geoanto555 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Τα δικά σας αναφέρουν τα ίδια στο κουτί και στα αυτοκόλλητα? Όλα είναι ίδια απ ότι ξέρω.. Δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 έχουμε καμία ενημέρωση σχετικά με το μήνυμα ότι δεν είναι ίδιος ο λογαριασμός? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 έχουμε καμία ενημέρωση σχετικά με το μήνυμα ότι δεν είναι ίδιος ο λογαριασμός? Εμένα το ολοκλήρωσε χθες.. Εσύ το ξανα προσπάθησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Παιδιά έχω μπερδευτεί με τις ρομς.. Πέραν της multi, της οfficial China και της dev china, υπάρχει και global official από ότι βλέπω? Τι διάφορες έχει από την China official, πέραν των προεγκατεστημενων gapps? Και κυρίως, πως την βάζουμε? Απλά την κατεβάζουμε και την περνάμε με updater? Ή θέλει πρώτα unlock bootloader?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Οποιαδήποτε ρομ είναι official περνάει και με κλειδωμένο bootloader χωρίς κανένα πρόβλημα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Εμένα το ολοκλήρωσε χθες.. Εσύ το ξανα προσπάθησες; δεν το ξαναπροσπάθησα, δεν είναι από μένα το κινητό και πρέπει να τον κουβαλήσω εδώ ξανά Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 99.99% δεν υπάρχει προβλημα ;) Όλα είναι ίδια απ ότι ξέρω.. Δεν έχεις πρόβλημα. Οκ, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, απλά ήθελα να ξέρω πριν το βάλω σε λειτουργία για να το στείλω για αντικατάσταση αν είναι λάθος εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 δεν το ξαναπροσπάθησα, δεν είναι από μένα το κινητό και πρέπει να τον κουβαλήσω εδώ ξανά Να το δοκιμάζεις συχνά (αν μπορεις) κάποια στιγμή θα γινει. Πιστευω ότι είναι θέμα τύχης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Οποιαδήποτε ρομ είναι official περνάει και με κλειδωμένο bootloader χωρίς κανένα πρόβλημα. :) Ευχαριστώ για την απάντηση! Που ακριβώς μπορώ να βρω link να την κατεβασω? Πρέπει να κάνω κάποιο wipe με κάποιον τρόπο πριν τη βάλω η απλά την περναω πάνω από την official China που έχω? Μηπως ξερεις αν εχει ρουτ από μόνη της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Τιμές.... - minideal το φθηνότερο με 190$ http://www.minideal.net/note3-pro.html - και gearbest από ευρωπαϊκή αποθήκη 207$! http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_308841.html?wid=3 Σπάει όλα κοντέρ σε VFM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik68 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Καλησπέρα κι από μένα. Πρώτο μήνυμα μετά από αρκετά χρόνια, από την εποχή του OMNIA II… Μετά από κανά 2-3 Zopo είπα και εγώ να ανέβω κατηγορία και να πάρω το Pro. Πριν από καμία βδομάδα έκανα αίτηση για unlock και πριν από λίγο πάτησα το Pay know… Στην αναμονή λοιπόν και με την ελπίδα να λυθούν τα όποια προβληματάκια μέχρι να έρθει.:( Edited March 22, 2016 by nik68 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabamaru4 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Σκέφτομαι να το αγοράσω από το Vickmall. ( http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html ) Με έχετε μπερδέψει με τις εκδόσεις. Να το παραγγείλω με Original Rom(only have English&Chinese) ή με Multi-language Rom&Google play store installed? Τα υπόλοιπα που λέτε εδω πέρα, όπως dev china, global official δε καταλαβαίνω τι είναι. Φαντάζομαι για να τα αποκτήσεις πρέπει να το ξεκλειδώσεις και να κάνεις root? Το multi έχει κανένα πρόβλημα, όπως κατανάλωση μπαταρίας ή κολλάει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Να το παραγγείλω με Original Rom(only have English&Chinese) ή με Multi-language Rom&Google play store installed? Τα υπόλοιπα που λέτε εδω πέρα, όπως dev china, global official δε καταλαβαίνω τι είναι. Για μένα πας σε Original Rom(only have English&Chinese). Μέχρι να έρθει έχεις κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα και έχεις λάβει και το sms. Με το που έρχεται του ρίχνεις την dev china, το ξεκλειδώνεις και τελος βάζεις την Ελληνικη stable ή dev. ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα κι από μένα. Πρώτο μήνυμα μετά από αρκετά χρόνια, από την εποχή του OMNIA II… Μετά από κανά 2-3 Zopo είπα και εγώ να ανέβω κατηγορία και να πάρω το Pro. Πριν από καμία βδομάδα έκανα αίτηση για unlock και πριν από λίγο πάτησα το Pay know… Στην αναμονή λοιπόν και με την ελπίδα να λυθούν τα όποια προβληματάκια μέχρι να έρθει.:( Με το καλό να σου έρθει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabamaru4 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Για μένα πας σε Original Rom(only have English&Chinese). Μέχρι να έρθει έχεις κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα και έχεις λάβει και το sms. Με το που έρχεται του ρίχνεις την dev china, το ξεκλειδώνεις και τελος βάζεις την Ελληνικη stable ή dev. Τόσο απλό είναι? Επειδή βλέπω εδώ πολλοί παιδευονται με την αίτηση για ξεκλείδωμα , σε άλλους κολλάει στο 60% ... Μήπως να βάλω καλύτερα multi και μετά βλέπουμε για την ελληνική σταβλε ή dev (Δεν έχω καταλάβει ποια η διαφορά τους?) Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 απλό δεν είναι, θέμα τύχης είναι αν ξεκλειδώσει ή όχι Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik68 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Με το καλό να σου έρθει.. να σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismilo91 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καληπσερα παιδια παρατηρεισα ένα πρόβλημα με το κινητο μου xiaomi Redmi note 3 pro όταν είμαι κατο από τον ηλιο με 100% φωτεινοτητα όταν κατεβαζω την μπαρα για της ειδοποίησης παρατηρω σαν να κανι κατι νερα η οθονη και τα γραματα φαινονται αλλοιωμενα Και ξεθωριασμένα αυτό μου το κανει μονο στο όταν κατεβαζω την μπαρα και η όταν ανοιγω το antutu όταν ανοιγω το messager η παιζω καπιο παιχνιδι δεν εχει πρόβλημα η οθονη να σημειωσω ότι εχω την official rom εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο? αυριο θα στειλω screenshot αν φενετεαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Τόσο απλό είναι? Επειδή βλέπω εδώ πολλοί παιδευονται με την αίτηση για ξεκλείδωμα , σε άλλους κολλάει στο 60% ... Μήπως να βάλω καλύτερα multi και μετά βλέπουμε για την ελληνική σταβλε ή dev (Δεν έχω καταλάβει ποια η διαφορά τους?) Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου Στην πραγματικότητα είναι τόσο απλό αρκεί να είσαι τυχερός και ξεκλειδώσεις bootloader. Βασικά πιστευω μέχρι να σου ρθει θα χει λυθεί κ αυτο το θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 πολύς κόσμος με θέματα στο forum τους, δεν βλέπω να ξεκλειδώνω Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Μηπως ομως να μη σπαμαρουμε αλλο για το θεμα κλειδωμα? Οι τελευταιες 10 σελιδες του θεματος πραγματικα λενε για τα ιδια 3 πραγματα. Γκρινια κλειδωμα Ποια ρομ να επιλεξω απο τις 2 Απο που να παραγγειλω Τιποτα σχετικα με τη συσκευη σοβαρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 αν δεν είναι σοβαρά αυτά τα θέματα τότε τι είναι? τεσπα εγώ το σταματώ εδώ αλλά η εταιρεία τρώει μαύρο από μένα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 εχει κανενας το χρυσο? με ψηνει να το παρω σε αυτο το χρωμα.... μηπως ειναι πολυ κοριτσιστικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Σορρυ κιολας αλλα το εχεις 15 φορες σε 3 διαφορετικα θεματα για το κλειδωμα και το μαυρο. Για τη ρομ εχουμε πει αλλες 15 φορες ,ποια διαλεγει ο καθενας αναλογα τι θελει. Αρα ναι μετα απο τα ιδια πραγματα τοσες φορες,δεν ειναι σοβαρα,οταν ευκολα βρισκει απαντησεις ο καθενας εαν διαβασεις 10 σελιδες παραπισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabamaru4 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Αν το παραγγείλω με multi θα έχω κανένα πρόβλημα για να το ξεκλειδώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Μηπως να τα βαλετε στην πρωτη σελιδα σαν οδηγο ολα αυτα για να μη ρωταμε τα ιδια συνεχεια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts