Jump to content

LG G5

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο την ημερομηνία αγοράς στην απόδειξη, 2 χρόνια

Δεν εχω απόδειξη γι'αυτό ρωτάω,υπάρχει άλλος τρόπος.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν δεν έχεις απόδειξη δεν ξέρω αν θα έχεις εγγύηση γενικότερα. Πάντως επειδή το G5 παρουσιάστηκε Φεβρουάριο του 2016 πιστεύω να μην έχεις θέμα τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Φεβρουάριο αν πεις ότι την έχασες πχ. Γενικά όμως σε συσκευές με εγγύηση πάντα να έχεις απόδειξη

Απο το μαγαζί που το αγόρασες αν σε έχει ονομαστικά καταχωρημένο ή με το imei από την αντιπροσωπεία

Πρόβλημα δεν εχω με το τηλέφωνο το πήρα μεταχειρισμένο.

Απλα θέλω να δω πόσο υπόλοιπο εγγύηση έχει.

Οταν λες απο την αντιπροσωπεία με το ιμει τους παίρνω τηλέφωνο η με κάποιο αλλον τρόπο;και εαν τηλέφωνο το ξέρουμε ;

http://www.lg.com/gr/mobile-phones/lg-H850-g5

Πρόβλημα δεν εχω με το τηλέφωνο το πήρα μεταχειρισμένο.

Απλα θέλω να δω πόσο υπόλοιπο εγγύηση έχει.

Οταν λες απο την αντιπροσωπεία με το ιμει τους παίρνω τηλέφωνο η με κάποιο αλλον τρόπο;και εαν τηλέφωνο το ξέρουμε ;

Καλημερα σε ολους τους φιλους, ηθελα να ρωτησω μπορουμε να επιστρεψουμε σε παλιοτερη εκδοση Nougat ?? ειμαι στη v20k, αλλα απο μπαταρια και νυχτερινες φωτος...χαλια...ελεγα αν μπορουσαμε να παμε στην v20d για παραδειγμα ....

Καλημερα σε ολους τους φιλους, ηθελα να ρωτησω μπορουμε να επιστρεψουμε σε παλιοτερη εκδοση Nougat ?? ειμαι στη v20k, αλλα απο μπαταρια και νυχτερινες φωτος...χαλια...ελεγα αν μπορουσαμε να παμε στην v20d για παραδειγμα ....

Ειναι μανούρα..Δεν ξέρω κι εγώ πως ακριβώς γίνεται ,αλλά από οτι μου εχουν πεί φίλοι ειναι δύσκολη η μεθοδος...

:innocent:

Ειναι μανούρα..Δεν ξέρω κι εγώ πως ακριβώς γίνεται ,αλλά από οτι μου εχουν πεί φίλοι ειναι δύσκολη η μεθοδος...

Nick_minos ευχαριστω πολυ φιλε μου, ναι τωρα εριξα και γω μια καλυτερη ματια xda...θα περιμενουμε καποιο νεο update ελπιζω μεχρι Δεκεμβρη να δωσουν...αν δε σε κουραζω εχεις θεμα με μπαταρια και θορυβο στις νυχτερινες ληψεις ?? σκεφτομαι να κανω ενα reset ...αλλα δε νομιζω να αλλαξει και κατι... :(

Μην το κάνεις δε νομίζω να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.

και γω δε το πιστευω να αλλαξει...και που να το στηνεις απο την αρχη. Θα κατσω οπως ειναι...ευχαριστω για τη συμβουλη φιλε μου.

Nick_minos ευχαριστω πολυ φιλε μου, ναι τωρα εριξα και γω μια καλυτερη ματια xda...θα περιμενουμε καποιο νεο update ελπιζω μεχρι Δεκεμβρη να δωσουν...αν δε σε κουραζω εχεις θεμα με μπαταρια και θορυβο στις νυχτερινες ληψεις ?? σκεφτομαι να κανω ενα reset ...αλλα δε νομιζω να αλλαξει και κατι... :(

Αυτη η 20k μας εχει καταστρεψει...Ουτε με hard reset διορθωνεται τιποτα,το εχω προσπαθησει...Τα ιδια θεματα ακριβως εχω κι εγω με μπαταρια και νυχτερινες ληψεις...

Έχει κάνει Κάποιος ρουτ το κινητό και αν ναι με ποιόν τρόπο;

Δεν με νοιάζει η εγγύηση αλλά θέλω να δοκιμάσω 8 έχει βάλει κάποιος;

Δεύτερη μπαταρία αν κάποιος ξέρει καλύτερα απο που να πάρω.

Έχει κάνει Κάποιος ρουτ το κινητό και αν ναι με ποιόν τρόπο;

Δεν με νοιάζει η εγγύηση αλλά θέλω να δοκιμάσω 8 έχει βάλει κάποιος;

Δεύτερη μπαταρία αν κάποιος ξέρει καλύτερα απο που να πάρω.

https://forum.xda-developers.com/lg-g5/development/rom-02-01-fulmics-rom-1-0-v20a-tweaks-t3530406

https://forum.xda-developers.com/lg-g5/development/official-european-lg-g5-h850-bootloader-t3363040

https://forum.xda-developers.com/lg-g5/themes/fulmics-rom-lg-g6-camera-app-manual-t3608075

Στο δεύτερο link έχει τον τρόπο να ξεκλειδώσεις boot loader (είναι το πρώτο βήμα στο οποίο και περνάς super su και twrp) και στο πρώτο είναι η τοπ custom rom με πολλά καλούδια. Oreo δεν υπάρχει μόνο nougat. Την έβαλε φίλος και είναι σουπερ αλλά θέλει πολύ ώρα και διάβασμα με τα βήματα. Στο τρίτο link είναι το g6 camera app και το περνάς με twrp και έχεις manual video με gif encoder.

Θα τα δοκιμάσω μάλλον το ΣΚ αν μπορέσω λόγω εργασίας και θα ενημερώσω.

Ευχαριστουμε φιλε.Και θα ητανε ιδιατερα χρησιμος ενας οδηγος στα Ελληνικα για καποιον που δεν κατεχει την Αγγλικη καλα καποια στιγμη στο νημα, μιας και απ οτι φαινεται οι custom ειναι πλεον μονοδρομος στο G5 ,για να ευχαριστηθει καποιος το τηλεφωνο οπως πρεπει...

Οντως η v20k ειναι μακραν οτι χειροτερο εχω δει σε μπαταρια. Αλλα με νυχτερινες ληψεις δεν εχω θεμα.
Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!!

Εχουμε καμμια ενημερωση αν θα βγει καμμια αναβαθμιση καπου,καπως,καποτε που να διορθωνει τα bugs της τωρινης εκδοσης 20Κ?

καλησπερα σε ολους τους φιλους, ηθελα να ρωτησω με ποια version της nougat εισασταν ευχαριστημενοι ?? ολοι λεμε η τελευταια H85020k ειναι χαλια, καπου διαβασα πως καλυτερη ηταν η H85020d ... ισχυει παιδια κατι τετοιο ??

Εγώ με 20h είμαι ευχαριστημένος δεν έχω τα θέματα που διαβάζω εκτός απο αυτό με την γρήγορη φόρτιση που μερικές φορές δεν την πιάνει με την πρώτη. Νομίζω όμως ότι πολλοί πήγαν κατευθείαν στην 20k χωρίς να περάσουν απο την 20h

Εγώ με 20h είμαι ευχαριστημένος δεν έχω τα θέματα που διαβάζω εκτός απο αυτό με την γρήγορη φόρτιση που μερικές φορές δεν την πιάνει με την πρώτη. Νομίζω όμως ότι πολλοί πήγαν κατευθείαν στην 20k χωρίς να περάσουν απο την 20h

Εγω τις εχω περασει ολες τις αναβαθμισεις που εχει δωσει,αλλα η 20Κ μου κατεστρεψε το κινητο...

Εγω τις εχω περασει ολες τις αναβαθμισεις που εχει δωσει,αλλα η 20Κ μου κατεστρεψε το κινητο...

Αν έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα γιατί δεν φλασάρεις μια προηγούμενη;