robben Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_298118.html. Πιστεύω η πιο συμφέρουσα τιμή αν και δεν έχω αγοράσει ακόμα απο το συγκεκριμένο μαγαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile_Master Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 καλημερα παιδια... εχετε βρει πως κανουμε περιορισμο δεδομενων παρασκηνιου?? εχω ψαξει και δεν το βρισκω.. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_298118.html. Πιστεύω η πιο συμφέρουσα τιμή αν και δεν έχω αγοράσει ακόμα απο το συγκεκριμένο μαγαζί Αυτό είναι το 3 όχι το note 3 pro. Παρεμπιπτόντως πολύ καλο για τα χρήματα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_298118.html. Πιστεύω η πιο συμφέρουσα τιμή αν και δεν έχω αγοράσει ακόμα απο το συγκεκριμένο μαγαζί λάθος κινητό. καλημερα παιδια... εχετε βρει πως κανουμε περιορισμο δεδομενων παρασκηνιου?? εχω ψαξει και δεν το βρισκω.. ευχαριστω θα πας στην εφαρμογή security-> data usage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile_Master Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 φιλε xander μπηκα.. αλλα στο restrict data usage μ εχει μονο εφαρμογες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbakogiannis Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 καλημερα παιδια..:):):)..κυρια η paypal..μου επεστρεψαν τα λεφτα μου πισω..απο το geeg..μου ζιτισαν και σθγνομη για την ταλεπορια..χαχαχα..και το παραγγιλα σημερα το πρωι απο vigmal.:D:D:D...στα 229,99$.πιο φθηνα και απο την προπαραγγελια του κολοgeeg.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) φιλε xander μπηκα.. αλλα στο restrict data usage μ εχει μονο εφαρμογες.. περίμενε, φλασάρω την dev μια στιγμή και μόλις bootάρει θα το τσεκάρω. λογικά θέλεις να βάλεις κάποιο όριο για τα data σου εε? edit: Θα πας εκεί που σου είπα και κάτω κάτω λέει set data usage limit. εκεί βάζεις το όριο που θες. Edited March 22, 2016 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile_Master Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 οχι δεν θελω να κανω αυυο.. θελω να μην τρεχουν δεδομενα στο παρασκηνιο.. δηλαδη να μην τρεχει με μβ τιποτα αν δεν το ανοιγω εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 οχι δεν θελω να κανω αυυο.. θελω να μην τρεχουν δεδομενα στο παρασκηνιο.. δηλαδη να μην τρεχει με μβ τιποτα αν δεν το ανοιγω εγω Δεν ξέρω αν λες αυτό αλλά σε μένα χθες μου φαγε μβ με κλειστά δεδομένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile_Master Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 θελω να εχω ανοιχτα δεδομενα αλλα π. χ αν δεν ανοιξω μεσσεντζερ να μην μοθ ερχονται μηνυματα... υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 θελω να εχω ανοιχτα δεδομενα αλλα π. χ αν δεν ανοιξω μεσσεντζερ να μην μοθ ερχονται μηνυματα... υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?? Αυτό έχω την εντύπωση το ορίζεις απο κάθε εφαρμογή.. κ ΑΝ γίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile_Master Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 τραγικο!!!!! στο huawei mate7 υπηρχε... εδω οχι??? με χαλασε πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 τραγικο!!!!! στο huawei mate7 υπηρχε... εδω οχι??? με χαλασε πολυ.. Μην βιάζεσαι.. μήπως σου απαντήσει κάποιος άλλος .. (Ισως κάνω λάθος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Αυτό έχω την εντύπωση το ορίζεις απο κάθε εφαρμογή.. κ ΑΝ γίνεται.. Υπάρχει η δυνατότητα να λαμβάνεις ειδοποιήσεις μόνο απο εφαρμογές που θέλεις εσυ ("Ρυθμίσεις"->"Γραμμή ειδοποιήσεων"-> "Διαχείριση Ειδοποιήσεων"). Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να αποκλείεις εφαρμογές απο τη χρήση δεδομένων μέσω κινητής (και μέσω wifi ή και τελείως). Αυτό γίνεται απο το "Κέντρο Ασφαλείας" (security center) της πρώτης οθόνης, 2ο εικονίδιο που ρυθμίζουμε και τα όρια δεδομένων κινητής, υπάρχει η επιλογή "περιορισμός" που μπορεί κάποιος να αποκλείσει χρήση δεδομένων απο μεμονωμένες εφαρμογές. Παιδιά ολα υπάρχουν. Απλά το MIUI είναι λίγο "διαφορετικό" σε μενού κλπ! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotinio Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Εμενα που για την ωρα δεν με πολυενδιαφερει το root κ.λ.π. υπαρχει λογως να βαλω την dev ή να παω σε global stable?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Στην dev αν πας θα πας για το ξεκλείδωμα. Σε άλλη περίπτωση (και φού δε σου αρέσει το πολυπείραγμα) θα πας σε stable. Καλή η global, δεν έχει Ελληνικά αλλά έχει λιγότερα κινέζικα και προεγκατεστημένα gapps (play store κλπ)... Για να περαστεί όμως θα χρειαστείς το Miflash (φλασάριοσμα). Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotinio Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Νταξυ ξερω την διαδικασια απλα μου φανηκε λιγο περιεργη η διαδικασια root και για την ωρα τουλαχιστον θα την βγαλω με global(τα ελληνικα δεν με νοιαζουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk78 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Νταξυ ξερω την διαδικασια απλα μου φανηκε λιγο περιεργη η διαδικασια root και για την ωρα τουλαχιστον θα την βγαλω με global(τα ελληνικα δεν με νοιαζουν) Εντυπώσεις από την global? Διάρκεια μπαταρίας; Αξίζει να αλλάξω την China stable; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile_Master Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 πιστευω μια ρυθμιση αυτοματη δεν θα ταν τοσο δυσκολο... χειροκινητα ειναι λιγο καπως... μηπως να αρχισω να μετανιωνω που αφησα το mate7 για αυτο?? :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotinio Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Το κινητο θα μου ερθει την αλλη εβδομαδα εγω γενικα μιλαγα απλα η global stable εχει προεγκατεστημενα google apps, δεν εχει ολες τις κινεζοεφαρμογες και παιρνει update official κανονικα αυτα ξερω αρα αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Παίδες, υπάρχει κανείς στο Βόλο που δε θα είχε πρόβλημα να βρεθούμε τσακ μπαμ να δω το κινητό; Ψήνομαι πολύ, απλά δεν έχω ξαναπάει σε 5,5" & φοβάμαι μη φρικάρω όταν έρθει! Επίσης έχει πάρει κανείς αυτή τη θήκη: http://goo.gl/jkltQi Edited March 22, 2016 by batafoukos πρφσθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Όσοι το πήρατε με την multi του Vickmall έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα; Γιατί διαβάζω ότι για αγορά από το EU Warehouse ότι ¨Before shipping,we need install multi-language,google play,delete Chinese apps,check phones. we will sent tempered glass together,but sometimes it maybe break on the way,so if it break,we will not ship the tempered glass alone. Thanks." Με την Stable δεν μπορούμε δηλαδή να το πάρουμε; Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι για το κινητό αλλά με καίει πολύ η ποιότητα της οθόνης, γενικά είναι καλή ; Γιατί διάβασα σε διάφορα σχόλια στο gearbest ότι κάποιοι παρελαβαν με καμμένα pixel. Και γενικά αξίζει η αγορά του κινητού ή να πάω σε meizu mx5 ? ξέρω βέβαια τις διαφορές στο hardware αλλά με ενδιαφέρει η ποιότητα κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα το δικό μου που είχα πάρει από το Gearbest. Ακόμα δεν το ενεργοποίησα, αλλά παρατήρησα στην πίσω πλευρά του κινητού στα αυτοκόλλητα που έχει πως αναφέρει TD-LTE το ίδιο αναφέρει και στην πίσω πλευρά του κουτιού του. [ATTACH]65062[/ATTACH] [ATTACH]65061[/ATTACH] Αν δεν κάνω λάθος στην Ελλάδα τα δίκτυα μας είναι FDD-LTE, και στην περιγραφή του Gearbest αναφέρει ότι το συγκεκριμένο υποστηρίζει τα FDD-LTE. Network type: FDD-LTE+WCDMA+GSM 2G: GSM 900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz CDMA 2000 BC0 4G: FDD-LTE 1800/2100/2600MHz Θα έχω πρόβλημα με τη λειτουργία του 4G? Τα δικά σας αναφέρουν τα ίδια στο κουτί και στα αυτοκόλλητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 99.99% δεν υπάρχει προβλημα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts