johny_pl Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 γιατί δεν δέχεται gmail στο mi account?προσπαθώ να κάνω έναν λογαριασμό για άλλον και το βγάζει λάθος, που φυσικά δεν είναι Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamosa Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 παιδια καλησπερα μολις πηρα και εγω το κινητο απο vickmail me chinese and english stable Λογο του οτι ειναι η πρωτη φορα που παιιρνω ααυτο το τηλεφωνο θελω μια μικρη βοηθεια αρχικα στο πληκρολογιο υπαρχοθν αγγλικα με κινεζικα πως μπορω να τα αφαιρεσω ? ακομα υπαρχουν app που εχουν μονο κινεζικα :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbakogiannis Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 παιδια καλησπερα μολις πηρα και εγω το κινητο απο vickmail me chinese and english stable Λογο του οτι ειναι η πρωτη φορα που παιιρνω ααυτο το τηλεφωνο θελω μια μικρη βοηθεια αρχικα στο πληκρολογιο υπαρχοθν αγγλικα με κινεζικα πως μπορω να τα αφαιρεσω ? ακομα υπαρχουν app που εχουν μονο κινεζικα :wacko::wacko: καλησπερα φιλε μου..να σου κανω μια ερωτησει..?ποσες μερες εκανε να σου ερθει...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 @adamosa, Περνα το πληκτρολογιο swiftkey από το play store. Play store έχεις??:D @alexbakogiannis Από το vickmall παραλαμβάνεις μεταξύ των 10-15 ημερων, με τάση προς τις 10...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamosa Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 @ demakhs ευχαριστω για τισ πληροφοριεσ αλλα δεν εχω play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 @ demakhs ευχαριστω για τισ πληροφοριεσ αλλα δεν εχω play store Θα κάνεις τα εξής: Πρώτα περνας play store με το Google installer. Εδώ είναι το λινκ https://drive.google.com/file/d/0BwJWan6iCo2waDNvaUVPSzdMX3c/view?usp=docslist_api Με το που το ανοιξεις αυτό το app θα επιλέξεις το Google play store. Για να το εγκαταστήσει θα σου ζητήσει να εγκαταστησεις 4 Google apps συνολικά (account manager, play services, services framework και τέλος το play store) Μόλις τα εγκαταστησεις θα έχεις play store κανονικά, όμως επειδή είναι παλιά έκδοση, θα βάλεις από πάνω την τελευταία έκδοση, που είναι αυτή:https://drive.google.com/file/d/0BwJWan6iCo2wTXJqV1c1OUUyM2c/view?usp=docslist_api Και είσαι έτοιμος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 (edited) @ demakhs ευχαριστω για τισ πληροφοριεσ αλλα δεν εχω play store γιατι δεν βαζεις? *ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ GAPSS σε DEV ΑΓΓΛΟΚΙΝΕΖΙΚΗ* (@georgis_4) 1) Επιλέγεις να εγκαταστήσεις το google play μέσα από τον Google Installer από εδώ: http://en.miui.com/forum.p...MTA1fDM5OTg%3D και σε προτρέπει να εγκαταστήσεις όλα τα σχετικά με το google play προγράμματα και όχι μόνο το google play, γιατί αν εγκαθιστούσε μόνο αυτό δε θα λειτουργούσε (πηγή: http://en.miui.com/thread-3998-1-1.html ). 2) Ρυθμίσεις-->apps-->downloaded apps-->clear cache σε όλες τις εφαρμογές που έχουν σχέση με το google play, δηλαδή ότι βρεις και έχει μπροστά τη λέξη google, ήτοι: google play store, google play services, google services framework, google account manager κλπ.). 3) Μετα τα παραπάνω clear cache, κάνεις remove τον google account (settings-->other accounts-->google-->remove) και στο καπάκι τον ξανακάνεις add από την αρχή (settings-->other accounts-->google-->add-->username και password) Αν δεν πιάσει με την πρώτη, επαναλαμβάνεις τα παραπάνω βήματα άλλη μια φορά....εμένα με τη 2η έπιασε... Edited April 2, 2016 by sakis0547 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 γιατί δεν δέχεται gmail στο mi account?προσπαθώ να κάνω έναν λογαριασμό για άλλον και το βγάζει λάθος, που φυσικά δεν είναι Περίεργο... Και εγώ Gmail είχα βάλει και μου το είχε δεχτεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 @sakis0547, από που το κλεψες αυτό?? :lol: :p Ανακάλυψα πως έχει και πιο εύκολο τρόπο μέσα από το κινέζικο market που εγκαθιστάς το Google play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile_Master Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 υπαρχει καποιος που μπορει να μου παραγγειλει κατι απο gearbest?? οφ τοπικ αλλα εγω δεν μπορω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 @demakhs από ένα καλό παιδί!! ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamosa Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 @sakis0547, από που το κλεψες αυτό?? :lol: :p Ανακάλυψα πως έχει και πιο εύκολο τρόπο μέσα από το κινέζικο market που εγκαθιστάς το Google play. παιδια σας ευχαριστω και τουσ 2 το εκανα εγκαταστση και οταν παω να εγκαταστησω καποιο app μου βγαζει cant download app messager cant be downloaded. try again , and if the problem continue get help troubleshooting παταω εκει μου λεει να περιμενω 30 λεπτα αλλα εχουν περασει και ακομα τιποτα καποια ιδεα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Ακολούθησες τον οδηγό όπως ακριβώς τα λέει?έκανες διαγραφή τον λογαριασμό σου και ξανά εισαγωγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Με ποιον τρόπο το πέρασες το play, με του sakis0547 ή με το video του YouTube? Έκανες clear cache σε όλες τις εφαρμογές που έχουν μπροστά το Google, αφαίρεσες τελείως τον Gmail account σου, τον ξανά-προσθεσες και ξανά έκανες το clear cache άλλη μία φορά?? Εγώ όσες φορές το κάνα αυτο, δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamosa Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Με ποιον τρόπο το πέρασες το play, με του sakis0547 ή με το video του YouTube? Έκανες clear cache σε όλες τις εφαρμογές που έχουν μπροστά το Google, αφαίρεσες τελείως τον Gmail account σου, τον ξανά-προσθεσες και ξανά έκανες το clear cache άλλη μία φορά?? Εγώ όσες φορές το κάνα αυτο, δούλεψε. το εκανα παλι απο την αρχη με τον τροπο του sakis0547 εγινε κανονικα εγκατασσταση μολις τωρα εγινε κανονικα και το play store σε version 6.3.16 ευχαριστω παρα πολυ να στε καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 το εκανα παλι απο την αρχη με τον τροπο του sakis0547 εγινε κανονικα εγκατασσταση μολις τωρα εγινε κανονικα και το play store σε version 6.3.16 ευχαριστω παρα πολυ να στε καλα Για αποκατάσταση της τάξης... Ο τρόπος που έγραψα για το playstore δεν είναι δικός μου,του @demakhs είναι,και τον ευχαριστώ πολύ γιατί και εμένα με έσωσε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesoho Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Καλησπερα! Μηπως θα ηταν ευκολο να τοποθετηθει στην πρωτη σελιδα ο ο οδηγος για περασμα playstore στην αγγλοκινεζικη?? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keraynopoylos Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 QHUSB_BULK δεν φαινεται ποτε ετσι. Μόλις έκανα τα πρωτα 4 βηματα φάνηκε Qualcomm HS-USB χωρίς να κάνω update drivers. πρεπει να κανω upadate drivers ούτως η άλλως? Οταν εχεις το Qualcomm HS-USB, προχωρας στο επομενο σταδιο. Οι drivers ηδη υαρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siou_atha Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Miα ερωτηση.Εχω την ελληνικη dev 6.3.24 κ θελω να περασω την νεα ελληνικη dev 6.3.31.Mεσω recovery θα γινει το upadate σωστα?θελει παλι wipe κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ουφ, τώρα παρατηρηρησα ότι συμβαίνει και κάτι άλλο. Τα μνμτα στο hangouts δεν έρχονται σαν push notifications. Το παρατήρησα τώρα που ήρθε ένα hangout στο pixel c αλλά στο κινητό τίποτα... Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό? Επίσης, greenify χρησιμοποιείτε ή θεωρείτε πως είναι αχρειαστο στην miui? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ουφ, τώρα παρατηρηρησα ότι συμβαίνει και κάτι άλλο. Τα μνμτα στο hangouts δεν έρχονται σαν push notifications. Το παρατήρησα τώρα που ήρθε ένα hangout στο pixel c αλλά στο κινητό τίποτα... Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό? Επίσης, greenify χρησιμοποιείτε ή θεωρείτε πως είναι αχρειαστο στην miui? Του έχεις δικαιώματα για να το κάνει αυτό? Miα ερωτηση.Εχω την ελληνικη dev 6.3.24 κ θελω να περασω την νεα ελληνικη dev 6.3.31.Mεσω recovery θα γινει το upadate σωστα?θελει παλι wipe κτλ? Από τον updater θα το κάνεις,τα κάνει όλα αυτόματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Του έχεις δικαιώματα για να το κάνει αυτό? Στην επιλογή app notifications στις ρυθμισεις, εμφανίζεται κανονικα. Δεν βρήκα πουθενά άλλη ρύθμιση ή permission για τα notifications... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Του έχεις δικαιώματα για να το κάνει αυτό? Στην επιλογή app notifications στις ρυθμισεις, εμφανίζεται κανονικα. Δεν βρήκα πουθενά άλλη ρύθμιση ή permission για τα notifications... Στο κέντρο ασφαλείας είναι αυτό που λέω εγώ...και μετά πας δικαιώματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Miα ερωτηση.Εχω την ελληνικη dev 6.3.24 κ θελω να περασω την νεα ελληνικη dev 6.3.31.Mεσω recovery θα γινει το upadate σωστα?θελει παλι wipe κτλ? Όχι δεν χρειάζεται full wipe μονο Wipe Cache - Wipe Dalvik Cache . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goldalex Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καλημέρα παιδιά σκάφτομαι αρκετό καιρό να κάνω παραγγελία το συγκεκριμένο κινητό από vickmall, όμως παρακολουθώ τα "μικρό" προβλήματα που αναφέρονται στα προηγούμενα post και δεν είμαι σίγουρος. Το ερώτημα μου είναι : σε περίπτωση που το παραγγείλω από vickmall και τους αναφέρω να μου αφαιρέσουν όλα τα apps από Κίνα και να έχει rom με ελληνικά - playstore -google apps, θα χρειαστεί να κάνω κάποια περαιτέρω ενέργεια εγώ; Το κινητό θα είναι σα να πήγα σε ένα ελληνικό κατάστημα και να το αγόρασα; Τα ρωτάω όλα αυτά καθώς είμαι λίγο άσχετος με rom - boot κτλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts