akisjes Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 με την multi δεν παιζει να βαλεις rom με updater. παντως στο vickmall επιλεγεις αν θες multi ή οfficial. αν εχετε σκοπο να το ξεκλειδωσετε δεν υπαρχει λογος να το παιρνετε με μουλτι. οχι οτι ειναι τιποτα να περασετε official αλλα λεμε Όχι μόνο αυτό, μπορείς να επιλέξεις εάν μιλήσεις στο live chat και global και official developer .Εγώ συνεννοήθηκα και για έναν συγγενή μου που παρήγγειλα θα μου το στείλει με official dev και google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demetris Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Καλησπέρα υπάρχει επίσημα η τιμή SAR για την συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Παίδες,τελικά ποια από τις δυο πρέπει να έχουμε στη συσκευή μας,όταν έρθει το πολυπόθητο μνμ ξεκλειδώματος?Την Official stable η την Official developer?Εγώ έχω την Official stable,αλλά είναι πανεύκολο-μέσω update-να περάσω τη developer.Oπότε τι να κάνω?Να μείνω όπως είμαι η όχι? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Παίδες,τελικά ποια από τις δυο πρέπει να έχουμε στη συσκευή μας,όταν έρθει το πολυπόθητο μνμ ξεκλειδώματος?Την Official stable η την Official developer?Εγώ έχω την Official stable,αλλά είναι πανεύκολο-μέσω update-να περάσω τη developer.Oπότε τι να κάνω?Να μείνω όπως είμαι η όχι? Official developer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiasfosotos Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Μου ήρθε με global stable 7.1.9.0.0.αυτή είναι η multi που λέμε??άρα για να περάσω την ελληνική θα πρέπει να περάσω την official,μετά την dev,μετά να ξεκλειδώσω τον boot κ μετά να περάσω την ελληνική,σωστα????η ελληνική πως παίρνει updates μετά??κ τέλος τι καλύτερο έχει η ελληνική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Official developer. Ευχαριστω!Παντως καπου ειδα οτι και με τη stable γινετε.Οχι τιποτα,απλα μου αρεσε περισσοτερο-τελευταια εκδοση 7.2-απο τη developer,την οποια δοκιμασα! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Μου ήρθε με global stable 7.1.9.0.0.αυτή είναι η multi που λέμε??άρα για να περάσω την ελληνική θα πρέπει να περάσω την official,μετά την dev,μετά να ξεκλειδώσω τον boot κ μετά να περάσω την ελληνική,σωστα????η ελληνική πως παίρνει updates μετά??κ τέλος τι καλύτερο έχει η ελληνική? Μπορείς απευθείας να περάσεις την dev με MIFlash (δίνω τον οδηγό 1-2σελίδες πίσω), ξεκλειδωμα μετά και μετά Ελληνική!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Το αγόρασα σήμερα από το γνωστό κινεζομάγαζο. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D http://s17.postimg.org/pb74ydqdr/Screenshot_1.png Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Ευχαριστω!Παντως καπου ειδα οτι και με τη stable γινετε.Οχι τιποτα,απλα μου αρεσε περισσοτερο-τελευταια εκδοση 7.2-απο τη developer,την οποια δοκιμασα! Έτσι γράφουν αλλά δεν νομίζω να τα κατάφεραν πολλοί να το ξεκλειδώσουν με stable. Νομίζω στο φόρουμ μόνο ένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geodask Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Το αγόρασα σήμερα από το γνωστό κινεζομάγαζο. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D http://s17.postimg.org/pb74ydqdr/Screenshot_1.png Με κουπονι το αγορασες 175€;;: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 ειμαι με την οfficial Αγγλοκινεζικη. το Μιaunlock κολλαει στο 50% οσες φορες και αν το δοκιμασα... μπορω να φλασαρω την dev και να δοκιμασω μετα ξεκλειδωμα του bootloader? Εχει νοημα? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 ειμαι με την οfficial Αγγλοκινεζικη. το Μιaunlock κολλαει στο 50% οσες φορες και αν το δοκιμασα... μπορω να φλασαρω την dev και να δοκιμασω μετα ξεκλειδωμα του bootloader? Εχει νοημα? Εννοείται ότι έχει νόημα. Μα μόνο με dev ξεκλειδώνει ο bootloader..Το λένε όλοι οι οδηγοί!! :) Μπορείς να την περάσεις είτε μέσω του updater του κινητού είτε με το MI Flash/Mi PC Suite :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Εννοείται ότι έχει νόημα. Μα μόνο με dev ξεκλειδώνει ο bootloader..Το λένε όλοι οι οδηγοί!! :) Μπορείς να την περάσεις είτε μέσω του updater του κινητού είτε με το MI Flash/Mi PC Suite :) το εκανα, περασε το 50%, αλλα βγαζει αυτο... http://oi67.tinypic.com/ynfhc.jpg αγνοηστε το παραπανω, μετα απο καμια 10αρια προσπαθειες ξεκλειδωσε... Edited March 31, 2016 by marlboro man Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 το εκανα, περασε το 50%, αλλα βγαζει αυτο... http://oi67.tinypic.com/ynfhc.jpg αγνοηστε το παραπανω, μετα απο καμια 10αρια προσπαθειες ξεκλειδωσε... Δοκίμασε από αλλη θύρα usb. Δεν σε προλαβα.. όλα καλάα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Με κουπονι το αγορασες 175€;;: και εγω την ιδια απορια εχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 και εγω την ιδια απορια εχω.. Λογικά με πόντους από προηγούμενες αγορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
requiem78 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Σήμερα το παρέλαβα κι εγώ. Πρώτες εντυπώσεις σε σχέση με το iphone 4 που είχα είναι ανούσιο πιστεύω. Δύο μόνο ερωτήσεις έχω μόνο. 1)Έχω multi κι ενώ επέλεξα ελληνικά στην αρχική οθόνη την ημερομηνία την εχει στα αγγλικά. Δε συμβαίνει το ίδιο όμως στη lock screen. 2)Παίζει η μαμά εταιρεία να βγάλει global με όλες τις γλώσσες όπως οι γνωστές εταιρείες; Ρωτώ γιατί ένας φίλος που το παρήγγειλε κι αυτός μου είπε αυτή την φημολογία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Σήμερα το παρέλαβα κι εγώ. Πρώτες εντυπώσεις σε σχέση με το iphone 4 που είχα είναι ανούσιο πιστεύω. Δύο μόνο ερωτήσεις έχω μόνο. 1)Έχω multi κι ενώ επέλεξα ελληνικά στην αρχική οθόνη την ημερομηνία την εχει στα αγγλικά. Δε συμβαίνει το ίδιο όμως στη lock screen. 2)Παίζει η μαμά εταιρεία να βγάλει global με όλες τις γλώσσες όπως οι γνωστές εταιρείες; Ρωτώ γιατί ένας φίλος που το παρήγγειλε κι αυτός μου είπε αυτή την φημολογία . Δύσκολο φίλε μου. Τίποτα βέβαια δεν αποκλείεται αλλά δεν νομίζω ότι θα δούμε σύντομα επίσημα Ελληνικά στο κινητό! Αν βέβαια ασχοληθείς και περάσεις την Ελληνική rom θα γνωρίσεις ένα τελείως διαφορετικό τηλέφωνο!! :) Για να περάσεις Ελληνική ρομ θα χρειαστεί να κάνεις τη διαδικασία για unlock bootloader και αφού ξεκλειδώσει μετά προχωράς για αλλαγή rom!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
requiem78 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Πάντως παιδιά 78250 Antutu ουαου!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Μέσα στην επόμενη βδομάδα είναι πολύ πιθανόν να παραλάβεις!! Με το καλό να σου ρθει!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Έτσι γράφουν αλλά δεν νομίζω να τα κατάφεραν πολλοί να το ξεκλειδώσουν με stable. Νομίζω στο φόρουμ μόνο ένας. Οκ.Ευχαριστω και παλι!:) Επομενως,μενω με την stable προς το παρον και σε κανα-δυο μερες,περνω τη developer για να μαι ετοιμος για ξεκλειδωμα!;) (Τριτη μου ηρθε ο κωδικος και στη συνεχεια οτι σε 10 μερες λογικα,θα μου ερθει η επιβεβαίωση! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so93 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Με κουπονι το αγορασες 175€;;: Καλησπέρα, Μάζευα πόντους πολύ καιρό τώρα και τους αξιοποίησα με τον βέλτιστο τρόπο:rolleyes::rolleyes: Και είναι 175$ δηλαδή το πήρα ακριβώς 155€ Παράθεση iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Καλησπέρα, Μάζευα πόντους πολύ καιρό τώρα και τους αξιοποίησα με τον βέλτιστο τρόπο:rolleyes::rolleyes: Και είναι 175$ δηλαδή το πήρα ακριβώς 155€ πως μαζευες ποντους ? και απο ποιο site ειναι ? λιγο offtopic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 πως μαζευες ποντους ? και απο ποιο site ειναι ? λιγο offtopic Ε με αγορές προφανώς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk78 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Μπορεί κάποιος να αναφέρει τα πλεονεκτήματα της ελληνικής ROM? Εκτός από τη γλώσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts