Jump to content

LG G5

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ.

Για να καταλάβω, η οθόνη στη φώτο είναι σβηστή αλλά εξακολουθούν να φαίνονται τα πλήκτρα πλοήγησης;

Σωστά τα λέω;

Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η οθόνη είναι ανοιχτή με φώτο γκρι φόντο και φαίνονται οι σκιές απ τα κουμπιά.....

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ και πάλι.

Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εκανα hard reset μετα απο πολλούς μηνες και ειναι λες και πηρα αλλο κινητό.. Αντε με τ καλο να έρθει η 8 ρα

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

καλησπερα παιδια, θελω τη γνωμη σας...σε θεμα καμερας συμφερει η μεταβαση σε v10 καλυτερα η v 20 ? ευχαριστω...

καλησπερα παιδια, θελω τη γνωμη σας...σε θεμα καμερας συμφερει η μεταβαση σε v10 καλυτερα η v 20 ? ευχαριστω...

Από αυτά τα 2 το V20 σαν ένα χρόνο νεότερο 64άρι νεότερο επεξεργαστή κλπ...

Από αυτά τα 2 το V20 σαν ένα χρόνο νεότερο 64άρι νεότερο επεξεργαστή κλπ...

ευχαριστω πολυ φιλε μου, για την αμμεση απαντηση και την γνωμη. :)

Ρωτάς στο θέμα του G5 , ποιο απο τα V10 και V20 να πάρεις;;;;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Καλησπέρα!

Προσωπικά δεν παρατήρησα διαφορά στην αυτονομία , 3.30 - 4 ώρες ( 4.30 υπο προϋποθέσεις ) sot .Όπως και πρωτύτερα δηλαδή.

Σε ο,τι αφορά την ποιότητα των φωτογραφιών ( και καθώς είχα ηδη παρατηρήσει αυξημένο θόρυβο και μια κάποια θαμπότητα στις φωτο ) είδα και εγω βελτίωση ανεξαρτήτως συνθηκών.

Οταν βγαλω 2-3 φωτο της προκοπής θα τις αναρτήσω.

Επειδή 1-2 φίλοι , αναφέρθηκαν πιο πριν στο σβήσιμο της συσκευής στο 12-15% , να αναφέρω πως αυτό το bug , επιμένει.Και με τις δύο μπαταρίες που έχω , συμβαίνει το ίδιο.Υπο φυσιολογικές βέβαια συνθήκες η μπαταρία καλό είναι να φορτίζεται απο 20% ( ωστε να μην ξεζουμίζεται ) μέχρι 80 - 85 % , ώστε οι πλήρεις κύκλοι φoρτισης να παρατείνονται και επομένως να αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής της μπαταρίας.

Αυτό όμως δεν είναι πάντα εφικτό και φυσικά το να σου σβήνει το κινητό απαξ και φτάσει στο 15% δεν είναι φυσιολογικό.

Τον μήνα που πέρασε το g5 , βρέθηκε δύο φορές στο service ( και μετα απο 16 απροβλημάτιστους μήνες - πλην του ir - για να τα λέμε και αυτα ), μια για τον ελαττωματικό σαρωτή αποτυπώματος , την δεύτερη για το φλας.Οπως μου είπαν , πρωτού παραδώσουν τις συσκευές τις ελέγχουν γενικά.

Πρόβλημα hardware σχετικό με την ποιότητα των φώτο δεν διεγνωσαν ( προ της Κ ) αρα αν δεν έχει πρoβλημα το τζαμάκι σας , οποιαδήποτε βελτίωση ή χειροτέρευση είναι θεμα software ( για να δούμε λοιπόν πόσο "ωραίο" για τις κάμερες , θα είναι το...οreo ).

Όσο για το σβήσιμο της συσκευής , επίσης δεν βρήκαν τίποτα , ο τεχνικός στο τηλέφωνο το απέδωσε στις μπαταρίες...

Προς το παρόν δεν το κανω θέμα , γιατί δεν το θεωρώ τόσο σοβαρό ( σε σχέση με την ποιότητα της κάμερας πχ ) αλλά βάζω στοίχημα πως και τρίτη μπαταρία ν'αγοράσω το ίδιο θέμα θα παρουσιάσει..

Ας τα λέμε καλά λοιπόν..και οψόμεθα για το τι θα φέρει το oreo..

Ας τα λέμε καλά λοιπόν..και οψόμεθα για το τι θα φέρει το oreo..

AN έρθει το OREO....

Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγάλει η LG.

Βασικά περιμένω να δω αν θα βγάλει ή όχι , πράγμα το οποίο θα κρίνει την επόμενη μου αγορά κινητού.

Αν δεν δώσει σε Snapdragon 820 ναυαρχίδα της το OREO, τότε κι εγώ θα αλλάξω στρατόπεδο

So this is how liberty dies, with thunderous applause

AN έρθει το OREO....

Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγάλει η LG.

Βασικά περιμένω να δω αν θα βγάλει ή όχι , πράγμα το οποίο θα κρίνει την επόμενη μου αγορά κινητού.

Αν δεν δώσει σε Snapdragon 820 ναυαρχίδα της το OREO, τότε κι εγώ θα αλλάξω στρατόπεδο

Δεν μπορει περυσινη ναυαρχιδα να μην παρει την 8...Θα ειναι μεγαλο λαθος, αναμεσα σε ολα οσα λαθη εχει κανει, για την Lg...Βεβαια Lg ειναι αυτη,οποτε ολα να τα περιμενεις,αλλα το βλεπω απιθανο να μην την δωσει στο G5...

:innocent:

καλησπέρα

μετά από κανα 6 μηνο αποφάσισα να κάνω φορματ στο κινητό

με μεγάλη μου λύπη είδα ότι το ghost είναι πολύ έντονο έως μόνιμο (είχα φίλτρο)

το έσβησα το άφησα 15 λεπτά περίπου το άνοιξα και η σκιά ήταν εμφανή ακόμα

κάπου είχα διάβαση ότι όταν γίνεται μόνιμο το πρόβλημα το καλύπτει η εγγύηση ισχύει γνωρίζει κάποιος?

καλησπέρα

μετά από κανα 6 μηνο αποφάσισα να κάνω φορματ στο κινητό

με μεγάλη μου λύπη είδα ότι το ghost είναι πολύ έντονο έως μόνιμο (είχα φίλτρο)

το έσβησα το άφησα 15 λεπτά περίπου το άνοιξα και η σκιά ήταν εμφανή ακόμα

κάπου είχα διάβαση ότι όταν γίνεται μόνιμο το πρόβλημα το καλύπτει η εγγύηση ισχύει γνωρίζει κάποιος?

Οχι μονο δεν ισχυει αλλα αν τους το πας κ τους το πεις θα σου πουνε οτι ειναι χαρακτηριστικο του τηλεφωνου!!Την εχω παθει γι αυτο σου το λεω...

Παιδιά επειδή είμαι σχετικά νέος μπορεί να μου πει κάποιος πως κάνω καθαρή εγκατάσταση μιας νέας έκδοσης; (πχ 20q)

Παιδιά επειδή είμαι σχετικά νέος μπορεί να μου πει κάποιος πως κάνω καθαρή εγκατάσταση μιας νέας έκδοσης; (πχ 20q)

Καλημέρα, βασικά update θα κάνεις από τη συσκευή->ρυθμίσεις-> πληροφορίες τηλεφώνου-> πληροφορρίες λογισμικού και εκεί τσεκάρεις για τυχόν αναβαθμίσεις. Αλλιώς βρες από ιντερνετ το lg bridge, εγκατέστησε το στο pc σου, σύνδεσε το κινητό σου και δες εάν σου βγαίνει κάποια αναβάθμιση. Για να βεβαιωθείς ότι το update έκατσε καλά μπορείς να κάνεις και επαναφορά εργοσταστιακών ρυθμίσεων αφού έχεις πάρει τα πάντα back up(επαφές,φωτός-βίντεο κλπ).

Με συγχωρείτε αν έχει απαντηθεί, αλλά μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο καλό τζαμάκι προστασίας; Κάποια στιγμή είδα να προτείνεται της Nillkin.

Σίγουρα το τελευταίο κινητό lg που αγόρασα είναι το g5. Πήρα σήμερα procordia να ρωτήσω για τζαμάκι πίσω κάμερας και μου είπαν 38 ευρώ. Αυτό το οποίο έκανε πριν 4 μήνες στην ίδια εταιρεία 15 ευρώ. Αν είναι να πληρώνω χρυσά τα ανταλλακτικά ας πάρω note 8, iphone x κλπ και όχι το lg με το φοβερό και τρομερό feature image retention :lol::lol::lol:

Αν έχει ανέβει τόσο η τιμή για το τζαμακι ισως υπάρχει έλλειψη. Γιατί δε κοιτάς απο ebay;

Από ebay παρήγγειλα τελικά αλλά μιλάμε περί αλητείας. Δηλαδή την οθόνη πόσο θα την πάνε, από 140 σε 350? Μιλάμε για ένα ανταλλακτικό που το παίρνουν 2-3 ευρώ και το πουλάνε 38 πλέον.

Καλημέρα, βασικά update θα κάνεις από τη συσκευή->ρυθμίσεις-> πληροφορίες τηλεφώνου-> πληροφορρίες λογισμικού και εκεί τσεκάρεις για τυχόν αναβαθμίσεις. Αλλιώς βρες από ιντερνετ το lg bridge, εγκατέστησε το στο pc σου, σύνδεσε το κινητό σου και δες εάν σου βγαίνει κάποια αναβάθμιση. Για να βεβαιωθείς ότι το update έκατσε καλά μπορείς να κάνεις και επαναφορά εργοσταστιακών ρυθμίσεων αφού έχεις πάρει τα πάντα back up(επαφές,φωτός-βίντεο κλπ).

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ήσουν κατατοπιστικότατος. Απλά έλεγα μήπως μπορεί να γίνει εγκατάσταση της νέας έκδοσης από την αρχή όπως στα iPhones

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ήσουν κατατοπιστικότατος. Απλά έλεγα μήπως μπορεί να γίνει εγκατάσταση της νέας έκδοσης από την αρχή όπως στα iPhones
Υπάρχει με το lgup αν ψάξεις τα ποστ μου έχω ανεβάσει οδηγό....

Και δεν χρειάζεται ρουτ

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατι μπαταρίες απο ebay με 4350Mah τις εχετε δοκιμάσει;

Εγω,και το εχω μετανοιωσει...Εκτος του οτι δεν ειναι με τιποτα η χωρητικοτητα που διαφημιζουν,(κρατανε το ιδιο,ισως και λιγοτερο με μια γνησια),επισης ο κινδυνος αναφλεξης του κινητου ειναι μεγαλος, γιατι μου σηκωνε θερμοκρασιες περαν του επιτρεπτου,κατα τη χρηση,πραγμα που με την γνησια μπαταρια δε μου το εκανε...Δεν θα τις συνιστουσα με τιποτα,ουτε καν σαν εφεδρικη...

Edited by Nick_minos

παιδες..Ολοι οσοι μιλατε για το ir .. Eχετε δοκιμασει να βαλετε την εφαρμογη sfilter??? To αναφερω διοτι και το v10 πασχει απο ir και με την εγκατασταση αυτης της εφαρμογης λυνεται το θεμα αυτο..

Ήρθε ειδοποίηση για νεο λογισμικό.. Το κατεβαζω

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Ήρθε ειδοποίηση για νεο λογισμικό.. Το κατεβαζω

Έκδοση;

10 chars

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg