tasose Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Απο την ημερομηνία αγοράς στην απόδειξη, 2 χρόνια Δεν εχω απόδειξη γι'αυτό ρωτάω,υπάρχει άλλος τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Δεν εχω απόδειξη γι'αυτό ρωτάω,υπάρχει άλλος τρόπος. Αν δεν έχεις απόδειξη δεν ξέρω αν θα έχεις εγγύηση γενικότερα. Πάντως επειδή το G5 παρουσιάστηκε Φεβρουάριο του 2016 πιστεύω να μην έχεις θέμα τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Φεβρουάριο αν πεις ότι την έχασες πχ. Γενικά όμως σε συσκευές με εγγύηση πάντα να έχεις απόδειξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Δεν εχω απόδειξη γι'αυτό ρωτάω,υπάρχει άλλος τρόπος. Απο το μαγαζί που το αγόρασες αν σε έχει ονομαστικά καταχωρημένο ή με το imei από την αντιπροσωπεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Πρόβλημα δεν εχω με το τηλέφωνο το πήρα μεταχειρισμένο. Απλα θέλω να δω πόσο υπόλοιπο εγγύηση έχει. Οταν λες απο την αντιπροσωπεία με το ιμει τους παίρνω τηλέφωνο η με κάποιο αλλον τρόπο;και εαν τηλέφωνο το ξέρουμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 To IMEI το γράφει και στο κουτί, τα τηλέφωνα του service για να ρωτήσεις τι ισχύει 210 7777076-217 0008078 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 http://www.lg.com/gr/mobile-phones/lg-H850-g5Πρόβλημα δεν εχω με το τηλέφωνο το πήρα μεταχειρισμένο. Απλα θέλω να δω πόσο υπόλοιπο εγγύηση έχει. Οταν λες απο την αντιπροσωπεία με το ιμει τους παίρνω τηλέφωνο η με κάποιο αλλον τρόπο;και εαν τηλέφωνο το ξέρουμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Καλημερα σε ολους τους φιλους, ηθελα να ρωτησω μπορουμε να επιστρεψουμε σε παλιοτερη εκδοση Nougat ?? ειμαι στη v20k, αλλα απο μπαταρια και νυχτερινες φωτος...χαλια...ελεγα αν μπορουσαμε να παμε στην v20d για παραδειγμα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Καλημερα σε ολους τους φιλους, ηθελα να ρωτησω μπορουμε να επιστρεψουμε σε παλιοτερη εκδοση Nougat ?? ειμαι στη v20k, αλλα απο μπαταρια και νυχτερινες φωτος...χαλια...ελεγα αν μπορουσαμε να παμε στην v20d για παραδειγμα .... Ειναι μανούρα..Δεν ξέρω κι εγώ πως ακριβώς γίνεται ,αλλά από οτι μου εχουν πεί φίλοι ειναι δύσκολη η μεθοδος... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Ειναι μανούρα..Δεν ξέρω κι εγώ πως ακριβώς γίνεται ,αλλά από οτι μου εχουν πεί φίλοι ειναι δύσκολη η μεθοδος... Nick_minos ευχαριστω πολυ φιλε μου, ναι τωρα εριξα και γω μια καλυτερη ματια xda...θα περιμενουμε καποιο νεο update ελπιζω μεχρι Δεκεμβρη να δωσουν...αν δε σε κουραζω εχεις θεμα με μπαταρια και θορυβο στις νυχτερινες ληψεις ?? σκεφτομαι να κανω ενα reset ...αλλα δε νομιζω να αλλαξει και κατι... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Μην το κάνεις δε νομίζω να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Μην το κάνεις δε νομίζω να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. και γω δε το πιστευω να αλλαξει...και που να το στηνεις απο την αρχη. Θα κατσω οπως ειναι...ευχαριστω για τη συμβουλη φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Έτσι, αλίμονο εδώ για να βοηθά ο ένας τον άλλο είμαστε ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Nick_minos ευχαριστω πολυ φιλε μου, ναι τωρα εριξα και γω μια καλυτερη ματια xda...θα περιμενουμε καποιο νεο update ελπιζω μεχρι Δεκεμβρη να δωσουν...αν δε σε κουραζω εχεις θεμα με μπαταρια και θορυβο στις νυχτερινες ληψεις ?? σκεφτομαι να κανω ενα reset ...αλλα δε νομιζω να αλλαξει και κατι... :( Αυτη η 20k μας εχει καταστρεψει...Ουτε με hard reset διορθωνεται τιποτα,το εχω προσπαθησει...Τα ιδια θεματα ακριβως εχω κι εγω με μπαταρια και νυχτερινες ληψεις... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Έχει κάνει Κάποιος ρουτ το κινητό και αν ναι με ποιόν τρόπο; Δεν με νοιάζει η εγγύηση αλλά θέλω να δοκιμάσω 8 έχει βάλει κάποιος; Δεύτερη μπαταρία αν κάποιος ξέρει καλύτερα απο που να πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Έχει κάνει Κάποιος ρουτ το κινητό και αν ναι με ποιόν τρόπο; Δεν με νοιάζει η εγγύηση αλλά θέλω να δοκιμάσω 8 έχει βάλει κάποιος; Δεύτερη μπαταρία αν κάποιος ξέρει καλύτερα απο που να πάρω. https://forum.xda-developers.com/lg-g5/development/rom-02-01-fulmics-rom-1-0-v20a-tweaks-t3530406 https://forum.xda-developers.com/lg-g5/development/official-european-lg-g5-h850-bootloader-t3363040 https://forum.xda-developers.com/lg-g5/themes/fulmics-rom-lg-g6-camera-app-manual-t3608075 Στο δεύτερο link έχει τον τρόπο να ξεκλειδώσεις boot loader (είναι το πρώτο βήμα στο οποίο και περνάς super su και twrp) και στο πρώτο είναι η τοπ custom rom με πολλά καλούδια. Oreo δεν υπάρχει μόνο nougat. Την έβαλε φίλος και είναι σουπερ αλλά θέλει πολύ ώρα και διάβασμα με τα βήματα. Στο τρίτο link είναι το g6 camera app και το περνάς με twrp και έχεις manual video με gif encoder. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Θα τα δοκιμάσω μάλλον το ΣΚ αν μπορέσω λόγω εργασίας και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Θα τα δοκιμάσω μάλλον το ΣΚ αν μπορέσω λόγω εργασίας και θα ενημερώσω. Ευχαριστουμε φιλε.Και θα ητανε ιδιατερα χρησιμος ενας οδηγος στα Ελληνικα για καποιον που δεν κατεχει την Αγγλικη καλα καποια στιγμη στο νημα, μιας και απ οτι φαινεται οι custom ειναι πλεον μονοδρομος στο G5 ,για να ευχαριστηθει καποιος το τηλεφωνο οπως πρεπει... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Οντως η v20k ειναι μακραν οτι χειροτερο εχω δει σε μπαταρια. Αλλα με νυχτερινες ληψεις δεν εχω θεμα. Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Εχουμε καμμια ενημερωση αν θα βγει καμμια αναβαθμιση καπου,καπως,καποτε που να διορθωνει τα bugs της τωρινης εκδοσης 20Κ? Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Οτι ξερεις ξερουμε Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Οτι ξερεις ξερουμε Ok,ευχαριστω.... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 καλησπερα σε ολους τους φιλους, ηθελα να ρωτησω με ποια version της nougat εισασταν ευχαριστημενοι ?? ολοι λεμε η τελευταια H85020k ειναι χαλια, καπου διαβασα πως καλυτερη ηταν η H85020d ... ισχυει παιδια κατι τετοιο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Εγώ με 20h είμαι ευχαριστημένος δεν έχω τα θέματα που διαβάζω εκτός απο αυτό με την γρήγορη φόρτιση που μερικές φορές δεν την πιάνει με την πρώτη. Νομίζω όμως ότι πολλοί πήγαν κατευθείαν στην 20k χωρίς να περάσουν απο την 20h Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Εγώ με 20h είμαι ευχαριστημένος δεν έχω τα θέματα που διαβάζω εκτός απο αυτό με την γρήγορη φόρτιση που μερικές φορές δεν την πιάνει με την πρώτη. Νομίζω όμως ότι πολλοί πήγαν κατευθείαν στην 20k χωρίς να περάσουν απο την 20h Εγω τις εχω περασει ολες τις αναβαθμισεις που εχει δωσει,αλλα η 20Κ μου κατεστρεψε το κινητο... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Εγω τις εχω περασει ολες τις αναβαθμισεις που εχει δωσει,αλλα η 20Κ μου κατεστρεψε το κινητο... Αν έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα γιατί δεν φλασάρεις μια προηγούμενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts