nikaki71 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Μετά από 1 βδομάδα αφότου έκανα calibration, η αυτονομία μου φαίνεται κάπως καλύτερη και σίγουρα πιο σταθερή η ένδειξη της στάθμης. Όποιοι δεν το έχετε κάνει δεν χάνετε κάτι για να το δοκιμάσετε. Mε ποια εφαρμογη εκανες calibration?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_TZAS Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Mε ποια εφαρμογη εκανες calibration?? advanced battery calibrator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Η δικια μου δρν εστρωνε με καμμια εφαρμογη και δοκιμασε τον χειροκινητο τροπο. Το αφησα να αδειασει μεχρι να σβησει. Το παταγα συνεχεια να ανοιγει μεχρι που μου εβγαζε το εικονιδιο της μπαταριας καιβεγραφε 0%. Μετα το φορτισα κλειστο μεχρι το 100% και απο τοτε ειναι κομπλε. Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Η δικια μου δρν εστρωνε με καμμια εφαρμογη και δοκιμασε τον χειροκινητο τροπο. Το αφησα να αδειασει μεχρι να σβησει. Το παταγα συνεχεια να ανοιγει μεχρι που μου εβγαζε το εικονιδιο της μπαταριας καιβεγραφε 0%. Μετα το φορτισα κλειστο μεχρι το 100% και απο τοτε ειναι κομπλε. Τι εννοεις το φορτισες κλειστο?Το δικο μου και κλειστο να ειναι μολις το βαζεις στην φορτιση,ανοιγει.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_TZAS Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Τι εννοεις το φορτισες κλειστο?Το δικο μου και κλειστο να ειναι μολις το βαζεις στην φορτιση,ανοιγει.... Προφανώς δεν είχε καθόλου μπαταρία μέσα και γι'αυτό δεν άναψε... Από την άλλη αν θέλεις να το φορτίσεις κλειστό απλά βάζεις το κινητό να φορτίσει όταν λειτουργεί η συσκευή και αμέσως πατάς το κουμπί για απενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Προφανώς δεν είχε καθόλου μπαταρία μέσα και γι'αυτό δεν άναψε... Από την άλλη αν θέλεις να το φορτίσεις κλειστό απλά βάζεις το κινητό να φορτίσει όταν λειτουργεί η συσκευή και αμέσως πατάς το κουμπί για απενεργοποίηση. A,δεν το ηξερα αυτο.Ευχαριστω.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Τελικα μετα απο αρκετες μερες χρησης η μπαταρια δεν με εχει πεισει. Το πιο εκνευριστικο απο ολα ειναι οταν τη βγαλω απο τη φορτιση π.χ ειναι στο 72% πεφτει αμεσως 20-30% χωρις χρηση. Οταν την φορτωσω μεχρι το 100% και το αφησω λιγο ακομα στη φορτιση κανα μισαωρο περιπου δεν χανει το ποσοστο. Η αυτονομια του ειναι περιπου 3 ωρες οθονης. Στις καλες του 3.30. Θα εποικηνωνησω παλι με το καταστημα αλλα μαλλον θα την επιστρεψω. Θα ξαναφορμαρω το κινητο για να ειμαι απολυτα σιγουρος οτι δεν φταει καποια εφαρμογη η το τηλεφωνο αλλα αμφιβαλλω. Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_TZAS Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 A,δεν το ηξερα αυτο.Ευχαριστω.... Παρακαλώ. Τελικα μετα απο αρκετες μερες χρησης η μπαταρια δεν με εχει πεισει. Το πιο εκνευριστικο απο ολα ειναι οταν τη βγαλω απο τη φορτιση π.χ ειναι στο 72% πεφτει αμεσως 20-30% χωρις χρηση. Οταν την φορτωσω μεχρι το 100% και το αφησω λιγο ακομα στη φορτιση κανα μισαωρο περιπου δεν χανει το ποσοστο. Η αυτονομια του ειναι περιπου 3 ωρες οθονης. Στις καλες του 3.30. Θα εποικηνωνησω παλι με το καταστημα αλλα μαλλον θα την επιστρεψω. Θα ξαναφορμαρω το κινητο για να ειμαι απολυτα σιγουρος οτι δεν φταει καποια εφαρμογη η το τηλεφωνο αλλα αμφιβαλλω. Τέτοιες μπαταρίες από τον ίδιο κατασκευαστή πωλούνται και στο Ali, οι περισσότεροι γνώστες λενε ότι δεν είναι αυθεντική και επίσης ότι τα mah είναι πολύ λιγότερα από τα αναγραφόμενα... Τα μαγαζιά στο Σκρουτζ κατα 99% φέρνουν τις μούφα, εξού και η πολύ χαμηλή τιμή. Το δικό μου με μπαταρία 13 μηνών σε sot βγάζει πάνω από 4 ώρες με κανονική ολοήμερη χρήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost21 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 (edited) Χρειάζονται κάπου οι παρακάτω προεγκατεστημένες εφαρμογές; Amazon Shopping, Serie A TIM, MyTIM Fisso, MyTIM Mobile, Timvision, Top App. Edited May 5, 2019 by kost21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2019 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Χρειάζονται κάπου οι παρακάτω προεγκατεστημένες εφαρμογές; Amazon Shopping, Serie A TIM, MyTIM Fisso, MyTIM Mobile, Timvision, Top App. Όχι, αν μπορείς να τις πετάξεις, κάντο άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost21 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Όχι, αν μπορείς να τις πετάξεις, κάντο άφοβα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost21 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Απο που αγοράσατε tempered glass;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Τελικα οι μπαταριες απο τα σκρουτζομαγαζα με κατασκεταστη (yantai) δεν ανταποκρινονται σωστα. Επεστρεψα και τη δευτερη μπαταρια που μου ειχανε δωσει. Δειχνουν γνησιες αλλα υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι η αναγραφομενη χωρητικοτητα. Δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταίει. Θα αγορασω απο προκορντια και βλεπουμε. Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_TZAS Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Τελικα οι μπαταριες απο τα σκρουτζομαγαζα με κατασκεταστη (yantai) δεν ανταποκρινονται σωστα. Επεστρεψα και τη δευτερη μπαταρια που μου ειχανε δωσει. Δειχνουν γνησιες αλλα υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι η αναγραφομενη χωρητικοτητα. Δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταίει. Θα αγορασω απο προκορντια και βλεπουμε. Η χωρητικότητα είναι σίγουρα το πρόβλημα, ειχα δει φωτογραφίες με μετρητή και ήταν γύρο στα 2200. Δοκίμασε με την αυθεντική από procordia και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Τελικα παιδια μπαταρια μονο απο procordia. Μην χανετε χρονο και χρημα με του εμποριου μιας και δεν εχουν καμμια σχεση με την γνησια. Η διαφορα ειναι μεγαλη. Και ειμαι μολις στην τριτη φορτιση Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Τελικα παιδια μπαταρια μονο απο procordia. Μην χανετε χρονο και χρημα με του εμποριου μιας και δεν εχουν καμμια σχεση με την γνησια. Η διαφορα ειναι μεγαλη. Και ειμαι μολις στην τριτη φορτιση Ποσο την εχουν στην Προ?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Τελικα παιδια μπαταρια μονο απο procordia. Μην χανετε χρονο και χρημα με του εμποριου μιας και δεν εχουν καμμια σχεση με την γνησια. Η διαφορα ειναι μεγαλη. Και ειμαι μολις στην τριτη φορτισηΒάλε κάνα στατιστικό να δούμε Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Δεν ξερω τον τροπο ρε φιλαρακι. Εχω τραβηξει screenshot Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Ε αυτό λέω ανέβασε το screenshot να δούμε Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Δρν με αφηνει επειδη εχει μεγαλο μεγεθος η φωτο αν καταλαβα καλα Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Ανεβασε την https://postimages.org/ και βάλε το λινκ που θα σου δώσει Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Αν κατάλαβα καλά γιατί δεν φαίνονται και πολλά στο 86% έχεις 1 ώρα και 23 λεπτά sot σε 8 ώρες λειτουργίας; Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Σωστα φιλε μου. Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Σωστα φιλε μου.Εξωπραγματικά νούμερα για g5 Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts