Jump to content

LG G5

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντε ρε παιδια σοβαρα τωρα εξαφανιστηκε?Αμα ειναι να το δωσω το htc 10 να γυρισω παλι σε g5.Με καλυπτε πολυ περισσοτερο το 5αρι.

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται το image retention να οφείλεται στο software.... Μολις διαβασα ότι με αναβαθμιση λυνόταν το θέμα, δεν το πίστευα...

Εδω και μια εβδομάδα ,μετα την V20d,το τσεκαρω 2-3 φορές την ημέρα για ir... και πίστεψε με ότι κάποια στιγμή είχα πολύ έντονο. Επίσης πλέον δεν χρησιμοποιώ s filter.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατι ο ευρυγώνιος φακός είναι για εμένα αναντικατάστατος και γενικότερα δεν έχω θέματα με το συγκεκριμένο τηλ.

(προέρχομαι από galaxy το οποίο είχε burn in και μου έκανε και boot loop!:lol: )

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To δοκιμασες με την εφαρμογη pixeltest σε φουλ φωτεινοτητα σε γκρι φοντο?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

θα φανώ γραφικός , με οτα αναβάθμιση σε 20d ουδεμία βελτίωση είδα σε ir, μόνο με sfilter δουλεύεται το κινητό μου.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Δεν θα μιλήσω για το ir δεν είχα δεν έχω. Αναβάθμισα πριν 10 μέρες από V10i σε V20g χωρίς factory reset αρχικά για να δω πως θα πάει και βασικά επειδή βαριέμαι πάλι το στήσιμο. Είχε κάτι πολύ μικρά θεματάκια με καθυστερήσεις και κατανάλωση και το έγραψα και εδώ. Με μια πρώτη ματιά φαινόταν ότι συμβαίνει αυτό που λέγανε και εδώ κάποιοι ότι με ΜΜ το κινητό πέταγε κλπ ενώ με Nougat χάλασε...

Πέντε ημέρες μετά αποφάσισα να κάνω τελικά factory reset για να δω πάλι πως θα πάει. Αυτό που έχω να πω είναι ότι η λειτουργία άλλαξε όλη έγινε πιο ποιοτική σε ταχύτητα ίδια όπως και πριν στο θέμα μπαταρία τώρα την πρώτη μέρα την άδειασε αρκετά πιο γρήγορα και με άγχωσε λίγο αλλά μετά απο 2-3 φορτίσεις ήρθε στα γνωστά καλά επίπεδα του G5 παρά την μικρή σχετικά χωρητικότητα.

Είναι ένα πολύ καλό κινητό κάποιοι το πήραμε πολύ φθηνά όταν ήταν πραγματική ευκαιρία, έχει κορυφαία κάμερα, αποσπώμενη μπαταρία (σημαντικότατο τελικά) και παίρνει σωστές αναβαθμίσεις. Το θέμα απο τώρα για μένα είναι μετά το G5 τί;

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Δεν θα μιλήσω για το ir δεν είχα δεν έχω. Αναβάθμισα πριν 10 μέρες από V10i σε V20g χωρίς factory reset αρχικά για να δω πως θα πάει και βασικά επειδή βαριέμαι πάλι το στήσιμο. Είχε κάτι πολύ μικρά θεματάκια με καθυστερήσεις και κατανάλωση και το έγραψα και εδώ. Με μια πρώτη ματιά φαινόταν ότι συμβαίνει αυτό που λέγανε και εδώ κάποιοι ότι με ΜΜ το κινητό πέταγε κλπ ενώ με Nougat χάλασε...

Πέντε ημέρες μετά αποφάσισα να κάνω τελικά factory reset για να δω πάλι πως θα πάει. Αυτό που έχω να πω είναι ότι η λειτουργία άλλαξε όλη έγινε πιο ποιοτική σε ταχύτητα ίδια όπως και πριν στο θέμα μπαταρία τώρα την πρώτη μέρα την άδειασε αρκετά πιο γρήγορα και με άγχωσε λίγο αλλά μετά απο 2-3 φορτίσεις ήρθε στα γνωστά καλά επίπεδα του G5 παρά την μικρή σχετικά χωρητικότητα.

Είναι ένα πολύ καλό κινητό κάποιοι το πήραμε πολύ φθηνά όταν ήταν πραγματική ευκαιρία, έχει κορυφαία κάμερα, αποσπώμενη μπαταρία (σημαντικότατο τελικά) και παίρνει σωστές αναβαθμίσεις. Το θέμα απο τώρα για μένα είναι μετά το G5 τί;

HTC u 11....

αν και συμφωνω οτι για το κοστος του ηταν ισως η καλυτερη επιλογη, θα διαφωνησω λιγο σε 2 πραγματα. Οσο καιρο το εχω, με στησιμο οπως κανω σε ολες τις συσκευες μου, διαπιστωσα οτι ειναι λιγο βαρυ πλεον, κατι που δεν ειχα διαπιστωσει την 1η φορα που το πηρα με ανδροιδ 6, ενω ειδικα στην καμερα εχει αρκετο λαγκ με αποτελεσμα να εχω χασει ληψεις. Επισης η μπαταρια, ειδικα με μικτη χρηση ομιλιας και δεδομενων οπως κανω εγω, οριακα βγαζει τη μερα, κανα 2 φορες που εχω βγει καπακι απο δουλεια για ποτο δεν με εχει φτασει ή με εφτασε επειδη απλα εκλεισα τα παντα, ισα για να εχω τηλεφωνο.

Αυτα δεν αναιρουν οτι ειναι πολυ καλη συσκευη, αλλα θα μπορουσε να αγγιζει το τελειο αν τα ειχαν προσεξει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

To δοκιμασες με την εφαρμογη pixeltest σε φουλ φωτεινοτητα σε γκρι φοντο?

Εννοείται.Φουλ φωτεινότητα σε γκρί φόντο ( αφού εκεί φαίνεται περισσότερο το ir). Επίσης κανένα πρόβλημα και στο pixel test. :)

Πω... Για να το λες έτσι θα είναι. Μήπως είδες κάποια διαφορά στα χρώματα της οθόνης?

HTC 10 Matte Black Power

Η αποσπώμενη δεν βλέπω που είναι δυστυχώς και σε αυτό...

Αποσπώμενη μάλλον ξανά γιοκ :) :) οπότε 2 έτη τουλάχιστον μόνο g5!!! Το μέλλον δείχνει προς αδιαβροχοποιηση και αλλαγή συσκευής και όχι μπαταρίας κάθε 10 με 12 μήνες μαξ!!! Και μην βάλουν τσιπ αντί για sim card και να πηγαίνεις στον πάροχο να ενεργοποιηθεί το νούμερο

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αλλα θα μπορουσε να αγγιζει το τελειο αν τα ειχαν προσεξει.

Και πως θα κανει πωλήσεις ,η εταιρεία αν σου δώσει το τέλειο , κάθε χρόνο το επόμενο G!!!! Κάτι θα βγάζει κάτι θα βάζει!!!! Όπως η samsung s6 χωρίς sd, s7 με sd!!!

Edited by cfotis13

Αποσπώμενη μάλλον ξανά γιοκ :) :) οπότε 2 έτη τουλάχιστον μόνο g5!!! Το μέλλον δείχνει προς αδιαβροχοποιηση και αλλαγή συσκευής και όχι μπαταρίας κάθε 10 με 12 μήνες μαξ!!! Και μην βάλουν τσιπ αντί για sim card και να πηγαίνεις στον πάροχο να ενεργοποιηθεί το νούμερο

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και πως θα κανει πωλήσεις ,η εταιρεία αν σου δώσει το τέλειο , κάθε χρόνο το επόμενο G!!!! Κάτι θα βγάζει κάτι θα βάζει!!!! Όπως η samsung s6 χωρίς sd, s7 με sd!!!

Φίλε μου όταν ο ανταγωνισμός υπερτερεί δε θα κάνει πωλήσεις επειδή δίνει μόνο μια κάμερα. Πρέπει όλο το πακέτο να έχει κάποια στάνταρ, όπως πχ την αυτονομία ή την στεγανοποιηση που είναι μεγάλο συν. Από εκεί και πέρα σίγουρα με το νέο θα πουλήσει αλλά δε θα τη χαλούσε να πήγαινε όρθιο το g5, που πήγε απατο αν κρίνω από τιμή.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Χαιρετώ το νήμα.. Έκανα και εγώ την μετάβαση από το G4 και δηλώνω πολύ ευχαριστημένος.. Απορώ γιατί τόσο θάψιμο αυτό το κινητό... Από τζαμακι που να καλύπτει όλη την επιφάνεια, και τις καμπύλες μαζί, έχει κάποιος να προτείνει. Πάντα από εξωτερικό για να είναι λογικές οι τιμές

Ενταξει ρε παιδια μπορει η αποσπωμενη να ειναι ενα καλο αβανταζ αλλα απο την αλλη τι να το κανεις οταν το κινητο απο την πρωτη μερα δεν βγαζει πανω απο 4 ωρες sot? Δηλαδη το oneplus 3t που βγαζει κανα 7ωρο sot ποσο να χασει μετα απο 1-2 χρονια; Θα πεσει κατω απο το 4ωρο του g5?

Προσωπικα αν εχει η συσκευη καλη αυτονομια δεν τον θεωρω deal breaker το να μην ειναι αποσπωμενη.

Ενταξει ρε παιδια μπορει η αποσπωμενη να ειναι ενα καλο αβανταζ αλλα απο την αλλη τι να το κανεις οταν το κινητο απο την πρωτη μερα δεν βγαζει πανω απο 4 ωρες sot? Δηλαδη το oneplus 3t που βγαζει κανα 7ωρο sot ποσο να χασει μετα απο 1-2 χρονια; Θα πεσει κατω απο το 4ωρο του g5?

Προσωπικα αν εχει η συσκευη καλη αυτονομια δεν τον θεωρω deal breaker το να μην ειναι αποσπωμενη.

Καλημέρα φίλε μου,και ένα Xiaomi βγάζει 7 με 8 ώρες sot που κάνει το 1/3 από ένα άλλο οποιοδήποτε high-end τηλέφωνο (πολυ εργαλείο για την ακρίβεια γιατί πλέον δεν αναφερόμαστε για σκέτο τηλ) ,τι να το κάνω το τούβλο μετά από15 μήνες χρήσης όταν έχω δώσει 500+ € και δεν θα έχει καμία χρησιμότητα και για αλλαγή μπαταρίας μου ζητούν άλλα 80 με 100€!!!

ετσι ειναι Αντρεα

Καλημέρα φίλε μου,και ένα Xiaomi βγάζει 7 με 8 ώρες sot που κάνει το 1/3 από ένα άλλο οποιοδήποτε high-end τηλέφωνο (πολυ εργαλείο για την ακρίβεια γιατί πλέον δεν αναφερόμαστε για σκέτο τηλ) ,τι να το κάνω το τούβλο μετά από15 μήνες χρήσης όταν έχω δώσει 500+ € και δεν θα έχει καμία χρησιμότητα και για αλλαγή μπαταρίας μου ζητούν άλλα 80 με 100€!!!

Φιλε μου καταρχας κανεις δε σου ζηταει 80 με 100 ευρω. Εγω που εχω ρωτησει για πολυ καινουριες συσκευες το πολυ 50 θες.

Τωρα αν εχεις δωσει 500 για μια συσκευη και μετα απο 1,5 χρονο θες αλλα 50 για μια μπαταρια (που συνηθως πεφτει το κοστος οσο παλιωνει) δεν χαλασε ο κοσμος.

Προσωπικα επειδη ειχα και το G5, και επειδη με τα σονυ ειμαι εδω και χρονια χωρις αποσπωμενη, θεωρω οτι σιγουρα το να μπορεις να βγαλεις τη μπαταρια για 2 λογους ειναι σημαντικο:

1ον αν σου κολλησει και δεν ξερεις τι να κανεις

2ον αν σε παρακολουθει η CIA και θες να κρυφτεις.

Για το 1ο, τοσα χρονια δε μου εχει χρειαστει ποτε, αν μου κολλησε καποια στιγμη καποια συσκευη ξεκολλησε με πατημα κουμπιου/κουμπιων που ειναι σα να βγαζεις μπαταρια, ποτε δεν εφτασα στο σημειο να μην εχω αλλη λυση και να ηθελα να τη βγαλω, αρα αυτο που φοβασαι πιο πολυ δεν ειναι τοσο σοβαρο.

Για το 2ο..το αφηνω σε εσας.

Αν λοιπον το να μην εχεις αποσπωμενη μπαταρια σημαινει και καλυτερη στεγανοποιηση (ειδαμε τα προβληματα του S5 με καπακι, τα μισα εμπαζαν νερο, ειδικα οσοι τα ταλαιπωρουσαν λιγο με ανοιγμα συνεχεια για αλλαγη σιμ κτλ) ή αν βοηθαει στο να δειχνει πιο ωραιο και στιβαρο το τηλεφωνο, τοτε ειμαι υπερ.

ακομα και αν εχει μικρη μπαταρια, παρε ενα powerbank απο το να κουβαλας μια δευτερη, πιο χρησιμο ειναι γιατι μπορεις να επιλεξεις εσυ χωρητικοτητα.

Ρε παιδιά, καλή η δυνατότητα να αλλάζω μπαταρία, αλλά τι να το κάνω όταν το κινητό έχει απαίσια αυτονομία;

Να είμαι κούμπωνε-ξεκούμπωνε όλη την ημέρα σαν τον Ράμπο με τους γεμιστήρες στο αυτόματο όπλο; χαχαχα

Χώρια τους τριγμούς ή την κακή συναρμογή...

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Με την αλλαγή μπαταρίας σε δίνει εγγύηση για την στεγανοποίηση; Δεν γνωρίζω απλή ερώτηση είναι:) :)

• Administrators
Με την αλλαγή μπαταρίας σε δίνει εγγύηση για την στεγανοποίηση; Δεν γνωρίζω απλή ερώτηση είναι:) :)

Ποια στεγανοποίηση; Η συσκευή δεν είναι αδιάβροχη και έχει αποσπώμενη μπαταρία την οποία αλλάζεις μόνος σου.

Modpic.gif

Πρέπει να εννοεί για κινητό με μη αποσπώμενη μπαταρία.

HTC 10 Matte Black Power

Ναι,μιλάω για κινητό με ενσωματωμένη μπαταρία!!! Αναφέρομαι στην κουβέντα με τον Νίκο!!!

Ναι φίλε μου στο s5 έδινε και πιστοποίηση και εγγύηση κανονικά. Αλλά αν έβλεπες το καπάκι δε θα ένιωθες πολύ σίγουρος να το βάλεις στο νερό όπως έβαζα τα σονυ τότε. Το να πέσει νερό πάνω ήταν σίγουρα ασφαλές αλλά να βγάλεις μια φώτο σε πισίνα ή πχ σε καμία δραστηριότητα rafting όπως έκανα με s7 edge που το είχα μαζί μου στο κανο θα ήταν πιο επικίνδυνο. Και όσο το είχα δει είχε θέματα με πολλά που χάλασαν, είτε γιατί δεν πατούσε σωστά είτε γιατί από την χρήση τα καπάκια δεν εφαρμοζαν σωστά μετά. Γιαυτό καλύτερα έτσι και στεγανο πάρα να την αλλάζεις και να μην δίνει στεγανοποιηση.

Δηλαδή με 50 € υποθέτω με το ΦΠΑ sony-samsung αλλαγή μπαταρίας με εγγύηση και πιστοποίηση!!! Και περιμένω 8 μήνες για να αλλάξω οθόνη στο note edge και δεν έχει πέσει ούτε cent (στην επίσημη αντιπροσωπεία πάντα) από τα 240€ που ζητούν!!

Δηλαδή με 50 € υποθέτω με το ΦΠΑ sony-samsung αλλαγή μπαταρίας με εγγύηση και πιστοποίηση!!! Και περιμένω 8 μήνες για να αλλάξω οθόνη στο note edge και δεν έχει πέσει ούτε cent (στην επίσημη αντιπροσωπεία πάντα) από τα 240€ που ζητούν!!

Ναι και μάλιστα στο κάνουν και δοκιμή νομίζω στο νερό αν το ζητήσεις.

Όσο καιρό είμαι με το g5 αυτό είναι το άγχος μου, μην πέσει καμία σταγόνα, όπως έχει και το χωρισμα στο πάνω μέρος αντί για καπάκι, να μπει νερό από εκεί και αντί βγάλε άκρη.

• Administrators
Ναι,μιλάω για κινητό με ενσωματωμένη μπαταρία!!! Αναφέρομαι στην κουβέντα με τον Νίκο!!!

Όπως διαπιστώνεις η κουβέντα έχει βγει εκτός θέματος, ας επανέλθουμε στα της συσκευής του τίτλου και μόνο...

Modpic.gif