Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες βοήθεια! Εχω θέμα με τη συσκευή φιλου. Σήμερα ξαφνικά αρχισε τις επανεκκινησεις. Δε μπαίνει recovery με τίποτα κι οταν μπαίνει στο Android μετα απο 10" παγώνει κι επανεκκινει. Πρόλαβα 2 φορες κι επέλεξα εργοστασιακες ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Τι κάνω; Η rom είναι η multilanguage του vickmall. Βοήθεια!!

Διάβασε εδώ ή αυτό

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλύτερα θα είναι να ρωτήσεις το μαγαζί απευθείας

Ρωτησα και μου ειπαν οτι ερχεται με multilanguage η οποια εχει και ελληνικα κανονικα.

Να το χτυπησω ή θα εχω θεμα στο να βαλω την ελληνικη μετα;

Ρωτησα και μου ειπαν οτι ερχεται με multilanguage η οποια εχει και ελληνικα κανονικα.

Να το χτυπησω ή θα εχω θεμα στο να βαλω την ελληνικη μετα;

Ποιος ο λόγος να το πάρεις με multi από την στιγμή που θέλεις να βάλεις την Ελληνική;

Αν το πάρεις με Multi πρέπει να πας σε official- dev ξεκλείδωμα κ Ελληνική.

Δεν μπορω να το παρω απο εξω, αυτο ειναι το προβλημα. Μονο απο skroutz και με ατοκες δοσεις που κανει ενα καταστημα.

Το θεμα ειναι οτι γραφουν για παραδοση 4-10 ημερες, οποτε δεν το εχουν ετοιμοπαραδοτο. Να τους

ζητησω να μου το φερουν με ποια rom?

Δεν μπορω να το παρω απο εξω, αυτο ειναι το προβλημα. Μονο απο skroutz και με ατοκες δοσεις που κανει ενα καταστημα.

Το θεμα ειναι οτι γραφουν για παραδοση 4-10 ημερες, οποτε δεν το εχουν ετοιμοπαραδοτο. Να τους

ζητησω να μου το φερουν με ποια rom?

Για μένα καλύτερη επιλογή ειναι η official γτ σε γλυτώνει από κόπο/χρόνο αν θες να πας σε Ελληνική.

Τώρα αν δεν έχεις την επιλογή πάρτο με multi και το κάνεις..

Οποτε ζηταω αν γινεται να μου το φερουν με official rom?

Ή μηπως η multilanguage ειναι unofficial και δε θ χρειαστω αιτηση στην xiaomi?

Αν θες ξεκλειδωτο bootloader κάνεις αίτηση όποια ρομ και να έχεις.

Ζητας official και μέσω του updater βάζεις την dev.

Με την τελευταια ξεκλειδώνεις και περνάς Ελληνική.

Κανε την αίτηση από τώρααα ίσως αργήσει.

Edited by geoanto555

Αρα αν ερθει με multi, πρεπει να βαλω official και συνεχιζω με την διαδικασια που αναφερεις πιο πανω;

παιδια εχω την official rom, ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να περασω την global;

Για ποιο λογο απο τη στιγμη που δεν εχει Ελληνικα??Ετσι κι αλλιως θα βαλει τη Developer τη Κινεζικη αν θελεις να βαλεις μετα την Ελληνικη!Αλλα θελει ξεκλειδωμα πρωτα φυσικα!Εκτος κι αν δε σε νοιαζει.Σ αυτη τη περιπτωση,ας σε βοηθησει καποιος αλλος.Εγω δε γνωριζω :)

Apple iPhone 14 Pro Max

Για ποιο λογο απο τη στιγμη που δεν εχει Ελληνικα??Ετσι κι αλλιως θα βαλει τη Developer τη Κινεζικη αν θελεις να βαλεις μετα την Ελληνικη!Αλλα θελει ξεκλειδωμα πρωτα φυσικα!Εκτος κι αν δε σε νοιαζει.Σ αυτη τη περιπτωση,ας σε βοηθησει καποιος αλλος.Εγω δε γνωριζω :)

για να βγουν οι κινεζικες εφαρμογες και να μπει google play & gapps. αν δεν κανω λαθος τα εχει αυτα η global.

επισης οταν παταω να μπω σε recovery Μου βγαζει να συνδεσω usb, δεν θ πρεπει ν μπαινει στο μενου του recovery;

για να βγουν οι κινεζικες εφαρμογες και να μπει google play & gapps. αν δεν κανω λαθος τα εχει αυτα η global.

επισης οταν παταω να μπω σε recovery Μου βγαζει να συνδεσω usb, δεν θ πρεπει ν μπαινει στο μενου του recovery;

Μα αν διαβαζες λιγο εδω,θα διαπιστωνες οτι αν δε ξεκλειδωσεις το bootloader για να περασεις μια Ελληνικη πχ.η οποια αλλη θελεις,εκτος των επισημων stable (official)&developer),δε μπορεις να μπεις σε recovery!!Λειπει το εργαλειακι (twrp) το οποιο δε μπαινει αν δε το ξεκλειδωσεις!Να,αυτες ειναι οι Κινεζικες βλακειες της Xiaomi με τα τελευταια Note 3&Note 3 Pro.Δε ξερω αν ισχυουν και σε αλλες καινουργιες συσκευες της.

Edited by petran66

Apple iPhone 14 Pro Max

Για να ανακεφαλαιωσουμε,

Αν παραγγείλεις το κινητό με official rom, μπορείς να περασεις την global μεσω του updater χωρις ξεκλειδωματα κτλ;;

Για να ανακεφαλαιωσουμε,

Αν παραγγείλεις το κινητό με official rom, μπορείς να περασεις την global μεσω του updater χωρις ξεκλειδωματα κτλ;;

Δες την απαντηση μου πιο πανω στον φιλο!ΟΧΙ και δεν αξιζει και τον κοπο,γιατι δε μπορεις να ξεκλειδωσεις μ'αυτη!!;)

Apple iPhone 14 Pro Max

Έχεις δίκιο ναι...

Υπάρχει τρόπος να απαλαχτεις από την κινεζική μηχανή αναζήτησης στην official?

Είπαμε οτι με το πληκτρολόγιο, βάζεις SwiftKey κ καθαρισες. Με την αναζήτηση που σου πετιεται συνέχεια;

Δες την απαντηση μου πιο πανω στον φιλο!ΟΧΙ και δεν αξιζει και τον κοπο,γιατι δε μπορεις να ξεκλειδωσεις μ'αυτη!!;)

Μάλλον δεν καταλαβαίνω την απάντηση σου σε αυτό που ρώτησε ο φίλος...

Τι εννοείς δεν αξίζει τον κόπο;

Για να θέλει να βάλει global θέλει μια official rom που παίρνει ota updates και θέλει να απαλλαγεί από κινέζοapps και search bars .

Φυσικά και γίνεται χωρίς ξεκλείδωμα και είναι απλή διαδικασία που όμως απαιτεί σύνδεση με pc.

Εγώ την πέρασα αμέσως μόλις πήρα το κινητό στα χέρια μου.

Μάλλον δεν καταλαβαίνω την απάντηση σου σε αυτό που ρώτησε ο φίλος...

Τι εννοείς δεν αξίζει τον κόπο;

Για να θέλει να βάλει global θέλει μια official rom που παίρνει ota updates και θέλει να απαλλαγεί από κινέζοapps και search bars .

Φυσικά και γίνεται χωρίς ξεκλείδωμα και είναι απλή διαδικασία που όμως απαιτεί σύνδεση με pc.

Εγώ την πέρασα αμέσως μόλις πήρα το κινητό στα χέρια μου.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας. ναι αυτο ακριβως θελω να κανω που λες. δοκιμασα μεσω pc suite αλλα μου βγαζει σφαλμα στο backup (ζηταει backup πριν απο ολα). Για πες την απλη διαδικασια, κατι θα μου διαφευγει.

καλημερα.. καποια εφαρμογη ωστε να εχουμε double tap screen on?? η δεν παιζει? :(

Τι να το κάνεις; αφού έχεις το δαχτυλικο αποτύπωμα.

ειναι πιο ευχρηστο.. ειδικα οταν το χω στο τραπεζι.. δεν χρειαζεται να το σηκωνω για να το ξεκλειδωσω

Δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα (που να δουλεύει στο τηλέφωνο) ή έστω κάποιο mod. Αν και υπάρχουν πιθανότητες να μπει στο μέλλον (ήδη έβγαλαν mod για κάποια xiaomi κινητά).

Βασίλης!

Καλο θα ηταν καποιος φιλος που εχει γνωσει να μας εγραφε τον τροπο(οπως ζητα και ο φιλος παραπανω),απο official English/Chinese rom να παμε στην global αφου σε αυτη ειναι φορτωμενα ολλα τα google apps και δεν εχουμε την chinese search engine.

Ευχαρισρω.