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω άλλες 15+ μέρες για να μου έρθει γιατί είναι εργαλείο της δουλειάς... Θα το τολμήσω από Minideal... και ο θεός βοηθός...! Παίδες, προτείνετε όταν να πάρουμε να εγκαταστήσουμε ελληνική dev ή ελληνική stable? Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Εσείς που "μπουκωνετε" το σύστημα και παίρνετε κωδικό χωρίς να έχετε αποφασίσει αν θα πάρετε καν το κινητό, σκεφτείτε λίγο αυτούς που έχουν το κινητό, τους τρώει το χέρι τους να ξεκλειδώσουν τον bootloader και δεν έχουν κωδικό!!! :worry: :what: :fool: :tease: :baby: :lol: :rotfl: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) Εσείς που "μπουκωνετε" το σύστημα και παίρνετε κωδικό χωρίς να έχετε αποφασίσει αν θα πάρετε καν το κινητό, σκεφτείτε λίγο αυτούς που έχουν το κινητό, τους τρώει το χέρι τους να ξεκλειδώσουν τον bootloader και δεν έχουν κωδικό!!! : Η πουληστε τα acount :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καποιος που θα το ξανακανει σε καποιο φιλο πχ..και αν εχει ορεξη ..ας φτιαξει ενα how too .... 180 σελιδες και η 100 ειναι τα ιδια και τα ιδια... :) ασχετο...πριν λιγα ποστ εγραψα για το zip στην gtv ...διαβασα οτι ΑΝ θελουμε το κανουμε instal απο revery και εχουμε Root...παιζει? Edited April 10, 2016 by mouse112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Η πουληστε τα acount :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Χαχαχαχα πουλαω λογαριασμό level diamond .... Χαχαχαχαχα Υ.γ. Ικανοί είναι να βγάλουν κάποιοι τέτοια "υπηρεσία" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Η πουληστε τα acount :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καποιος που θα το ξανακανει σε καποιο φιλο πχ..και αν εχει ορεξη ..ας φτιαξει ενα how too .... 180 σελιδες και η 100 ειναι τα ιδια και τα ιδια... :) ασχετο...πριν λιγα ποστ εγραψα για το zip στην gtv ...διαβασα οτι ΑΝ θελουμε το κανουμε instal απο revery και εχουμε Root...παιζει? Ναι στην stable και μπαίνει αυτόματα σε dev, για ελληνικές μιλάμε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giangosgr Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Κατι αλλο οι θηκες του redmi note 3 κανουν στο pro??και απο το 2 κανουν στο pro??Κατι τετοια βλεπω στο ebay καλησπέρα φιλε μου ,και εγώ την ίδια απορία έχω για τις θήκες ...... Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις μ' έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει εκ πείρας!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Κατι αλλο οι θηκες του redmi note 3 κανουν στο pro??και απο το 2 κανουν στο pro??Κατι τετοια βλεπω στο ebay καλησπέρα φιλε μου ,και εγώ την ίδια απορία έχω για τις θήκες ...... ρε παίδες , τι σχέση έχει το 2 με το 3 ; απλά στο ebay βλέπετε ένα προιόν που έχει επιλογή από λίστα για την συσκευή που το θέλετε το 3 με το 3 pro είναι ίδια εξωτερικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Sorry για την καθυστερηση...Οποτε το παιρνω ειτε multi και εχω ενα βημα παραπανω η με chinese-english και γλειτωνω το ενα βημα>? Κατι αλλο οι θηκες του redmi note 3 κανουν στο pro??και απο το 2 κανουν στο pro??Κατι τετοια βλεπω στο ebay Ναι έτσι όπως τα λες για την ρομ. (καλύτερα chinese-english) . Το 3 με το το 3 προ είναι ίδια. το 2 όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Sorry για την καθυστερηση...Οποτε το παιρνω ειτε multi και εχω ενα βημα παραπανω η με chinese-english και γλειτωνω το ενα βημα>? Κατι αλλο οι θηκες του redmi note 3 κανουν στο pro??και απο το 2 κανουν στο pro??Κατι τετοια βλεπω στο ebay Ακριβώς. Απλά να ξέρεις ότι αυτό το ένα βήμα παραπάνω μπορεί να σε οδηγήσει σε brickάρισμα της συσκευής αν κάτι πάει στραβά. Οπότε 100000000 φορές καλύτερα να το πάρεις με official και να έχει Κινεζιές μέχρι να ξεκλειδώσεις και να βάλεις την Ελληνική παρά να ριψοκινδυνέψεις να κάνεις αυτό το βήμα παραπάνω και να brickάρεις το κινητό σου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Επειδή το vickmall δεν το έχει σε stock στο Eu Warehouse, στο minideal στο στέλνουν κατευθείαν με multi... δυστυχώς...! Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλημέρα, επειδή σκέφτομαι και εγώ για το Redmi Note 3 Pro, αλλά έχω μπερδευτεί λιγάκι... Αν το πάρω από μαγαζί με stock στην Ευρώπη (Vickmall κλπ), θα χρειαστεί να περάσω ρομ; Αν δεν περάσω, στην ουσία δεν θα έχω ελληνικό μενού και η συσκευή θα έχει κινέζικο bloatware? Επίσης, η συσκευή παίζει στα 289.00€ σε διάφορα μαγαζία στο σκρουτζ (με παράδοση 10 μέρες βέβαια). Αναρωτιόμουν μήπως αξίζει η αγορά της συσκευής από εκεί και αν θα χρειαστεί και σε αυτήν την περίπτωση rom. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλημέρα, επειδή σκέφτομαι και εγώ για το Redmi Note 3 Pro, αλλά έχω μπερδευτεί λιγάκι... Αν το πάρω από μαγαζί με stock στην Ευρώπη (Vickmall κλπ), θα χρειαστεί να περάσω ρομ; Αν δεν περάσω, στην ουσία δεν θα έχω ελληνικό μενού και η συσκευή θα έχει κινέζικο bloatware? Επίσης, η συσκευή παίζει στα 289.00€ σε διάφορα μαγαζία στο σκρουτζ (με παράδοση 10 μέρες βέβαια). Αναρωτιόμουν μήπως αξίζει η αγορά της συσκευής από εκεί και αν θα χρειαστεί και σε αυτήν την περίπτωση rom. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας :) Αν είναι να δώσεις παραπάνω λεφτά για να το πάρεις από εδώ , Δεν θα ήταν καλό κι λογικό να τους ρωτήσεις πρώτα τι ρομ έχει , αν έχει ελληνικά κλπ; Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Αν το πάρω από μαγαζί με stock στην Ευρώπη (Vickmall κλπ), θα χρειαστεί να περάσω ρομ; Αν δεν περάσω, στην ουσία δεν θα έχω ελληνικό μενού και η συσκευή θα έχει κινέζικο bloatware? Επίσης, η συσκευή παίζει στα 289.00€ σε διάφορα μαγαζία στο σκρουτζ (με παράδοση 10 μέρες βέβαια). Αναρωτιόμουν μήπως αξίζει η αγορά της συσκευής από εκεί και αν θα χρειαστεί και σε αυτήν την περίπτωση rom. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας :) Καλησπέρα, από Ευρώπη συνήθως τα κινητά έρχονται με την Multi που έχει κυκλοφορίσει και περνάνε αυτά τα μαγαζιά που συνήθως υπάρχει πρόβλημα με τις sims και δεν τις αναγνωρίζει ή αποσυνδέονται πολύ συχνά κλπ κλπ. Γιαυτό θα χρειαστεί να περάσεις άλλη ρομ ώστε να φύγουν αυτά τα προβλήματα. Επίσης με τις ρομ που έρχονται και δεν είναι official δεν θα παίρνεις updates που πολλές φορές βελτιώνουν αρκετά τη συσκευή σε διάφορα θέματα. Αν σε γενικές γραμμές δεν θες να ασχολείσαι με αναβαθμίσεις κλπ η καλύτερη λύση για σένα είναι να βάλεις Official Global rom (αλλά την official) και να παραμείνεις με αυτή. Αυτή προσφέρει Google Apps (play store Κλπ) και δεν έχει καθόλου Κινεζιές μέσα, αλλά δεν έχει Ελληνικό μενού και δεν έχει και στο locale να επιλέξεις Ελλάδα που αυτό παίζει ρόλο σε κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιούν την τοποθεσία. Τώρα όσο αναφορά αγορά από Skroutz δεν ξέρουμε τίποτα μιας και δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα κάποιος που να έχει πάρει από εκεί ώστε να ξέρουμε τι rom φοράνε και γενικά σε τι κατάσταση είναι αυτά τα κινητά. Πιστεύω όμως ότι θα φοράνε κάποια global που θα έχει μεν Ελληνικά αλλά δεν θα παίρνουν update και δεν ξέρω τι θα παίζει με τις sims κλπ!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Άρα σε οποιαδήποτε περίπτωση, η καλύτερη λύση είναι να φλασάρουμε την ελληνική που θα παίρνει και OTA updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Η Ελληνική δεν παίρνει ΟΤΑ updates, αλλά η εγκατάσταση των Updates που βγάζει είναι πολύ απλά. Την διαδικασία πρέπει να την κάνεις μόνος σου, να κατεβάζεις δηλαδή το update και να το περνάς μέσω του κινητού. Αλλά για μένα αξίζει η Ελληνική 100%! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiasfosotos Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Από την official στην dev ,το αρχείο το πετάω χύμα στο χώρο συσκευής ή σε κάποιο φάκελό(γτ διάβασα σε κάτι οδηγίες σε ένα φάκελο downloaded_rom,ο όποιος όμως δεν υπαρχει)?και στην συνέχεια κάνω το update μέσω misuite,σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Έχει αναφερθεί ότι και χύμα να το πετάξεις είσαι μια χαρά. Καλό είναι να μετονομάσει και το αρχείο σε update.zip και μετά πας στον Updater της Miui (μπλε εικονίδιο με βέλος προς τα πάνω) και από πάνω δεξιά στις τρεις τελίτσες επιλέγεις αναβάθμιση από πακέτο (κάπως έτσι) επιλέγεις το .zip και προχωράς. Να ξες ότι θα γίνει full wipe στο κινητό οπότε αν θες να σώσεις αρχεία επαφές κλπ κάνε το πριν!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosmama Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Τελικά μετά από 2 ημέρες συνεχόμενης προσπάθειας, τα κατάφερα. Πέρασα Ελληνική και ξεκλείδωσα!!!!!! Υπάρχει συντόμευση στην αναζήτηση επαφών κάπως πιο εύκολα με το ένα χέρι??????? Edited April 11, 2016 by gogosmama Παράθεση HUAWEI HONOR 6, XIAOMI REDME NOTE 3 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vog-3 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλησπέρα κι απο μένα. Μετά απο μια εβδομάδα χρήσης του καινούριου Redmi note 3 pro, έχω τα εξής να αναφέρω : 1 Μπαταρία πολύ καλή, με χρήση μου πάει δυόμισι μέρες χωρίς φόρτιση 2 Έχω θέμα με το καθημερινό ξεκλείδωμα της sim. Την ενεργοποιεί στη δεύτερη προσπάθεια του κωδικού. 3 Σε μέρη με WiFi (όπως καταστήματα everest, today...) ενώ βάζω τον κωδικό, μου βγάζει πρόβλημα ταυτοποίησης, ενώ στο παλιό μου κινητό μου συνδεόταν κανονικά. 4 Σήμερα μου έκανε και μια επανεκκίνηση απο μόνο του Η rom που φοράει είναι η stable global 7.1. 9.0.0,όπως το παρέλαβα απο vickmall Αν ξέρει κάποιος κι έχει επισημάνει κάτι τέτοιο παρακαλώ ας μου συμβουλέψει τι να κάνω... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλησπέρα κι απο μένα. Μετά απο μια εβδομάδα χρήσης του καινούριου Redmi note 3 pro, έχω τα εξής να αναφέρω : 1 Μπαταρία πολύ καλή, με χρήση μου πάει δυόμισι μέρες χωρίς φόρτιση 2 Έχω θέμα με το καθημερινό ξεκλείδωμα της sim. Την ενεργοποιεί στη δεύτερη προσπάθεια του κωδικού. 3 Σε μέρη με WiFi (όπως καταστήματα everest, today...) ενώ βάζω τον κωδικό, μου βγάζει πρόβλημα ταυτοποίησης, ενώ στο παλιό μου κινητό μου συνδεόταν κανονικά. 4 Σήμερα μου έκανε και μια επανεκκίνηση απο μόνο του Η rom που φοράει είναι η stable global 7.1. 9.0.0,όπως το παρέλαβα απο vickmall Αν ξέρει κάποιος κι έχει επισημάνει κάτι τέτοιο παρακαλώ ας μου συμβουλέψει τι να κάνω... Ευχαριστώ Βάλε μια από τις επίσημες της miui ή ξεκλειδωσε και πέρνα την ελληνική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 @gogosmama Δεν καταλαβαίνω 100% τι ψάχνεις αλλά αυτό που μπορείς να τσεκάρεις αν σε βολέψει είναι να σύρεις το δάχτυλό σου από δεξιά στα αριστερά στο σημείο που είναι τα κουμπιά και να μπει στο κινητό στη χρήση με το ένα χέρι οπότε με το ένα χέρι θα μπορείς εύκολα να περιηγηθείς παντού! :) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- -------------------------------------- Καλησπέρα vog-3 έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι η συγκεκριμένη ρομ που φοράει τώρα το κινητό 1ον) δεν είναι επίσημη και δεν παίρνει αναβαθμίσει 2ον) έχει πολλά προβλήματα όπως ήδη έχεις διαπιστώσει 3ον) διάβασε τα παρακάτω και θα σου λυθούν πολλές απορίες https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12539-RN3Pro-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%86%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%82-multi-language-ROM-NON-off/ 4ον) Δυστυχώς, θα αναγκαστείς να περάσεις μια official rom που δεν θα έχει Ελληνικά ή θα κάνεις όλη τη διαδικασία ώστε να ξεκλειδώσεις και να περάσεις την Ελληνική ρομ και να γνωρίσεις ένα τελείως διαφορετικό και καλύτερο κινητό!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Μιας και μιλάμε για ROMS, στην ελληνική κοινότητα έχει 2 roms... 6.4.9 και 7.2.1 Ξέρω ότι η 6 είναι developer και οι 7 stable. Τις εγκαθιστούμε με τον ίδιο τρόπο όλες? Επίσης οι ελληνικές stable πως παίρνουν τα updates. Κατεβάζουμε κάποιο αρχείο κάθε φορά η κάνουμε εγκατάσταση από την αρχή? Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Μιας και μιλάμε για ROMS, στην ελληνική κοινότητα έχει 2 roms... 6.4.9 και 7.2.1 Ξέρω ότι η 6 είναι developer και οι 7 stable. Τις εγκαθιστούμε με τον ίδιο τρόπο όλες? Επίσης οι ελληνικές stable πως παίρνουν τα updates. Κατεβάζουμε κάποιο αρχείο κάθε φορά η κάνουμε εγκατάσταση από την αρχή? Τις εγκαθιστούμε με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή μέσω twrp recovery (πρέπει να έχουμε ξεκλείδωτο bootloader και μετά να περάσουμε το recovery). Όπως σωστά ειπες η 6.χ είναι developer ενώ η 7.Χ stable. Για αναβαθμίσεις αφού βάζουμε την Ελληνική, γίνονται πάλι χειροκίνητα μέσω twrp recovery (κατεβάζουμε την αναβάθμιση, την βάζουμε στο κινητό και την φλασάρουμε μέσω twrp) με την διαφορά ότι σε αναβάθμιση ΔΕΝ χάνουμε τίποτε, απλά αναβαθμίζουμε το σύστημα. Όχι όμως από stable σε developer και ανάποδα καθώς εκεί χρειάζεται factory reset. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts