geoanto555 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) για δοκίμασε ξανά με αυτή και πες μας Η ίδια είναι.. δεν άλλαξε κάτι απ΄οτι βλέπω. Και βαριέμαι να ξαναστήνω απο την αρχή .. ΥΓ. Φίλε μου ρθε αναλαμπή και θυμήθηκα ότι έιχα ενεργοποιημένο τον λογαριασμο σε ενα inew v3. To σβησα και λεω ας δοκιμάσω. Και ξεκλειδωσε.. Δεν ξέρω αν παιζει ρόλο.. αλλα έγινε Edited March 21, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Το παρήγγειλα και εγώ σε χρυσό 3/32 από vickmall. Να ρωτήσω όσους το έχουν σε χρυσό. Είστε ευχαριστημένοι από το χρώμα; ρωτάω γιατί άκουσα σε ένα review ότι ροζίζει λίγο στον ήλιο και έχω μπει σε σκέψεις αν έκανα καλά που το πήρα σε χρυσό. Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Πως θα τσεκάρω τώρα αν ξεκλείδωσε ξέρει κανείς; Την διαδικασία την έκανε αλλά πάλι στο recovery του δεν μπαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Το παρήγγειλα και εγώ σε χρυσό 3/32 από vickmall. Να ρωτήσω όσους το έχουν σε χρυσό. Είστε ευχαριστημένοι από το χρώμα; ρωτάω γιατί άκουσα σε ένα review ότι ροζίζει λίγο στον ήλιο και έχω μπει σε σκέψεις αν έκανα καλά που το πήρα σε χρυσό. Το έχω εγώ και είναι λίγο "γυναικείο" αλλά εμένα δε με χαλάει προσωπικά μιας και σκοπεύω να του "φορέσω" μαύρη θήκη που θα το κάνει λιιιιγο πιο "αντρουά" :o :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Η ίδια είναι.. δεν άλλαξε κάτι απ΄οτι βλέπω. Και βαριέμαι να ξαναστήνω απο την αρχή .. ΥΓ. Φίλε μου ρθε αναλαμπή και θυμήθηκα ότι έιχα ενεργοποιημένο τον λογαριασμο σε ενα inew v3. To σβησα και λεω ας δοκιμάσω. Και ξεκλειδωσε.. Δεν ξέρω αν παιζει ρόλο.. αλλα έγινε ο λογαριασμός που βάζω εγώ δεν είναι σε άλλο κινητό όμως. μήπως έβαλες την καινούριο dev rom? μπορεί να φαίνεται ίδια αλλά μέσα δεν ξέρουμε τι αλλαγές έχει Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 ο λογαριασμός που βάζω εγώ δεν είναι σε άλλο κινητό όμως. μήπως έβαλες την καινούριο dev rom? μπορεί να φαίνεται ίδια αλλά μέσα δεν ξέρουμε τι αλλαγές έχει Όχι δεν την άλλαξα όπως ήταν το αφησα. Δοκίμασε την αν θέλεις.. κάπου διάβασα ότι ίσως άλλαξαν κάτι αλλά ειναι ακριβώς τα ίδια mb.. Μόλις έβαλα την Ελληνική stable ,, παει πολύ καλά. Αν το πετύχεισ με το ξεκλείδωμα και πας να την βάλεις στο τελος κάνε τα κλασικα wipe γτ δεν δουλευει τίποτα. Ούτε καν μπαίνει στις ρυθμίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk78 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδιά εσείς που έχετε λάβει unlock SMS μπορείτε να μας πείτε αν έχει μεσα κάποιο κωδικό ή είναι απλά ενημερωτικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδιά εσείς που έχετε λάβει unlock SMS μπορείτε να μας πείτε αν έχει μεσα κάποιο κωδικό ή είναι απλά ενημερωτικό; Δεν έχει κωδικό όχι.. Ουσιαστικά δεν χρειάζεται να σου έρθει καν σμσ.. Αν πας εκεί που εκανες την αίτηση και σου δίνει να κατεβάσεις το mi unlock εισαι έτοιμος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Τι εννοεις δε χρειαζεται το sms; μπορεις να ξεκλειδωσεις ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasmits Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ρε παιδιά συνήθως μετά από πόσο καιρό οι τιμές εμφανίζουν πτώση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 μηπως υπαρχουν οδηγιες πως απο την multilanguage παμε στη global stable?:!: Ξέρει κανένας τελικα? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ρε παιδιά συνήθως μετά από πόσο καιρό οι τιμές εμφανίζουν πτώση? Εχει πεσει μεσα σε ενα μηνα σχεδον 30$. Ποσο το θες δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Τι εννοεις δε χρειαζεται το sms; μπορεις να ξεκλειδωσεις ετσι; Το σμσ ειναι ένας τρόπος να σε ειδοποιήσουν ότι εισαι οκ.. Δεν σου λέει κάτι. Υπάρχουν ατομα που δεν τους ήρθε σμσ "λογο wind" και ξεκλείδωσαν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIAKOUMIS Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδιά δοκιμάστε συνέχεια στην εφαρμογή για ξεκλείδωμα....εμένα ξεκλειδωσε με dev rom μετα απο πολλές προσπάθειες και μετά το ξεκλείδωμα δοκίμασα παλι και κολλούσε παλι στο 50%...τέλος πάντων δουλεψε, εχω περάσει recovery και τελευταία dev απο miui.gr και απλα το κινητό τα σπάει. Η αυτονομία της μπαταρίας ειναι φοβερή! Είμαι απο τις 8 το πρωί εως τις 11 το βράδυ με φυσιολογική χρήση στο 60%! Το μόνο μελανο σημείο η κάμερα στο σκοτάδι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) Παιδιά δοκιμάστε συνέχεια στην εφαρμογή για ξεκλείδωμα....εμένα ξεκλειδωσε με dev rom μετα απο πολλές προσπάθειες και μετά το ξεκλείδωμα δοκίμασα παλι και κολλούσε παλι στο 50%...τέλος πάντων δουλεψε, εχω περάσει recovery και τελευταία dev απο miui.gr και απλα το κινητό τα σπάει. Η αυτονομία της μπαταρίας ειναι φοβερή! Είμαι απο τις 8 το πρωί εως τις 11 το βράδυ με φυσιολογική χρήση στο 60%! Το μόνο μελανο σημείο η κάμερα στο σκοτάδι... Είδες κάποια διαφορά απο την official; Εγώ μόλις έβαλα την stable για αυτό ρωτάω.. Edited March 21, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 τελικα εκλεισε.. θα αγορασω απο geek το pro 3/32 στα 236,15 δολλαρια "εκτος αν ξερει κανεις καπου να βγει φτηνοτερα" μπορω να το παραγγειλω με την global? η αμεσως επομενη καλυτερη ρομ ειναι η αγγλοκινεζικη? ζεστενεται? δηλαδη το καλοκαιρι θα εχω θεμα? οι θηκες που δινουν οι κινεζοι 7-8-9 δολλαρια λενε τιποτα? Καλησπέρα φίλε. Επειδή και εγώ το έχω βάλει στο μάτι για αγορά η πιο φθηνή τιμή αυτή την στιγμή είναι στο minideal Απλα δεν εχω ξαναπαρει απο Κινα και ειμαι διστακτικος με το καταστημα γιατι οι περισσότεροι στο φόρουμ προτείνουν vickmall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Για 6$ δε το παιρνεις απο το σιγουρο vickmall? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Για 6$ δε το παιρνεις απο το σιγουρο vickmall? Απλα έλεγα να πάω για το 16αρι που η τιμή του στο minideal είναι 17 euro περίπου μικρότερη από vickmall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 10$ διαφορα εχει το 16αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 10$ διαφορα εχει το 16αρι. Δεν το εχω διασταυρωσει τι παιζει με τις ισοτιμιες αλλα βλεπω λαθος; minideal vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Μη κοιτας σε ευρω τις τιμες. Παντα σε δολλαρια. Εγω σε δολλαρια βλεπω 10$ διαφορα. Δηλαδη καπου 8Ε. Κατ εμε για τοσο μικρη διαφορα μη το σκεφτεσαι καν,δαγκωτο vickmall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Μη κοιτας σε ευρω τις τιμες. Παντα σε δολλαρια. Εγω σε δολλαρια βλεπω 10$ διαφορα. Δηλαδη καπου 8Ε. Κατ εμε για τοσο μικρη διαφορα μη το σκεφτεσαι καν,δαγκωτο vickmall. Ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα. Δεν εχω ξαναπαρει απο Κινα θα ειναι το πρωτο μου. Απλα αναμενω εως ενα 10ημερο ακομα και θα αγορασω απο vickmall μιας και ακουω τα καλυτερα. Τωρα αν η αναμονη ειναι λαθος και μου βγει ξινή δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIAKOUMIS Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Είδες κάποια διαφορά απο την official; Εγώ μόλις έβαλα την stable για αυτό ρωτάω.. Όχι κάτι το τρομερό... Είναι root, καθαρή απο κινεζιες και μου φαίνεται καλύτερη μπαταρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaits17 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Παιδια για οσους παιδεύονται με το ξεκλείδωμα του bootloader ας δοκιμάσουν να κάνουν sign out στο mi account kai να επιλέξουν delete all from this device και να ξανασυνδεθούν. Το δοκίμασα και ξεκλείδωσε με την πρώτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Παιδια για οσους παιδεύονται με το ξεκλείδωμα του bootloader ας δοκιμάσουν να κάνουν sign out στο mi account kai να επιλέξουν delete all from this device και να ξανασυνδεθούν. Το δοκίμασα και ξεκλείδωσε με την πρώτη. 5 φορές το έκανα, τίποτα δεν γίνεται Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts